Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Natassou85 είπε:

Κοριτσια καλημερα… ερωτηση για φιλη μου.. στο πρωτο υπερηχο μετα απο 4 μερες φαρμακο ειδαν 10 ωαρια .. με αυτα θα πορευτει η στην πορεια θα βγουν κ αλλα;;  Υπαρχει περιπτωση;

Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν και κάποια μικρότερα που δεν τα πιάνει ο υπέρηχος αλλά πάνω κάτω με αυτά ναι. Σημασία έχει να μεγαλώνουν με όσο το δυνατόν κοντινά μεγέθη για να πάρουν τα περισσότερα, καθώς στην πορεία κάποια μένουν λίγο πίσω. Καλημέρα και καλή επιτυχία στη φίλη σου.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελειο δωρο.. κανε μου και εμενα ενα καθως τον αλλο Ιουνιο θα κλεινω 10 χρονια σχεσης, 5 χρονια γαμου και λογικα αν ολα πανε καλα θα χω και νεογεννητο μωρο..

merci!

τελειο δωρο.. κανε μου και εμενα ενα καθως τον αλλο Ιουνιο θα κλεινω 10 χρονια σχεσης, 5 χρονια γαμου και λογικα αν ολα πανε καλα θα χω και νεογεννητο μωρο..

merci!

Να σου κάνει η Χριστούλα όταν μεγαλώσει κοπελιά.

Εγώ θα κάνω στη μανούλα και στον πατέρα μου! (αγκού :mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πάντα αλλά μετά τις εγκυμοσύνες ακόμα χειρότερα

Εγώ δεν σου κάνω, λιοντάρι είμαι αλλά από οργάνωση ειμαι σούπερ

Εννοειται δεχομαστε και ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ..

Καλώς το κορίτσι!!!!

Η προσπ, η προσπ!!!!

Καλως σας βρηκα.. Η Ο Προσπ ειναι εγκυος, οποτε ας το αποφυγει καλυτερα:-D

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

μάνα σταρ????????

μια χαρά!!!

καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια με τη τσουτσοσυζήτηση!!!!!!!!!!!!!!!!φάγαμε....

αφού δεν αρέσει ούτε σε μένα ούτε στον άντρα μου το σπανακόρυζο γιατί το φτιάχνω??

μου λέτε??

η έλλη το χλαπακιάζει όπως όλα άλλωστε!!

μάνα σταρ????????

μια χαρά!!!

καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια με τη τσουτσοσυζήτηση!!!!!!!!!!!!!!!!φάγαμε....

αφού δεν αρέσει ούτε σε μένα ούτε στον άντρα μου το σπανακόρυζο γιατί το φτιάχνω??

μου λέτε??

η έλλη το χλαπακιάζει όπως όλα άλλωστε!!

Δεν σ' αρέσει;;; Εγώ τρελαίνομαι!!! Αλλά όταν το βρίσκω έτοιμο, τρελαίνομαι ακόμα περισσότερο! Μωρέ θα τη χώσω τη μάνα μου! :twisted:

Καλά, μας κοροϊδεύετε με τους τσουτσουνοφόρους μας, ε;;;

Μ' ένα γερό αγοράκι σας εύχομαι. :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πως το κόλλησε έτσι; "Τσουτσαρί"; Πρώτη φορά τ' ακούω!

Τσουτσαρί... τσουτσαρί κάνεις άλλος δεν μπορεί να'χει τέτοιο τσουτσαρί... έτσι το κόλλησε, με το τραγούδι που του βγάλαμε και δεν ταίριαζε η κατάληξη:mrgreen:

Δεν σ' αρέσει;;; Εγώ τρελαίνομαι!!! Αλλά όταν το βρίσκω έτοιμο, τρελαίνομαι ακόμα περισσότερο! Μωρέ θα τη χώσω τη μάνα μου! :twisted:εγώ το τρώω με το ζόρι, δεν μου αρέσει

Καλά, μας κοροϊδεύετε με τους τσουτσουνοφόρους μας, ε;;;

Μ' ένα γερό αγοράκι σας εύχομαι. :tongue::tongue::tongue:

Αχ αν κάνουν αγόρι .. .τοτε θα καταλαβουν τί σημαίνει αγάπη... κακιά πεθερά και όλα αυτά που κοροιδευουμε:tongue:

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

ΧαΧαΧαΧα!

Α, πα, πα, πα, είπαμε αγορομάνα ρε Τζες, αλλά δεν βγάζω και τραγούδια για την έρμη την τσουτσού!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Αχ αν κάνουν αγόρι .. .τοτε θα καταλαβουν τί σημαίνει αγάπη... κακιά πεθερά και όλα αυτά που κοροιδευουμε:tongue:

Η αλήθεια είναι ότι δείχνεις περισσότερη συμπόνια για την πεθερά σου, όταν είσαι αγορομάνα. :mrgreen:

Αλλά είναι ανυπόφορη και πάλι ρε συυυυυυυυυυυυυυυ! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

λετε να κανω γιο και να γινω σα τη διαφημιση που ανοιγει το ψυγειο το πρωι και βλεπει τη μανουλα του (την κυρα χονδρουλα του) να του δινει τον χυμο στο χερι και να του λεω "ολο γιε μου ολο!!"

ΘΑ ΠΕΘΑΑΑΑΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..

να'μαι κι εγωωω!

τι κανετε?μια ωρα εκανα να σας διαβασω.

αποτοξινωση απο το ιντερνετ εκανα σημερα,γιατι ειχαμε ολο το πρωι διακοπη ρευματος μεχρι της 2!

μαεστρια,αντε να μας πεις κι εσυ τα ευχαριστα σε λιγες μερες.

ευακι,καλη τυχη με την πολεοδομια.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

λετε να κανω γιο και να γινω σα τη διαφημιση που ανοιγει το ψυγειο το πρωι και βλεπει τη μανουλα του (την κυρα χονδρουλα του) να του δινει τον χυμο στο χερι και να του λεω "ολο γιε μου ολο!!"

ΘΑ ΠΕΘΑΑΑΑΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..

Αν κρίνω το πόσο παθιάζεσαι εσύ, σ' έχω ικανή ΧΑΛΑΡΑ να γίνεις έτσι!!!! :tongue::tongue:

Αχ, να 'μαι από μια μεριά να το βλέπωωωωωωωωωωωωωω!

Γεια σου Ελένη, καλώς όρισες. Γιατί είχατε διακοπή καλέ; Έργα κάνουνε οι προκομμένοι πάλι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;Θα πηδηχτω απτο παραθυρο...;)

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...