Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τζες ο θοδωρής δεν βλέπει τηλεόραση που είναι πιο μεγάλος???

στο σπίτι η τηλεόραση ειναι σχεδόν όλη μερα ανοιχτή και παίζει στη κουζίνα αλλά διαβάζει στο δωμάτιο του και δεν ακούει, τις καθημερινές μετά το διάβασμα βλέπει Patty αν προλάβει αλλιώς μια ωρίτσα πριν παει για υπνο ενώ τα σκ σχεδόν καθόλου αν βγει βόλτα, πρεπει να το ζητήσει και συνήθως ζητάει να παιξει με τον υπολογιστή παιχνίδια που όλη τη βδομάδα δεν τον αφήνω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσε μιαμαμα τα ζόρια τα περισσότερα οι μανάδες τα τραβάμε. Εμείς βλέπεις δεν μπορούμε τόσο εύκολα να λείπουμε όλη μέρα.

Μα, δε νιώθουν ενοχές;;;

Θα μου πεις, οι άντρες πρέπει να περάσουν περισσότερο χρόνο με τα μωρά για να δεθούν, ενώ εμάς γίνεται πιο γρήγορα το δέσιμο.

Ουφ κορίτσια μάλλον κι εγώ έχω καθυστέρηση, σας το 'πα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

φοβάμαι μην κολλήσει το ρύζι...

εγώ βάζω σπανάκι,κρεμμύδι(κρεμμυδάκι φρέσκο αν έχω),σκόρδο,μαιντανό,αλάτι,πιπέρι,και 1-2 κουταλιές ντομάτα,λίγο λευκό κρασί,δεν μας αρέσει με λεμόνι,και πολύ ρύζι,όχι σπανακύρυζο,ρυζοσπάνακο!!!!!!!!!!!

ότι έχει με κρέας στην χύτρα σίγουρα...

σκόρδο βάζω και εγώ, το παρέλειψα προηγουμένως. Δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει γιατί έχει νερό το οποίο δεν εξατμίζεται με κλειστή βαλβίδα και το αφήνεις μόνο 4 λεπτα. έπειτα κλείνεις το μάτι.

χμ..

λοιπον πρεπει να προσεχεις viki και να μην τα αφηνεις μονα..

δεν υπερβαλλω..κατι ξερω και στο λεω..

δεν μπορει να καταλαβει την ουσια του πραγματος και ειναι σε φαση που πειραματιζεται αρα αν μεινει μονος με τη μικρη σε κανα δωματιακι και του ρθει (παιζουν και οι ορμονες και η αναζητηση της φυσης του.. ποσο ετων ειπες ειναι? Στα 5 ειναι μια ιδανικη φαση) απο περιεργεια μπορει να αρχισει το παιχνιδι..τσιτσιδωμα και "ανιχνευσεις".

έχεις απόλυτα δίκιο. Και φυσικά το έχω σκεφτεί και τους επιβλέπω πάντα όταν παιζουν.

ναι βικυ αυτο φοβαμαι.. την ατομικη βομβα.. αστο καλυτερα γιατι ειμαι γνωστη για την αγαρμποσυνη μου..

Απο την στιγμή που πέσει η βαλβίδα σεν είναι χύτρα πλέον αλλά απολή κατσαρόλα.

απορια αγοριου 7 ετων.. "μαμα πηγα στην τουαλετα και το τσουτσουνακι μου εβγαζε μπουρμπουληθρες.. τι επαθα???" :tongue:;) ;)

Μάλλον χαζή η ερώτησή μου αλλά τί εννοείς μπουρμπουλήθρες??? Και τί του είπε??? Δεν ξεπλύθηκε καλά το σαπόυνι χθες που έκανες μπάνιο?:mrgreen::mrgreen::tongue:

στο σπίτι η τηλεόραση ειναι σχεδόν όλη μερα ανοιχτή και παίζει στη κουζίνα αλλά διαβάζει στο δωμάτιο του και δεν ακούει, τις καθημερινές μετά το διάβασμα βλέπει Patty αν προλάβει αλλιώς μια ωρίτσα πριν παει για υπνο ενώ τα σκ σχεδόν καθόλου αν βγει βόλτα, πρεπει να το ζητήσει και συνήθως ζητάει να παιξει με τον υπολογιστή παιχνίδια που όλη τη βδομάδα δεν τον αφήνω

μπράβο!!είναι και τα παιχνίδια!,τα θέλουν κι αυτά...

χρυσό παιδί!!!

μου εστειλε μηνυμα η annina και με τιμησε παρα πολυ αυτη η κινηση της και την ευχαριστω και δημοσια για αυτο.

Να πανε ολα καλα και για τις δυο μας πρωτα ο Θεος γενναμε την ιδια περιοδο και εχουμε σχεδον (εγω δε ξερω ακριβως βαση του γιατρου του δικου μου αλλα συμφωνα με τον γιατρο του ΙΚΑ 24/5) ίδια ΠΗΤ.

Και παλι σε ευχαριστω που με σκεφθηκες..

Ευχομαι και ελπιζω με το καλο κοριτσι μου ενα υγιες παιδακι στη ζωη σας.

Διαφημίσεις

Μάλλον χαζή η ερώτησή μου αλλά τί εννοείς μπουρμπουλήθρες??? Και τί του είπε??? Δεν ξεπλύθηκε καλά το σαπόυνι χθες που έκανες μπάνιο?:mrgreen::mrgreen::tongue:

εκσπερματωση παιδι μου!!!!!!!

Ουφ κορίτσια μάλλον κι εγώ έχω καθυστέρηση, σας το 'πα;

Αντε και εσύ τώρα θα μας βγάλεις την ψυχή???? Τράβα να κάνεις το τεστ (οχι πριντικτορ, πάρε clear blue) και πές μας τότε:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πόσες μέρες?

τι να πω βρε μαεστρία,ο δικός μου δεν τα κάνει αυτά!!!

θα τσακωθούμε για βλακείες και μετά το ξεχνάμε,δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι,όταν δεν έχει δουλειά,είναι πάντα μαζί μας,δεν πάει με φίλους πουθενά!!

αλήθεια καθυστέρηση κορίτσι??????????

wow!!!!!

Διαφημίσεις

εκσπερματωση παιδι μου!!!!!!!

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!!!

ΑΝΤΕ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕ MAESTRIAAAAAA... ΜΙΑ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ!!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!

Περιμένω να περάσουν λίγες μέρες.

Έχω μικρό κύκλο και το καταλαβαίνω γρήγορα, και στον Γιάννη έτσι έγινε. Αν έγινε θα έγινε γύρω στις 20/9, οπότε είναι πολύ νωρίς.

Αλλά έτσι όπως με στενεύει το τζιν χαμηλά στην κοιλιά (γιατί "πετάω" αμέσως κι άλλη κοιλιά :evil:) υποψιάζομαι ότι μάλλον έγινε η δουλειά.

Πάντως προσπ, πάλι κοντά θα γεννήσουμε, γιατί με καισαρική θα το πάρουν νωρίς. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αντε και εσύ τώρα θα μας βγάλεις την ψυχή???? Τράβα να κάνεις το τεστ (οχι πριντικτορ, πάρε clear blue) και πές μας τότε:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πόσες μέρες?

Νωρίς είναι ακόμα καλέ, μη ξοδεύομαι άδικα.

Έδωσα στον εαυτό μου περιθώριο την Τετάρτη, γιατί αν κάνω και είναι θετικό, θα ακυρώσω τη γυναικολόγο (θα πήγαινα για ΠΑΠ) και θα πάω λίγο αργότερα, να μπορέσει να δει και τπτ.

Το Σεπτέμβρη μου 'χε έρθει στις 10, αλλά μου 'ρχεται στις 25-28 μέρες, οπότε έχω ήδη 3-6 μέρες καθυστέρηση. :roll:

τι να πω βρε μαεστρία,ο δικός μου δεν τα κάνει αυτά!!!

θα τσακωθούμε για βλακείες και μετά το ξεχνάμε,δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι,όταν δεν έχει δουλειά,είναι πάντα μαζί μας,δεν πάει με φίλους πουθενά!!

Εμένα μια φορά πήρε τον μικρό και πήγε στην .... αδελφή μου :mrgreen:, γιατί είχε και μια δουλειά εκεί. Απλά επειδή είχαμε πλακωθεί, έκατσε ήπιε κι έναν καφέ.

Άλλη φορά μαλωμένοι, σηκώνεται και φεύγει και πήγε στους γονείς του.

Δεν είναι της γύρας πολύ, οπότε που να πάει ο καψερός; Και συνήθως θέλει να το συζητήσουμε, να βρούμε άκρη, κλπ.

Εγώ μερικές φορές του λέω "ΔΕΝ θέλω πάλι να συζητήσω, είμαι νευριασμένη, άσε με να ηρεμήσω με την ησυχία μου". :mrgreen:

αλήθεια καθυστέρηση κορίτσι??????????

wow!!!!!

Ουάου δε λες τπτ! Αλλά να τελειώνω, κλεισμένη για κλεισμένη κι όσο έχουν κάποιες αντοχές τα πεθερίδια και βοηθάνε λιγάκι, να ξεπεταχτούνε τα κουτσούκια. :|

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ουάου δε λες τπτ! Αλλά να τελειώνω, κλεισμένη για κλεισμένη κι όσο έχουν κάποιες αντοχές τα πεθερίδια και βοηθάνε λιγάκι, να ξεπεταχτούνε τα κουτσούκια. :|

Αντε τσακ μπαμ, περιμένουμε νεα από Τετάρτη, εγώ ηταν να αδιαθετήσω στις 30/9 αλλά όπως και τον προηγούμενο μηνα ειχα 15 ημερες καθυστέρηση, σε αναμονή λοιπόν, βαρέθηκα να φοράω σερβιετα 10 μέρες τωρα. Τον επόμενα μηνα ξαναξεκινώ τα χάπια

μου εστειλε μηνυμα η annina και με τιμησε παρα πολυ αυτη η κινηση της και την ευχαριστω και δημοσια για αυτο.

Να πανε ολα καλα και για τις δυο μας πρωτα ο Θεος γενναμε την ιδια περιοδο και εχουμε σχεδον (εγω δε ξερω ακριβως βαση του γιατρου του δικου μου αλλα συμφωνα με τον γιατρο του ΙΚΑ 24/5) ίδια ΠΗΤ.

Και παλι σε ευχαριστω που με σκεφθηκες..

Ευχομαι και ελπιζω με το καλο κοριτσι μου ενα υγιες παιδακι στη ζωη σας.

ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!:-D:grin::-D

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...