Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν ξερω.. με το ΙΚΑ πλεον ολα γινονται..

Άβυσος η ψυχή του ΙΚΑ, ε; :tongue:

χθες ειδα και λιγο Ραδιο Αρβυλα (αν και τους βαριεμαι αφορητα πια πολυ τυποποιηση και δηθεν απαξιωση..χαθηκε η αυθεντικοτητα) και γελασα λιγο με κατι χαζα. που ελεγαν..

ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τους παρακολουθουσα απο πιτσιρικα οταν επαιζε comfuzio Μεσω ΕΤ3 και ζουσε και ο Παραρας.. απο τοτε μεχρι σημερα η διαφορα ειναι τεραστια και μαλλον δεν εμεινε και ακαβαλικευτο το καλαμι..

μεγαλωνοντας τα συμπλεγματα μας μεγαλωνουν και αυτα.. τελικα..

και ισως ο Σερβετας να χαραμιζεται εκει πλεον για αυτο που ειναι ικανος να προσφερει..για τον Κανακη δεν εχω λογια να πω καθως δεν τον συμπαθουσα και ποτε..δηθεν γκομενος και απλα ο τυπος με τα μεσα που μπορει να προχωραει αυτο που θεωρει δουλεια του.. ο Κιουσης ειναι μετριος αν και εχει τη θεση που του αξιζει και ο Σταθης ειλικρινα δεν ξερω τι ρολο βαραει εκει απο τη πρωτη μερα.. εντελως κρυοκ$%% και ανθρωπος χωρις κανενα λεγειν.. τον εβλεπα και στο "νηστικο αρκουδι" .. δεν το χει το ταλεντο.. θα χε ομως το μεσον..

εθαψα ε? υγεια να χουμε..

ισως αν η εκπομπη ηταν εβδομαδιαια και οχι καθημερινη να ταν πιο υγιης.. ακομα και οι ιδιοι τη βαριουνται.. και πολυ απλα φαινεται..

τελος κακη η επιλογη να χουν και μια go go girl για να κανουν το κομματι τους..

μιλαμε καμια σχεση με την παρειστικη εκπομπη της εκπομπης comfuzio..μα καμια.. και με καμια επιστροφη..

τους παρακολουθουσα απο πιτσιρικα οταν επαιζε comfuzio Μεσω ΕΤ3 και ζουσε και ο Παραρας.. απο τοτε μεχρι σημερα η διαφορα ειναι τεραστια και μαλλον δεν εμεινε και ακαβαλικευτο το καλαμι..

μεγαλωνοντας τα συμπλεγματα μας μεγαλωνουν και αυτα.. τελικα..

και ισως ο Σερβετας να χαραμιζεται εκει πλεον για αυτο που ειναι ικανος να προσφερει..για τον Κανακη δεν εχω λογια να πω καθως δεν τον συμπαθουσα και ποτε..δηθεν γκομενος και απλα ο τυπος με τα μεσα που μπορει να προχωραει αυτο που θεωρει δουλεια του.. ο Κιουσης ειναι μετριος αν και εχει τη θεση που του αξιζει και ο Σταθης ειλικρινα δεν ξερω τι ρολο βαραει εκει απο τη πρωτη μερα.. εντελως κρυοκ$%% και ανθρωπος χωρις κανενα λεγειν.. τον εβλεπα και στο "νηστικο αρκουδι" .. δεν το χει το ταλεντο.. θα χε ομως το μεσον..

εθαψα ε? υγεια να χουμε..

Έτσι κι εγώ, απ' την ΕΤ3 τους παρακολουθώ. Ε, μεγάλωσαν κι αυτοί, απλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν.

Ο Στάθης είναι πολύ γνωστός εδώ λόγω ραδιοφώνου, μέσο που του πάει πολύ καλύτερα.

Όλοι μαζί, όπως τους βλέπεις (για τον 4ο με τα γυαλιά δεν είμαι σίγουρη) έχουν ραδιοφωνικό σταθμό εδώ, τον 89.7 Imagine. Φιλαράκια. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έτσι κι εγώ, απ' την ΕΤ3 τους παρακολουθώ. Ε, μεγάλωσαν κι αυτοί, απλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν.

Ο Στάθης είναι πολύ γνωστός εδώ λόγω ραδιοφώνου, μέσο που του πάει πολύ καλύτερα.

Όλοι μαζί, όπως τους βλέπεις (για τον 4ο με τα γυαλιά δεν είμαι σίγουρη) έχουν ραδιοφωνικό σταθμό εδώ, τον 89.7 Imagine. Φιλαράκια. :tongue:

κολλητιλικη δεν σημαινει οτι σερνω τον αλλο οπου να ναι και αναγκαζω τον τηλεθεατη να τρωει στη μαπα την ασχετοσυνη του.. σορυ κιολας..

Διαφημίσεις

http://www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/MKORS/BACKSTAGE/00100m.jpg

βρε κορίτσια για πείτε γνώμες...

αν κάνω έτσι τα μαλλιά μου,με φράτζα θα μου πηγαίνει?έχω από το σχολείο να αφήσω.

τις τελευταίες μέρες σκεφτόμουν για μια αλλαγή,εννοείται το χρώμα κκοκκινοχάλκινο δεν το αλλάζω.

Χριστινάκι εγώ έτσι σχεδόν τα 'χω κι όλοι λένε ότι μου πάει τρέλα!

Κι εσένα, επειδή μοιάζουμε στο σωματότυπο κι απ' ότι είδα έχεις μεγάλο πρόσωπο σαν κι εμένα, θα σου πάνε!!

Είναι και πολύ βολικό στο πιστολάκι, στο να δείχνουν ωραία ακόμα και πιασμένα.

Μόνο που εγώ έχω ΠΟΛΥ κοντή φράτζα και πλάγια, στραβή δηλαδή, επειδή έχω μικρό μέτωπο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

http://www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/MKORS/BACKSTAGE/00100m.jpg

βρε κορίτσια για πείτε γνώμες...

αν κάνω έτσι τα μαλλιά μου,με φράτζα θα μου πηγαίνει?έχω από το σχολείο να αφήσω.

τις τελευταίες μέρες σκεφτόμουν για μια αλλαγή,εννοείται το χρώμα κκοκκινοχάλκινο δεν το αλλάζω.

Μηπως η φρατζα θα σε παχαινει? σαν χτενισμα ειναι μια χαρα.. απλο..γενικα θα σου πηγαινει παντως..

Διαφημίσεις

Και γιατί δεν τα κάνεις και καστανά;;; Γι' αλλαγή. Είναι και στη μόδα ακόμα.

Aπ' όταν βγήκε το καστανό στη μόδα, δεν τα βάφω, άφησα το φυσικό μου, κάνω και οικονομία. ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πάω να ετοιμαστώ θα έρθει ο άντρας μου να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο,να πάω και στα mothercare να αλλάξω την σαλοπέτα.

έχουμε να βγούμε από την κυριακή.λαλήσαμε!!!!

Αφού έχεις ΚΑΙ μεγάλο μέτωπο, κάντα ακριβώς έτσι, όπως στη φώτο. Σου λέω όλες στη δουλειά μου είπανε ότι με κόβει, φαίνεται πιο ωραίο το πρόσωπο.

Έλεγα να τα ξανακάνω καρέ, αλλά τ' άφησα τελικά.

Σου λέω να δοκιμάσεις κι αλλαγή στο χρώμα πάντως, θα σε ανανεώσει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πάω να ετοιμαστώ θα έρθει ο άντρας μου να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο,να πάω και στα mothercare να αλλάξω την σαλοπέτα.

έχουμε να βγούμε από την κυριακή.λαλήσαμε!!!!

καλα θα κανετε.. και εγω εχω τη μικρη κλεισμενη στο σπιτι με αυτο το καιρο.. αντε κανα σουπερ μαρκετ.. που αλλου?

προσεχω και να μην κρυωσουμε τωρα για περισσοτερο απο εναν λογο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...