Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Elli88 είπε:

Την παρασκευή πάω για ωοληψια και σήμερα νύχτα πρπει να κάνω μια τελευταία ένεση… μου είπε γιατρός είναι ή συμαντικη ένεση πριν την ωοληψια!!! Αλλά εμβρυομεταφορά θα κάνω στον επόμενο κύκλο για να ηρεμήσει το σώμα μου !! Και να έχω μια ήρεμη εγκυμοσύνη 

ακριβώς τα ίδια και εγώ! πλήρης συντονισμός! και εγώ σήμερα βράδυ τελευταία ένεση και παρασκευή ωοληψία. Και αν πάνε όλα καλά, εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο. άντε, καλή επιτυχία να έχουμε!!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευα δεν ξερω και εγω ποσες φορες θα σκεφθηκα να σου τηλεφωνησω το σκ αλλα ειτε εκανα ολο και κατι και ξεχνιομουν ειτε εβρισκα την συγκεκριμενη στιγμη ακαταλληλη και ελεγα "ασε να παει ταδε ωρα να ναι ξυπνιοι" και οταν ερχοταν εκεινη η ωρα εγω εκανα παλι κατι αλλο..

by the way τωρα που ειμαι εγκυος παρατηρω οτι κανω πιο πολλα πραγματα στο σπιτι (οχι βαρυα) αλλα ιδιως στο γραφειο εχει αυξηθει η δουλεια μου (μαλλον απο ανασφαλεια τους μην φυγω ξαφνικα!!!)

Πιστεψε με αυτο με το τηλεφωνον το εχω κι εγω.Ολο λεω να παρτω καποιον και ολοα λεω πιο μετα μεχρι που στο τελος ξεχνιεμαι με τη μικρη!!!!Οποταν δεν παρεξηγω κανεναν οπως δεν θελω και να με παρεξηγει κανενας!!!!

Το μονο που θελω να παρακαλεσω οποια με παρει να μην μιλησουμε για το γνωστο θεμα.Προσπαθω να το βγαλω απο το μυαλο μου το ιδιο και ο Αντωνης!!!!!

Τζεσσ ευχαριστω για την συπερ ντουπερ ενεργεια.Την χρειαζομαι σημερα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πιστεψε με αυτο με το τηλεφωνον το εχω κι εγω.Ολο λεω να παρτω καποιον και ολοα λεω πιο μετα μεχρι που στο τελος ξεχνιεμαι με τη μικρη!!!!Οποταν δεν παρεξηγω κανεναν οπως δεν θελω και να με παρεξηγει κανενας!!!!

Το μονο που θελω να παρακαλεσω οποια με παρει να μην μιλησουμε για το γνωστο θεμα.Προσπαθω να το βγαλω απο το μυαλο μου το ιδιο και ο Αντωνης!!!!!

Τζεσσ ευχαριστω για την συπερ ντουπερ ενεργεια.Την χρειαζομαι σημερα!!!!

για αυτο ακριβως και δεν σε πηρα!!! χαχα:mrgreen:.. ολα να πανε καλα!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!

εμεις το π (παρασκευη )ειχαμε βραδινη εξοδο λογω επετειου(πολυ ωραια ηταν, μονοι μας...) το σ αραγμα σπιτι, επισκεψη σε φιλους για καφε και φιλους το βραδυ σπιτι μας για σουβλακια(αυτο να μην σχολιαστει παρακαλω ιδιως απο την μαεστρια) και το κ βαφτισια...

βαλαμε χαλια, αναψαμε καλοριφερ, χειμωνιατικα αυριο που θα εχω και βοηθεια (εξακολουθω να πηγαινω με πατεριτσες, αν και βγηκξε ο γυψος)

ο μικρος βλεπει dvd λογω γιαγιαδων βασικα, βλεπει την ντορα και του αρεσει και ο γκαρφιλντ αν τον πετυχει στην τηλεοραση, θα καθισει καποια ωρα να το δει, αλλα εννοειται οτι θα προτιμησει βολτα αν τον ρωτησεις

με τις λεξουλες πραγματι ολο και κατι καινουριο πεταει, τωρα αρχισε το "καιει" για τον καφε και το καλοριφερ , "κοιτα" οταν μου δειχνει κατι και "παει" οταν τελειωνει κατι,

στα βαφτισια ηρθε ενα κοριτσακι και του κολλαγε και εκεινος της εκανε κουκου τσα και της εδψσε μια-δυο απλες με το χερι του, σαν να ηθελε να την αακουμπησει και να μην ηξερε πως βασικα, οχι για να την χτυπησει και σε μια αλλη φαση π τον χτυπησε ενα αλλο παιδακι, γυρισε σεμενα και μυξοκλαιγε παραπονιαρικα ...ειναι ενα θεμα αυτο, μεχρι τωρα ειναι καλος πιστευω, καταλαβαινει οτι ποναμε οταν μας χτυπανε, για να δουμε...

bgx2ye5lc.png

Εχει φάει τρελή τιμωρία στο καρεκλάκι της επειδή μου ρίχνει σε ανύποπτο χρονο σφαλιάρα και μου σκάει καμμιά δαγκία και μου το λεει κιόλας: νταντώνω!!!! (δαγκώνω) για να δούμε, οι μήνες περνάνε, θα προλάβω ή όχι να την στρώσω;;;;; αμ θα προλάβω δεν θα της περάσει.

Δεν ξέρω αν θα προλάβουμε Τζες, εγώ θέλω να προλάβω να σώσω τη μυτούλα μου. Χθες έφαγα πάλι το τηλέφωνο στη μύτη, γιατί δεν του το 'δινα όταν ήθελε (μιλούσα στο τηλέφωνο η γυναίκα) κι όταν του το 'δωσα νευρίασε και μου το πέταξε απευθείας, στη μύτη!

Εγώ φυσικά φώναξα απ' τον πόνο και μόλις αντέδρασα έτσι έντονα, τρόμαξε αυτός κι άρχισε να κλαίει δυνατά.

Μια ομορφιά!

Τρεις, τέσσερις φορές μ' έχει κουτουλήσει και στη μύτη με το κεφάλι του!

Ο Ταρζάν.

Αχ, μου τη δίνουν οι Δευτέρες.

Καλημέρα σε όλες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα!

εμεις το π (παρασκευη )ειχαμε βραδινη εξοδο λογω επετειου(πολυ ωραια ηταν, μονοι μας...) το σ αραγμα σπιτι, επισκεψη σε φιλους για καφε και φιλους το βραδυ σπιτι μας για σουβλακια(αυτο να μην σχολιαστει παρακαλω ιδιως απο την μαεστρια) και το κ βαφτισια...

Τι να σχολιάσω καλέ; Αφού κι εγώ γουρούνιασα το ΠΣΚ. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν ξέρω αν θα προλάβουμε Τζες, εγώ θέλω να προλάβω να σώσω τη μυτούλα μου.

!

Εγώ ανυπομονώ να μου ρίξει μια στη μύτη μπας και βρώ δικαιολογία να μου την φτιάξει πλαστικός και μαζί με αυτή να βάλω και "μπαλκόνια" αλλά όλο στη πλάτη με χτυπάει

Διαφημίσεις

έχω μια τρελή βαριεμάρα,συμφωνώ μαεστρία...οι δευτέρες είναι χάλια!!

ευάκι καλή επιτυχία!!!

εγώ σήμερα λέω για χειμωνιάτικα,βρέχει κιόλας...πάλι!!

για να βάλω χαλιά πρέπει να κάνω γενική...

κουρτίνες,πατζούρια,τζάμια,φωτιστικά!!

τέλεια!!!!

καλοριφέρ ακόμα δεν ανάψαμε αλλά έχει πέσει η θερμοκρασία στο σπίτι...

χθες κοιμηθήκαμε καλά..1 βραδυά ξενύχτησα και ήμουν πτώμα!!!

α πα πα,μακρυά από μας!!

ούτε και η δική μου βλέπει τηλεόραση,την έχω όμως ανοιχτή στο σπίτι,βλέπει που και που διαφημίσεις,αυτές με παιδιά δλδ.παιδικά δεν της βάζω,δεν ξέρει κανέναν παιδικό ήρωα...

μόνο ένα dvd με ζουζούνια έχω και της το βάζω 2-3 φορές την εβδομάδα.

δεν κάθεται πουθενά πάνω για 5 λεπτά,στην τηλεόραση θα καθήσει?

μόλις δείχνει στο νέο πρωινό του mega μαμάδες από το φόρουμ μαμάδες εν δράσει...έχυον συνάντηση στην ερμού!!

Εγώ ανυπομονώ να μου ρίξει μια στη μύτη μπας και βρώ δικαιολογία να μου την φτιάξει πλαστικός και μαζί με αυτή να βάλω και "μπαλκόνια" αλλά όλο στη πλάτη με χτυπάει

Σ' αυτά τα σημεία δεν έχω πρόβλημα, γι' αυτό και την προσέχω τη μυτούλα μου! (και η δική σου μια χαρά είναι παιδάκι μου :confused:)

Μια κοιλοπλαστική λέει αγρίως, αλλά που λεφτά, άσε που άκουσα ότι ΠΟΝΑΕΙ πολύ!!! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ούτε κι εγώ το ξέρω...

δεν άκουσα πολλά, έκαναν τα παράπονα τους...για τους πεζόδρομους και για τα μαγαζιά που δεν έχουν να αλλάξεις το παιδί!

Χμμ, ναι, όχι ακριβώς τα μεγαλύτερα προβλήματα, αλλά τέσπα! :rolleyes:

Ρε συ Χριστινάκι, ισχύει αυτό με το -30% στο μαρινόπουλο; Έστειλα τον χάζμπαντ, του 'δωσα και κουπόνια που μου στείλανε για τα Active Fit, αν τα δεχτούνε, θα τα πάρουμε με 8? τα Pampers. Πιο φτηνά κι απ' του Lidl! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...