Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Terry1986 είπε:

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια..γτ κ εγω μπερδεμενη ειμαι κ σε καταλαβαινω..ειμαι κ ζυγος οποτε υπεραναλυω και τα πάντα κ πνιγομαι σε μια κουταλια νερο..νομιζω πρεπει να παρεις λιγο τον χρονο σου να ξεκουραστεις κ εσυ κ οι ωοθηκες σου κ το σωμα σου..ισως και ολη αυτη η πιεση/στρες δεν βοηθαει να εχεις ποιοτικά ωαρια??δε ξερω.. 😞

Εγω Παρθενος κλασική οπότε είμαι χειρότερα από σένα 🤣

Το είχα συζητήσει με Σφακ και μου είπε πως δε με παίρνει να κάνω διάλειμμα γιατί αν χάσω ένα κύκλο δε μπορώ να ξέρω αν θα είναι ο τυχερός μου.  Δεν έχω κάνει διάλειμμα από τον Μάρτιο του 2024 εκτός από το Πάσχα που ήταν κλειστό το κέντρο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εντωμεταξυ τρωω συνεχεια.. και εχω κολλημα με το ψημενο ψωμι με τυρι.. προχθες το μυρισα, χθες εκλεψα το τοστ του ανδρα μου, τωρα ενω εχω φαει πρωινο δεν κρατηθηκα και εφαγα το τοστ μου και τωρα παλι πειναω..

ελεγα να κανω εναν decafeine εσπρεσο αλλα προσπαθω να αποφευγω τις βλακειες..χημικα κατασκευασματα..

Εμένα δεν μου είχε ανοίξει η όρεξη ούτε με έπαιρναν μυρωδιές. Απο τον έκτο μήνα είχα πολύ όρεξη για γλυκά. Στο σύνολο πήρα 14 κιλά απο τα οποια τα 5 είναι πάνω μου ακόμα:cry::cry: Μακάρι στην επόμενη να πάρω 10 το πολύ ! Τελικά είναι μάλλον στην εγκυμοσύνη, όχι στον άνθρωπο. Αν έχεις ορέξεις και γουργουρίζει το στομάχι είναι δυνατόν να μην φας έγγυος γυναίκα????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kαλημερα!

καλα κανεις και αποφευγεις ντεκαφεινε, καλυτρα εναν ελληνικο παρα αυτη την βλακεια...

το ειδα κιεγω χθς το νησι και πλανταξα, με τον δημητρακη...το γλυκο μου

η μαεστρια δεν εδωσε σημεια ζωης ε?καλααααα

bgx2ye5lc.png

Εμένα δεν μου είχε ανοίξει η όρεξη ούτε με έπαιρναν μυρωδιές. Απο τον έκτο μήνα είχα πολύ όρεξη για γλυκά. Στο σύνολο πήρα 14 κιλά απο τα οποια τα 5 είναι πάνω μου ακόμα:cry::cry: Μακάρι στην επόμενη να πάρω 10 το πολύ ! Τελικά είναι μάλλον στην εγκυμοσύνη, όχι στον άνθρωπο. Αν έχεις ορέξεις και γουργουρίζει το στομάχι είναι δυνατόν να μην φας έγγυος γυναίκα????

οπως εχω ξαναπει αν δεν φαω τη στιγμη που νοιωθω (σχεδον ακαριαια) να γουργουριζει το στομαχι μου ειμαι σε θεση να πεσω κατω λιποθυμη.. τοσο πολυ...

Διαφημίσεις

Μαράκι συγχαρητήρια! Με το καλό το νέο μπεμπέ! Και καλά κουράγια!!!! Να έχεις μια τελειόμηνη και καλή εγκυμοσύνη!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ :tongue: :tongue:

ΕΥΘΥΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟ ΕΕΕ???

378984zi6qrhix4l.gif

μπράβό κοριτσάκι!!!δεν το πιστεύω,το καφέ μας γέμισε εγκυούλες πάλι!!!τέλεια!!!:-D:-D

μπραβο μαεστριαααααααααααα!αντε με το καλοο ολα καλα!

Θένκιου, θένκιου!

Αν και θα 'μαι, δε θα 'μαι στις 3 εβδομάδες, γι' αυτό μόλις που αχνοφάνηκε η γραμμή στο Clear Blue. Αλλά κάτι παίζει σίγουρα, γιατί μια φορά που 'χα κάνει και δεν ήμουν δεν φάνηκε τπτ απολύτως.

Πρέπει να πάρω τηλ και τη γιατρό μου το απόγευμα, ν' ακυρώσω το ραντεβού, να πάω μετά από 2-3 εβδομάδες.

Ουφ, άντε πάμε πάλι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

kαλημερα!

καλα κανεις και αποφευγεις ντεκαφεινε, καλυτρα εναν ελληνικο παρα αυτη την βλακεια...

Εγώ ελληνικό πίνω ούτως ή άλλως. Ο γιατρός μου, μου επέτρεπε να πίνω έναν το πρωί και έναν το απόγευμα. Αρκούμουν στον πρωινό όμως...

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ όλες για τις ευχές κορτσούδια!

Ευθύβολος;;; Τι εννοείς; :confused:

και αλλη επεξηγηση θες?

δεν αστοχησε ο χαζμπαντ σου.. δεν το παιδεψε το πραγμα.. τσακ μπαμ..

καλος στοχευτης.. οπως και ο τζιτζιγος ο δικος μου που το χει και καμαρι παναθεμα τον!! χαχα!

378984zi6qrhix4l.gif

μπράβό κοριτσάκι!!!δεν το πιστεύω,το καφέ μας γέμισε εγκυούλες πάλι!!!τέλεια!!!:-D:-D

καποτε θα τα λεμε και το καφε μας θα ειναι αρχαιο.. και θα λεμε "θυμασαι τοτε που ειμασταν εγκυες??"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...