Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι..με τη διαφορα οτι η πολυαγαπημενη μου κουμπαρα λεει οτι τον αφηνει να τρωει οτι θελει γιατι αλλιως της ζαλιζει το κεφαλι με τη γκρινια του..

...αυτα...οτι καταλαβατε, καταλαβατε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι..με τη διαφορα οτι η πολυαγαπημενη μου κουμπαρα λεει οτι τον αφηνει να τρωει οτι θελει γιατι αλλιως της ζαλιζει το κεφαλι με τη γκρινια του..

...αυτα...οτι καταλαβατε, καταλαβατε..

Οταν το παιδί θα γίνει 200κιλά τότε να δω τί θα κάνει

Εμένα παρότι φαγανούτσικα δεν είναι παχιά παιδάκια. Πάντα ομως προσπαθώ να τρώνε ισορροπημένα, δεν είμαι της άποψης να τους στερώ τα πάντα (στο μεγάλο δλδ) αλλά πάντα με μέτρο.Της μικρής δεν της δίνω ακόμα απ'το δικό μας αφού κάποια τα τρώει αλεσμένα ή πατημένα, μονο γιουβαρλάκια τρώει που φτιάχνω κ γεμιστά κ minestrone. Την επόμενη των Χριστουγέννων της έδωσα ένα παιδάκι κ έγλειφε το κοκκαλάκι κ της άρεσε. Γενικά εχω καταλάβει ότι στα παιδάκια μου αρέσει πολυ το κρέας

κι εγώ δεν της δίνω τίποτα ακόμα,προσέχουμε λόγω βάρους.

αλλά και πάλι δεν μου αρέσει τόσο μικρά να τρώνε τέτοια πράγματα.

ας μην βιαζόμαστε,σιγά σιγά θα μπουν στη διατροφή των μεγάλων.

Ηρέμησε κ εσύ με το βάρος χριστιανή μου, εγώ πιστεύω ότι ειναι φυσιολογικό μέχρι 1,5 χρ. να ειναι λιγο πιο παχουλά, μετά που κινούνται περισσοτερο αδυνατιζουν κ ψηλώνουν

Ειδα μια κοπέλα στις κούνιες που πήγαινα το καλοκαίρι που έδινε στη κορη της ενός έτους γαριδάκια, εντάξει αυτό το βρίσκω άσχημο πολύ να τρώει τέτοιες σαβούρες

το κάνουν πολλές μαμάδες...για να μην γκρινιάζουν τους δίνουν ότι θέλουν...

είτε είναι φαγητό είτε κάποιο πράγμα...

με μένα δεν παίζει τέτοια φάση!!

πολλοί θεωρούν το να μην θέλει να καθήσει στο καρεκλάκι του 15-18 μηνών παιδάκι ότι έχει μεγαλώσει..."μα έχει μεγαλώσει τώρα,θέλει να κάθεται όπως οι μεγάλοι,στην καρέκλα των μεγάλων"

και κάνει την κουζίνα χάλια...

"θέλει να πιει νερό από το ποτήρι,είναι μεγάλο πια."..

δλδ να τα μεγαλώσουμε πριν την ώρα τους...

και να μην έχουν και τρόπους.

τα έχω ακόυσει και δει αυτά που σας λέω.

πάντως σαν την ανηψιά μου, δεν υπάρχει.

μου έλεγε 2 χρονών παιδάκι,"βάλε μου παντόφλες γιατί θα φωνάζει η μαμά,δεν περπατάμε ξυπόλυτοι"

"πω πω λερώθηκα"

"κοίτα τα χέρια μου είναι βρώμικα,να τα πλύνουμε"

και τώρα που είναι 3 ετών...μια μικρή κυρία...

θα παίζει με τα παιχνιδάκια της,δεν ζηλεύει την αδερφή της...

και η καημένη είναι φοβιτσιάρα πολύ...

"φοβάμαι την εκκλησία θεία,τις καμπάνες"

γενικά τα πάντα φοβάται...

σαν την αδερφή μου μικρή.

είναι όμως ένας άγγελος!!!

εγω εχω καταλαβει οτι της αρεσει το κοτοπουλο αρκετα με τους περισσοτερους συνδυασμους και το μοσχαρι..δεν της αρεσει ο αρακας, δεν της αρεσουν τα γιουβαρλακια και ενα απογευμα ειχε ξυπνησει με γκρινια και ετωγα σοκολατα, σκεφθηκα λοιπον να της βαλω στα χειλη λιγη για τη γευση και μαντεψτε!! το προσωπο της ελαμψε!! ανακαλυψε τον χρυσο!!! εννοειται οτι της περασε η γκρινια και μετα με κοιταζε και γλειφοταν μπας και της δωσω και αλλη..

Διαφημίσεις

εμενα τρωει τα παντα,εχει δοκιμασει και φουντουνια και κιντερ,αλλα προτιμαει τα φουντουνια.

βεβαια,τα αποφευγουμε,αλλα αμα παμε καπου θα την αφησω να φαει 1-2.

σοκολατα ομως δεν θελω να τρωει καθολου,ομως ηδη αρχισανε και της φερνουν οι φιλοι και τους φωναζω.

αυτα παντως που τρωει στο χερακι ειναι υγιεινα.φρουτα,αγγουρακι και τυρακι.

οπως το λες προσπ,ειναι στο παιδι.δηλαδη αφου δεν ετρωγε ποτε αλεσμενα,και τοτε που της τα αλεθα ετρωγε με το ζορι,της αρεσει να τρωει μονη της,τι να κανω,να μην της δινω?ακομα και πατατα φουρνου τρωει μονη της.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημέρα κορίτσια .Σήμερα τελευταία μέρα με το boss το μικρουτσίκο στο σπίτι.Δευτέρα δουλειά και αρκετή μάλιστα.Την Πέμπτη έχουμε επιθεώρηση ISO και πρέπει να έχω όλα τα έγγραφα στην εντέλεια!Εμπρός καλά μου χεράκια!

Ανίνα σε ευχαριστώ για τις ευχές.

Κορίτσια εμένα ο γιατρός μου είπε οτι απο δω και επειτα κάνουμε διατροφή ενιλήκου αλλά όχι γλυκά και γενικά σαβούρες και φαγητά χωρίς αλάτι και μπαχαρικά για να μάθει να τρέφεται σωστά.Το τελευταίο μου φαίνεται λίγο δύσκολο.Μάλλον θα κάνω ότι κάνει και η εύα .Θα μειώσω την ποσότητα.Εννοείται ότι θα στέλνω ταπεράκι στην πεθερά όπως έκανα μέχρι τώρα.Μην λέει οτι μας ταίζει κι όλας!

εγω θα προσπαθησω να μην αλλαξω ροτα σε συνηθειες οπως πχ στην κουζινα καθομαστε μονο στο καρεκλακι μας και τρωμε μονο εκει και πουθενα αλλου μεσα στο σπιτι..

τωρα για ολα τα υπολοιπα ειμαι τυπικη και καμια φορα σχολαστικη αλλα και καποιες φορες λεω "δεν βαριεσαι βρε αδελφε.."

πχ προσπαθω πριν παμε για μπανιο και υπνο να βαζουμε μαζι τα παιχνιδια στο καλαθι..βεβαια εκεινη δεν μπορει να καταλαβει τι θελω να κανω και παει και τα ξαναβγαζει..

αλλα της λεω τραγουδακια για να τα καληνυχτισουμε και μετα βουρ για προετοιμασια υπνου..

εγω εχω ενα προβλημα για πολλους με το θεμα του υπνου..οταν κοιμαται δεν θελω να πεφτει καρφιτσα..εκει γινομαι ανυποφορη σκυλα. Και το κακο ειναι οτι το υπνοδωματιο της ειναι διπλα απο την κουζινα και δεν υπαρχει μονωση καθοτι το σπιτι ειναι πολυ παλιο και τις νυχτες η κυρα κουνιαδα πλενει πιατα η κανει οτιδηποτε αλλο και συνηθως εχει μια σχετικη φασαρια..αυτο ομως πιστευω οτι ειναι θεμα συνηθειας..

καλώ την Βίκυ...

η δική μου πάντως επιχείρησα να της δώσω μη αλεσμένο,ετοιμαζόταν για εμετό,μην νιώσει το μανταρίνι ή τον αρακά...

οπότε τα αλέθω καλά.

τι να πεις!!

άντε να δω πότε θα φάει...

έμεις πάντως έχουμε κολλήσει στις σούπες,κοτόπουλο,μοσχάρι,λαχανικά και ζυμαρικό, α και ρύζι και αυγό.

αυτά μόνο,η γιατρός μας (την οποία θα την αλλάξω σύντομα,θα σας γράψω αύριο τα "καλά" της!!!!) πάει με τα ζώα...αργά

εγω εχω ενα προβλημα για πολλους με το θεμα του υπνου..οταν κοιμαται δεν θελω να πεφτει καρφιτσα..εκει γινομαι ανυποφορη σκυλα. Και το κακο ειναι οτι το υπνοδωματιο της ειναι διπλα απο την κουζινα και δεν υπαρχει μονωση καθοτι το σπιτι ειναι πολυ παλιο και τις νυχτες η κυρα κουνιαδα πλενει πιατα η κανει οτιδηποτε αλλο και συνηθως εχει μια σχετικη φασαρια..αυτο ομως πιστευω οτι ειναι θεμα συνηθειας..

Ειδικά στο θέμα του ύπνου μην είσαι υπερβολική, θα σε μαλώσω, τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν κ λίγο στη φασαρία για να μην ξυπνανε με το παραμικρό. Εμείς πήγαμε σε γάμο πρώτο τραπέζι πίστα κ με τα νταούλια δεν ξύπνησε, ειναι μαθημένη έτσι

Διαφημίσεις

εμενα τρωει τα παντα,εχει δοκιμασει και φουντουνια και κιντερ,αλλα προτιμαει τα φουντουνια.

βεβαια,τα αποφευγουμε,αλλα αμα παμε καπου θα την αφησω να φαει 1-2.

σοκολατα ομως δεν θελω να τρωει καθολου,ομως ηδη αρχισανε και της φερνουν οι φιλοι και τους φωναζω.

αυτα παντως που τρωει στο χερακι ειναι υγιεινα.φρουτα,αγγουρακι και τυρακι.

οπως το λες προσπ,ειναι στο παιδι.δηλαδη αφου δεν ετρωγε ποτε αλεσμενα,και τοτε που της τα αλεθα ετρωγε με το ζορι,της αρεσει να τρωει μονη της,τι να κανω,να μην της δινω?ακομα και πατατα φουρνου τρωει μονη της.

εγω το ανεφερα για να δειξω οτι υπαρχουν γονεις που δεν βαζουν ορια στη διατροφη προκειμενου να μην τους παιδευουν τα μικρα με τη γκρινια τους..

αν το παιδι εχει ορεξη μπορει να τρωει διαφορα αλλα καλο ειναι να ξεχωριζει ο καθε γονιος το τι θα τρωει και τι οχι..

πχ εσυ δινεις φουντουνια και οχι σοκολατα..

εγω ισως να κανα το αναποδο..

καλώ την Βίκυ...

η δική μου πάντως επιχείρησα να της δώσω μη αλεσμένο,ετοιμαζόταν για εμετό,μην νιώσει το μανταρίνι ή τον αρακά...

οπότε τα αλέθω καλά.

τι να πεις!!

άντε να δω πότε θα φάει...

έμεις πάντως έχουμε κολλήσει στις σούπες,κοτόπουλο,μοσχάρι,λαχανικά και ζυμαρικό, α και ρύζι και αυγό.

αυτά μόνο,η γιατρός μας (την οποία θα την αλλάξω σύντομα,θα σας γράψω αύριο τα "καλά" της!!!!) πάει με τα ζώα...αργά

ετσι ακριβως και εμεις Miamama..ολα αλεσμενα ειδαλλως κανει πως θα ξερασει.

και το μενου εχει τα παραπανω συν ψαρι που δεν το πολυσυμπαθει μαλλον...

Jesgk σε εκδηλωση που ειμασταν πριν κανα μηνα αλλα και στα γενεθλια της κοιμηθηκε μια χαρα..αμα θελησει να κοιμηθει δεν την σταματα τιποτε..απλα δεν κοιμαται πολυ.

Ειδικά στο θέμα του ύπνου μην είσαι υπερβολική, θα σε μαλώσω, τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν κ λίγο στη φασαρία για να μην ξυπνανε με το παραμικρό. Εμείς πήγαμε σε γάμο πρώτο τραπέζι πίστα κ με τα νταούλια δεν ξύπνησε, ειναι μαθημένη έτσι

κι εγω σαν την προσπ ειμαι στο θεμα του υπνου,αλλα η μικρη ειναι σαν τον μπαμπα της.αμα ειναι να κοιμηθει,δεν την νοιαζει,που και πως,θα κοιμηθει.μονο να μην εχει κοσμο στο σπιτι,προτιμαει να παιξει,παρα να κοιμηθει.

εγω το ανεφερα για να δειξω οτι υπαρχουν γονεις που δεν βαζουν ορια στη διατροφη προκειμενου να μην τους παιδευουν τα μικρα με τη γκρινια τους..

αν το παιδι εχει ορεξη μπορει να τρωει διαφορα αλλα καλο ειναι να ξεχωριζει ο καθε γονιος το τι θα τρωει και τι οχι..

πχ εσυ δινεις φουντουνια και οχι σοκολατα..

εγω ισως να κανα το αναποδο..

ναι,σιγουρα,η κιντερ σοκολατα ειναι πιο καλη απο τα φουντουνια,αλλα 1ον προτιμαει τα φουντουνια,και 2ον η σοκολατα περιεχει καφεινη και νομιζω οτι την κραταει ξυπνια.ασε που εβγαλε κατι σπυρια στο προσωπο,πρωτη φορα που εφαγε σοκολατα,στο παρτυ της,και φοβαμαι οτι εχει αλλεργια.εσας σας εχει τυχει να εχει αλλεργια σε καποιο φαγωσιμο?

γτ η πεθερα μου λεει οτι αμα εχει αλλεργια,τα σπυρια βγαινουν σε ολο το σωμα,οχι μονο στο προσωπο.και δεν εχω ρωτησει τον παιδιατρο.

Επεξεργάστηκαν by elenada

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...