Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Terry1986 είπε:

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια..γτ κ εγω μπερδεμενη ειμαι κ σε καταλαβαινω..ειμαι κ ζυγος οποτε υπεραναλυω και τα πάντα κ πνιγομαι σε μια κουταλια νερο..νομιζω πρεπει να παρεις λιγο τον χρονο σου να ξεκουραστεις κ εσυ κ οι ωοθηκες σου κ το σωμα σου..ισως και ολη αυτη η πιεση/στρες δεν βοηθαει να εχεις ποιοτικά ωαρια??δε ξερω.. 😞

Εγω Παρθενος κλασική οπότε είμαι χειρότερα από σένα 🤣

Το είχα συζητήσει με Σφακ και μου είπε πως δε με παίρνει να κάνω διάλειμμα γιατί αν χάσω ένα κύκλο δε μπορώ να ξέρω αν θα είναι ο τυχερός μου.  Δεν έχω κάνει διάλειμμα από τον Μάρτιο του 2024 εκτός από το Πάσχα που ήταν κλειστό το κέντρο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρωί, πρωί το ευθύβολος ήθελες να καταλάβω; :mad:

Ε, εντάξει, όπως ΑΚΡΙΒΩΣ την άλλη φορά, ξεκινήσαμε να κάνουμε ελεύθερα, μου 'ρθε 2 φορές περίοδος, την τρίτη γιοκ. Ακριβώς σου λέω και τώρα το ίδιο.

δηλαδη εσυ πας για Ιουνιο τωρα.. θα αγκωμαναμε μαζι.. εσυ εγω και η αννινα!! χαχα!!

Αντε.. πολυ χαιρομαι!!

Ολα να μας πανε το δυνατον καλα και ξεκουραστα..

Mακάρι! Αλλά ίσως - θα δω ΠΗΤ και θα ΣΕ πω - κι εγώ τέλη Μαίου να πάω, γιατί πρόκειται για καισαρική και το παίρνουν νωρίτερα το παιδί.

αντε miamama και viki παρτε σειρα..

myprincess μη πολυβιαζεσαι εσυ.. κατσε να ηρεμησετε με τον συζυγο..

μετα θα μιλαμε για τριτο παιδι αραγε?????

ΟΧΙ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

μπράβο στους άντρες σας τότε!!!!!!!!!

ζήλεψα κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!

αλλά αν μείνω τώρα,μας βλέπω να γεννάμε στο...σπίτι!!!

δεν υπάρχει euro!!!

γιατι εχουμε εμεις νομιζεις? .. θα καραχρεωθουμε αλλα αυτα δεν τα λυπαμαι.. με τον ενα η τον αλλο τροπο λυση θα βρεθει.

Θα μπορουσα να επιμεινω να παω σε δημοσιο και με αλλο γιατρο αλλα απο εμπιστοσυνη στον δικο μου που ξερει οοοολο το ιστορικο μου και επειδη νοιωθω οτι δεν ειμαι για νεες περιπετειες παραμενω στο ιδιωτικο..

στο κατω κατω ας βρει και καμια λυση ο συζυγος.. εγω αυτα μπορω αυτα κανω..

Η αληθεια ειναι οτι και οι τρεις μας μαλλον για νωριτερα παμε.. εσυ και η annina εχετε καισαρικη συνεπως οπως λες θα γεννησετε νωριτερα εγω λογω περιδεσης θα μου την λυσει κανα 15μερο νωριτερο οπως τη μικρη και λογικα θα γεννησω σχεδον αμεσως.. θα δειξει..

μωρε ας φθασουμε ως εκει και ολα καλα και ευλογημενα θα ρθουν.. υπαρχει δροοοοοοομος μπροστα...

παντως so far νοιωθω so good..

αγωνιω να δουμε το μπεμπε και την καρδουλα του να χτυπα.. βασανιστικα περναει η εβδομαδα..

εσείς θα έχετε κοιλιά τούρλα!!!!!!!!χεχε

ας τα κανονίσουν οι άντρες τα υπόλοιπα!!!!

τώρα τον βλέπουμε μακρυά τον ιούνιο,αλλά θα περάσει καιρός.

θυμάμαι πάντως ότι στην 5-6 εβδομάδα ξεκίνησαν αναγούλες και εμετοί....και δεν σταματούσαν με τίποτα!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εγώ λέω όταν θα είναι η έλλη 3-3 1/2 ετών να μείνω έγκυος!!

βίκυ εσύ?Για να να είμαστε μαζι!!!!

γιατί οι άλλες μας την έκαναν!!!!!!!

κι εγω τα ιδια σκεφτομαι μιαμαμα,οταν θα ειναι 3-4 η μικρη.

πιστευω να εχω πεισει τον αντρουλη μου μεχρι τοτε,ο οποιος δεν θελει αλλο.

:rolleyes:

αλλα εγω θελω να της κανω ενα αδερφακι της αντζελινας μου.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

κι εγω τα ιδια σκεφτομαι μιαμαμα,οταν θα ειναι 3-4 η μικρη.

πιστευω να εχω πεισει τον αντρουλη μου μεχρι τοτε,ο οποιος δεν θελει αλλο.

:rolleyes:

αλλα εγω θελω να της κανω ενα αδερφακι της αντζελινας μου.

στην πυρα πες του!! ακου κει!

εσείς θα έχετε κοιλιά τούρλα!!!!!!!!χεχε

ας τα κανονίσουν οι άντρες τα υπόλοιπα!!!!

τώρα τον βλέπουμε μακρυά τον ιούνιο,αλλά θα περάσει καιρός.

θυμάμαι πάντως ότι στην 5-6 εβδομάδα ξεκίνησαν αναγούλες και εμετοί....και δεν σταματούσαν με τίποτα!!!!!!!!!!!!

δεν ξερω αν ειναι συμπτωση η συμβαινει κατι αλλο εχω ομως την εντυπωση οτι επειδη παιρνω κατι ταμπλετες pregnacare μια φορα την ημερα που ναι συμπλεγμα πολλων βιταμινων και φυλλικου οξεως συγκεκριμενα για την συλληψη, την εγκυμοσυνη και τον θηλασμο ισως να με εχουν βοηθησει στο θεμα των αναγουλιασεων και των εμετων.. λογικα διανυω την 7η εβδομαδα (καπου γυρω εκει) και θα πρεπε να χω αρχισει αυτες τις αδιαθεσιες..

και που το βασιζω αυτο..

ο γιατρος μου γραψε BESIX που ναι συμπλεγμα βιταμινης Β και παρολο που δεν τις παιρνω γιατι μου πε οτι και οι Pregnacare κανουν την ιδια δουλεια διαβασα στο φυλλο οδηγιων οτι η βιταμινη Β βοηθαει στην αντιμετωπιση της ναυτιας.. ισως μαλλον για αυτο νοιωθω γενικα καλα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...