Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , anemonii είπε:

Και εμένα πρώτη μου εξωσωματική είναι. ζαλάδες και ναυτία που λες εγώ δεν είχα, μόνο πόνο στο στήθος και δυσφορία κάτω χαμηλά όσο περνούν οι μέρες. Θα περάσουν όμως. Πότε πας για ωοληψία;

Την παρασκευή πάω για ωοληψια και σήμερα νύχτα πρπει να κάνω μια τελευταία ένεση… μου είπε γιατρός είναι ή συμαντικη ένεση πριν την ωοληψια!!! Αλλά εμβρυομεταφορά θα κάνω στον επόμενο κύκλο για να ηρεμήσει το σώμα μου !! Και να έχω μια ήρεμη εγκυμοσύνη 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είναι πανεύκολα. ουτε καν μίξερ θέλει. 10 λεπτα δουλεια κυριολεκτικά. Καλέ τώρα διάβασα το παραπάνω!Τραγουδάει 2στιχο???? Μπράβο!!!!!! Εμείς απλώς εμπλοτίζουμε το λεξιλόγιο καθημερινά αλλά μέχρι εκεί. Τ.ωρα μου λέει ΄νάνι.....έτοιμη είναι:tongue:

ναι,δεν τα λεει καθαρα βεβαια,δηλαδη λεει,φεγγαακι μου λαμπο,εγε μου α πεπατω,α πιγαινω το χολιο!

καπως ετσι.

ε,στειλε μου την συνταγη τοτε οπωσδηποτε!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραία η μοντερνα version της κοκκινοσκουφίτσας. όποτε λέω στην Γεωργίτσα οτι ο λύκος έφαγε τη γιαγιά και την κοκκινοσκουφίτσα χτυπάει το παραμύθι της και φωνάζει οοοοχιιιιι, όχιιιιιιιιι! Το ίδιο και όταν εμφανίζεται η πουπού (αλεπού) η κλέφτρα στην ντόρα....

Τέζα η μικρή τερέζα.....:tongue: Επιτέλους!:tongue:

ναι,δεν τα λεει καθαρα βεβαια,δηλαδη λεει,φεγγαακι μου λαμπο,εγε μου α πεπατω,α πιγαινω το χολιο!

καπως ετσι.

ε,στειλε μου την συνταγη τοτε οπωσδηποτε!!!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/double-chocolate-chip-cookies.html

Απο τις συνταγες της παρέας. Διάλεξα αυτήν γιατί δεν ήθελε σόδα που δεν είχα. 10 λεπτα ανακάτεμα με σύρμα ή κουτάλι και 10 να τα βάλεις στο ταψί. Εγώ δεν έβαλα βούτυρο και αλεύρι στο ταψί παρα μόνο λαδόχαρτο;)

Ωραία η μοντερνα version της κοκκινοσκουφίτσας. όποτε λέω στην Γεωργίτσα οτι ο λύκος έφαγε τη γιαγιά και την κοκκινοσκουφίτσα χτυπάει το παραμύθι της και φωνάζεο οοοοχιιιιι, όχιιιιιιιιι! Το ίδιο και όταν εμφανίζεται η πουπού (αλεπού) η κλέφτρα στην ντόρα....

Τέζα η μικρή τερέζα.....:tongue: Επιτέλους!:tongue:

αχου το καλο μου.γι'αυτο δεν μ'αρεσει εμενα ο κακος λυκος,η κακια μαγισσα κτλ.

εχει η δικια μου,αρκετες φοβιες,δεν θελω να της προσθεσω κι αλλες.

πριν λιγο ειδε την σκια του καροτσιου και μου'λεγε φοβαται,και κολλουσε πανω μου.δεν μπορω να καταλαβω ομως γτ φοβαται τοσο πολυ.

ωραια η συνταγη,φαινεται ευκολη κι εχει κι υλικα που τα εχεις σπιτι τις πιο πολλες φορες.

θα τα φτιαξω αυριο.

αχου το καλο μου.γι'αυτο δεν μ'αρεσει εμενα ο κακος λυκος,η κακια μαγισσα κτλ.

εχει η δικια μου,αρκετες φοβιες,δεν θελω να της προσθεσω κι αλλες.

πριν λιγο ειδε την σκια του καροτσιου και μου'λεγε φοβαται,και κολλουσε πανω μου.δεν μπορω να καταλαβω ομως γτ φοβαται τοσο πολυ.

Εμένα δεν έχει φοβίες.Είναι πολύ συναισθηματική ,αν είναι το κατάλληλο επίρημμα τέλος πάντων. Όταν της λέω πώς θα την φάω μου λέει όχι, μα. Να τη φιλήσω δηλαδή (εκεί την τρως εις διπλούν:tongue:), όταν την φιλάει ο μπαμπάς της και είμαι δίπλα λέει μαμά και δείχνει το μάγουλό της για να φιλήσει και εμένα, γελάει με τον κακό τον λύκο που έκανε τζισ ο κωλαρίκος του αλλά φωνάζει όχι όταν πρόκειται να φάει κάποιον ο λύκος ή να κλέψει η αλεπού.

Διαφημίσεις

Εμένα δεν έχει φοβίες.Είναι πολύ συναισθηματική ,αν είναι το κατάλληλο επίρημμα τέλος πάντων. Όταν της λέω πώς θα την φάω μου λέει όχι, μα. Να τη φιλήσω δηλαδή (εκεί την τρως εις διπλούν:tongue:), όταν την φιλάει ο μπαμπάς της και είμαι δίπλα λέει μαμά και δείχνει το μάγουλό της για να φιλήσει και εμένα, γελάει με τον κακό τον λύκο που έκανε τζισ ο κωλαρίκος του αλλά φωνάζει όχι όταν πρόκειται να φάει κάποιον ο λύκος ή να κλέψει η αλεπού.

ζουζουνιτσα!ειναι πιο δυναμικη εσενα,απο τα λεγομενα σου κι απο αλλες φορες.δηλαδη οπως οταν παιζει και διεκδικει αυτο που κραταει,δεν το αφηνει,κτλ.

εμενα ειναι πολυ ευαισθητη,και πολυ γκρινιαρα.καλα,ετσι ειμαι κι εγω,απο που θα παρει το παιδι.

ζουζουνιτσα!ειναι πιο δυναμικη εσενα,απο τα λεγομενα σου κι απο αλλες φορες.δηλαδη οπως οταν παιζει και διεκδικει αυτο που κραταει,δεν το αφηνει,κτλ.

εμενα ειναι πολυ ευαισθητη,και πολυ γκρινιαρα.καλα,ετσι ειμαι κι εγω,απο που θα παρει το παιδι.

Διεκδικητική είναι με τον Μάριο. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Με το που πάρει κάτι δικό της στα χέρια του φωνάζει ΑΤΟΥΟΥΟΥΟΥ! (αστο) Με ξένα παιδάκια είναι πιο συγκρατημένη,μπορεί να ζητήσει και τη βοήθειά μου. όταν την πρίζω και εγώ με αγκαλιές και φιλιά με σκουντάει και φωνάζει άτου! τί να αφήσω καλέ της λέω?Γιώγη λέει. (έτσι αποκαλεί τον εαυτο της) Απο αντωνυμίες ακόμα τίποτα.

Διεκδικητική είναι με τον Μάριο. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Με το που πάρει κάτι δικό της στα χέρια του φωνάζει ΑΤΟΥΟΥΟΥΟΥ! (αστο) Με ξένα παιδάκια είναι πιο συγκρατημένη,μπορεί να ζητήσει και τη βοήθειά μου. όταν την πρίζω και εγώ με αγκαλιές και φιλιά με σκουντάει και φωνάζει άτου! τί να αφήσω καλέ της λέω?Γιώγη λέει. (έτσι αποκαλεί τον εαυτο της) Απο αντωνυμίες ακόμα τίποτα.

χαχχαχ!!γιωγη?ολα τα λεφτα!

εγω την ρωταω ποιος θα φαει τωρα?και λεει, ΕΓΩ!

εμενα,εσενα δεν λεει.

αλλα λεει δικο μου,δικο σου,μαμας,γιαγιας.

προχθες μου λεει ελα κατσε παρεα μου,ή κοντα μου.

καλα,θα με κουφανει αυτο το παιδι,τελειωσε.

χαχχαχ!!γιωγη?ολα τα λεφτα!

εγω την ρωταω ποιος θα φαει τωρα?και λεει, ΕΓΩ!

εμενα,εσενα δεν λεει.

αλλα λεει δικο μου,δικο σου,μαμας,γιαγιας.

προχθες μου λεει ελα κατσε παρεα μου,ή κοντα μου.

καλα,θα με κουφανει αυτο το παιδι,τελειωσε.

Εσένα λέει πολλά η γλωσσού. Εμένα χρησιμοποιεί τη γλώσσα του σώματος. Θα μου πει μαμά έλα και μετά θα χτυπήσει την καρέκλα δίπλα της για να κάτσω εκεί.

Η δικιά σου πρέπει να είναι πιο δυναμική, δαγκώνει κι όλας:tongue:Εμένα δεν έχει εμπλακεί σε καυγά ακόμα.

Εσένα λέει πολλά η γλωσσού. Εμένα χρησιμοποιεί τη γλώσσα του σώματος. Θα μου πει μαμά έλα και μετά θα χτυπήσει την καρέκλα δίπλα της για να κάτσω εκεί.

Η δικιά σου πρέπει να είναι πιο δυναμική, δαγκώνει κι όλας:tongue:Εμένα δεν έχει εμπλακεί σε καυγά ακόμα.

μην παιζεις με τον πονο μου!το χειροτερο μου ειναι αυτο,και μαλλον το εχει καταλαβει απο την αντιδραση μου,γτ μου αναβουν τα λαμπακια μου,και γι'αυτο το κανει.επιτηδες.ολα αστεια τα θεωρει αυτο το παιδι.

κι εγω σκεφτομαι οτι τα κανω ολα λαθος.:oops:

τεσπα,θα στρωσω που θα παει,θα μαθω κι εγω.

Διαφημίσεις

μην παιζεις με τον πονο μου!το χειροτερο μου ειναι αυτο,και μαλλον το εχει καταλαβει απο την αντιδραση μου,γτ μου αναβουν τα λαμπακια μου,και γι'αυτο το κανει.επιτηδες.ολα αστεια τα θεωρει αυτο το παιδι.

κι εγω σκεφτομαι οτι τα κανω ολα λαθος.:oops:

τεσπα,θα στρωσω που θα παει,θα μαθω κι εγω.

Ε όχι και πόνος σου!!!!!! Τα καημένα τα παιδάκια που τις τρώνε πονάνε!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ε όχι και πόνος σου!!!!!! Τα καημένα τα παιδάκια που τις τρώνε πονάνε!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ε,ποναει η καρδια μου να τα βλεπω,να κλαινε.

κι εμενα με δαγκωνει,βρε!και την γιαγια της,ολους.

δεν την εχει γλιτωσει κανεις!

τωρα τηγανιζω πατατες να φαω,πεινασα.

ε,ποναει η καρδια μου να τα βλεπω,να κλαινε.

κι εμενα με δαγκωνει,βρε!και την γιαγια της,ολους.

δεν την εχει γλιτωσει κανεις!

τωρα τηγανιζω πατατες να φαω,πεινασα.

Το καλοκαίρι στο χωριό δάγκωνε τον Μάριο και ο φουκαράς έκλαιγε και αυτή γελούσε πονηρά. και τον μπαμπά της και τον παππού της δάγκωνε στα καλά καθούμενα εκεί που ξάπλωναν και πάλι γελούσε αλλά τώρα το έκοψε.

Ένα βράδυ όπου το ίδιο πρωί είχε δαγκώσει την κοιλιά του μάριου το συζητούσα με τον άντρα μου στο κρεβάτι και αυτή κοιμόταν δίπλα στην κούνια της.

λέει ο άντρας μου λοιπόν να δοκιμάσουμε αρχικά να την πάρομε με το καλό λέγοντας να μη δαγκώνει τον Μάριο αλλά να του δίνει φιλάκια. Πετάγεται λοιπόν και η πορδή δείχνει την κοιλιά της και λέει μπάιε μιαμ (του δάγκωσε την κοιλιά) και έπειτα σηκώθηκε και φώναζε μπάιε μα, να τον φιλήσει για να ζητήσει συγνώμη. Αν δεν τον φιλούσε δεν ξανακοιμόταν!

Το καλοκαίρι στο χωριό δάγκωνε τον Μάριο και ο φουκαράς έκλαιγε και αυτή γελούσε πονηρά. και τον μπαμπά της και τον παππού της δάγκωνε στα καλά καθούμενα εκεί που ξάπλωναν και πάλι γελούσε αλλά τώρα το έκοψε.

Ένα βράδυ όπου το ίδιο πρωί είχε δαγκώσει την κοιλιά του μάριου το συζητούσα με τον άντρα μου στο κρεβάτι και αυτή κοιμόταν δίπλα στην κούνια της.

λέει ο άντρας μου λοιπόν να δοκιμάσουμε αρχικά να την πάρομε με το καλό λέγοντας να μη δαγκώνει τον Μάριο αλλά να του δίνει φιλάκια. Πετάγεται λοιπόν και η πορδή δείχνει την κοιλιά της και λέει μπάιε μιαμ (του δάγκωσε την κοιλιά) και έπειτα σηκώθηκε και φώναζε μπάιε μα, να τον φιλήσει για να ζητήσει συγνώμη. Αν δεν τον φιλούσε δεν ξανακοιμόταν!

τι γλυκιαααα!αχ,ειναι για δαγκωμα οντως αυτα τα ζουζουνια!

αλλα ειναι και παμπονηρα!

οταν δαγκωνε εσυ τι της ελεγες?ή δεν ησουν μπροστα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...