Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Losr είπε:

Να την άφηναν να πεθάνει. Μπήκε νοσοκομείο και συγνώμη κιόλας έκανε πράσινο εμετούς 

Ναι αλλά εκείνος οφείλει να ξέρει. Και να σου πω κάτι. Γιατί να είναι υποχρεωμενη εγώ να ξέρω ιατρικά πράγματα. Εγώ θέλω να πηγαίνω στο γιατρό μου και να προσέχει εκείνος για μένα. Δεν μιλάω για εξετάσεις πρόληψης. Μιλάω για κάτι άλλο 

ο πράσινος εμετός είναι από την χολή. Πυχτός σαν γλύτσα λαχανί και πράσινο να μυρίζει σαν φάμρακο. Το έπαθα με ρίξει ωχρού σωματίου που τα υγρά είχαν ανέβει στο στομάχι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί φλεγμονή. 

πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου εμένα ο γιατρός μου τον βασιλικό πολτό μ είπε μακριά... τελικά τι γίνεται δεν ξέρω 

γιατί μακριά;

μακριά χωρίς ένα γιατί;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το θέλω!!!!!!!!!!!!!

και για το δεύτερο βάζεις το καρεκλάκι το maxicosi και είναι τέλειο!!

τώρα έχω αυτό...

http://scandinucci.com/store/images/nucciproducts/buzzfeature.jpg

είμαι φαν maxicosi και quinny:-D:-D

Α, εσύ είσαι του 3κυκλου βλέπω!!! :mrgreen:

Εμένα μ' αρέσουν αυτά του στυλ Britax που έβαλα την εικόνα, απομίμηση του οποίου πήρα τελικά, αλλά λίγο ετοιμόροπο.

Θέλω να 'ναι χαμηλό, στενό (έχω μικρό ασανσέρ), ελαφρύ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να 'χει μπροστά το βραχίονα, για να μην πετάγεται ο Τζόνυ όταν του βγάζω τη ζώνη.

Με τον βραχίονα (πως το λένε αυτό;) έχω σωθεί. Κάθεται στο καρότσι, κρατιέται και χαζεύει έξω.

Βέβαια, μερικές φορές το πιάνει, πατάει και στο καρότσι και σηκώνεται, αλλά είπαμε, είναι ταρζανάκι. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το θέλω!!!!!!!!!!!!!

και για το δεύτερο βάζεις το καρεκλάκι το maxicosi και είναι τέλειο!!

τώρα έχω αυτό...

http://scandinucci.com/store/images/nucciproducts/buzzfeature.jpg

είμαι φαν maxicosi και quinny:-D:-D

Να σου πω..... μια χαρά καρότσι έχεις σύνελθε

δεν ρωτήσαμε να μας το κατεβάσουν...

εγώ πάντως για πάνες 18Ε αρχική τιμή δεν έχω πληρώσει ποτέ,παίρνω πάντα προσφορές,να τα παρακολουθείτε κορίτσια!!

Τα παρακολουθώ πότε πότε, αλλά αφού με βολεύουν του Lidl που είναι σταθερά 9,65? γιατί ν' αγχώνομαι;

Άλλωστε οι περισσότερες προσφορές ειναι στα Libero, όπως και τα περισσότερα κουπόνια που μου στέλνουνε, τα οποία δεν παίρνω.

Αφήνω συνήθως τα κουπόνια στο Σούπερ Μάρκετ πάντως, μπροστά στις πάνες, να πάρει όποιος θέλει.

Άσε, το σκυλομετάνιωσα που δεν το πήρα το Britax, το 'χα βρει 100? στην Αλεξάνδρεια, ειδικά που εδώ το είδα 120?!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το λατρεύω το καρότσι μας,αλλά έχει βαρύνει η μικρή...

βρήκα ένα και την δοκίμασα την μικρή προχθές,καλό μου φάνηκε,αλλα εμένα μου αρέσει να είναι ψηλά το παιδί,βλέπει καλύτερα,η πλάτη να μην είναι ξαπλωτή...και ο βραχίονας βοηθάει,βασικά το δικό μας είναι έτσι...

μαεστρία έχεις κουπόνια λίμπερο????????????????εμένα καμμιά εταιρία δεν μου στέλνει!!!

και τα αφήνεις στο ταμείο,στείλε τίποτα καλέ και σε μένα??????

Διαφημίσεις

το λατρεύω το καρότσι μας,αλλά έχει βαρύνει η μικρή...

βρήκα ένα και την δοκίμασα την μικρή προχθές,καλό μου φάνηκε,αλλα εμένα μου αρέσει να είναι ψηλά το παιδί,βλέπει καλύτερα,η πλάτη να μην είναι ξαπλωτή...και ο βραχίονας βοηθάει,βασικά το δικό μας είναι έτσι...

μαεστρία έχεις κουπόνια λίμπερο????????????????εμένα καμμιά εταιρία δεν μου στέλνει!!!

Μου στέλνουν που και που και Pampers και libero, στείλε δ/νση να σου στέλνω

Λοιπον και εμεις παροτι μεσα στην ημερα σπανια φοραμε πανες (μονο για μακρινες βολτες) αγοραζω libero παντα με τις προσφορες καθοτι ποτε το champion μας κανει 50% εκπτωση ποτε ο Βασιλοπουλος (προσφατα ειχε 60%) και πριν κατι εβδομαδες ειχε και ο Σκλαβενιτης -10 ευρω και με τα εκπτωτικα κουπονια πληρωνω ως 6 ευρω την μεγαλη συσκευασια..

τωρα εχω 6 πακετα στο σπιτι.. μεχρι τα χριστουγεννα μην πω παραπανω θα με βγαλει αφου φοραει κατα κυριο λογο μονο το βραδυ.

Pampers δεν θελω καθολου.. χαλια πανα..

η καθε μαμα κρινει αναλογα το παιδι της..

babylino της εχω για πανα βρακακι για τις βολτες οταν δεν εχουμε προσβαση σε τουαλετα

Που να 'ξερα ότι δεν έχεις καλό μου;

Γιατί δε σου στέλνουν; Εμένα μου στέλνουν στο χωριό στους γονείς μου, γιατί εκεί κοντά γέννησα και είχα βάλει τη δική τους διεύθυνση. Μου στέλνουν ΚΑΙ εδώ, γιατί είχα μπει σε σάιτ Pampers και κάπου αλλού (δε θυμάμαι) και είχα δώσει στοιχεία.

Τώρα δεν έχω όμως. Μόνο τα Pampers που θα τα εξαργυρώσει σήμερα ο χάζμπαντ.

Μια χαρά είναι κι αυτό και φτηνό!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

α ναι.. στο τελευταιο δελτιο με κουπονια της Libero η επιστολη εκλεινε με τροπο που καταλαβα οτι μαλλον δεν θα ξαναστειλουν γιατι το παιδι κοντευει 2 ετων.

Μαλλον το club μεχρι τωρα εξυπηρετουσε, υποτιθεται οτι μετα πρεπει να μαθει να μη λερωνεται επανω του..

εμενα ποτε δεν μου ηραθαν κουπονια!δεν εχω ιδεα για τι πραγμα μιλατε..

επισης, μιαμαμα το καροτσι που εχεις ειναι μια χαρα, γιατι παιρνετε και δευτερο καροτσι δεν εχω καταλαβει...ετσι κιαλλιως πλεον οταν παμε βολτες δεν καθεται και συνεχεια στο καροτσι το παιδι...ποσο βαρυ ειναι πια το καροτσι σας και πρεπει να το αλλαξετε?

bgx2ye5lc.png

επισης, μιαμαμα το καροτσι που εχεις ειναι μια χαρα, γιατι παιρνετε και δευτερο καροτσι δεν εχω καταλαβει...ετσι κιαλλιως πλεον οταν παμε βολτες δεν καθεται και συνεχεια στο καροτσι το παιδι...ποσο βαρυ ειναι πια το καροτσι σας και πρεπει να το αλλαξετε?

υπαρχουν καροτσια και καροτσια axileas..οι ομπρελες ειναι συνηθως τα πιο ελαφρυα και οταν εχεις μεγαλοσωμο παιδι και δυσκολες διαδρομες δεν ειναι ευκολο..

και βεβαια εχει σημασια και τι χωρους αποθηκευσης εχεις στο σπιτι η στο αυτοκινητο.

ειτε απο το μαιευτηριο που περνουν εκπροσωποι απο τις εταιρειες πανων η αν μπεις στα site τους που χουν κανει club εγγραφεσαι και μια φορα στο τοσο στελνουν μερικα εκπτωτικα κουπονια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...