Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Terry1986 είπε:

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια..γτ κ εγω μπερδεμενη ειμαι κ σε καταλαβαινω..ειμαι κ ζυγος οποτε υπεραναλυω και τα πάντα κ πνιγομαι σε μια κουταλια νερο..νομιζω πρεπει να παρεις λιγο τον χρονο σου να ξεκουραστεις κ εσυ κ οι ωοθηκες σου κ το σωμα σου..ισως και ολη αυτη η πιεση/στρες δεν βοηθαει να εχεις ποιοτικά ωαρια??δε ξερω.. 😞

Εγω Παρθενος κλασική οπότε είμαι χειρότερα από σένα 🤣

Το είχα συζητήσει με Σφακ και μου είπε πως δε με παίρνει να κάνω διάλειμμα γιατί αν χάσω ένα κύκλο δε μπορώ να ξέρω αν θα είναι ο τυχερός μου.  Δεν έχω κάνει διάλειμμα από τον Μάρτιο του 2024 εκτός από το Πάσχα που ήταν κλειστό το κέντρο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως so far νοιωθω so good..

αγωνιω να δουμε το μπεμπε και την καρδουλα του να χτυπα.. βασανιστικα περναει η εβδομαδα..

Εγώ έχω άγχος πως κάνω πάλι εξετάσεις, καβγάδες στο ΙΚΑ, κλπ, κλπ. :tongue:

μπραβο μαεστρια!με το καλο!

καλη εγκυμοσυνη να εχεις!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! :D

θυμάμαι πάντως ότι στην 5-6 εβδομάδα ξεκίνησαν αναγούλες και εμετοί....και δεν σταματούσαν με τίποτα!!!!!!!!!!!!

Εγώ δεν είχα τπτ, μόνο υπνηλία κι εξάντληση την άλλη φορά. Και μια εγχείρηση. :tongue:

Να δούμε αυτή η εγκυμοσύνη πως θα 'ναι.:rolleyes:

κι εγω τα ιδια σκεφτομαι μιαμαμα,οταν θα ειναι 3-4 η μικρη.

Κι εγώ αν ήμουν πιο μικρή, τόσο θα περίμενα, αλλά θεωρώ ότι δε με παίρνει, καλύτερα να κάνω και το 2ο πριν τα 35.

Γιατί δε θέλει άλλο μωρό καλό μου ο χάζμπαντ;;; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπράβο ελενάδα!!!

θα θέλει σε λίγο καιρό...τον κουράζει το παιδί και δεν θέλει άλλο???χεχε

σιγά καλέ πόσο μας περνάτε?

για πιπίνια μας πέρασες??

κλείνω τα 31 τον δεκέμβρη!!!

μπράβο ελενάδα!!!

θα θέλει σε λίγο καιρό...τον κουράζει το παιδί και δεν θέλει άλλο???χεχε

σιγά καλέ πόσο μας περνάτε?

για πιπίνια μας πέρασες??

εγω εκλεισα τα 32.. στα 35 σε υποβαλλουν σε παραπανω εξετασεις..

παρ αυτα ο ανδρας μου ειναι και 45.. αρα 46 οταν με το καλο γεννηθει το νεο μπεμπε.. ε! μην ειναι και 50.. (οχι οτι εχει και διαφορα αλλα λεμε..αλλο 30 αλλο 40..)

Διαφημίσεις

Εγώ έχω άγχος πως κάνω πάλι εξετάσεις, καβγάδες στο ΙΚΑ, κλπ, κλπ. :tongue:

δεν ξερω τι κλιμα επικρατει στο ΙΚΑ επανω σε εσας.. εδω ναι μεν ειναι χαος αλλα εχω προτεραιοτητα στις αιματολογικες λογω κυησης συνεπως μεσα σε 30 λεπτα εχω ξεμπερδεψει και τις απαντησεις παει και τις παιρνει η κυρα κουνιαδα που χωνεται παντου και ετσι γλιτωνω τα τραβολογηματα στο ΙΚΑ και στον γιατρο..εκτος απο τον δικο μου γιατρο που εκει παμε εντελως οικειοθελως και με αγωνια και τα σκαμε κανονικοτατα!!

μπορεί προσπ να βοηθάει,μακάρι γιατί δε παλεύονται οι εμετοί... πολλές κοπέλες δεν καταλαβαίνουν τίποτα όλους τους μήνες!!

μπορω να ειμαι και εγω μια φορα σαν αυτες Please?? που εχουν εγκυμοσυνες ανενοχλητες???

λεμε τωρα..

εχω ηδη και το μυαλο μου λιγο στην περιδεση..θα λειψω τοτε και μιαμιση μερα.. θα της ερθει σοκ της μικρης!!

στην πυρα πες του!! ακου κει!

μωρε δικιο εχει,το λεει εξαιτιας των οικονομικων.γιατι ετσι οπως παμε ,μας βλεπω να μετακομιζουμε κι εμεις στο εξωτερικο.

εγω το εχω πει,αν δεν βρω δουλεια,δεν σκεφτομαι για δευτερο,με τιποτα.

παντως στην εγκυμοσυνη μου,σας το εχω ξαναπει,ηταν τελεια!

δεν εκανα εμετους,τιποτα ενοχλητικο.ειχα μονο λιγουρες γι'αυτο και πηρα 25 κιλα τα οποια τα εχασα αμεσως.

δουλευα και μεχρι 7 μηνων,οποτε περασε γρηγορα ο καιρος,και στην δουλεια πηγαινα σαν να πηγαινα για καφε!με ειχαν στα οπα-οπα.

μονο οι καουρες με ενοχλουσαν τους τελευταιους μηνες,και κοιμομουν καθιστη!

κατα τ'αλλα μεχρι 5 μηνων που ακουσα το μωρο,δεν το ειχα συνειδητοποιησει οτι ημουν εγκυος.

μακαρι κι η 2η εγκυμοσυνη οταν ερθει με το καλο να ειναι ετσι καλη.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Τι μιλάς ρε μπέμπα;;;

Εγώ κλείνω τα 34 τον Γενάρη! Σας τρώω όλες. :twisted:

ΣΕ λέω, δε με παίρνει. Στα 34 να κάνω και το δεύτερο, με το καλό, (35 ο χάζμπαντ) και μετά δυνάμεις για να τα μεγαλώσουμε. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

δεν ξερω τι κλιμα επικρατει στο ΙΚΑ επανω σε εσας.. εδω ναι μεν ειναι χαος αλλα εχω προτεραιοτητα στις αιματολογικες λογω κυησης συνεπως μεσα σε 30 λεπτα εχω ξεμπερδεψει και τις απαντησεις παει και τις παιρνει η κυρα κουνιαδα που χωνεται παντου και ετσι γλιτωνω τα τραβολογηματα στο ΙΚΑ και στον γιατρο..εκτος απο τον δικο μου γιατρο που εκει παμε εντελως οικειοθελως και με αγωνια και τα σκαμε κανονικοτατα!!

Στο ΙΚΑ Νεάπολης, επειδή καλύπτει και τα χωριά δυτικά του ΠΣ Θεσσαλονίκης, γινόταν ΧΑΜΟΣ!!!

Εδώ ετοιμόγεννη έγγυα και δε τη βάζανε μέσα. Έπρεπε να πας απ' τις 6 το πρωί (που πηγαίναν οι γέροι), να πάρεις νούμερο.

Το καλό με το ΙΚΑ στ' ανατολικά - που είμαι τώρα - είναι ότι έχει ραντεβού και στα αιματολογικά, οπότε μπορεί να 'ναι πιο ήρεμα τα πράγματα.

Αρκεί ο γυναικολόγος στο σταθμό μάνας παιδιού να γράφει εξετάσεις και άδειες και να μην είναι κανένας μ@μ@κας! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μωρε δικιο εχει,το λεει εξαιτιας των οικονομικων.γιατι ετσι οπως παμε ,μας βλεπω να μετακομιζουμε κι εμεις στο εξωτερικο.

εγω το εχω πει,αν δεν βρω δουλεια,δεν σκεφτομαι για δευτερο,με τιποτα.

παντως στην εγκυμοσυνη μου,σας το εχω ξαναπει,ηταν τελεια!

δεν εκανα εμετους,τιποτα ενοχλητικο.ειχα μονο λιγουρες γι'αυτο και πηρα 25 κιλα τα οποια τα εχασα αμεσως.

δουλευα και μεχρι 7 μηνων,οποτε περασε γρηγορα ο καιρος,και στην δουλεια πηγαινα σαν να πηγαινα για καφε!με ειχαν στα οπα-οπα.

μονο οι καουρες με ενοχλουσαν τους τελευταιους μηνες,και κοιμομουν καθιστη!

κατα τ'αλλα μεχρι 5 μηνων που ακουσα το μωρο,δεν το ειχα συνειδητοποιησει οτι ημουν εγκυος.

μακαρι κι η 2η εγκυμοσυνη οταν ερθει με το καλο να ειναι ετσι καλη.

ε καπως ετσι θα θελα..

χθες μονο πηγαμε στο σουπερ μαρκετ..βολτα..και ειχα μια μικρη ενοχληση στην κοιλια αλλα γυρισαμε ξαπλωσα και ολο οκ.. οχι κατι ανησυχητικο.. εχω και τη μικρη που με κυνηγαει και οταν δεν μπορω ειναι που θελει εγω να την παω τουαλετα και να την παιρνω αγκαλια..ετσι παει..προσεχω ομως..

Στο ΙΚΑ Νεάπολης, επειδή καλύπτει και τα χωριά δυτικά του ΠΣ Θεσσαλονίκης, γινόταν ΧΑΜΟΣ!!!

Εδώ ετοιμόγεννη έγγυα και δε τη βάζανε μέσα. Έπρεπε να πας απ' τις 6 το πρωί (που πηγαίναν οι γέροι), να πάρεις νούμερο.

Το καλό με το ΙΚΑ στ' ανατολικά - που είμαι τώρα - είναι ότι έχει ραντεβού και στα αιματολογικά, οπότε μπορεί να 'ναι πιο ήρεμα τα πράγματα.

Αρκεί ο γυναικολόγος στο σταθμό μάνας παιδιού να γράφει εξετάσεις και άδειες και να μην είναι κανένας μ@μ@κας! :rolleyes:

εδω ενω μεχρι προσφατα επεβαλλαν να πηγαινουμε μονο στο σταθμο προστασιας μανα παιδιου τα τελευταια χρονια εχουν χαλαρωσει και εχουν αναλαβει και οι γιατροι του ΙΚΑ που επαιρναν μονο για τυπικη εξεταση.. αυτο το προτιμω γιατι κλεινω ραντεβου και παω και δεν ειμαι μαζι με μια ντουζινα κουτσουβελα που δεν ξερω τι κουβαλανε να περιμενουμε οοοολοι μαζι στο ιδιο καζανι..

Ο σταθμός που είναι κοντά στο σπίτι μου είναι ΑΨΟΓΟΣ, πήγαινα εκεί πέρσι το μωρό για εμβόλια, ωραίος χώρος και ποτέ δεν έχει πολύ κόσμο, όλα είναι με ραντεβού.

Αλλά δεν είχα δει ουτε μία έγγυο! Οποτε δεν ξέρω τι παίζει. Ίσως είναι βλάκας ο γιατρός και δε γράφει, για να μην πηγαίνει καμία. Θ' ανακαλύψω.

Το πολύ πολύ να πηγαίνω πάλι Νεάπολη για γιατρό κι ανατολικά για εξετάσεις. Ή θα μου την πούνε λες;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο σταθμός που είναι κοντά στο σπίτι μου είναι ΑΨΟΓΟΣ, πήγαινα εκεί πέρσι το μωρό για εμβόλια, ωραίος χώρος και ποτέ δεν έχει πολύ κόσμο, όλα είναι με ραντεβού.

Αλλά δεν είχα δει ουτε μία έγγυο! Οποτε δεν ξέρω τι παίζει. Ίσως είναι βλάκας ο γιατρός και δε γράφει, για να μην πηγαίνει καμία. Θ' ανακαλύψω.

Το πολύ πολύ να πηγαίνω πάλι Νεάπολη για γιατρό κι ανατολικά για εξετάσεις. Ή θα μου την πούνε λες;

Κανονικα ενας πρεπει να φαινεται οτι σε παρακολουθει..

γιατι αν χρειαστει να βγαινεις σε αδειες πριν την γεννα θα πρεπει να στις εγκρινει και καλα δηθεν οτι σε παρακολουθει αυτος..

δεν ξερω.. με το ΙΚΑ πλεον ολα γινονται..

χθες ειδα και λιγο Ραδιο Αρβυλα (αν και τους βαριεμαι αφορητα πια πολυ τυποποιηση και δηθεν απαξιωση..χαθηκε η αυθεντικοτητα) και γελασα λιγο με κατι χαζα. που ελεγαν..

ειχε και παρωδια των Χιλιων και μια νυχτων.. αντι για Σεχραζαντ ελεγαν "ΣΕΧΑΖΑ???" (απο το εισαι χαζη...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...