Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αφού έχεις ΚΑΙ μεγάλο μέτωπο, κάντα ακριβώς έτσι, όπως στη φώτο. Σου λέω όλες στη δουλειά μου είπανε ότι με κόβει, φαίνεται πιο ωραίο το πρόσωπο.

Έλεγα να τα ξανακάνω καρέ, αλλά τ' άφησα τελικά.

Σου λέω να δοκιμάσεις κι αλλαγή στο χρώμα πάντως, θα σε ανανεώσει.

σε κοβει ε??? καλα λοιπον.. εγω παντα ελεγα οτι η στρογγεμενη φρατζα με παχαινε.. και εχω και ενα μετωπο ΝΑΑΑΑΑ ΜΕΓΑΛΟ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε κοβει ε??? καλα λοιπον.. εγω παντα ελεγα οτι η στρογγεμενη φρατζα με παχαινε.. και εχω και ενα μετωπο ΝΑΑΑΑΑ ΜΕΓΑΛΟ...

Ισα ίσα τέτοια φράτζα (όπως στη φώτο που έβαλε η μιαμαμα) είναι ΙΔΑΝΙΚΗ για μεγάλο μέτωπο.

Που θα πάει, θα μάθεις κι εσύ. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαεστρια το ειπαμε ειμαι η μεγαλυτερη εδω μεσα, πατημενα τα 36...

για το ραδιο αρβυλα συμφωνω απολυτα, κιεγω εβλεπα το κομφουζιο, καμια σχεση

εγω φοβαμαι οτι επειδη η πρωτη μου εγκυμοσυνη ηταν πολυ καλη (πλην του ζαχαρου που βοηθησε ομως στο οτι πηρα μονο 9 κιλα) η τυχον δευτερη θα ειναι χαλια, οπως επισης οτι επειδη ο μικρος ειναι πολυ καλοβολος, το δευτερο θα ειναι τερατακι!

χθες το βραδυ κατι ειχε ο μικρος, στριφογυρνουσε συνεχεια (παιζει να ειχε παραφαει ολη την ημερα μαμ και μαμ)ξυπνησε κατα τις 4 (δεν συμβαινει ποτε αυτο) και τον πηραμε στο κρεβατι να ηρεμησει, του ελεγα παραμυθακι λοιπον απο το μυαλο μου και οταν σταματησα, ανακαθισε και αρχισε να μου χαιδευει τα μαλλια και την πλατη, και μου εδωσε ενα φιλακι! ατιμα αγορια...

bgx2ye5lc.png

μαεστρια το ειπαμε ειμαι η μεγαλυτερη εδω μεσα, πατημενα τα 36...

για το ραδιο αρβυλα συμφωνω απολυτα, κιεγω εβλεπα το κομφουζιο, καμια σχεση

εγω φοβαμαι οτι επειδη η πρωτη μου εγκυμοσυνη ηταν πολυ καλη (πλην του ζαχαρου που βοηθησε ομως στο οτι πηρα μονο 9 κιλα) η τυχον δευτερη θα ειναι χαλια, οπως επισης οτι επειδη ο μικρος ειναι πολυ καλοβολος, το δευτερο θα ειναι τερατακι!

χθες το βραδυ κατι ειχε ο μικρος, στριφογυρνουσε συνεχεια (παιζει να ειχε παραφαει ολη την ημερα μαμ και μαμ)ξυπνησε κατα τις 4 (δεν συμβαινει ποτε αυτο) και τον πηραμε στο κρεβατι να ηρεμησει, του ελεγα παραμυθακι λοιπον απο το μυαλο μου και οταν σταματησα, ανακαθισε και αρχισε να μου χαιδευει τα μαλλια και την πλατη, και μου εδωσε ενα φιλακι! ατιμα αγορια...

Mμμμμμ μαναρακι μου.. και εμενα η μικρη εχθες εκανε σκανδαλια και επειδη τη μαλωσα μετα απο λιγο εκει που καθομασταν και παιζαμε ενα επιτραπεζιο γυρναει με πιανει και αρχιζει τα φιλακια στα μαγουλα..και παπαω..

μικρα καθαρματακιαααα..

βεβαια τα αγορακια το κανουν απο αγαπη.. ενω τα κοριτσακια για να ξεχαστουν τα καμωματα τους.. ξερω εγω..

Διαφημίσεις

Θέλω κι εγώ "παπάω"!!!!!!!!!!!

Εμένα το γαϊδούρι δεν μου 'χει πει! Του λέω εγώ, του λέω "Πες μαμά σ' αγαπάω", τίποτα ο αναίσθητος!

Axileas καλά που 'σαι κι εσύ και δεν είμαι η πιο ... σιτεμένη εδώ μέσα. :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αμα σε φιλαει και σε αγκαλιαζει, εμενα δεν μου λειεπι να μου πει σαγαπαω

βρε κοριτσια εγω ολη μερα μαμ ακουω, το απογευματοβραδυ τι τρωνε τα δικα σας?

α!για την φρατζα συμφωνω, στο σωστο υψος νομιζω οτι κοβει

φχαριστω ρε μαεστρια για το κομπλιμαν, μας υποχρεωσες!

bgx2ye5lc.png

αμα σε φιλαει και σε αγκαλιαζει, εμενα δεν μου λειεπι να μου πει σαγαπαω

Καλά κι εμένα μ' αγκαλιάζει, φιλάκι όχι τόσο, μόνο όταν του πω. Αλλά γούστο θα 'χει και το "παπάω" ρε συ!

βρε κοριτσια εγω ολη μερα μαμ ακουω, το απογευματοβραδυ τι τρωνε τα δικα σας?

Τον αγλέορα! Όλο τσιμπολογάει! "Κασέι" (κασέρι), "μπά'α" (μπάρα δημητριακών), "κοτότο" (μπισκότο). Συνεχώς κάτι θα ζητάει να φάει!

φχαριστω ρε μαεστρια για το κομπλιμαν, μας υποχρεωσες!

Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα. :tongue::twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμενα χθες εφαγε ενα ζελε με φρουτα, λιγο ψωμι με τυρι,μηλο βραστο τυπου κομποστα και το βραδυ που επινε το γαλα τσιμπησε απο την ομελετα μου λιγο και νομιζψ βαρυστομαχιασε!λες?

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

E, όχι ρε συ, αυτά τώρα είναι στην ανάπτυξη. Δε βαρυστομαχιάζουν τόσο εύκολα.

βρε κουκλες εμενα η ζαργανα τρωει τον αμπακα με βαση αυτα που λεται αλλα ειναι κακανιαρα λετε να ψαξω τιποτα μηπως δεν παει κατι καλα ???:confused:

εμενα η μικρη το πρωι πινει μια μεγαλη κουπα γαλα πχ στις 8.00 και κατα τις 10.00 τρωει η αυγο μελατο με ψωμι, η τοστ, η φρουτο η γιαουρτι αναλογα τι εχουμε και μετα εναλλαξ κατι απο τα παραπανω.. μετα τρωει το μεσημεριανο της συνηθως αφου εχει κοιμηθει για μεσημερι και το απογευμα τρωει καποιο επιδορπιο γιαουρτιου και αν προλαβει μπορει να φαει φαγητο παλι (γιατι κοιμαται νωρις) αλλιως παλι μια κουπα γαλα..

αν της δωσω περισσοτερο φαγητο δεν τρωει.. δυσκολα..

βρε κουκλες εμενα η ζαργανα τρωει τον αμπακα με βαση αυτα που λεται αλλα ειναι κακανιαρα λετε να ψαξω τιποτα μηπως δεν παει κατι καλα ???:confused:

δεν σημαινει οτι πρεπει κατι να πηγαινει στραβα.. υπαρχει στο parents και ενοτητα αδυνατα μωρα οπου αποδεικνυεται οτι ολα πανε καλα και οτι απλα ειναι στο παιδι..

δεν σημαινει οτι πρεπει κατι να πηγαινει στραβα.. υπαρχει στο parents και ενοτητα αδυνατα μωρα οπου αποδεικνυεται οτι ολα πανε καλα και οτι απλα ειναι στο παιδι..

ευχαρηστω για την ενημερωση .!!! να εισαι καλα !!

εσυ τι κανεις εδω καλε? η μιρκη σου ποσο ειναι?

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...