Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Losr είπε:

Να την άφηναν να πεθάνει. Μπήκε νοσοκομείο και συγνώμη κιόλας έκανε πράσινο εμετούς 

Ναι αλλά εκείνος οφείλει να ξέρει. Και να σου πω κάτι. Γιατί να είναι υποχρεωμενη εγώ να ξέρω ιατρικά πράγματα. Εγώ θέλω να πηγαίνω στο γιατρό μου και να προσέχει εκείνος για μένα. Δεν μιλάω για εξετάσεις πρόληψης. Μιλάω για κάτι άλλο 

ο πράσινος εμετός είναι από την χολή. Πυχτός σαν γλύτσα λαχανί και πράσινο να μυρίζει σαν φάμρακο. Το έπαθα με ρίξει ωχρού σωματίου που τα υγρά είχαν ανέβει στο στομάχι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί φλεγμονή. 

πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου εμένα ο γιατρός μου τον βασιλικό πολτό μ είπε μακριά... τελικά τι γίνεται δεν ξέρω 

γιατί μακριά;

μακριά χωρίς ένα γιατί;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε τον γκαβλιάρη!!!

Αχ, μια ζωή με τσουτσούνια θ' ασχολούμαστε πια οι δόλιες αγορομάνες! :rolleyes:

το κορυφαιότερο που εχω ακουσει από το Θοδωρή για το τσουτσαρί (έτσι το φωνάζει) και το ρώτησε στον πατέρα μου:

Παππού το τσουτσαρί μου κουνιέται πάνω κάτω, γιατί δεν παει αριστερά-δεξιά και ο πατέρας μου...

Θοδωρή πουλί ειναι όχι υαλοκαθαριστήρας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είδες; Κάθε μέρα μαθαίνουμε κάτι καινούριο.

Άσε, πολύ παίδεμα έχουν και τ' αγόρια, δεν είναι μόνο τα γυναικολογικά.

Πω, πω, είχα να 'ρθω πολλές μέρες στο γραφείο κι έχω ξενερώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Η ατμόσφαιρα είναι τραγική εδώ μέσα.

Αχ, δε φεύγω όμως, δεν τους χαρίζω ΤΙΠΟΤΑ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Είδες; Κάθε μέρα μαθαίνουμε κάτι καινούριο.

Άσε, πολύ παίδεμα έχουν και τ' αγόρια, δεν είναι μόνο τα γυναικολογικά.

Πω, πω, είχα να 'ρθω πολλές μέρες στο γραφείο κι έχω ξενερώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Η ατμόσφαιρα είναι τραγική εδώ μέσα.

Αχ, δε φεύγω όμως, δεν τους χαρίζω ΤΙΠΟΤΑ!!!

τα κορίτσια ειναι δυσκολότερα!!!!

Διαφημίσεις

η χύτρα η δική μου είναι seb από τον καιρό του νώε!!!

αλλά πως θα τσιγαρίσω το κρεμμύδι και το σπανάκι στη χύτρα?μετά βράζει εύκολα, και το ρύζι πρέπει να το κοιτάω,δεν το έχω δοκιμάσει στη χύτρα ποτέ!

Χριστινάκι τσιγαρίζεις κρεμμύδι και σπανάκι μέσα στην χύτρα με ανοιχτό το καπάκι, ρίχνεις νερό , μπαχαρικά , άνηθο μαϊντανό,ρύζι κλείνεις το καπάκι , όταν σηκωθεί η βαλβάδα χαμηλώνεις τη φωτιά (εγω στο 5 το βάζω) σε 4 λεπτά κλείνεις το μάτι και αφού πέσει η βαλβάδα ανοίγεις και βάζεις λεμονάκι. Αν δεις οτι μείναν υγρα αφήνεις να βρασει λίγο ακόμα με ανοιχτό καπάκι. Δεν ανοίγουμε ποτε το καπάκι αν δεν πέσει η βαλβίδα. αλλιώς θα είναι σαν ατομική βόμβα. Μπορεις ανα πάσα στιγμή να βγάλεις εσύ τον ατμό και να πέσει η βαλβίδα αλλά εγω την αφήνω να πέσει μόνη της. Μαγειρεύεται ακόμα το φαγητό και αφού κλείσεις το μάτι οσο είναι σηκωμένη.

Χριστινάκι τσιγαρίζεις κρεμμύδι και σπανάκι μέσα στην χύτρα με ανοιχτό το καπάκι, ρίχνεις νερό , μπαχαρικά , άνηθο μαϊντανό,ρύζι κλείνεις το καπάκι , όταν σηκωθεί η βαλβάδα χαμηλώνεις τη φωτιά (εγω στο 5 το βάζω) σε 4 λεπτά κλείνεις το μάτι και αφού πέσει η βαλβάδα ανοίγεις και βάζεις λεμονάκι. Αν δεις οτι μείναν υγρα αφήνεις να βρασει λίγο ακόμα με ανοιχτό καπάκι. Δεν ανοίγουμε ποτε το καπάκι αν δεν πέσει η βαλβίδα. αλλιώς θα είναι σαν ατομική βόμβα. Μπορεις ανα πάσα στιγμή να βγάλεις εσύ τον ατμό και να πέσει η βαλβίδα αλλά εγω την αφήνω να πέσει μόνη της. Μαγειρεύεται ακόμα το φαγητό και αφού κλείσεις το μάτι οσο είναι σηκωμένη.

κι εγώ έτσι το φτιάχνω

Για αρκετά χρόνια ακόμη θα έχει "πρωινά ξυπνηματα" και αν ειναι προς τα κάτω μπορεί να τραυματιστεί το τσουτσού

απο τώρα???:shock::shock::shock:

Θοδωρή πουλί ειναι όχι υαλοκαθαριστήρας

χαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχααχχαχααχχααχα!

κι εγώ έτσι το φτιάχνω

Ξέρουμε να κάνουμε τη ζωή μας εύκολη. Πραγματικά σε 4 λεπτά πανέτοιμο.

Α! στην χύτρα βάζουμε λίγο λιγότερο νερό γιατί δεν χάνει υγρά κατα το βράσιμο και το βράσιμο στο κάτω κάτω είναι λίγα λεπτά και όχι 1-1μιση ώρα όπως στην κατσαρόλα.

Διαφημίσεις

Ξέρουμε να κάνουμε τη ζωή μας εύκολη. Πραγματικά σε 4 λεπτά πανέτοιμο.

Α! στην χύτρα βάζουμε λίγο λιγότερο νερό γιατί δεν χάνει υγρά κατα το βράσιμο και το βράσιμο στο κάτω κάτω είναι λίγα λεπτά και όχι 1-1μιση ώρα όπως στην κατσαρόλα.

εχω βρει την ησυχία μου, δεν έχω χρόνο μετά τη δουλειά να κάτσω και μιαμισυ ώρα πάνω από την κατσαρόλα

Α, βέβαια!

Πολλές φορές που τον αλλάζω είναι "σηκωμένο".

Άντρακλας!!! :mrgreen:

Ας το καλό!!!!!!!! Βρε τί μαθαίνουμε..........Επομένως έχει απόλυτο δίκιο η τζές! Για να γλιτώσει το γύψο:mrgreen::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...