Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου αν θέλεις δες και το ebook it starts with the egg, υπάρχει ολόκληρο κεφάλαιο που αναφέρεται στον ανδρικό παράγοντα και τι μπορει να βοηθήσει 

Τώρα έχω όρεξη να διαβάσω! Οπότε θα το ξεκινήσω ! Πήρα και proficiency το καλοκαίρι! Για να δούμε τι έμαθα 🤣

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έχω χάλια σύνδεση στο γραφείο, κόλλησε και του σπιτιού μάλλον!

Δε θυμάμαι τι ήθελα να σχολιάσω, αλλά δε μαμιέται.

Τι κάνετε;;;

Εδώ βρέχει κι έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κρύο!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Xristinaki συγνωμη για την ερώτηση αλλα η παιδίατρος σας είπε να της κάνετε δίαιτα, νομιζα οτι δεν κάνει. Η δική μου ειναι 11.400 πόσο περισσότερο ειναι η μικρή σου;

σιγά καλέ που ζητάς και συγνώμη...

όχι δεν μπορούμε να κάνουμε δίαιτα σε αυτή την ηλικία,έτσι μας έχουν πει και οι 2 παιδίατροι.

την προσέχουμε όμως πολύ...εδώ και μήνες τρώει την ίδια ποσότητα φαγητό,μερικές φορές λιγότερο.

και τρώει συγκεκριμένες ώρες,δεν έχει τσιμπολογήματα.

είναι 14.400...είναι αρκετά!!

Διαφημίσεις

αχ είμαι πτώμα,παιδεύτηκα και με την κουζίνα,δεν κοιμήθηκα και το μεσημέρι,το απόγευμα ήρθε η κουμπάρα με τον μικρό και έπαιξαν τα παιδάκια μας...

λέω να ξαπλώσω σε λίγο!!

Διαφημίσεις

αχ είμαι πτώμα,παιδεύτηκα και με την κουζίνα,δεν κοιμήθηκα και το μεσημέρι,το απόγευμα ήρθε η κουμπάρα με τον μικρό και έπαιξαν τα παιδάκια μας...

λέω να ξαπλώσω σε λίγο!!

κι εγώ σε λίγο θα την κάνω, το πρωί νωρις στην ανακύκλωση, ορθοστασία μέχρι το μεσημερι και ότι άλλο με περιμένει όταν γυρίσω

Κι εγω εδω λοιπον

ευακι ,τα εχω περασει κι εγω και ξερω πως για καμια γυναικα δεν ειναι ευκολο να το ξεπερασει!ας παει καλα το μαγαζακι ,και θα κανεις οσα παιδακια θελεις γλυκια μου!!!κι επισης να σου πω ,πως απο τον τροπο που εκφραζεσαι ,πρεπει να εισαι πολυ γλυκος ανθρωπος indeed!!!!

Καλημερα!!!Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!Τωρα για το αν ειμαι γλυκος ανθρωπος καλυτερα να τον πουν οσες με γνωριζουν προσωπικα!!!Απλα παντα ειμαι διπλα σε οποιον με χρειαζεται και δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου.Οταν εχω να πω κατι το λεω!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...