Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει απτήν στιγμή που σου έχει έρθει περίοδος η προλακτίνη πέφτει. Προγεστερόνη ξέρω ότι κάνουν καλό οι γλυκοπατάτες.  

Εντάξει γενικά επειδή έχεις γεννήσει πολλά θέματα λύνονται μόνα τους... 

Βασιλικό πολτό δεν πρέπει γενικά να περνεις για πολύ καιρό. 

πάντα είχα πρόβλημα με την προλακτίνει. συνήθως το έχω στο 40 με όριο το 20. μέχρι και 85 έχω πάρει. έπαιρνα 2 μήνες dostinex πριν την εμβρυομεταφορά και το είχαμε σταθερό στο 12

πρίν από 6 λεπτά , Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

τι εννοείς ότι το παιδάκι έχει πρόβλημα με τα νεφρά εξαιτίας του; τι ακριβώς έκανε ο γιατρός που ευθύνεται για αυτό;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το κορυφαιότερο που εχω ακουσει από το Θοδωρή για το τσουτσαρί (έτσι το φωνάζει) και το ρώτησε στον πατέρα μου:

Παππού το τσουτσαρί μου κουνιέται πάνω κάτω, γιατί δεν παει αριστερά-δεξιά και ο πατέρας μου...

Θοδωρή πουλί ειναι όχι υαλοκαθαριστήρας

2275266u3uedrey43.gif

μπράβο στον παππού!!!!!!!!!

εχω βρει την ησυχία μου, δεν έχω χρόνο μετά τη δουλειά να κάτσω και μιαμισυ ώρα πάνω από την κατσαρόλα

Χθες σε 20 λεπτα έκανα κοτόσουπα. 10 λεπτα την κότα, άνοιξα την ξεκοκκάλισα, έριξα κρεμμύδι, αλάτι πιπέρι, λίγο καροτακι σε μικρα κομματακια, λάδι έκλεισα , άλλα 10 λεπτα. Έπεσε η βαλβίδα έριξα και το αυγολέμονο και τέλος. Δηλαδη βάζεις το φαγητό στην φωτιά και μέχρι να πας στο μπάνιο να κατουρίσεις βγαίνεις και το σβήνεις:mrgreen::mrgreen:ένα κατούρημα δουλειά δηλαδή:mrgreen:

ουφ,σας διαβασα!

μολις σιροπιασα την καρυδοπιτα μου(ειχε φερει ο πεθερος μια ολοκληρη σακουλα καρυδια και ειπα να μην πανε χαμενα),οσοι πιστοι προσελθετε!:)

εγω αν ηξερα απο καροτσια ,δεν θα ειχα αγορασει ποτε ακριβο πολυκαροτσι.θα ειχα αγορασει το πιο ελαφρυ-ανθεκτικο-φτηο καροτσι,ακριβως για το θεμα βαρους,που λεει και η μιαμαμα!το δικο μας ειναι 13,5 κιλα+12 κιλα ο Μ. +καμια σακουλα απο σουπερμαρκετ+την αποτομη ανηφορα που υπαρχει λιγο πριν φτασω στο σπιτι =ενα ρακος!!!!!τωρα λοιπον ,αγορασαμε με 200 ευρω(το πιο φτηνο που βρηκα),καροτσι διδυμων και τα παω βολτα μαζι.βεβαια,ερχεται μια η αλλη,στο θεμα βαρος,αλλα ειναι δυο τα παλιοπαιδα,τι να τα κανω:mrgreen:

τα φτηνα ,τα ελαφρια που διπλωνουν και χωρανε παντου!ασε που ειναι και τα μονα που μπορουν να πουληθουν!αν την αντεξουν βεβαια..

σημερα τρωμε φακες ,οσοι θα φανε δηλαδη ,γιατι ο συζυγος παιζει και να μην φαει ,μιας και ξανατσακωθηκαμε και απο τοτε,φροντιζει να ειναι ολη μερα εκτος σπιτιου και να τρωει και εκτος εννοειται....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Ζήτησε γυναίκα δηλαδή ο Μπάιος;

Τον περασμένο χειμώνα . ξαπλωσε κάτω την Γεωργίτσα και της λέει θές να κάνουμε σεξ? Εγώ το ακούω και παθαίνω σόκ:shock::shock:

Μάριε ξέρεις τί είναι το σεξ του λέω? Ξέρω λέει. είναι ένας άντρας και μια γυναίκα, τσιτσιδώνονται δείχνουν τα βυζιά τους ο ένας στον άλλον και μετά αγκαλιάζονται:?:-?

Την επόμενη μέρα το είπα στην πεθερά μου και μου είπε πως του το είπε ένας συμμαθητης στο προνήπιο και οτι της είπε οτι θέλει να βρει μια γυναίκα να κάνει σέξ.

Ο άντρας μου έμεινε κόκκαλο όταν του το είπα. Κοίτα να δεις λέει που πρέπει να ''φοβόμαστε'' τον Μάριο.

Διαφημίσεις

σημερα τρωμε φακες ,οσοι θα φανε δηλαδη ,γιατι ο συζυγος παιζει και να μην φαει ,μιας και ξανατσακωθηκαμε και απο τοτε,φροντιζει να ειναι ολη μερα εκτος σπιτιου και να τρωει και εκτος εννοειται....

Α, ωραία! Πολύ ώριμη συμπεριφορά. Αντί να κάτσει να σε βοηθήσει.

Γιατί πάντα για τους άντρες η ευκολότερη λύση είναι η φυγή ρε κορίτσια; :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τον περασμένο χειμώνα . ξαπλωσε κάτω την Γεωργίτσα και της λέει θές να κάνουμε σεξ? Εγώ το ακούω και παθαίνω σόκ:shock::shock:

Μάριε ξέρεις τί είναι το σεξ του λέω? Ξέρω λέει. είναι ένας άντρας και μια γυναίκα, τσιτσιδώνονται δείχνουν τα βυζιά τους ο ένας στον άλλον και μετά αγκαλιάζονται:?:-?

Την επόμενη μέρα το είπα στην πεθερά μου και μου είπε πως του το είπε ένας συμμαθητης στο προνήπιο και οτι της είπε οτι θέλει να βρει μια γυναίκα να κάνει σέξ.

Ο άντρας μου έμεινε κόκκαλο όταν του το είπα. Κοίτα να δεις λέει που πρέπει να ''φοβόμαστε'' τον Μάριο.

Προχωρημένα τα βρίσκω τα παιδιά στο προνήπιο!!! :shock::shock::shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Χριστινάκι τσιγαρίζεις κρεμμύδι και σπανάκι μέσα στην χύτρα με ανοιχτό το καπάκι, ρίχνεις νερό , μπαχαρικά , άνηθο μαϊντανό,ρύζι κλείνεις το καπάκι , όταν σηκωθεί η βαλβάδα χαμηλώνεις τη φωτιά (εγω στο 5 το βάζω) σε 4 λεπτά κλείνεις το μάτι και αφού πέσει η βαλβάδα ανοίγεις και βάζεις λεμονάκι. Αν δεις οτι μείναν υγρα αφήνεις να βρασει λίγο ακόμα με ανοιχτό καπάκι. Δεν ανοίγουμε ποτε το καπάκι αν δεν πέσει η βαλβίδα. αλλιώς θα είναι σαν ατομική βόμβα. Μπορεις ανα πάσα στιγμή να βγάλεις εσύ τον ατμό και να πέσει η βαλβίδα αλλά εγω την αφήνω να πέσει μόνη της. Μαγειρεύεται ακόμα το φαγητό και αφού κλείσεις το μάτι οσο είναι σηκωμένη.

φοβάμαι μην κολλήσει το ρύζι...

εγώ βάζω σπανάκι,κρεμμύδι(κρεμμυδάκι φρέσκο αν έχω),σκόρδο,μαιντανό,αλάτι,πιπέρι,και 1-2 κουταλιές ντομάτα,λίγο λευκό κρασί,δεν μας αρέσει με λεμόνι,και πολύ ρύζι,όχι σπανακύρυζο,ρυζοσπάνακο!!!!!!!!!!!

ότι έχει με κρέας στην χύτρα σίγουρα...

χμ..

λοιπον πρεπει να προσεχεις viki και να μην τα αφηνεις μονα..

δεν υπερβαλλω..κατι ξερω και στο λεω..

δεν μπορει να καταλαβει την ουσια του πραγματος και ειναι σε φαση που πειραματιζεται αρα αν μεινει μονος με τη μικρη σε κανα δωματιακι και του ρθει (παιζουν και οι ορμονες και η αναζητηση της φυσης του.. ποσο ετων ειπες ειναι? Στα 5 ειναι μια ιδανικη φαση) απο περιεργεια μπορει να αρχισει το παιχνιδι..τσιτσιδωμα και "ανιχνευσεις".

Διαφημίσεις

Οταν τσακωθουμε εκεινος απλα τρωει λιγο πιο μετα.. εγω ειμαι γαιδουρα.. τρωω και την ιδια στιγμη!!

καλώς το χριστινάκι!!

και είσαι όλη μέρα με τα παιδιά μόνη??

μόνη σου τα έκανες????????????

αχχχχχ ξύλο που θέλουν!!!!

τηγανιά στο κεφάλι!!!!

βρε τον μπάιο!!

θέλουν προσοχή,γιατί εμείς δεν τα πονηρεύουμε αλλά οι άλλοι είναι χαζοί και λένε βλακείες στα παιδιά!!!!!!!!

τζες ο θοδωρής δεν βλέπει τηλεόραση που είναι πιο μεγάλος???

απορια αγοριου 7 ετων.. "μαμα πηγα στην τουαλετα και το τσουτσουνακι μου εβγαζε μπουρμπουληθρες.. τι επαθα???" :tongue:;) ;)

Αυτό δεν μας έχει συμβεί ευτυχώς, μάλλον δεν ασχολείται τόσο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...