Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Xμ παντως απορω.. ειμαι η μονη που θα γεννησω Μαιο και το χω καταλαβει τοσο νωρις?? Ακομη δεν εχουν ανοιξει τοπικ...Ουτε καν για Απριλιο..χαχα!! Μαλλον περιμενουν να φυγει το πρωτο τριμηνο για ασφαλεια..που να μπαινεις και να βγαινεις..

byeee

την επομενη που θα πεις τετοια κουβεντα θα σε βρισω....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευα μου τι να πω κι εγω ;; Μπραβο σου που το ειπες και το εβγαλες απο μεσα σου..ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ εσυ κοριτσακι μου,μην το βλεπεις ετσι..Θα ερθει η ωρα και θα κανετε και το 2ο μωρακι..

Προσπ σταματα να αγχωνεσαι ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ...!!

Εγω εχω παθει σοκ γιατι μια ξαδερφη του Χρηστου, γεννησε τη Δευτερα με προγραμματισμενη καισαρικη, την ανεβαζουν στο δωματιο κ μετα απο 2 ωρες ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ η κοπελα!!!! Επειγοντως χειρουργειο, εσωτερικη αιμορραγια και της αφαιρεσαν την ΜΗΤΡΑ!!! ΚΑΙ ΡΩΤΩ; σας ακουγεται φυσιολογικο;;;;;;;;;;;

Ουτε ενημερωσαν τον αντρα της πριν την αφαιρεση, ουτε τιποτα..Και το κορυφαιο;;;;Οσο ηταν η κοπελα στο χειρουργειο και ολοι οι δικοι της εννοειται, οι νοσοκομες ειχαν αφησει το μωρο στο δωματιο ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!!! Και ολα αυτα στο Μητερα, που θα το χρυσοπληρωσουν κιολας..

ΑΝΝΙΝΑ ΜΑΣ!!!! ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;;;;; ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!!

yRf6p1.png

Tυπου allstar δεν τους φοράω το χειμώνα, μποτάκια θέλω να τους πάρω κ ιεγώ

είναι μποτάκια κι αρκετά χοντρά,με κάλτσες θα είναι οκ όταν δεν θα βρέχει...

δεν κρυώνει κι εύκολα το γομαρόπαιδο μου!!:tongue::tongue:

που είστε κοριτσάκια,τώρα κάθισα λίγο στον υπολογιστή...το πρωί πήγαμε παιδίατρο,εμβόλιο, χάσαμε 40 ολόκληρα γραμμάρια,πρώτη φορά στα χρονικά!!!!!!!!!!!

είμαστε 86.5εκ!!

επιτέλους το επόμενο εμβόλιο θα είναι όταν κλείσουμε 2 χρονών.

σήμερα τηγάνισα ψάρια και σε θυμήθηκα βίκυ!!!!

μέχρι τις 5 καθάριζα κουζίνα και το απόγευμα έφτιαξα aplle cruble για να ξεβρομίσει το σπίτι!!!!δεν αντέχεται η μυρωδιά!!!!

Διαφημίσεις

Ουτε ενημερωσαν τον αντρα της πριν την αφαιρεση, ουτε τιποτα..Και το κορυφαιο;;;;Οσο ηταν η κοπελα στο χειρουργειο και ολοι οι δικοι της εννοειται, οι νοσοκομες ειχαν αφησει το μωρο στο δωματιο ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!!! Και ολα αυτα στο Μητερα, που θα το χρυσοπληρωσουν κιολας.!

Κούκλα μου εσύ τί κάνεις;;; Μαράκι δεν έχω προλάβει λεπτό να σε πάρω τηλ. μην με παρεξηγήσεις
είναι μποτάκια κι αρκετά χοντρά,με κάλτσες θα είναι οκ όταν δεν θα βρέχει...

δεν κρυώνει κι εύκολα το γομαρόπαιδο μου!!:tongue::tongue:

Εγώ ειμαι κρυουλιάρα γυναίκα!!!!

http://www.skai.gr/news/environment/article/153295/2os-hronos-anakyklosis--deyteri-drasi/

Αυριο θα βρίσκομαι κι εγώ εκεί. Η εταιρία μας συνεργάζεται με την Ανακύκλωση Συσκευών παρέχοντας τη μεταφορά του εξοπλισμού, έτσι θα είμαι κι εγώ εκεί στην ενημέρωση των πολιτών.

Τις Αθηναίες σας περιμένω

Διαφημίσεις

ότι έρεψε το παιδί!!!!χαχαχα

έχασε 40 γραμμ,και πήρε ύψος.

καλά πάμε,είναι νταρντανόπαιδο...δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι...

την άκουσε να λέει λεξούλες...

με την ομπρέλα μας κυκλοφορούσε σήμερα όλη μέρα.

τρέλα έχει,θα της πάρω μια μικρή...

δεν πρέπει να τα μετράνε καλά στο ύψος...

ξαπλωμένη πάλι.

είδα ένα κοριτσάκι χθες συνομίλικο με το δικό μας,μας περνάει 1-2 εβδομάδες και περνούσε την έλλη κοντά μισό κεφάλι!!

Κι εγω εδω λοιπον

αννινα,αν μας διαβαζεις ακομα,συγχαρητηρια!

ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!

αντε να γεμιζουμε εγκυουλες ξανα!!!!ηταν να μην κανω την αρχη !ειδατε ειδατε???λετε να ειμαι γουρλου τελικα?

ευακι ,τα εχω περασει κι εγω και ξερω πως για καμια γυναικα δεν ειναι ευκολο να το ξεπερασει!ας παει καλα το μαγαζακι ,και θα κανεις οσα παιδακια θελεις γλυκια μου!!!κι επισης να σου πω ,πως απο τον τροπο που εκφραζεσαι ,πρεπει να εισαι πολυ γλυκος ανθρωπος indeed!!!!

κατα τα αλλα ησυχια

σημερα κουρευτηκα και ομολογω πως εφυγαν 10 κιλα απο το σβερκο μου!!!τα φυλλαρα παρα πολυ ,κοντα πισω πιο μακρια τα μπροστινα...βγηκε αναλαφρο και μοντερνο θα ελεγα.βρηκα και ενα τελειο χρυσοκοκκινο χρωμα ,και με το καλο ,οταν θα ξαναεχω φραγκα,θα παω να τα βαψω κιολας!ειχα παρει και τον μικρο στο κομμωτηριο και ηταν πολυ κυριος,ηπιε την αμιτα του και παρατηρουσε!δεν εβγαλε αχνα βεβαια!ουτε μια λεξουλα...

καληνυχτα γιατι μυρισε η μικρη την απουσια μου και γκαριζει..

kKhCp3.png

b5ebp2.png

ότι έρεψε το παιδί!!!!χαχαχα

έχασε 40 γραμμ,και πήρε ύψος.

είδα ένα κοριτσάκι χθες συνομίλικο με το δικό μας,μας περνάει 1-2 εβδομάδες και περνούσε την έλλη κοντά μισό κεφάλι!!

Xristinaki συγνωμη για την ερώτηση αλλα η παιδίατρος σας είπε να της κάνετε δίαιτα, νομιζα οτι δεν κάνει. Η δική μου ειναι 11.400 πόσο περισσότερο ειναι η μικρή σου;

Κι εγω εδω λοιπον

σημερα κουρευτηκα και ομολογω πως εφυγαν 10 κιλα απο το σβερκο μου!!!τα φυλλαρα παρα πολυ ,κοντα πισω πιο μακρια τα μπροστινα...βγηκε αναλαφρο και μοντερνο θα ελεγα.βρηκα και ενα τελειο χρυσοκοκκινο χρωμα ,και με το καλο ,οταν θα ξαναεχω φραγκα,θα παω να τα βαψω κιολας!ειχα παρει και τον μικρο στο κομμωτηριο και ηταν πολυ κυριος,ηπιε την αμιτα του και παρατηρουσε!δεν εβγαλε αχνα βεβαια!ουτε μια λεξουλα...

καληνυχτα γιατι μυρισε η μικρη την απουσια μου και γκαριζει..

Με γείες με γειές... τις νέες ομορφιές!!! Φιλιά στη Βαλέρια και στον κούκλο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...