Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Εδώ λέει δε προσπάθησαν καν. Αν γονιμοποιηθεί κ είναι χάλια μαύρα απλά δε προχωράει σε 5 ή 6η ημέρα από μόνο του. Εδώ μιλάμε για μη γονιμοποίηση κ όλα ανώριμα. 

Δε ξέρω κορίτσια, νομίζω πως ψάχνω ψύλλο στα άχυρα πλέον. Νομίζω δεν έχει νόημα. Να το πάρω απόφαση να τελειώνουμε πρέπει αλλά όταν τον ρωτάω το γιατρό μου λέει έχει νόημα κλπ κλπ. Ε δε το βλέπω όμως, συγγνώμη 

Όταν δεν προχωράνε σε γονιμοποιήςη σημαίνει πως είναι ανώριμα, αρα έμβρυα με σοβαρά προβλήματα. Εκεί δεν επιτρέπεται καν η γονιμοποίηση. Στα ώριμα ωάρια είτε είναι φαινομενικά καλά είτε όχι προχωράνε πάντα σε γονιμοποίηση και από εκεί και πέρα ότι γίνει. Νιώθω την απογοήτευση σου στο πετσί μου αλλά είναι νωρίς να τα παρατήσεις, δώσε χρόνο στους φυσικούς, θα έλεγα ούτε κάνα τροποποιημένους φυσικούς, καθαρούς κύκλους και μετά το εξάμηνο αν δεν δεις αποτέλεσμα άρχισε να σκέφτεσαι τις εναλλακτικές σου αν δεν αντέχεις άλλο. Εχω στην καμπούρα μου 40+ ωολληψιες, τρία χρόνια σερί, σε καταλαβαίνω!!!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!

Maestria συγχαρητηρια!!!!Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

Αντε αντε να περνετε μια μια σειρα!!!!

Τα δικα μου νεα σε λιγες μερες!!!!!

Σας φιλω.....Εγκυουλες να προσεχετε!!!!!!

καλημέρα Ευάκι!!!!!!! Κανένα νέο???? Τη πολαιοδομία περιμένεις ε? Ρε συ γιατί να μην το εγκρίνουν? Δεν έχεις εύλεκτα υλικά ώστε να θέλει χώρο με προδιαγραφές! Η Γιωτούλα τί κάνει?

καλημέρα Ευάκι!!!!!!! Κανένα νέο???? Τη πολαιοδομία περιμένεις ε? Ρε συ γιατί να μην το εγκρίνουν? Δεν έχεις εύλεκτα υλικά ώστε να θέλει χώρο με προδιαγραφές! Η Γιωτούλα τί κάνει?

καλημερουδια.Ναι ακομα περιμενω την πολεοδομια!!!

Το επαγγελμα μου πιανετε στα υγειονομικου ενδιαφεροντος.Τα υλικα ειναι ευλεκτα μην νομιζεις αλλα υπαρχουν και αλλα που πρεπει να προσεξουμε.Αστα φιλεναδα.Πολυ το τρεξιμο , μετριες οι αντοχες και αναμεικτα τα συναισθηματα!!!

Η μικρη καλα ειναι.Καθε μερα μιλαει και λιγο παραπανω(οχι και τοσο κατανοητα,μην νομιζεις)Κανει συζητησεις αλλα ποιος ξερει τι λεει!!!Γενικως καθε μερα αλλαζει!!!!Πολυ γκρινια καθε απογευμα.Προσπαθω συνεχεια να την πηγαινω καπου γιατι μες στο σπιτι δεν καθετε!!!Απλα νιωθω κι εγω εξαντλημενη και πολλες φορες της φωναζω και αυτο με στεναχωρει πολυ!!!

καλημερουδια.Ναι ακομα περιμενω την πολεοδομια!!!

Το επαγγελμα μου πιανετε στα υγειονομικου ενδιαφεροντος.Τα υλικα ειναι ευλεκτα μην νομιζεις αλλα υπαρχουν και αλλα που πρεπει να προσεξουμε.Αστα φιλεναδα.Πολυ το τρεξιμο , μετριες οι αντοχες και αναμεικτα τα συναισθηματα!!!

Η μικρη καλα ειναι.Καθε μερα μιλαει και λιγο παραπανω(οχι και τοσο κατανοητα,μην νομιζεις)Κανει συζητησεις αλλα ποιος ξερει τι λεει!!!Γενικως καθε μερα αλλαζει!!!!Πολυ γκρινια καθε απογευμα.Προσπαθω συνεχεια να την πηγαινω καπου γιατι μες στο σπιτι δεν καθετε!!!Απλα νιωθω κι εγω εξαντλημενη και πολλες φορες της φωναζω και αυτο με στεναχωρει πολυ!!!

Και εγώ καμιά φορα υψώνω φωνή αλλά τί να κάνω που κοντεύει 12 και αυτη βρίσκει αφορμή να φύγει απο το κρεβάτι και εμένα τα ματάκια μου δεν αντέχουν άλλο ανοιχτα......πρόβλημα αυτος ο ύπνος....

Και εγώ καμιά φορα υψώνω φωνή αλλά τί να κάνω που κοντεύει 12 και αυτη βρίσκει αφορμή να φύγει απο το κρεβάτι και εμένα τα ματάκια μου δεν αντέχουν άλλο ανοιχτα......πρόβλημα αυτος ο ύπνος....

Υπνος ε????Αγνωστο ακομα για μας!!!Βαρεθηκα πια θελω κι εγω να κοιμηθω ενα βραδυ!!!Τα ματια μου εχουν φτασει στο σαγονι!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

....

....

Kαλημέρα κοριτσάκια, πως είσαστε;; Εγώ νυστάζω τρελά αφού κοιμήθηκα στις 2. Στο τέλος του μήνα γεννά μια φίλη και της έφτιαξα ένα καδράκι, έχω πάρει υλικά και για την diaper cake. Το καδράκι νομίζω ειναι το πιο πετυχημένο μουpa130027.jpg

Maestria συγχαρητηρια!!!!Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

Θένκιου, θένκιου!

Καλημέρα κορίτσια. Χθες ήμουν ένα ερείπιο και είχε ο χάζμπαντ σεμινάριο το απόγευμα (σήμερα τελειώνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), οπότε τρελή υπομονή μέχρι να 'ρθει.

Ζαλιζόμουνα, πονούσα και λίγο, νύστα. Αρχίσανε τα όργανα.

Μίλησα και με τη γιατρό μου, την άλλη Παρασκευή θα πάω, να δούμε και τίποτα.

Σήμερα έχω παραδοτέο, άντε να τελειώνω με τη μαμακία! :tongue:

Καλή μέρα σε όλες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!

τζες εξελίσσεσαι,μπράβο!!!!

πάω να σιδερώσω,αν και βαριέμαι τρελά!!!

Σίδερο... αυτός ο άγνωστοςςς... κι εγώ έχω σήμερα σίδερο και βαριέμαι μονο που το σκέφτομαι

Kαλημέρα κοριτσάκια, πως είσαστε;; Εγώ νυστάζω τρελά αφού κοιμήθηκα στις 2. Στο τέλος του μήνα γεννά μια φίλη και της έφτιαξα ένα καδράκι, έχω πάρει υλικά και για την diaper cake. Το καδράκι νομίζω ειναι το πιο πετυχημένο μουpa130027.jpg

SUPER WOW........ΤΕΛΕΙΟ!!

Kaλημέρα έγκυούλα :tongue:

Μμμμμ, έλα με τα γλυκανάλατα, δε μπορώ! :evil:

Ευχαριστώ πολύ!!!! Δεν το χορταίνω το τελευταίο καδράκι!! Μου φαίνεται πολύ ωραίο

ΕΙΝΑΙ!!!

Λοιπόν στη δικιά μου diaper cake (μην τάξεις, τώρα δε τη γλιτώνεις) θέλω να βάλεις ΟΛΗ την έμπνευση σου!

Ρε συ, πως τις χαλάνε αυτές μετά τόσο ωραίες που είναι;;; :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...