Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 minute ago, Xristina96 said:

α δεν είπα ότι παρεξηγήθηκες προς θεού. Ελπίζω να έχει κάνει στο παιδί όλες τις εξετάσεις γονιδιακές τα πάντα για το τι έχει το παιδάκι της,. ο Γυναικολόγος δεν έχει κανέναν λόγο και καμία γνώση πάνω σε αυτά τα θέματα. 

θα ξανά πω πως αν ήταν τρομερά στην αρχή της κύησης, ίσως και πριν το θετικό τεστ, είναι πολύ δύσκολο να φταίει αυτό. 

τι ακριβώς έχει το παιδί δεν σε ρώτησα. 

νεφρική ανεπάρκεια; 

Ναι. Ακριβώς δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δηλαδή δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νεφρική ανεπάρκεια. Ξέρω όμως ότι συνέχεια παρακολουθούσαν τα νεφρά και οπότε οι τιμές δεν ήταν φυσιολογικές έφευγε από την δουλειά για μέρες γιατί μπαίναμε νοσοκομείο να τα επαναφερουνε. Και αυτό θα είναι εφ όρου ζωής. Πρέπει να τρώει συγκεκριμένα φαγητά, απαγορεύεται η άθληση, απαγορεύεται να κάνει υπερβολές, δεν θα τις επιτραπεί να γίνει μαμά τις το έχουν πει από μικρή. Και σίγουρα περάσανε και πολυ δύσκολα στην εφηβεία γιατί η μικρή ξέσπασε που δεν μπορεί να κάνει ότι όλα τα παιδάκια και το έκανε χειρότερα και εκείνη την περίοδο επιδεινώθηκε και πολύ το πρόβλημα της. Δεν ξέρω αν ο γιατρός της έχει δίκιο, αλλά δεν μου φαίνεται και παράλογο να συνεβει από τα φάρμακα.

3 minutes ago, linaa said:

Πάντως πριν 18 χρόνια υπήρχαν άλλες τακτικές Κ στην εξωσωματική. Τώρα γενικά οι γιατροί είναι πιο προσεκτικοι Κ σε αυτά . Δεν είναι απαραίτητα παραληψη απλά ίσως τότε συνιθιζοταν πιο εύκολα . Ίσως υπήρχαν Κ συμπτώματα που η κοπέλα δεν ανέφερε καθόλου 

Τι να σου πω δεν ξέρω. Μπορεί και εκείνη κάπου κάτι να αμέλησε. Αν και μου είχε πει ότι του είχε πει ότι δεν νιώθει καλά. Η αλήθεια είναι όμως ότι ακριβώς τι συζήτησαν δεν το γνωρίζουμε.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ούτε κι εγώ το ξέρω...

δεν άκουσα πολλά, έκαναν τα παράπονα τους...για τους πεζόδρομους και για τα μαγαζιά που δεν έχουν να αλλάξεις το παιδί!

XAXA αστείο μου φαίνεται αυτό ,εδώ σε μαγαζιά με παιδικά ρούχα όπως το benetton με τα παιδικά στον Κορυδαλλό έχουν στον κάτω όροφο τα ανδρικά-γυναικεία και στον πάνω όρφο χωρίς ΑΣΑΝΣΕΡ τα παιδικά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κορίτσια σκεφτόμουν για καρότσι μπαστούνι,αν και δεν μου αρέσουν,αλλά η έλλη κοντεύει 15 κιλά κι ένα ελαφρύ θα μπορούσα το κουμαντάρω,το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει σάλιο!!!το δικό μας με τόσα κιλά θα κλατάρει...δεν κάνει τις μανούβρες όπως τις έκανε.

προσπαθώ να βρω σε καμμιά αγγελία εδώ..μπας και...

βρε κορίτσια σκεφτόμουν για καρότσι μπαστούνι,αν και δεν μου αρέσουν,αλλά η έλλη κοντεύει 15 κιλά κι ένα ελαφρύ θα μπορούσα το κουμαντάρω,το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει σάλιο!!!το δικό μας με τόσα κιλά θα κλατάρει...δεν κάνει τις μανούβρες όπως τις έκανε.

προσπαθώ να βρω σε καμμιά αγγελία εδώ..μπας και...

Τα ίδια κιλά κρατάνε και τα μπαστούνια, εγώ εχω και από τα δύο, τ βαρύ για τις κούνιες που την πάει ο πατέρας μου και το σπαστό για το αυτοκίνητο, κάτι θα βρείς από το Parents

Χμμ, ναι, όχι ακριβώς τα μεγαλύτερα προβλήματα, αλλά τέσπα! :rolleyes:

Ρε συ Χριστινάκι, ισχύει αυτό με το -30% στο μαρινόπουλο; Έστειλα τον χάζμπαντ, του 'δωσα και κουπόνια που μου στείλανε για τα Active Fit, αν τα δεχτούνε, θα τα πάρουμε με 8? τα Pampers. Πιο φτηνά κι απ' του Lidl! :mrgreen:

το είδα χθες στην τηλεόραση,συνήθως τα παίρνουν τα κουπόνια...

εγώ πάντα παίρνω τις προσφορές,βγαίνουν φθηνά...του λιντλ δεν μου άρεσαν καθόλου.

οι babylino είναι καλές και φθηνές...καλά στον βασιλόπουλο που τα έβαλε 60% τα λίμπερο έγινε χαμός!!!

τώρα έχω ένα σωρό πάνες,θα πάω και αυτή την προσφορά όμως.κι έχω και κουπόνια λίμπερο για τον οκτώβρη...

XAXA αστείο μου φαίνεται αυτό ,εδώ σε μαγαζιά με παιδικά ρούχα όπως το benetton με τα παιδικά στον Κορυδαλλό έχουν στον κάτω όροφο τα ανδρικά-γυναικεία και στον πάνω όρφο χωρίς ΑΣΑΝΣΕΡ τα παιδικά

κι εδώ sprider και marcs & spencer!!!μας κοροιδεύουν!!!

Διαφημίσεις

Πωλούνταν μερικά στο πάρεντς, αλλά νομίζω από Αθήνα. Έχει καιρό όμως, ίσως να τα έδωσαν.

Εμείς πήραμε κοριτσάκι με 60? αυτό

%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%99-%CE%A0%CE%9F%CE%A1%CE%A4%CE%9F%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%99.bmp

Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ, αλλά μου κάνει σε λίγο ετοιμοροπο, δεν το 'χω πολύ εμπιστοσύνη. Πιστεύω όμως ότι φέτος θα μας βγάλει ε, του χρόνου δε νομίζω να χρειαζόμαστε καρότσι.

Έχει και στα Jumbo παρόμοιο μ' αυτό με 40? και μου φάνηκε αρκετά καλό! Μετάνιωσα που δεν το πήρα εξαρχής.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τα ίδια κιλά κρατάνε και τα μπαστούνια, εγώ εχω και από τα δύο, τ βαρύ για τις κούνιες που την πάει ο πατέρας μου και το σπαστό για το αυτοκίνητο, κάτι θα βρείς από το Parents

ναι για τα κιλά το ξέρω,αλλά ένα μπαστούνι έχει αρχικό βάρος 7-8κιλά ενώ το δικό μου έχει 11κιλά.οπότε θα μπορώ καλύτερα να το μανουβράρω!!!

http://www.quinnypushchairs.info/images/quinny%20zapp.jpg

θα ήθελα αυτό,αλλά κάνει αρχική τιμή 250Ε κι ο άντρας μου θέλει να βρούμε κάτι με 40-50Ε...αλλά είναι μάπα τόσο φτηνά!!

ναι για τα κιλά το ξέρω,αλλά ένα μπαστούνι έχει αρχικό βάρος 7-8κιλά ενώ το δικό μου έχει 11κιλά.οπότε θα μπορώ καλύτερα να το μανουβράρω!!!

http://www.quinnypushchairs.info/images/quinny%20zapp.jpg

θα ήθελα αυτό,αλλά κάνει αρχική τιμή 250Ε κι ο άντρας μου θέλει να βρούμε κάτι με 40-50Ε...αλλά είναι μάπα τόσο φτηνά!!

Αυτό δεν παίζεται, το έχει μια φίλη μου και ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εχω πήρα της chicco σπαστό 110 ευρώ

του λιντλ δεν μου άρεσαν καθόλου.

οι babylino είναι καλές και φθηνές...καλά στον βασιλόπουλο που τα έβαλε 60% τα λίμπερο έγινε χαμός!!!

τώρα έχω ένα σωρό πάνες,θα πάω και αυτή την προσφορά όμως.κι έχω και κουπόνια λίμπερο για τον οκτώβρη...

Εμένα του Lidl μου αρέσουν πολύ, δεν του κάνουν καθόλου αλλεργίες ή εξανθήματα, είναι σταθερά φτηνές και τα 'χω και παραδίπλα. :mrgreen:

Libero φορούσε και τις δυο φορές που ΞΕΧΕΙΛΙΣΑΝ τα θκατά του, οπότε Χ!

Babylino να πω την αλήθεια δεν δοκίμασα. Ίσως στο επόμενο. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλό φαίνεται μαεστρία,αλλά από κοντά? με ενδιαφέρει μην μου φύγει καμμιά ρόδα ή το ύφασμα στη πλάτη μην είναι πολύ λεπτό.να έχει επένδυση. στο τζάμπο δεν μπορείς να τα δεις τα καρότσια...τα έχει ψηλά και κλεδωμένα!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εμένα του Lidl μου αρέσουν πολύ, δεν του κάνουν καθόλου αλλεργίες ή εξανθήματα, είναι σταθερά φτηνές και τα 'χω και παραδίπλα. :mrgreen:

Libero φορούσε και τις δυο φορές που ΞΕΧΕΙΛΙΣΑΝ τα θκατά του, οπότε Χ!

Babylino να πω την αλήθεια δεν δοκίμασα. Ίσως στο επόμενο. :mrgreen:

εγω δοκιμάσει τα πάντα, lidl χρησιμοποιώ, οι Pampers τους έκαναν αλλεργία και στα δύο παιδιά, babylino καλές αλλά δεν τρελάθηκα, καλές οι libero,πολλά τα λεφτά για εναπόθεση κουράδων

Χριστίνα ΣΟΥΠΕΡ αυτό που έβαλες στο μάτι, είναι και ντιζαϊνάτο!!! Αλλά πανάκριβο ρε συ κι εγώ για τα ελαφριά τα τσιγουνεύτηκα η αλήθεια.

Μετάνιωσα που δεν πήρα της Britax ένα που 'χα βρει, παρόμοιο μ' αυτό που πήρα τελικά, με 100?.

1800736_180x150.jpg

Ακριβώς σ' αυτό το χρώμα. Έπρεπε να το είχα πάρει γμτ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αυτό δεν παίζεται, το έχει μια φίλη μου και ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!Εχω πήρα της chicco σπαστό 110 ευρώ

το θέλω!!!!!!!!!!!!!

και για το δεύτερο βάζεις το καρεκλάκι το maxicosi και είναι τέλειο!!

τώρα έχω αυτό...

http://scandinucci.com/store/images/nucciproducts/buzzfeature.jpg

είμαι φαν maxicosi και quinny:-D:-D

καλό φαίνεται μαεστρία,αλλά από κοντά? με ενδιαφέρει μην μου φύγει καμμιά ρόδα ή το ύφασμα στη πλάτη μην είναι πολύ λεπτό.να έχει επένδυση. στο τζάμπο δεν μπορείς να τα δεις τα καρότσια...τα έχει ψηλά και κλεδωμένα!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοβαρά μιλάς; Εμείς είχαμε πάει στα Jumbo, τα είχανε κλειδωμένα, αλλά κάτω. Τον βάλαμε και μέσα, κάναμε μπροστά πίσω. Πως θα το πάρεις αν δεν βάλεις το μωρό να κάτσει;;;

Δεν σας τα κατεβάζουν να τα δείτε δηλαδή; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Χριστίνα ΣΟΥΠΕΡ αυτό που έβαλες στο μάτι, είναι και ντιζαϊνάτο!!! Αλλά πανάκριβο ρε συ κι εγώ για τα ελαφριά τα τσιγουνεύτηκα η αλήθεια.

Μετάνιωσα που δεν πήρα της Britax ένα που 'χα βρει, παρόμοιο μ' αυτό που πήρα τελικά, με 100?.

1800736_180x150.jpg

Ακριβώς σ' αυτό το χρώμα. Έπρεπε να το είχα πάρει γμτ.

αυτό έδωσαν της αδερφής μου προσωρινά μέχρι να της φτιάξουν το δικό της που χάλασε...καλό είναι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...