Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Elli88 είπε:

Κορίτσια την παρασκευή με το καλό κάνω ωοληψια…. Πείτε μου εμπεριες αν είναι ασφαλείς ή είχατε θέμα αιμορραγία κτλ … και αν πονάει ; Ευχαριστώ ❤️

8 ωοληψιες. Όλα μια χαρά. Ούτε πόνο ούτε τίποτα. Εκτός από την πρώτη. Είχα ανεβάσει πυρετό και λίγο πονούσα. 
      μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε!!! 

Just now, Katiamaxiking είπε:

8 ωοληψιες. Όλα μια χαρά. Ούτε πόνο ούτε τίποτα. Εκτός από την πρώτη. Είχα ανεβάσει πυρετό και λίγο πονούσα. 
      μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε!!! 

Καλή επιτυχία!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και να σας πω τωρα κατι που δεν το ξερει κανενας αλλος παρα μονο η οικογενεια μου.......

Ημουν εγκυος και το εχασα....Πριν λιγες ημερες εκανα αποξυρση!!!!Δεν το λεω για να με λυπηθητε!!!Απλα τωρα πια ειμαι σε θεση ωστε να μπορω να σας το γραψω.

Γι αυτο Δημητρουλα σου λεω καθε μερα να προσεχεις!!!!!!Εγω δεν προσεξα...

ευακι,λυπαμαι πολυ για οτι σου συνεβη,ολα μαζεμενα σου ηρθανε κι εσενα.

μην κατηγορεις τον εαυτο σου,δεν το ηθελες να συμβει,αλλα δυστυχως συμβαινουν κι αυτα.ευχομαι ολα να σου πανε καλα και του χρονου τετοιο καιρο να μας πεις τα ευχαριστα νεα κι εσυ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Κοριτσακια μου σας ειπα δεν το λεω για να με λυπηθητε......Οπως λεει και ο λαος καθε εμποδιο σε καλο.

Οντως Prosp αυτα τα τρια που εγραψες ειναι αυτα που με κρατανε ορθια και θα με κρατανε παντα.Ιδιως η κορη μου!!!!

Σας ευχαριστω παντως!!!!!!

και οπως λεει και η προσπ και εις αλλα με υγεια!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ευάκι τώρα διάβασα τα νέα σου (και παλιά σου που τώρα ξεφούρνισες:tongue:). Εύχομαι με το μαγαζί να πάνε όλα καλά, δεν σε φοβάμαι, είσαι δυναμική εσύ;)

Όσο για το άλλο, λυπάμαι, δεν έχω κάτι άλλο να πω, τα'χαμε πει πριν λίγους μήνες στο τηλ για παρόμοια περίπτωση οπότε και πάλι δεν σε φοβάμαι, ξέρεις οτι δεν φταις, έγινε και δεν αλλάζει και πάμε για άλλα. Και δυναμική είσαι και ρεαλιστικά σκέφτεσαι! Φιλιά !

Ευάκι τώρα διάβασα τα νέα σου (και παλιά σου που τώρα ξεφούρνισες:tongue:). Εύχομαι με το μαγαζί να πάνε όλα καλά, δεν σε φοβάμαι, είσαι δυναμική εσύ;)

Όσο για το άλλο, λυπάμαι, δεν έχω κάτι άλλο να πω, τα'χαμε πει πριν λίγους μήνες στο τηλ για παρόμοια περίπτωση οπότε και πάλι δεν σε φοβάμαι, ξέρεις οτι δεν φταις, έγινε και δεν αλλάζει και πάμε για άλλα. Και δυναμική είσαι και ρεαλιστικά σκέφτεσαι! Φιλιά !

ετσι ετσι!!!δεν αλλαξαν οι ιδεες που ειχα και τοτε!!!!Ευχαριστωωωωωωωωω!!!

Ήρθα κι εγώ!!!!! Είχα πάρει άδεια από τη δουλειά αφού ειχαμε συνάντηση στο σχολείο για την πρόοδο των παιδιών. Ολα καλά. καλύτερα απ' ότι περίμενα δλδ

Μπραβο παντα καλα!!!!!!!!Και τωρα δουλευεεεεεε!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

περαστικά μαεστριάκι στο γιαννάκη σου!!

δεν τον έχω διαβάσει τον Κο....είναι καλός?

μήπως έχεις dan brown?

Τον πιο;;;

Κοριτσάκι έχουμε άλλα γούστα στο διάβασμα. :mrgreen:

ειναι η αννινα μας!!

αννινα μου σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!!

να μπαινεις να μας λες νεα σου!

να ανοιξετε κι ενα νεο καφε με την προσπ,να τα λετε!

ευχομαι τα καλυτερα!

Μπράβο!!! Καλή εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωράκι!!!

1473064l8tq7q16ox.gif

Και να σας πω τωρα κατι που δεν το ξερει κανενας αλλος παρα μονο η οικογενεια μου.......

Ημουν εγκυος και το εχασα....Πριν λιγες ημερες εκανα αποξυρση!!!!Δεν το λεω για να με λυπηθητε!!!Απλα τωρα πια ειμαι σε θεση ωστε να μπορω να σας το γραψω.

Πω, πω, τρελές αντιφάσεις σήμερα στο καφέ!

Καλή δύναμη και περαστικά κοριτσάκι μου! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Xμ παντως απορω.. ειμαι η μονη που θα γεννησω Μαιο και το χω καταλαβει τοσο νωρις?? Ακομη δεν εχουν ανοιξει τοπικ...Ουτε καν για Απριλιο..χαχα!! Μαλλον περιμενουν να φυγει το πρωτο τριμηνο για ασφαλεια..που να μπαινεις και να βγαινεις..

byeee

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...