Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 minutes ago, Xristina96 said:

Αυτοί την πλάκωσαν στα φάρμακα; δυστυχώς μπορεί να συμβεί αυτό με τα φάρμακα εννοώ. Καλά απαράδεχτο!

άρα γιατί να μην δεις σύλληψη, εδώ μιλάμε για τρομερή εξέλιξη 

εγώ πίνω πολύ, ο σύζυγος... δεν θα το έλεγα. το ξεχνάει. Θα τον πιέσω σε αυτό! 

Πάντως άλλαξε δουλειά και τώρα ψυχολογικά είναι τέλεια! Άλλος άνθρωπος μέσα στην τρελή ενέργεια και όρεξη. Σαν 20άρης

Να την άφηναν να πεθάνει. Μπήκε νοσοκομείο και συγνώμη κιόλας έκανε πράσινο εμετούς 

17 minutes ago, linaa said:

Πριν από χρόνια υπήρχαν άλλες τακτικές άλλη γνώση πάνω σε αυτά τα θέματα . Όλοι οι γιατροί έχουν κάνει πολλά λάθη. Το θέμα είναι Κ εμείς οι γυναίκες να ενημερωνόμαστε Κ να απαιτούμε κάποια πράγματα μην πάμε μόνο με την γνώση του γιατρου να ρωτάμε Κ να εξασφαλίζουμε την θέση μας . 

Υπάρχει εφαρμογή στο κινητό που σου χτυπάει για νερό. Βαλτην να τον πρήζει 

Ναι αλλά εκείνος οφείλει να ξέρει. Και να σου πω κάτι. Γιατί να είναι υποχρεωμενη εγώ να ξέρω ιατρικά πράγματα. Εγώ θέλω να πηγαίνω στο γιατρό μου και να προσέχει εκείνος για μένα. Δεν μιλάω για εξετάσεις πρόληψης. Μιλάω για κάτι άλλο 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω δυο χυτρες Fisller (την μεγαλη και τη μικρη..και μαλιστα made in WEST GERMANY) του κουτιου και καθονται..

εντωμεταξυ κανουν μια περιουσια η καθε μια..

δεν μπορω να μαγειρευω σε χυτρα.. θελω να βλεπω το φαι..

εχω δυο χυτρες Fisller (την μεγαλη και τη μικρη..και μαλιστα made in WEST GERMANY) του κουτιου και καθονται..

ΛΑΤΡΕΥΩ TΙΣ FISSLER,έχω τρείς, το σετ quattro και την μικρή, δεν θέλω να το βλέπω το φαγητό.. θέλω να το φαω γρήγορα

Διαφημίσεις

Κοιτα, εγώ το βάζω στη χύτρα και μετά το ανοίγω και το κοιτάω. πχ τη φασολάδα την αφήνω λίγο με ανοιχτό καπάκι για να χυλώσει. Μαγειρεύεις σε απίστευτους χρόνους και εξεικονομείς ρεύμα παράλληλα;)

παροτι μαγειρευει χροοοοοοονια η μανα μου με χυτρα εγω δεν καταδεχομαι να τη μαθω γιατι τη φοβαμαι.. τις εχω και καθονται και επειδη ειναι και απο πριν τη διαλυση του ανατολικου μπλοκ λεω αν δεν εχουν ξεραθει τα λαστιχα να τις πουλησω για αντικες

παροτι μαγειρευει χροοοοοοονια η μανα μου με χυτρα εγω δεν καταδεχομαι να τη μαθω γιατι τη φοβαμαι.. τις εχω και καθονται και επειδη ειναι και απο πριν τη διαλυση του ανατολικου μπλοκ λεω αν δεν εχουν ξεραθει τα λαστιχα να τις πουλησω για αντικες

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! :mrgreen:

Καλέ, θα μου πείτε γιατί πάνω η τσουτσού;;; Άντε, έχω και δουλειά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλέ, θα μου πείτε γιατί πάνω η τσουτσού;;; Άντε, έχω και δουλειά.

Για αρκετά χρόνια ακόμη θα έχει "πρωινά ξυπνηματα" και αν ειναι προς τα κάτω μπορεί να τραυματιστεί το τσουτσού

η χύτρα η δική μου είναι seb από τον καιρό του νώε!!!

αλλά πως θα τσιγαρίσω το κρεμμύδι και το σπανάκι στη χύτρα?μετά βράζει εύκολα, και το ρύζι πρέπει να το κοιτάω,δεν το έχω δοκιμάσει στη χύτρα ποτέ!

Για αρκετά χρόνια ακόμη θα έχει "πρωινά ξυπνηματα" και αν ειναι προς τα κάτω μπορεί να τραυματιστεί το τσουτσού

Βρε τον γκαβλιάρη!!!

Αχ, μια ζωή με τσουτσούνια θ' ασχολούμαστε πια οι δόλιες αγορομάνες! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...