Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Terry1986 είπε:

Τον Ιουνιο ειχα βιοχημικη..κ οχι δεν μ ζητησε να ελεγξω κατι.. 😞

Ουτε μ ειπε πηγαινε εκτο απο την αιματολογο κ σε καποιον αλλο γιατρο..

Υστεροσκοπηση μικροβιωμα εχεισ Κάνει ; Έχετε βρει τι μπορεί να φταιει σε αυτό; Τώρα επανέλαβες χοριακη και σήμερα πως πάει;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγκυουλες να προσεχετε!!!

Πλεον θα μιλαω στον πληθυντικο μιας και εκτος απο την Προσπ ειναι και η Αννινα μας!!Ελπιζω να μας διαβαζεις Αννινα!!!!Και λιαν συντομως ευχομαι να προστεθει σε αυτη την παρεα και η Μαεστρια!!!!

Σας φιλω παω να μαγειρεψω!!!Μπιφτεκακια με ρυζι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κοριτσάκια! Χθες πήγαμε σε ένα παιδικό πάρτυ σε σπίτι. ο γιός ενός συναδελφου του χασμπαντ έκλεισε τα δύο. Η Γεωργίτσα πέρασε όμορφα. Είχε αρκετά παιδάκια στην ηλικία μας. Δεν μαλώνανε γιατι το καθένα έπαιρνε απο ένα παιχνίδι και έπαιζε μόνο του:tongue::tongue:

Όταν γυρίσαμε σπίτι και μέχρι να κοιμηθεί μου έλεγε τούτα, φουουουου,και χειροκροτούσε! Μου περιέγραφε τί έγινε στο πάρτυ:tongue:

χριστινάκι δεν ξανακάνω ψάρια!!!!!!!!Θα παραγγέλνω της μάνας μου να κάνει να τρώμε:tongue: ή έξω! Απαπαπαπα!

Το πρωί πήγα λαική με τη Γεωργίτσα. Πήρε τον αέρα της κανένα δυοράκι και τώρα κοιμάται αφού χθες κοιμήθηκε ΄11 και σήμερα σηκώθηκε 8μιση. Πηρα ρολάκια κοτόπουλο (ατομικά) και τα έβαλα στο φούρνο με πατάτες. Τσάκ μπαμ! Τώρα λέω να μπω στις συνταγές της παρέας να δω καμιά συνταγή για μπισκότα κι αν έχω υλικά να φτιάξω.

χαχαχαχχαχαχχαχαχαχα! Γελάω μόνη μου:DΜόλις μάλωσα τη Γεωργίτσα και το παλιοσκατούλικο καθόταν μπροστά μου προσοχή και έκλεινε τα μάτια της με τα χεράκια της .Κοινώς κρυβόταν! την τρως ή δεν την τρώς?????

ηρθα κι εγω.τωρα κοιμηθηκε η μικρη μου.εχει κλεισει ο λαιμος της αλλα δεν σταματαει να μιλαει.εχει μαθει τους 2 πρωτους στιχους του φεγγαρακι μου λαμπρο,και το τραγουδαει συνεχεια.

βικακι πηγατε σε παρτυ,κι εμαθε να σβηνει το κερακι η γεωργιτσα?κι εμεις εχουμε ενα παρτυ τελος του μηνα σε παιδοτοπο.ωραια θα ειναι!

μ'αρεσουν τα παρτυ!

μαεστρια καλα ειναι ο γιαννακης?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχχαχαχχαχαχαχα! Γελάω μόνη μου:DΜόλις μάλωσα τη Γεωργίτσα και το παλιοσκατούλικο καθόταν μπροστά μου προσοχή και έκλεινε τα μάτια της με τα χεράκια της .Κοινώς κρυβόταν! την τρως ή δεν την τρώς?????

:D:D:D:D

κι εμενα το κανει αυτο.αντε μετα να τα μαλωσεις!

ακομα αργα κοιμαται βικη?εμενα τωρα τελευταια κοιμαται απο τις 8!:shock:

αλλα ξυπναει στις 7 το πρωι.

κι εμενα το κανει αυτο.αντε μετα να τα μαλωσεις!

ακομα αργα κοιμαται βικη?εμενα τωρα τελευταια κοιμαται απο τις 8!:shock:

αλλα ξυπναει στις 7 το πρωι.

Αυτη την ώρα κάθεται δίπλα μου και βλέπει ντόη:tongue:

Αυτη την ώρα κάθεται δίπλα μου και βλέπει ντόη:tongue:

της εχεις γραψει dvd με την ντορα και τα βλεπει συνεχεια,ε?

οπως εμενα με τα ζουζουνια.τωρα τελευταια της βαζω τα χριστουγεννιατικα ζουζουνια κι ολο μου ζηταει τον βασιλη να δει!:D

Να'ναι καλά οι μαύροι και η real news. Της έβαλα τις προάλλες ζουζούνια και φώναζε όχι! δεν τα ήθελε Τώρα ζητάει να κάνει μιαμ ένα μπισκότο.

εγω τα κατεβαζω απο διαφορα σαιτ.

τι ωρα σου κοιμαται τωρα?

κερνα καλε ενα μπισκοτακι κι εμας!

Διαφημίσεις

Σήμερα τί έκανε και ξεκαρδίστηκα......

Μου έφερε το παραμυθάκι της με τα τρία γουρουνάκια, μου έδειξε τον κακό τον λύκο, μετά χτυπούσε τον κώλο της και έλεγε τζίζ και μετά γελούσε(με αυτό που έπαθε ο ΄λύκος):tongue:

μμμμμ!να'σαι καλα!τελεια φαινονται!

ζηλεψα τωρα,θελω κι εγω να φτιαξω,αλλα βαριεμαι να πλαθω ζυμες.

μονο για μελομακαρονα δεν βαριεμαι.

θελω να ερθουν τα χριστουγεννα!!

βαμπιρακι η γεωργιτσα,ε?:D:D

Σήμερα τί έκανε και ξεκαρδίστηκα......

Μου έφερε το παραμυθάκι της με τα τρία γουρουνάκια, μου έδειξε τον κακαό τον λύκο, μετά χτυπούσε τον κώλο της και έλεγε τζίζ και μετά γελούσε(με αυτό που έπαθε ο ΄λύκος):tongue:

τζιζ επαθε ο λυκος?αχχαχαχ!καλο!

ασχετο,βρηκα στο facebook αυτη την εκδοχη κοκκινοσκουφιτσας και

μ'αρεσε πολυ και θα την λεω ετσι στην μικρη μου.

Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα καταπράσινο λιβάδι ζόυσε ένα κοριτσάκι. Το κοριτσάκι αυτό φορούσε ένα κόκκινο σκουφάκι και για αυτό όλοι τη φώναζαν Κοκκινοσκουφίτσα. Η κοκκινοσκουφίτσα είχε μία πολύ καλή μανούλα που τη λάτρευε και για αυτό το κοριτσάκι την άκουγε πάντα.

Μια μέρα λέει η μανούλα στην Κοκκινοσκουφίτσα.

- Κοριτσάκι μου, η γιαγιούλα σου είναι άρρωστη. Για αυτό πρέπει να της πας ένα καλαθάκι με φαγητά, που έχουν πολλές βιταμίνες, για να γίνει γρήγορα καλά! Το καλαθάκι έχει μέσα κόκκινα μήλα, πράσινα κολοκυθάκια, μοβ μελιτζάνες, καφέ φακές, πράσινα ακτινίδια, κόκκινες ντοματούλες και πολλά άλλα φαγητα. Αν τα φαει αυτά η γιαγιά θα γίνει γρήγορα καλά για να σου λέει παραμυθακια!

Πρόσεχε όμως! Δε θα πας μέσα από το δάσος. Μέσα στο δάσος, μαζί με τις αλέπούδες, τα αρκουδάκια και τις κουκουβάγις μένει κι ένας λύκος. Ο λύκος αυτός είναι καλό ζωάκι αλλά λίγο λαίμαργο. Μπορεί να φάει τα φαγητα που έχεις στο καλαθάκι σου.

Μια και δυο ξεκίνησε η Κοκκινοσκουφίτσα για το σπίτι της γιαγιάς… Στον δρόμο όμως χάζευε τα πουλάκια που κελαηδούσαν, τα κουνελάκια που χωροπηδούσαν και τα ανθισμένα λουλουδάκια, ξεχάστηκε και μπήκε μεσα στο δάσος!

Εκεί συνάντησε τον λύκο! Της λέει ο λύκος:

-Πού πας κοριτσάκι;

-Πηγαίνω φαγητό στη γιαγιά μου που είναι άρρωστη! Λέει η κοκκινοσκούφίτσα.

«ΑΑΑ τι ωραια!» σκέφτεται ο λύκος «Θα τρεξω να φτασψ πρώτος στο σπίτι της γιαγιάς και θα περιμένω την Κοκκινοσκουφίτσα για να της φάω το φαγητό!»

Τρέχει λοιπόν ο λύκος στο σπιτι της γιαγιάς… Μπαίνει από το παράθυρο, παίρνει τη γιαγια και την κρύβει μέσα στην ντουλάπα. Φοράει το νυχτικό και τον σκούφο της, ξαπλώνει στο κρεβάτι και περίμενε την Κοκκινοσκουφίτσα!

Όταν το κοριτσάκι έφτασε στο σπίτι της γιαγιάς χτύπησε την πόρτα, γιατί τα καλά παιδάκια πάντα χτυπούν την πόρτα πριν μπούν κάπου. Δεν απάντησε όμως κανείς και μπήκε μέσα. Πήγε στο κρεβατι της γιαγιάς και ξαφνιάστηκε!

-Γιαγιά.. (τη ρωτησε) γιτι έχεις τόσο μεγάλα μάτια?

-Για να βλέπω καλύτερα! (λέει ο λύκος)

-Γιαγιά… γιατί έχεις τόσο μεγάλα αυτιά?

-Για να ακούω καλύτερα!

-Γιαγιά… γιατί έχεις τόσο μεγάλη μύτη?

- Για να μυρίζω καλύτερα!

-Γιαγιά γιατί έχεις τόσο μεγάλο στόμα?

-Για να φάω το φαγητο που έχεις στο καλαθάκι σου! (Λέει ο λύκος και πεταγεται να πάρει το καλαθάκι!)

Εκείνη τη στιγμή μπαίνει μέσα στο σπίτι ο καλός κυνηγός. Έπιασε τον λύκο από το αυτάκι και τον μάλωσε γιατί ποτέ τα καλά παιδάκια δεν παίρνουν ξένα πράγματα! Στη συνέχεια έβγαλε τη γιαγιά από την ντουλάπα και μάλωσε την κοκκινοσκουφίτσα που δεν άκουσε τη μαμά της και πήγε μεσα στο δάσος.

Πήρε την Κοκκιοσκουφίτσα από το χεράκι να την πάει στην μανούλα της. Σε όλο τον δρόμο η Κοκκινοσκουφίτσα δεν άφησε στιγμή το χέρι του Κυνηγού, γιατί αν του άφηνε το χεράκι θα χανόταν και δε θα γύριζε στη μανούλα της!

Όταν έφτασε στο σπίτι της, η μανούλα της την πήρε αγκαλίτσα και η κοκκινοσκουφίτσα της είπε πώς την αγαπάει πολύ και θα την ακούει πάντα!!!

… και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!!!

μμμμμ!να'σαι καλα!τελεια φαινονται!

ζηλεψα τωρα,θελω κι εγω να φτιαξω,αλλα βαριεμαι να πλαθω ζυμες.

μονο για μελομακαρονα δεν βαριεμαι.

θελω να ερθουν τα χριστουγεννα!!

βαμπιρακι η γεωργιτσα,ε?:D:D

Είναι πανεύκολα. ουτε καν μίξερ θέλει. 10 λεπτα δουλεια κυριολεκτικά. Καλέ τώρα διάβασα το παραπάνω!Τραγουδάει 2στιχο???? Μπράβο!!!!!! Εμείς απλώς εμπλοτίζουμε το λεξιλόγιο καθημερινά αλλά μέχρι εκεί. Τ.ωρα μου λέει ΄νάνι.....έτοιμη είναι:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...