Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Elli88 είπε:

Την παρασκευή πάω για ωοληψια και σήμερα νύχτα πρπει να κάνω μια τελευταία ένεση… μου είπε γιατρός είναι ή συμαντικη ένεση πριν την ωοληψια!!! Αλλά εμβρυομεταφορά θα κάνω στον επόμενο κύκλο για να ηρεμήσει το σώμα μου !! Και να έχω μια ήρεμη εγκυμοσύνη 

ακριβώς τα ίδια και εγώ! πλήρης συντονισμός! και εγώ σήμερα βράδυ τελευταία ένεση και παρασκευή ωοληψία. Και αν πάνε όλα καλά, εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο. άντε, καλή επιτυχία να έχουμε!!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και τηγανίζεις και τρώς τετοια ώρα?καλά και εγω αν βρω κάτι πρόχειρο το σαβουρώνω δεν κολύομαι αλλά όχι να τηγανίσω κι όλας!

τρωω τωρα,ναι!να'ναι καλα η φριτεζα.

αν δεν εχω τιποτα στο ψυγειο,τι να κανωωω?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι γλυκιαααα!αχ,ειναι για δαγκωμα οντως αυτα τα ζουζουνια!

αλλα ειναι και παμπονηρα!

οταν δαγκωνε εσυ τι της ελεγες?ή δεν ησουν μπροστα?

και εγώ είχα φάει κανα δυο στον ώμο. Σοβάρεψα πολύ και της είπα πώς αυτό που έκανε με πόνεσε πολύ και αν ήθελε να την δαγκώσω και εγώ για να δει πόσο πονάει. Η απάντηση βέβαια ήταν αρνητικιά Της είπα πως αυτή την φορα τη συγχωρώ αλλά αν υπάρξει επόμενη δεν θα τη συγχωρήσω στερόντας της κάτι που της αρέσει (πχ δε θα δει ντόρα, ή θα πάει αμέσως για ύπνο). όταν το έκανε στον άντρα μου σε ανηψοψίαστη στιγμή αυτός φώναζε μη και γελούσε. Της έδινε θάρρος και το έκανε και στον καημένο τον Μάριο. Δεν το έκανε απο επίθεση ή άμυνα αλλά για παιχνίδι.όποτε το έκανε ξανά της λέγαμε δεν δαγκώνουμε, κάνουμε μα, και απευθείας έδινε φιλάκι. τώρα το ξέχασε κι όλας.

τρωω τωρα,ναι!να'ναι καλα η φριτεζα.

αν δεν εχω τιποτα στο ψυγειο,τι να κανωωω?

Εγώ σε αυτή την περίπτωση δεν θα έτρωγα τίποτα. Με παρέσυρες και τσαλάκωσα κάτι πατάκια που βρήκα στο ντουλάπι:mrgreen:

και εγώ είχα φάει κανα δυο στον ώμο. Σοβάρεψα πολύ και της είπα πώς αυτό που έκανε με πόνεσε πολύ και αν ήθελε να την δαγκώσω και εγώ για να δει πόσο πονάει. Η απάντηση βέβαια ήταν αρνητικιά Της είπα πως αυτή την φορα τη συγχωρώ αλλά αν υπάρξει επόμενη δεν θα τη συγχωρήσω στερόντας της κάτι που της αρέσει (πχ δε θα δει ντόρα, ή θα πάει αμέσως για ύπνο). όταν το έκανε στον άντρα μου σε ανηψοψίαστη στιγμή αυτός φώναζε μη και γελούσε. Της έδινε θάρρος και το έκανε και στον καημένο τον Μάριο. Δεν το έκανε απο επίθεση ή άμυνα αλλά για παιχνίδι.όποτε το έκανε ξανά της λέγαμε δεν δαγκώνουμε, κάνουμε μα, και απευθείας έδινε φιλάκι. τώρα το ξέχασε κι όλας.

μακαρι να το ξεχασει κι εμενα.

σημερα με χτυπησε με το χερακι της,και μου λεει,να!

της λεω πονεσε η μανουλα τωρα.και αμεσως μου εδωσε φιλακι και μου ειπε συνωμη!

της λεω ποιος σε κανει νταντα?και μου λεει γιαγια,παππους.

αυτοι το κανουν για πλακα,αλλα δεν ειναι αστειο.

μακαρι να το ξεχασει κι εμενα.

σημερα με χτυπησε με το χερακι της,και μου λεει,να!

της λεω πονεσε η μανουλα τωρα.και αμεσως μου εδωσε φιλακι και μου ειπε συνωμη!

της λεω ποιος σε κανει νταντα?και μου λεει γιαγια,παππους.

αυτοι το κανουν για πλακα,αλλα δεν ειναι αστειο.

ο άντρας μου τους το ξέκοψε. κάναν ντα τα αντικείμενα αν χτυπούσε.Τους είπε να μην το κάνουν πριν αρχίσει να κάνει και αυτή ντα κι έτσι το γλιτώσαμε. Δοκίμασε να της στερήσεις κάτι αγαπημένο. πχ αν ξαναδαγκώσει πές της οτι όποτε δαγκώνει και μέχρι την άλλη μέρα το πρωί δεν θα δει ζουζούνια επειδή δάγκωσε.

Διαφημίσεις

ο άντρας μου τους το ξέκοψε. κάναν ντα τα αντικείμενα αν χτυπούσε.Τους είπε να μην το κάνουν πριν αρχίσει να κάνει και αυτή ντα κι έτσι το γλιτώσαμε. Δοκίμασε να της στερήσεις κάτι αγαπημένο. πχ αν ξαναδαγκώσει πές της οτι όποτε δαγκώνει και μέχρι την άλλη μέρα το πρωί δεν θα δει ζουζούνια επειδή δάγκωσε.

θα το δοκιμασω κι αυτο,να δω.παω τωρα να ξαπλωσω γτ πηγε 1,και θα ξυπνησει στις 7!

θα τα πουμε αυριο!!καλο βραδυ!

θα το δοκιμασω κι αυτο,να δω.παω τωρα να ξαπλωσω γτ πηγε 1,και θα ξυπνησει στις 7!

θα τα πουμε αυριο!!καλο βραδυ!

πάω και εγώ για νάνι καθ'ότι απο τις 8μιση είμαι στο πόδι! Καληνύχτα!

Γεια σας κοριτσουδια..

ΕΓΙΝΕ επιτελους και ο γαμος και ηρεμησε το κεφαλι μας..Ολα πηγαν μια χαρα, η νυφη βεβαια ηταν λατερνα απο πανω μεχρι κατω αλλα περι ορεξεως..Μαρεσει που ηθελε να ειναι και απλη..τελοσπαντων..Η Ναταλιτσα ηταν κουκλι, πολυ ησυχη στην εκκλησια αλλα στο τραπεζι τα δωσε ολα..Χορευε μονη της στην πιστα!!!

Και μενα μου αρεσει η κοκκινοσκουφιτσα ετσι..Δεν θελω να της λεω παραμυθια που μπορει να την τρομαζουν..Οποτε και γω τα αλλαζω καπως..

Ειμαι κουρελι, σερνομαι και απτο πρωι κανω το σπιτι να ειναι καθαρο και μολις τελειωσα μια λεκανη σιδερο..Απο αυριο ξεκιναει σχολειο και που καιρος για τετοιες πολυτελειες..Ευτυχως κοιμουνται τα μωρα μου κι εχω ησυχια..Καλη Κυριακη ευχομαι..Φιλακια

yRf6p1.png

γεια σας κοριτσάκια!!

ωραία τα μπισκοτάκια φαίνονται βίκυ,θα τα δοκιμάσω!!

δεν μπήκα χθες το βράδυ,και πιάσατε κουβεντούλα??

εμείς πήγαμε βόλτα στα τζάμπο,ήθελα πιπίλες,της πήρα και ποτηράκι με καλαμάκι,αλλά δεν στάζει,μέχρι χθες δεν ήξερε να πιει με αυτό και έμαθε αμέσως!!

μετά μια βόλτα στη πλατεία,κέντρο και σπίτι,η μικρή για ύπνο κι εμείς dvd!!

το "king of mykonos" καλό ήταν,γελάσαμε!!!

αυτή η ζέτα θεά!!!!

πρινσέσα κουμπάρα ήσουν ε?

είδα κι εγώ χθες γαμοβάφτιση,η νύφη γυάλιζε από μακρυά!!!

τέτοιο γυαλιστερό νυφικό δεν έχω ξαναδεί!!

η αντζελίνα βλέπω ξέρει και στίχους!!

λοιπόν τις τελευταίες μέρες η έλλη έχει οίστρο...μιλάει συνέχεια και λέει κάθε μέρα καινούριες λέξεις...

"μαμά μα",μπαμπά μπα" είναι το μαμά μου και μπαμπά μου.

λέει "γάλα" πεντακάθαρα, "τσάντα","ομπέγια" η ομπρέλα.

αν την ρωτήσεις ποια είναι η έλλη λέει "γω"

ξαφνικά!!!

κι εμείς χαζογελάμε!!!!

γεια σας, myprincess και μιαμαμα!

στειλε βρε μαρια καμμια φωτο της ναταλιας να την δω,μονο μια εχω δει.

ειδες μιαμαμα,που στο λεγαμε και δεν μας πιστευες?μολις παρουν φορα,δεν σταματανε να μιλανε!

εμενα βασικα απο την μια μ'αρεσει κι απο την αλλη,εκνευριζομαι,γιατι ολο κατι μου ζηταει.αυτο θελω,τσιχα θελω,ελα ζω,κατσε μαζι μου,κεισε καπακι,κεισε ποτα,τι'ναι ατο?τι κανω εγω?τι κανει μπαμπας?εκει παμε,πιτι μας παμε!ολο διαταγες,απο τωρα το μικιο μου!:D

πολυλογουυυυ!!απαπα!

τωρα βλεπει παλι ζουζουνια,την χιονατη,κι εγω εκανα ενα διαλειμμα,γιατι εφτιαχνα τα χειμερινα. εστειλα κι ολα τα ρουχα της μικρης απο οταν γεννηθηκε, στην πεθερα,γιατι εγω δεν εχω που να τα βαλω,πλεον,τοσα που εχουν μαζευτει.

Διαφημίσεις

άσε ξεκίνησε,θέλω ωτοασπίδες!!!

εγώ τα έχω δώσει στην αδερφή μου,τα χρησιμοποιεί και μετά τα αποθηκεύει αυτή.

κι εγώ σήμερα θα έκανα την αλλαγή χειμωνιάτικα-καλοκαιρινά αλλά είμαι πτώμα.

χθες δεν κοιμηθήκαμε καθόλου καλά,η έλλη ξυπνούσε συνέχεια,γκρίνια,έχει καταρροή, από τις 5 εώς τις 6 ξύπνιοι.

είχε να το κάνει από μωρό και σήμερα όλη μέρα γκρίνια.

για μεσημέρι κοιμήθηκε 1 ώρα μόνο.

σε λίγο θα την βάλουμε για ύπνο!!

άσε ξεκίνησε,θέλω ωτοασπίδες!!!

εγώ τα έχω δώσει στην αδερφή μου,τα χρησιμοποιεί και μετά τα αποθηκεύει αυτή.

κι εγώ σήμερα θα έκανα την αλλαγή χειμωνιάτικα-καλοκαιρινά αλλά είμαι πτώμα.

χθες δεν κοιμηθήκαμε καθόλου καλά,η έλλη ξυπνούσε συνέχεια,γκρίνια,έχει καταρροή, από τις 5 εώς τις 6 ξύπνιοι.

είχε να το κάνει από μωρό και σήμερα όλη μέρα γκρίνια.

για μεσημέρι κοιμήθηκε 1 ώρα μόνο.

σε λίγο θα την βάλουμε για ύπνο!!

περαστικα σας μιαμαμα!σε καταλαβαινω.εμενα ειναι ετσι 2 μηνες τωρα.

μολις κοιμηθηκε η δικια μου.σημερα δεν κοιμηθηκε το μεσημερι,παλι.

μαεστρια καλα ειναι ο γιαννακης?

Γεια σας κορίτσια.

Ο μικρός σαφώς καλύτερα και απύρετος μέρες τώρα. Ευτυχώς γλιτώσαμε την αντιβίωση και την ωτίτιδα. Αλλά το τι βασανιστήρια του κάναμε, να βγάζουμε μύξες συνέχεια. Αχ, ευτυχώς που δεν θα τα θυμάται! :mrgreen:

Γεια σας κοριτσουδια..

ΕΓΙΝΕ επιτελους και ο γαμος και ηρεμησε το κεφαλι μας..Ολα πηγαν μια χαρα, η νυφη βεβαια ηταν λατερνα απο πανω μεχρι κατω αλλα περι ορεξεως..

Παντάξια κουμπάρα!!! :D

Εγώ χθες ψώνια, μετά αραλίκι στο σπίτι, ο μικρός κοιμήθηκε αρκετά, αράξαμε κι εμείς. Το απόγευμα ήμασταν ξεκούραστοι, οπότε παίξαμε με τον Γιάννη και κάναμε αρκετές δουλειές στο σπίτι.

Σήμερα βάφτιση Νο1, μετά καφέ με παρέα και φαγητό (μια τέλεια ταβέρνα, στα Κάστρα, Βίκη να πάτε "Τοίχο-Τοίχο" λέγεται), μετά βάφτιση Νο2, της παρέας του χάζμπαντ, εκεί βγάζαμε φωτογραφίες, γιατί τα παιδιά δε θέλανε να δώσουμε 800? σε φωτογράφους, και βγάζαμε συγγενείς και φίλοι.

Βοήθησα να ντυθεί και το μωρό, γιατί και για τα δυο σόγια ήταν η πρώτη βάφτιση και κανένας δεν είχε ιδέα τι να κάνει, οπότε έμεινε μόνη η μαμά να ντύνει το μωρό. Πήγα να βγάλω φωτο, την είδα μόνη, τη βοήθησα. :mrgreen:

Εμείς πάλι με τόσα μωρά στο σοί (7 εγγόνια οι γονείς μου) ήμαστε εξπέρ.

Ωραία ήταν, είδαμε πολλούς φίλους.

Τώρα αραχτοί.

Καλή εβδομάδα σε όλους! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα!!!Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!Τωρα για το αν ειμαι γλυκος ανθρωπος καλυτερα να τον πουν οσες με γνωριζουν προσωπικα!!!Απλα παντα ειμαι διπλα σε οποιον με χρειαζεται και δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου.Οταν εχω να πω κατι το λεω!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:?:-?:?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

εμενα ο δικος μου γιατι δεν βλεπει καθολου τα παιδικα στην τηλεοραση?μονο τις διαφημισεις παρακολουθει ,τιποτε αλλο!!!

εμεις πηγαμε σε παιδοτοπο σημερα μαζι με την κουνιαδα μου και κατσαμε 3 ωρες . περνουσε τοσο ωραια ο μικρος που δεν ηθελα να του την χαλασω.

σας διαβασα και φευγω!καληνυχτα !!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...