Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Losr είπε:

Να την άφηναν να πεθάνει. Μπήκε νοσοκομείο και συγνώμη κιόλας έκανε πράσινο εμετούς 

Ναι αλλά εκείνος οφείλει να ξέρει. Και να σου πω κάτι. Γιατί να είναι υποχρεωμενη εγώ να ξέρω ιατρικά πράγματα. Εγώ θέλω να πηγαίνω στο γιατρό μου και να προσέχει εκείνος για μένα. Δεν μιλάω για εξετάσεις πρόληψης. Μιλάω για κάτι άλλο 

Μην ξεχνάς ότι ένας γιατρός είναι Κ άνθρωπος . Κάνει λάθη Κ παραλείψεις γι'αυτό πρέπει να πηγαίνουμε Κ εμείς λίγο υποψιασμένες με απορίες Κ συνέχεια με υπενθυμίσεις . Σε όλες τις ειδικότητες . Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους όχι με μηχανές . Οπότε πρέπει να έχουμε Κ εμείς λίγο σε επαγρύπνηση Κ τον γιατρό. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειτε απο το μαιευτηριο που περνουν εκπροσωποι απο τις εταιρειες πανων η αν μπεις στα site τους που χουν κανει club εγγραφεσαι και μια φορα στο τοσο στελνουν μερικα εκπτωτικα κουπονια

Ρε, τί πράμα είναι αυτό? Κανονικά τα στοιχεία πρέπει να είναι απόρρητα. είχα τη Γεωργίτσα ούτε 2 μηνών και ντριν το θηροτηλέφωνο .ήταν μια που πουλούσε βιβλία. Εγώ δεν βάζω κανέναν στο σπίτι μου. Και ειδικά όταν είμαι μόνη. Και χωρίς να πάρει τηλ νωρίτερα. πού πας μωρή??? Λεχώνα είναι η άλλη. ρωτάς αν κοιμήθηκε το βράδυ ή αν έχει την όρεξη σου?

Ρε, τί πράμα είναι αυτό? Κανονικά τα στοιχεία πρέπει να είναι απόρρητα. είχα τη Γεωργίτσα ούτε 2 μηνών και ντριν το θηροτηλέφωνο .ήταν μια που πουλούσε βιβλία. Εγώ δεν βάζω κανέναν στο σπίτι μου. Και ειδικά όταν είμαι μόνη. Και χωρίς να πάρει τηλ νωρίτερα. πού πας μωρή??? Λεχώνα είναι η άλλη. ρωτάς αν κοιμήθηκε το βράδυ ή αν έχει την όρεξη σου?

οχι εμενα ασχετα δεν περασαν απο το σπιτι..μονο μια φορα ηρθε ενα κουριερ και εφερε το κουτι με τα δειγματα της pampers village χωρις να χω ενημερωση..ολα τα αλλα τα χα δηλωσει επι τουτου στο μαιευτηριο οταν εκαναν γυρες.. αντε με το καλο σε καμποσους μηνες παλι!!

να'μαι και εγώ! και εγώ πάνες lidl και μόνο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη.

καλημερα κιολας..

εμενα οι Lidl δεν με αφησαν ευχαριστημενη για τη νυχτα..ειχαμε διαρροες..

Διαφημίσεις

εμενα ποτε δεν μου ηραθαν κουπονια!δεν εχω ιδεα για τι πραγμα μιλατε..

επισης, μιαμαμα το καροτσι που εχεις ειναι μια χαρα, γιατι παιρνετε και δευτερο καροτσι δεν εχω καταλαβει...ετσι κιαλλιως πλεον οταν παμε βολτες δεν καθεται και συνεχεια στο καροτσι το παιδι...ποσο βαρυ ειναι πια το καροτσι σας και πρεπει να το αλλαξετε?

πολύ καλό είναι,αλλά για φαντάσου καρότσι 11 κιλά κι ένα παιδί 14.400 να σέρνεις!!στους δρόμους της κέρκυρας και στα ανύπαρκτα πεζοδρόμια!!!:roll::roll:

καλημερα κιολας..

εμενα οι Lidl δεν με αφησαν ευχαριστημενη για τη νυχτα..ειχαμε διαρροες..

Διαρροές έχω μόνο όταν πίνει πολύ. γενικώς πίνει πολλά υγρά αλλά υπάρχουν και φορες που το ξεφτυλίζει. Δεν πιστεύω οτι φταινε οι συγκεκριμένες πάνες γιατι με τις pampers είχα διαρροές καμιά φορά.

Διαφημίσεις

πρέπει να μαγειρέψω,διώξτε με!!!

θα φτιάξω σπανακόρυζο,καθάρισα το σπανάκι αλλά θέλει καλό πλύσιμο...

και σοτάρισμα!!

Εγώ το κάνω στην χύτρα. Σε 4 λεπτά έτοιμο. Και εγώ θα κάνω για αύριο μάλλον.

έστειλα πμ,σας ευχαριστώ κορίτσια!!!

Kάτσε να μας ξαναστείλουν πρώτα και θα σου στείλουμε!!! :D

Διαρροές έχω μόνο όταν πίνει πολύ. γενικώς πίνει πολλά υγρά αλλά υπάρχουν και φορες που το ξεφτυλίζει. Δεν πιστεύω οτι φταινε οι συγκεκριμένες πάνες γιατι με τις pampers είχα διαρροές καμιά φορά.

Κι εμένα! Με τα Pampers έχει γίνει ΧΑΛΙΑ κι έχει διαλυθεί και πάνα, το πρωί την άνοιγα να τον αλλάξω και βγαίναν κομματάκια!

Με το Lidl δεν μου 'χει συμβεί αυτό.

Αλλά με όλες τις πάνες κατουριέται και βρέχεται ενίοτε, γιατί έμοιασε τη μαμά ο κύριος και πίνει ΠΟΛΥ νερό. Άσε που πρέπει να θυμάμαι - και δεν το θυμάμαι πάντα - να βάζω το τσουτσούνι "προς τα κάτω" το βράδυ, ώστε να μην έχουμε διαρροές. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ πεθύμησα σπανακόρυζο, αλλά ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ απίστευτα να πλένω τα σπανάκια!

Χμ, λες να πάρω σήμερα σπανάκια και να χώσω αύριο τη μανούλα να φτιάξει;;;

Δ' εν' κακή ιδέα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...