Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ το βάζω 3 φορές τη μέρα κολπικά. Μου είπαν για λίγη ώρα αφού το βάλω να μείνω ξαπλωμένη. Δεν το κάνω πάντα. Και εμένα βγάζει αρκετά στο εσώρουχο. Αλλά η εξέταση προγεστερόνης έδειξε ότι είναι μια χαρά οπότε γίνεται δουλίτσα. Νομίζω είναι φυσικό να βγάζει. Εκτός και να το βλέπεις να βγαίνει εντελώς ολόκληρο. Δεν πας να κάνεις μια εξέταση να δεις ότι σε καλύπτει; 

Δεν είναι κ ό.τι πιο εύκολο είναι η αλήθεια να βγω αυτές τις μέρες για εξετάσεις. Θα πιω το αποψινο από το στόμα και από αύριο θα δω.. Ίσως να δοκιμάσω και με το έμβολο της vasclor. Το ελεγε μια κοπέλα στο φόρουμ κάποια στιγμή. Ωστόσο εγώ το βάζω στην τουαλέτα κ δεν κάθομαι καθόλου ξαπλωμένη γιατί δεν είναι εύκολο με τον μικρό. Μπέρδεμα τώρα...

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλέ εδώ εγώ ερχόμουν στο γραφείο με ΑΜΑΝΙΚΟ κάτω απ' το παλτό μέχρι τέλη Οκτωβρίου που σταμάτησα να δουλεύω!

Μέχρι και που γέννησα αμάνικο φορούσα κάτω απ' τα παλτά.

Που να 'χα τελευταίο τρίμηνο καλοκαίρι;;;; Απαπαπαπαπα! Να πάμε καλά, να το πάρουν νωρίς νωρίς, να μην πιάσουν οι ζέστες αρχές Ιουνίου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε καλα.. ενταξει εμεις οι τρεις εγκυες την εχουμε γλιτωσει (4 μαζι με την ΑΝΝΑ27 που ναι και πιο προχο απο μας) μαλλον θα χαρουμε καλοκαιρι μαζι με τα μικρα μας..ελπιζω.. ευχομαι.. κλπ

εγω σκεφτομαι οταν με το καλο γεννησω μετα να παω εξοχικο (μετα απο κανα δυο βδομαδες δηλαδη το πολυ μηνα) και να εγκατασταθω καμποσους μηνες.. θα χω και τη λεσχη..

εγω παλι δεν ζεστιανομουν καθολου, δεν με ενοχλησε καθολου το καλοκαιρι και προιτμω νομιζω γεννα τον χειμωνα, που οι μερες ειναι πιο μικρες και μπορεις να εισαι κλεισμνεος στο σπιτι χωρις να σε νοιαζει αν οι αλλοι ειναι διακοπες...ασε που θα εχχεις μαζεψει και το σωμα μεχρι το καλοκαιρι

τα diaper cakes ΤΙ εχουν μεσα?

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

εγω παλι δεν ζεστιανομουν καθολου, δεν με ενοχλησε καθολου το καλοκαιρι και προιτμω νομιζω γεννα τον χειμωνα, που οι μερες ειναι πιο μικρες και μπορεις να εισαι κλεισμνεος στο σπιτι χωρις να σε νοιαζει αν οι αλλοι ειναι διακοπες...ασε που θα εχχεις μαζεψει και το σωμα μεχρι το καλοκαιρι

τα diaper cakes ΤΙ εχουν μεσα?

Aλλο να περνάς το καλοκαίρι και να εισαι 5μηνών και άλλο να εισαι ετοιμογεννη με την κοιλιά στον ουρανό.... κι εγώ στη μικρή καθόλου δεν ζεσταινόμουνα

Καλέ εγώ ΕΣΚΑΓΑ σας λέω! Απ' την αρχή μέχρι το τέλος, το καταλαβαίνετε;;;

Αχ, μόνο που το σκέφτομαι αρχίζω και ζεσταίνομαι πάλι!

Αναρωτιέμαι αν θα με πιάσουν πάλι υπνηλίες και κούραση. Αλλά θα μου πεις, τώρα με τον Τζόνυ, ούτως ή άλλως κουρασμένη είμαι συνέχεια. ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

η περιοδος της τελευταιας εγκυμοσυνης μας ηταν νομιζω η καλυτερη περιπτωση..το καλοκαιρι ηταν και μεγαλα για μπανιο.. Ιουλιο την ειχα βαλει μεσα..

Θα το παρω αν δεν το χουν κοψει αλλα στανταρ δε θα το κατσω πραγματικα ολο.

Kαλά είναι.

Αχ, κι αυτό το καψερό θα πάει νωρίτερα παιδικό, γιατί που να βρω γυναίκα πάλι; Άσε που μπορεί να κάθομαι εγώ, γιατί σιγά μην υπάρχει μέχρι τότε εταιρία να γυρίσω. Ίσως με κρατήσουν εικονικά όσο είναι υποχρεωμένοι και μετά μπάι.

Αυτά προς το παρόν. Τα ξαναλέμε βραδάκι κορτσούδια.

b.gify.gife.gifempty.gifg.gifi.gifr.gifl.gifs.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Kαλά είναι.

Αχ, κι αυτό το καψερό θα πάει νωρίτερα παιδικό, γιατί που να βρω γυναίκα πάλι; Άσε που μπορεί να κάθομαι εγώ, γιατί σιγά μην υπάρχει μέχρι τότε εταιρία να γυρίσω. Ίσως με κρατήσουν εικονικά όσο είναι υποχρεωμένοι και μετά μπάι.

Αυτά προς το παρόν. Τα ξαναλέμε βραδάκι κορτσούδια.

b.gify.gife.gifempty.gifg.gifi.gifr.gifl.gifs.gif

καλο απογευμα σε ολες.. παω να χαβαλεδιασω μεσα με τα αφεντικα και τον συζυγο..

ΜΑΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΟΟΟΣΣΣΣ;;;;; ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!:D:D:D:D:D

Με το καλο κοριτσι μου!!!! να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!

σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες κοριτσια!!!! ο μπομπος ειναι θηριο!!! γεννηθηκε 4220!!!! φυσιολογικα και χωρις επισκληριδιο παλι!!!! με ξεκατινιασε!!!:D:D

οταν βρω λιγο χρονο γιατι τρεχω πανικοβλητη θα μπω να σας γραψω λεπτομερειες!!!!

εγκυουλες του καφε σας περιμενει μεγαλο πηξιμο!!!! αλλα και διπλη χαρα!!!

δεσποινάκι μου καλά είσαι? πως πάτε με το μπεμπέ??φιλάκια στο Μελινάκι!!:D

κοριτσάκια τι κάνετε?

που είστε απόψε? εγώ βλέπω τηλεόραση...

χθες το νησί έκανε 74% τηλεθέαση!!

πήγαμε το απόγευμα παιδότοπο,το καθιερώσαμε κάθε τρίτη παιδότοπο!!

ξεσκάει το κορίτσι...

είχε αρκετά παιδάκια σήμερα...

καλά περάσαμε!!

καλημερα!!!!

Maestria συγχαρητηρια!!!!Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

Αντε αντε να περνετε μια μια σειρα!!!!

Τα δικα μου νεα σε λιγες μερες!!!!!

Σας φιλω.....Εγκυουλες να προσεχετε!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...