Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Τώρα διάβασα αυτό που έγραψε η @Makelenγια τη ξαδέλφη της. Φυσικά θα προτιμούσα από άγνωστη. Μου φαίνεται άρρωστο να είναι το γενετικό υλικό της αδελφής μου. Ξέρω γυναίκα που έκανε 2 παιδιά με το γενετικό υλικό της αδελφής της στο εξωτερικό γιατί κανένα κέντρο δε της έδινε πλήρη έλεγχο για τη δότρια όπως τον ήθελε. Δε ξέρω ποια στοιχεία της σου κάνουν disclose (αν και έτσι όπως πάει μάλλον πρέπει να το ψάξω). Τα παιδιά της λοιπόν ξέρουν πως η θεία τους είναι αυτή που έδωσε το γενετικό υλικό. Weird…

Να προσθέσω σε αυτό πως ο άντρας μου είπε για πλάκα πως αν το ζητήσω αυτό από την αδελφή μου που είναι 25 με τα μυαλά στα κάγκελα , είναι ικανή να μου πει ναι και μετά από 10 χρόνια να έρθει και να μου πει «εεεε αυτό ποθ σου είχα δανείσει , το αβγό μωρέ , που το έχεις; Μπορώ να το πάρω πίσω ;;’» 🤣

Διακωμωδούμε αλλά είναι κοσμάρα η μικρή οπότε παίζει πολύ να το έκανε αυτό 🤣

Σοκαριστικά τώρα με αυτό που σας είπε ο εμβρυολογους... Πώς δεν κόλλησε Κ ο άντρας σου Κ απάντησε Κ κυριολεκτικά. ? 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο ανδρας μου λεει οτι μαλλον εχω γιο και ειναι φαγανος.. δεν τρωει η κορη αλλα καταβροχθιζει η μανα... προ ολιγου αποτελειωσα μια σοκολατα :oops:

Τουλάχιστον θα το απολαύσεις!

Εγώ η χοντρούλα πρέπει να προσέχω ΚΑΙ στην εγκυμοσύνη, μη τρέχω και δε φτάνω μετά. :cry:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμενα η μικρη το πρωι πινει μια μεγαλη κουπα γαλα πχ στις 8.00 και κατα τις 10.00 τρωει η αυγο μελατο με ψωμι, η τοστ, η φρουτο η γιαουρτι αναλογα τι εχουμε και μετα εναλλαξ κατι απο τα παραπανω.. μετα τρωει το μεσημεριανο της συνηθως αφου εχει κοιμηθει για μεσημερι και το απογευμα τρωει καποιο επιδορπιο γιαουρτιου και αν προλαβει μπορει να φαει φαγητο παλι (γιατι κοιμαται νωρις) αλλιως παλι μια κουπα γαλα..

αν της δωσω περισσοτερο φαγητο δεν τρωει.. δυσκολα..

α!δηλαδη το βραδυ της δινετε και φαγητο?γαλα οχι παντα?να υποθεσω οτι πινει στο ποτηρι το γαλα?εμενα πινει στο ποτηρι γενικα, αλλα το γαλα δεν ξερω ποτε να το κοψω απο το μπιμπερο

bgx2ye5lc.png

το γαλα δεν ξερω ποτε να το κοψω απο το μπιμπερο

Μικρός είναι ακόμα, μη βιάζεσαι να κόψεις το μπιμπερό.

Εγώ δεν του δίνω βραδινό, αφού τσιμπολογάει όλο το απόγευμα. Του δίνω γάλα στο κρεβάτι, πριν κοιμηθεί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

α!δηλαδη το βραδυ της δινετε και φαγητο?γαλα οχι παντα?να υποθεσω οτι πινει στο ποτηρι το γαλα?εμενα πινει στο ποτηρι γενικα, αλλα το γαλα δεν ξερω ποτε να το κοψω απο το μπιμπερο

θα θελα να τρωει και βραδυνο αλλα οταν κοιμαται στις 9 και εχει φαει μεσημεριανο στις 4.00 (γιατι σχεδον παντα κοιμαται πιο μπροστα και δεν πειναει), αν φαει κατι για απογευματινο ειναι δυσκολο να φαει βραδυνο ΚΑΙ να πιει και γαλα..

Αν κοιμοταν πχ 23.00 (μακρυα απο μας και οπου θελει ας ειναι.. απαπαααα) θα τα προλαβαινε ολα μαζι..αλλα δινω προτεραιοτητα στο γαλα..

πινει γαλα απο ποτηρι.. απο μπιμπερο μονο οταν αντλουσα πριν χρονισει λογω οτι ελειπα στη δουλεια..

πινει Advance γιατι δεν μας εκατσε με τα φρεσκα και δεν ηθελα με τιποτε τα εβαπορε.. να πω την μαυρη αληθεια μου το Advance το σιχαινομαι και δεν το θελω για το παιδι αλλα επειδη αποθηλασε προσφατα και το πινει σχεδον ανετα δεν θελω να της κανω συντομα αλλαγη για να μην αρχισει να αρνειται.

Και υπολογιζω μερικους μηνες μετα να το γυρισω σιγα σιγα σε φρεσκο.

Διαφημίσεις

εμεις ολυμπος βιολογικο αν βρουμε, αλλιως ο,τι ναναι αρκει να ειναι φρεσκο, αντβανσ πιναμε στην πολυ αρχη μεχρι που το δοκιμασα...και λεω καλα αν πινει αυτο το πετιμεζι πώς θα πιειε το σκετο μετα?και το εκοψα ...ευτυχως ειναι καλοφαγος...το ιδιο και τα γιαουρτακια αντβανς τα κοψαμε νωρις, δεν τρωεει σκετο βεβαια, αλλα κατι αλλα με φρουτα που δεν ειναι τοσο γλυκα

bgx2ye5lc.png

Ναι.

Εγώ του δίνω φρέσκο από 11 μηνών και δεν είχε πρόβλημα. Γάλατα τύπου Advance, επειδή και καλά έχουν διάφορα ενισχυτικά μέσα, είναι για λιτοδίαιτα παιδάκια. Ο δικός μου τι ανάγκη έχει;

Αχ, του 'βγαλα μια ΣΟΥΠΕΡ φώτο τις προάλλες, μόλις την περάσω στο πισί θα σας τη στείλω.

Εντωμεταξύ τώρα αισθάνομαι ΠΟΛΥ ζόρισμα χαμηλά στην κοιλιά και πόνους περιόδου. Λες να μην είμαι τελικά;;; Πλάκα θα 'χει!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εντωμεταξύ τώρα αισθάνομαι ΠΟΛΥ ζόρισμα χαμηλά στην κοιλιά και πόνους περιόδου. Λες να μην είμαι τελικά;;; Πλάκα θα 'χει!

Μαράκι πολύ ευχάριστα τα νέα σου, εύχομαι να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και αφου έδειξε θετικό σίγουρα εισαι!!!!!!!... Να δώ πόσες diaper cakes θα φτιάξω!!

Κι εγώ στην κόρη ειχα συχνά πόνους χαμηλά και έτσι ήμουν συνέχεια αγχωμένη αφού το ήθελα πολύυυυυυ αυτό το μωρό

Μαράκι πολύ ευχάριστα τα νέα σου, εύχομαι να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και αφου έδειξε θετικό σίγουρα εισαι!!!!!!!... Να δώ πόσες diaper cakes θα φτιάξω!!

Κι εγώ στην κόρη ειχα συχνά πόνους χαμηλά και έτσι ήμουν συνέχεια αγχωμένη αφού το ήθελα πολύυυυυυ αυτό το μωρό

Ευχαριστώ κορίτσι.

Κοίταξε, σίγουρα η δεύτερη εγκυμοσύνη θα 'ναι διαφορετική, έτσι δεν είναι;

Σκέφτομαι μήπως επειδή έκανα και καισαρική, ζορίζεται η τομή μέσα έξω και γι' αυτό με πονάει.

Πάντως δεν έχω τπτ ίχνη, πήγα τουαλέτα (φτου, φτου)!

Θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω diaper cake όπωσδήποτε!!! :D:D:D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι.

Εγώ του δίνω φρέσκο από 11 μηνών και δεν είχε πρόβλημα. Γάλατα τύπου Advance, επειδή και καλά έχουν διάφορα ενισχυτικά μέσα, είναι για λιτοδίαιτα παιδάκια. Ο δικός μου τι ανάγκη έχει;

Αχ, του 'βγαλα μια ΣΟΥΠΕΡ φώτο τις προάλλες, μόλις την περάσω στο πισί θα σας τη στείλω.

τα συμπτωματα ειναι ιδια με της περιοδου..

και εγω δεν θελω το Advance αλλα ενα παιδι που θηλαζει ειναι δυσκολο να συνηθισει ξενο γαλα.. θα παω στο φρεσκο με μελι μεσα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...