Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ασε τις απορίες εσύ κ πες τη συνταγή για το σουφλέ σοκολάτας που μας τάισες αν δεν θες να κλαίω στα σκαλιά της πολυκατοικίας σου γοερά..

Οποιος θελει να φαει ας με επισκευτει!Εχω πει οτι το σπιτι μου ειναι παντα ανοιχτο....

Συνταγη ΔΕΝ ΔΙΝΩ!!!!ΕΙΜΑΙ ΣΚΥΛΑ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θΑ ΠΑΡΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΝΝΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΤΙς ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ......

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Δεν ντρέπεσαι λίγο, εκμεταλλευεσαι το γεγονός ότι εχω βάπτιση στις 30 κ δεν προλαβαίνω

Οποιος θελει να φαει ας με επισκευτει!Εχω πει οτι το σπιτι μου ειναι παντα ανοιχτο....

Καλάααα. Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή είσαι κλεισμένη!! Ετσι για να μάθεις

Σημασια δεν εχει η συνταγη αλλα η αγαπη που εβαλα οταν το εφτιαξα.Εκει ηταν η επιτυχια νομιζω!!!!

Διαφημίσεις

καλά είμαστε... προσπαθώ να διαβάσω τα προηγουμένα σας!!!!

κι εμείς στο καρεκλάκι τρώμε...το ξέρει κι όταν την το ανοίγουμε πάει μόνη της κοντά...

συνήθως οι γιαγιάδες που τα κρατάνε κάνουν αυτά τα έξυπνα...όπως στις κούνιες βλέπεις γιαγιάδες με τάπερ και κυνηγάνε το παιδί...

α παπα!!!

τους δίνουν να πιουν από ποτήρι και γίνονται μούσκεμα...τι άλλο???

πολλά!!!

κι εγώ στο πλυθυντικό μιλάω με τα πεθερικά,και δεν τους φωνάζω ποτέ.

πάω δίπλα τους και τους μιλάω...

χεχε

Διαφημίσεις

η κέρκυρα είναι όμορφή αν έρχεσαι για λίγο...μόνιμα δεν είναι κι ότι καλύτερο!!!

ειδικά η νοοτροπία του κερκυραίου...!!!!

τεσπά ας μην νευριάσω με την πατρίδα!!!!

Μην νευριασεις .. μην νευριασεις..εγω ειμαι τόσο εθισμένη στην βρωμοΑθήνα που δεν νομίζω να μπορούσα να ζήσω επαρχία

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...