Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Terry1986 είπε:

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια..γτ κ εγω μπερδεμενη ειμαι κ σε καταλαβαινω..ειμαι κ ζυγος οποτε υπεραναλυω και τα πάντα κ πνιγομαι σε μια κουταλια νερο..νομιζω πρεπει να παρεις λιγο τον χρονο σου να ξεκουραστεις κ εσυ κ οι ωοθηκες σου κ το σωμα σου..ισως και ολη αυτη η πιεση/στρες δεν βοηθαει να εχεις ποιοτικά ωαρια??δε ξερω.. 😞

Εγω Παρθενος κλασική οπότε είμαι χειρότερα από σένα 🤣

Το είχα συζητήσει με Σφακ και μου είπε πως δε με παίρνει να κάνω διάλειμμα γιατί αν χάσω ένα κύκλο δε μπορώ να ξέρω αν θα είναι ο τυχερός μου.  Δεν έχω κάνει διάλειμμα από τον Μάρτιο του 2024 εκτός από το Πάσχα που ήταν κλειστό το κέντρο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια τι κάνετε?

απόψε έχει "το νησί",μην το χάσετε.

σήμερα βρέχει όλη μέρα,δεν έχει σταματήσει,κλεισμένοι είμαστε.

βγάλαμε και τα χειμωνιάτικα,σε 2 ώρες τελειώσαμε.

τώρα έμειναν τα παπούτσια μας.

του παιδιού άδειασε η ντουλάπα,δεν έχει τίποτα για τον χειμώνα!!

Άσε κι εγώ 200 ? έσκασα και πάλι βλέπω ελλείψεις!

Βρε διαφήμιση το νησί. Έκανες τα ντεκόρ;;; Τώρα το βάλαμε, αλλά για να πω την αλήθεια βαριέμαι να βλέπω εβδομαδιαίες. Έχω καλομάθει με τα κατεβασμένα, να τα βλέπω μονοκοπανιά.

Βίκη πρέπει να βάλεις και μια κάρτα τηλεόρασης στο λαπτοπ! :mrgreen:

Ακόμα τπτ. Αύριο θα πάρω τεστ, να τελειώνουμε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι είμαι χορηγός!!!!

είναι πολύ ωραίο...μου αρέσει...

συγκινητικό!!

έχει διαφημίσεις.

Ξεκίνησα να το βλέπω και σταμάτησα.

Πολύ κλαψο...νικο ρε Χριστινάκι! Αλλά θα μου πεις, εδώ έβλεπες το τούρκικο. :tongue:

Καλή διασκέδαση!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Άσε κι εγώ 200 ? έσκασα και πάλι βλέπω ελλείψεις!

Βρε διαφήμιση το νησί. Έκανες τα ντεκόρ;;; Τώρα το βάλαμε, αλλά για να πω την αλήθεια βαριέμαι να βλέπω εβδομαδιαίες. Έχω καλομάθει με τα κατεβασμένα, να τα βλέπω μονοκοπανιά.

Βίκη πρέπει να βάλεις και μια κάρτα τηλεόρασης στο λαπτοπ! :mrgreen:

Ακόμα τπτ. Αύριο θα πάρω τεστ, να τελειώνουμε.

Ακομα ΔΕΝ το πηρες;;;; Αντε με το καλο!!! Αν και ειμαι σιγουρη!!:P

ναι είμαι χορηγός!!!!

είναι πολύ ωραίο...μου αρέσει...

συγκινητικό!!

έχει διαφημίσεις.

Κι εμενα μου αρεσε πολυ..Πιστευω εχει φοβερα πλανα και φωτογραφια..Καλα απο ψυχοπλακωμα ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!:(

yRf6p1.png

Καλημερα

maestria πηρες το τεστ? το κανες?? ελα να επιβεβαιωθουμε!!!

εμενα τελικα η κουνιαδα εχθες τρυπωσε στα αιματολογικα του ΙΚΑ πριν πανε οι εξετασεις στον γιατρο που μου τις εγραψε και τελικα μπορεσε και μου πηρε την απαντηση της Γενικης Αιματος (αιμοτοκριτης 35,6.. κλασσικα!) των ούρων και προς εκπληξην μας ειχε βγειτο τοξοπλασμα και ο κυτταρομεγαλοιος που ηταν και στις δυο μοναδες τους αρνητικα.. τωρα μου μενει το σακχαρο και ο θυροειδης που μαλλον θα βγουν απο βδομαδα η που θα τα παρω απο τον γιατρο του ΙΚΑ οταν ξαναπαω..

ολα καλα λοιπον.. μας μενει η Δευτερα να παμε να δουμε το μπεμπε..ελπιζω..

ειδα και εγω εχθες το "νησι" ομως επειδη εχω διαβασει το βιβλιο και ξερω τι θα γινει δεν με επιασε κανενα ριγος συγκινησης και απλα μου αρεσε πολυ η ποιοτητα της παραγωγης (σχεδον κινηματογραφικη) αν και βρηκα υπερβολικο τον χρονο που διηρκησε αυτος ο αποχωρισμος της δασκαλιτσας απο τα εγκοσμια..

Πιστευω οτι μακρυπροθεσμα τα νουμερα τηλεθεασης θα πεσουν λιγο (οχι πολυ πιστευω ακριβως γιατι εχει τον αερα υπερπαραγωγης και μονο οι fun των ριαλιτι θα ενδωσουν στα σκουπιδια των αλλων καναλιων) απλα γιατι δεν εχει καμια ιδιαιτερα πλοκη.. στην ουσια του το εργο δειχνει την ζωη στη Σπιναλογκα και απλα συμβαινει να χει και μια ιστορια των αλλων κατοικων εκει γυρω που ολο το ζουμι τους ειναι μεχρι να αποδειχθει η κατασταση τους..

τιποτε αλλο.. ουτε σεξ, ουτε βια, ουτε δραση.. παρ αυτα μια αξιοπρεπεστατη δουλεια με ρετρο ατμοσφαιρα και καλη επιλογη ηθοποιων (προσωπικα δεν μου αρεσει η επιλογη της μικρης κρυοκωλης αγγλο ελληνιδας)

αυτα απο τον κριτικο τηλεορασης, θεατρου και κινηματογραφου!!:tongue:

Ας παμε για το μεροκαματο !!

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα τί είναι αυτό το νησί. Σειρα? Εδω και έναν χρόνο δεν ξέρω τί παίζει η τηλεόραση. Ούτε απο ελληνικά ούτε απο ξένα προγράμματα.

Μαεστρία μην πατήσεις το ποδάρι σου στο φόρουμ αν δεν έχεις νέα:tongue::tongue:

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα τί είναι αυτό το νησί. Σειρα? Εδω και έναν χρόνο δεν ξέρω τί παίζει η τηλεόραση. Ούτε απο ελληνικά ούτε απο ξένα προγράμματα.

Μαεστρία μην πατήσεις το ποδάρι σου στο φόρουμ αν δεν έχεις νέα:tongue::tongue:

ειναι ενα μυθιστορημα που εγινε best seller μιας βρετανιδας (αν θυμαμαι καλα) συγγραφεως (νομιζω Χισλοπ τη λενε η καπως ετσι δεν συγκρατω καλα ονοματα) το οποιο εχει ως θεμα την ζωη στην μεσοπολεμικη περιοδο της Σπιναλογκας (τοτε νησι που φιλοξενουσε λεπρους η πιο κοσμια ασθενεις που φεραν τη νοσο του Χανσεν) και παραλληλα τη ζωη στο απεναντι χωριο την Πλακα οπου ηταν και το περασμα για το νησ.. ολα αυτα σε συνδυασμο μετεπειτα της αναζητησης της δισεγγονης μιας εκ των πρωταγωνιστων σχετικα με το παρελθον της μητερας της η οποια ζει και εχει κανει οικογενεια στο εξωτερικο αλλα δεν μιλαει ποτε για την ζωη και το παρελθον της στην Ελλαδα..

καπως ετσι τελος παντων..

Διαφημίσεις

εγω εφοσον ενημερωθω επιλεγω τι θα βλεπω τους τελευταιους χειμωνες.. συνηθως με τι υποχρεωσεις μου κατα φερνω σε ολη την εβδομαδα να βλεπω απο μια εως δυο το πολυ σειρες και αν.. περσι εβλεπα μονο καθε Τριτη Desperate Housiwifes και Next top model (ενεκα της συναδελφου μου)..

φετος με βλεπω μονο για το νησι και αργοτερα για τον 7ο κυκλο των Desperate ισως να αποπειραθω να δω και τη γενια των 592 που μαλλον κοβω οτι θα χει πλακα..αν προλαβω βεβαια..

εμενα το δικο μου μαμουνι κοιμαται σταθερα 9.00 και ας θελω να την κρατησω παραπανω και τελευταια εχει εγερτηριο απο τις 6.00 η 7.00.. ουφ!

σημερα 6.30 ερχεται διπλα μου και μου λεει "μαμαααα" τρυφερα τρυφερα για να ξυπνησω να διαβασουμε παραμυθι.. βρε καλη μου ασε με μιση ωρα να κοιμηθω..ηρθε ξαπλωσε διπλα μου και μιλουσε κανα δεκαλεπτο στον εαυτο της.. ε! ξυπνησα για τα καλα.

οταν πει σχολειο να δω τι θα κανεεεεειιιιι.. θα ξυπναει??

εντωμεταξυ τρωω συνεχεια.. και εχω κολλημα με το ψημενο ψωμι με τυρι.. προχθες το μυρισα, χθες εκλεψα το τοστ του ανδρα μου, τωρα ενω εχω φαει πρωινο δεν κρατηθηκα και εφαγα το τοστ μου και τωρα παλι πειναω..

ελεγα να κανω εναν decafeine εσπρεσο αλλα προσπαθω να αποφευγω τις βλακειες..χημικα κατασκευασματα..

καλημέρα κορίτσια,

τελικά είναι πολύ καλή σειρά,εντάξει έχει μελό,αλλά είναι η αλήθεια εκείνης της εποχής.

το βιβλίο πρέπει να είναι καλό.

καλά τα είπες κα τηλεκριτικού!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολύ καλή δουλειά,σάμπως έχει και τίποτα καλύτερο να δούμε?

μετά είδα και λίγο masterchef!!

έχει διαφημίσει κι άλλη μια σειρά "κούκλες",μπορεί να είναι καλό.

τη δική μου 9-9.30 την βάζω για ύπνο,και ξυπνάει 9 το πρωί.

οπότε είμαστε χαλαρά το βράδυ.

χθες το βράδυ έβαλα το πάπλωμα στο κρεβάτι μας,έχει βάλει κρύο.

αν χρειαστεί να ανάψουμε και καλοριφέρ από τώρα,χαθήκαμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...