Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοπελιά είδα AIDS, φυματίωση, κλπ, ε, δεν έκατσα να τα δω κι όλα!!! Έλεος, τα πήγαινα στη γιατρό μου, καλά ήταν, γιατί να κάτσω ν' αγχωθώ;

Είμαστε τα καλύτερα παιδιά και να ΣΚΑΣΕΤΕ! :twisted:

εγω θελω να ξερω τι μου κανουν χαχα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ!ΠΑΕΙ Η ΔΙΑΙΤΑ!

ενημερωσες το αλλοο γκρουπ?

αυτο με το τσουτσουνι παντως ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι λαθος, προς τα κατω μοιυ ειποε παντα.

επισης, με την φιμωση μεχρι ποτε ασχολουμαστε βρε κοριτσια?

bgx2ye5lc.png

Aλεξία μην αναφέρεις τπτ, κάτσε να σιγουρευτώ πρώτα.

Κι εμένα μου 'χουνε πει το τσουτσούνι προς τα κάτω, για να μη κατουριέται. Θα ρωτήσω, αν θυμηθώ και τον παιδίατρο!

Prosp, εγώ είμαι πιο χαλλλλλαρά (μένουμε και Σαλλλονίκη), απλά το απολαμβάνω. ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εμένα μου 'χουνε πει το τσουτσούνι προς τα κάτω, για να μη κατουριέται. Θα ρωτήσω, αν θυμηθώ και τον παιδίατρο!

Prosp, εγώ είμαι πιο χαλλλλλαρά (μένουμε και Σαλλλονίκη), απλά το απολαμβάνω. ;)

σωστη...

Διαφημίσεις

βρε παλι δικαιολογια εψαχνες για να σπασεις την διαιτα?αχαχα.......:lol:

bgx2ye5lc.png

Για φίμωση, αν δεν το ανοίξει μόνος του μέχρι το καλοκαίρι, τότε θ' ασχοληθείς, έτσι μου 'χει πει ο παιδοχειρούργος, μέχρι τα 2,5-3 δεν αγχωνόμαστε.

οταν λες μονος του?

bgx2ye5lc.png

βρε παλι δικαιολογια εψαχνες για να σπασεις την διαιτα?αχαχα.......:lol:

Άσε, άλλο άγχος, μη βάλω πολλά και γίνω ακόμα πιο χοντρή!!! :mad:

οταν λες μονος του?

Παίζοντας με το τσουτσούνι, π.χ. στο μπάνιο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Για φίμωση, αν δεν το ανοίξει μόνος του μέχρι το καλοκαίρι, τότε θ' ασχοληθείς, έτσι μου 'χει πει ο παιδοχειρούργος, μέχρι τα 2,5-3 δεν αγχωνόμαστε.

Εμένα του το κατέβασε η γιατρός πολυ νωρίς και εχω βρει την υγειά μου, η ίδια ειχε πρόβλημα γιατί ακουγε τους άλλους που έλεγαν να το αφήσει και μετά μπήκε χειρουργείο ο γιός της και το παιδί υπέφερε

Άσε, άλλο άγχος, μη βάλω πολλά και γίνω ακόμα πιο χοντρή!!! :mad:

Παίζοντας με το τσουτσούνι, π.χ. στο μπάνιο.

Το δέρμα γύρω από την περιοχή δεν ειναι και τόσο ευκολο να ξεκολλήσει γι'αυτό μετά τα τρεχουν στα νοσοκομεία τα παιδάκια

Διαφημίσεις

Άσχετο, επειδή οι γονείς περάσανε δύσκολα τελευταία, η μια μου αδελφη σκέφτηκε να τους κάναμε δώρο. Βρήκε εισιτήρια για Γερμανία με 245? (και για τους δύο) και θα τους στείλουμε στην αδελφή του πατέρα μου τον Φλεβάρη για 8 μέρες.

Στην ίδια πόλη έμεναν κι αυτοί για 8 χρόνια και γεννήθηκα κι εγώ. Να φανταστείτε η μάνα μου έχει να πάει από τότε που γεννήθηκα και γυρίσαμε όταν ήμουν 2 μηνών!

Δε θα ενθουσιαστούν;

Υ.Γ. Και πλήρωσα εγώ τα εισιτήρια, γιατί καμία από τις άσχετες αδελφές μου δεν έχει καν χρεωστική, ούτε ξέρει να κάνει αγορές από ίντερνετ! "Έχω να λαμβάνω" :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και εγω ξερω οτι για μια νορμαλ περιπτωση τσου τσου βοηθαμε απο τη βρεφικη ηλικια και αν φοβομαστε μας δειχνει ο γιατρος και συνηθως βοηθαει μελλοντικα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...