Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγώ όταν έμενα αθήνα, ήμουν ευχαριστημένη,έμενα πετρούπολη,σε μια πολύ ωραία γειτονιά.

έβλεπα πάρνηθα από το μπαλκόνι μου,είχαμε τους φίλους μας.

όλοι έλεγαν είναι καλύτερα στην επαρχία..αλλά...

αν έμενα τρίκαλα ίσως.

ξέρετε τι ωραία πόλη είναι,καθαρή,ευγενικούς ανθρώπους...σταματάνε στις διαβάσεις να περάσει ο πεζός!!!

εδώ ....κλάψτε τους πεζούς!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώ όταν έμενα αθήνα, ήμουν ευχαριστημένη,έμενα πετρούπολη,σε μια πολύ ωραία γειτονιά.

έβλεπα πάρνηθα από το μπαλκόνι μου,είχαμε τους φίλους μας.

όλοι έλεγαν είναι καλύτερα στην επαρχία..αλλά...

αν έμενα τρίκαλα ίσως.

ξέρετε τι ωραία πόλη είναι,καθαρή,ευγενικούς ανθρώπους...σταματάνε στις διαβάσεις να περάσει ο πεζός!!!

εδώ ....κλάψτε τους πεζούς!!!

καλά στην Αθήνα ειναι εντελώς τυχαίο να επιζήσει πεζός!!! :eek::eek:

ααααα...εννοεις οτι τα Τρικαλα ειναι καλα σαν συμπεριφορα προς τους πεζους??

ο πατερας μου ειναι γεννημενος εκει και η μητερα του καταγεται απο εκει (κανονικη καταγωγη απο τον πατερα του (παππου μου) ειναι η Ζακυνθος)

και οι Τρικαλινοι γενικα εχουν μια νοοτροπια στην πολη τους αρκετα θετικη, εχουν και καλο δημαρχο..πινουνε και σαμπανια απο τα γεννοφασκια τους..αυτη ειναι η πλακα που μου κανει χρονια ο συζυγος απο την στιγμη που του ειπα οτι εμεις στην οικογενεια μας ΚΑΘΕ πρωτοχρονια ανοιγουμε σαμπανια..και με κοροιδευε χρονια λεγοντας "και στα Τρικαλα σαμπανια πινατε????"..και μια μερα στη Βερα στο Δεξι οπου διαδρματιζοταν στα Τρικαλα, εδειχνε τους πρωταγωνιστες να πινουν σε ενα γαμο σαμπανια και εκει επεσε πολυυυυ γελιο γιατι του ειπα "ειδες που στα Τρικαλα πινουμε ΜΟΝΟ σαμπανια??"..

και απο τοτε δε μου χαλαει χατιρι και σε καθε Πρωτοχρονια η συγκεκριμενη περισταση μου ανοιγει σαμπανια.

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα!

τι κανετε?

εγω ετρεχα για λογαριασμους,επισκεψεις,υποχρεωσεις,αλλαγες στα δωρα,,κτλ.το σπιτι μου δεν το εβλεπα και πολυ,και το προγραμμα της μπεμπας εχει γινει χαλια.δεν κοιμαται την ημερα και αργει να κοιμηθει το βραδυ.τα'χω βρει σκουρα γτ θελω βοηθεια και δεν εχω,παρα μονο απο τον αντρα μου,που ερχεται αργα το απογευμα.

εμεις εχουμε κοψει τα αλεσμενα απο τον 10ο κι εχουμε να παμε απο τοτε στον παιδιατρο.το απογευμα θα παμε μαλλον.

μαξιλαρι της βαζω στην αρχη που πινει το γαλα της ενα δικο μας,αλλα ποτε δεν μενει σ'ενα σημειο.κι εχουμε δοκιμασει τα παντα,εκτος οσπρια,αυγο,ψαρι και μελι.

επισης την πιο πολυ ωρα θελει να κραταει κατι στο χερι της να μασουλαει,με αποτελεσμα το σπιτι να ειναι χαλια συνεχεια.

μιαμαμα,περαστικουλια σας.κι εμεις εχουμε παλι μυξουλες.

ο καιρος φταιει που δεν σταθεροποιειται λιγο.τη μια καλοκαιρι,την αλλη κρυο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλώς την ελενάδα!!!

κορίτσια στα τρίκαλα είναι τέλεια...

άνετα μετακόμιζα,έχω και φίλους!!!!

κι εγώ περιμένω να έρθει κάνας πελάτης!!!

Θα έρθω εγώ να ψωνίσω το Πάσχα!! Κορίτσια Θεού θέλοντος θα πάμε οικογενειακώς το Πάσχα Κέρκυρα, δεν έχω πάει ποτέ κ έλεγα να το δοκιμάσουμε φέτος οπότε θα γνωρίσω κ αυτοπροσώπως την κιουρία!!!!

Επεξεργάστηκαν by jesgk

Θα έρθω εγώ να ψωνίσω το Πάσχα!! Κορίτσια Θεού θέλοντος θα πάμε οικογενειακώς το Πάσχα Κέρκυρα, δεν έχω πάει ποτέ κ έλεγα να το δοκιμάσουμε φέτος οπότε θα γνωρίσω κ αυτοπροσόπως την κιουρία!!!!

Miamama μην της ανοιξεις την πορτα σου!!!!Θα σου φαει οτι εχεις στο σπιτι!!!Ειναι φαγανη!!!!:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

άντε σε περιμένω...να προετοιμαστείς ψυχολογικά ότι εκείνες τις μέρες θα γίνεται χαμός από κόσμο όμως...

κατά τα άλλα σου λέει κρίση...οι χειμερινοί προορισμοί ήταν πλήρεις!!!

εμείς πάντως δουλειά δεν είχαμε στις γιορτές σχεδόν καθόλου...

δλδ ο κόσμος δεν έχει λεφτά για ένα δώρο ή κάτι για το σπίτι του κι έχει για διακοπές?

εμενα δεν θελει να κραταει κατι στο χερι για να μασουλαει αλλα μονο για να παιζει μαζι του..δεν ξερω αν θα θελα να τρωει συνεχως οπως κανει το βαφτιστηρι μου που ολο μπουκωμενο το βλεπω να τριγυρναει απο το πρωι ως το βραδυ..σε εναν γαμο μαλιστα καλεσμενοι τον ειχαν αφησει να φαει απο ολο το μενου του τραπεζιου (τζατζικια, πατατες, φετα, λιγο απο το μαλακο του κρεατος..)

και στα γενεθλια της μικρης ολο στο χερι ειχε τυροπιτακια, μπουρεκακια, πιτσακια..13 μηνων!

η δικια μου προφανως τον εβλεπε και προσπαθουσε να κανει το ιδιο αλλα μολις εγλειφε λιγο απο το τυροπιτακι μετα προσπαθουσε να το κανει νιανια με το χερι της και το πετουσε κατω..

ειναι στο παιδι καθαρα πιστευω..

κι εγώ δεν της δίνω τίποτα ακόμα,προσέχουμε λόγω βάρους.

αλλά και πάλι δεν μου αρέσει τόσο μικρά να τρώνε τέτοια πράγματα.

ας μην βιαζόμαστε,σιγά σιγά θα μπουν στη διατροφή των μεγάλων.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...