Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Terry1986 είπε:

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια..γτ κ εγω μπερδεμενη ειμαι κ σε καταλαβαινω..ειμαι κ ζυγος οποτε υπεραναλυω και τα πάντα κ πνιγομαι σε μια κουταλια νερο..νομιζω πρεπει να παρεις λιγο τον χρονο σου να ξεκουραστεις κ εσυ κ οι ωοθηκες σου κ το σωμα σου..ισως και ολη αυτη η πιεση/στρες δεν βοηθαει να εχεις ποιοτικά ωαρια??δε ξερω.. 😞

Εγω Παρθενος κλασική οπότε είμαι χειρότερα από σένα 🤣

Το είχα συζητήσει με Σφακ και μου είπε πως δε με παίρνει να κάνω διάλειμμα γιατί αν χάσω ένα κύκλο δε μπορώ να ξέρω αν θα είναι ο τυχερός μου.  Δεν έχω κάνει διάλειμμα από τον Μάρτιο του 2024 εκτός από το Πάσχα που ήταν κλειστό το κέντρο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

ΧαΧαΧαΧα!

Α, πα, πα, πα, είπαμε αγορομάνα ρε Τζες, αλλά δεν βγάζω και τραγούδια για την έρμη την τσουτσού!

Εγώ βγάζω τραγούδια για τα πάντα, ο Θοδωρής ειχε και τραγούδι εγκυμοσύνης

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;Θα πηδηχτω απτο παραθυρο...;)

εεεε ναι λοιπόν δεν καταλαβαίνεις χχαχαχα:mrgreen: κοίτα το κορίτσι δύσκολα να σου πει οτι εισαι η πιο ομορφη μαμα από όλες και σαν εσενα μια θέλω να παντρευτώ.. από αυτή την άποψη

Δεν καταλαβαίνεις πως αισθάνεται η πεθερά για τις νύφες!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Έτσι... με νιώθεις... όταν θα θες να δεις το γιο μόνη και θα σου κουβαλιέται και η νύφη, όταν θα παιρνεις τηλ και θα σου ξυνίσει η νύφη λέγοντας ότι τρώνε ή ότι ειναι μεσημέρι....

Έτσι... με νιώθεις... όταν θα θες να δεις το γιο μόνη και θα σου κουβαλιέται και η νύφη, όταν θα παιρνεις τηλ και θα σου ξυνίσει η νύφη λέγοντας ότι τρώνε ή ότι ειναι μεσημέρι....

Δε θέλω να σε κακοκαρδίσω, αλλά υποψιάζομαι ότι θα γίνεις πιο κακιά πεθερά από 'μένα. :tongue::tongue::twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Δε θέλω να σε κακοκαρδίσω, αλλά υποψιάζομαι ότι θα γίνεις πιο κακιά πεθερά από 'μένα. :tongue::tongue::twisted:

To ξέρω παιδί μου μην αγχώνεσαι, μα του έχω πει μην μου φέρεις καμμια φακλάνα που θα βαριεται να κουνήσει το ένα πόδι και να μπαίνουμε στο σπίτι και να ειναι βομβαρδισμένο γιατί θα την πετάξω από το μπαλκόνι,δεν σε έμαθα εγώ να ειναι το σπιτι πάντα καθαρό για να μας βρομίσει άλλη

To ξέρω παιδί μου μην αγχώνεσαι, μα του έχω πει μην μου φέρεις καμμια φακλάνα που θα βαριεται να κουνήσει το ένα πόδι και να μπαίνουμε στο σπίτι και να ειναι βομβαρδισμένο γιατί θα την πετάξω από το μπαλκόνι,δεν σε έμαθα εγώ να ειναι το σπιτι πάντα καθαρό για να μας βρομίσει άλλη

ωωωωχχχ..

απο την αλλη ξερω οτι οι μαμαδες Λιονταρινες ειστε τυποι του χαβαλε και ψοφατε για καλες φιλεναδες και καφε αρα αν σου κατσει καλα στο ματι σε βλεπω για κολλητη μοντερνα πεθερουλα..not bad at all!!

A, οκ, έχεις γίνει ΗΔΗ, οπότε δεν ανησυχώ, γνωρίζεις την πάθηση. :twisted::twisted:

Αχ, πάω κοριτσάκια. Παίρνω το - μάλλον - γκαστρωμένο μου σαρκίο και πάω σπίτι, ν' αναλάβω τον ταρζανάκο μου, καθότι ο χάζμπαντ έχει σεμινάριο.

Το καλό είναι ότι θα 'ρθει η μανούλα να μείνει απόψε σπίτι, θα τα πούμε κιόλας.

b.gify.gife.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

A, οκ, έχεις γίνει ΗΔΗ, οπότε δεν ανησυχώ, γνωρίζεις την πάθηση. :twisted::twisted:

Αχ, πάω κοριτσάκια.

C U LATER ALIGATOR
ωωωωχχχ..

απο την αλλη ξερω οτι οι μαμαδες Λιονταρινες ειστε τυποι του χαβαλε και ψοφατε για καλες φιλεναδες και καφε αρα αν σου κατσει καλα στο ματι σε βλεπω για κολλητη μοντερνα πεθερουλα..not bad at all!!

Mε το γάμπρο μου όχι με τη σκύλα νύφη μου

Διαφημίσεις

κορίτσια τι κάνετε?

απόψε έχει "το νησί",μην το χάσετε.

σήμερα βρέχει όλη μέρα,δεν έχει σταματήσει,κλεισμένοι είμαστε.

βγάλαμε και τα χειμωνιάτικα,σε 2 ώρες τελειώσαμε.

τώρα έμειναν τα παπούτσια μας.

του παιδιού άδειασε η ντουλάπα,δεν έχει τίποτα για τον χειμώνα!!

κορίτσια τι κάνετε?

απόψε έχει "το νησί",μην το χάσετε.

σήμερα βρέχει όλη μέρα,δεν έχει σταματήσει,κλεισμένοι είμαστε.

βγάλαμε και τα χειμωνιάτικα,σε 2 ώρες τελειώσαμε.

τώρα έμειναν τα παπούτσια μας.

του παιδιού άδειασε η ντουλάπα,δεν έχει τίποτα για τον χειμώνα!!

Γειά σου Χριστινάκι. Εγώ έκανα άλλη μια δόση μπισκότα. Αυτή τη φορα ακολούθησα τη συνταγή κατα γράμμα πλην της μαύρης ζαχαρης. Το υπέροχα είναι πολύ λίγο για να τα χαρακτηρίσω! Μιαμ μιαμ μιαμ!

γιαμ γιαμ,με βάζεις σε πειρασμό να τα φτιάξω...

τις επόμενες μέρες σίγουρα...

ξεκινάει "το νησί"...

στο σαλόνι βλέπει ο άντρα μου σταρ και στην κρεβατοκάμαρα η Γεωργίτσα ντόρα. αρα μου μενει το λαπτοπ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...