Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, karlajo είπε:

καλησπέρα!εμείς που έχουμε θέμα με το σπερματοζωάριο κινητικότητα μορφολογία και ψηλό dfi ομως εχουμε καλο αριθμο σπερματοζωαριων  σημερα που ειχα ραντεβου με το κεντρο για να μου πουν το πρωτοκολλο που θα κανουμε(ξεκιναω 8 Μαρτιου ενεσεις) ειπε δε χρειαζεται να παρει βιταμινες ο αντρας μου γιατι δε θα υπαρχει διαφορα στο σπερμα.ειπε μονο εκσπερματιση μερα παρα μερα χρειαζεται.Θα κανιυν δυο μεθοδους και zymot και imsi για να διαλεξουν τα καλυτερα σπερματοζωαρια .Εγω βεβαια τον μπουκωνω απο μονη μου βιταμινες😇και οτι γίνει🤞

Οπωσδήποτε επίσκεψη σε εξειδικευμένο ανδρολογο. Δεν ξεπερνιούνται όλα με τις μεθόδους τους!! 
      ανάλογη εμπειρία με πρόβλημα στο σπερμα είχαμε γιαυτο στο λέω!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παπούτσια είναι το μελανό σημείο...θέλουμε μποτάκια και κάνουν 50-60Ε

άσε που ακόμα δεν έχουν φέρει ποικιλία!

έχουμε πούμα αγορίστικα,με τζην καλά είναι,έχουμε adidas ροζ,τα τύπου all star που πήρα προχθές,και μπαλαρίνες για πιο καλές.

δεν έχω δώσει πολλά μέχρι τώρα!!

ευτηχώς.

πάω να ετοιμαστώ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βάλε ζεστές κομπρεσούλες και κάνε τις ίδιες μαλάξεις ή ακόμη και μέσα στο ντουζ με ζεστό νεράκι (αν και θα τα ξέρεις ήδη αυτά)

Εγώ που έχω σταμτήσει το θηλασμό κάτι λιγότερο από ένα χρόνο ακόμα δεν μπορώ να βάλω σουτιέν με μπανέλα, με ενοχλεί απίστευτα

Αχ τα κανω αλλα ειναι και χαζο σημειο.. στο κατω μερος του στηθους και στο βαθος της θηλης και δεν το πιανω καλα οσο αν ηταν στα πλαγια.. βλαμμενη τελειως σου λεω..οταν το χα ξαναπαθει θηλαζα και σε δυο μερες ηταν οκ.. τωρα βραστα..

παπούτσια είναι το μελανό σημείο...θέλουμε μποτάκια και κάνουν 50-60Ε

άσε που ακόμα δεν έχουν φέρει ποικιλία!

έχουμε πούμα αγορίστικα,με τζην καλά είναι,έχουμε adidas ροζ,τα τύπου all star που πήρα προχθές,και μπαλαρίνες για πιο καλές.

δεν έχω δώσει πολλά μέχρι τώρα!!

ευτηχώς.

πάω να ετοιμαστώ...

Tυπου allstar δεν τους φοράω το χειμώνα, μποτάκια θέλω να τους πάρω κ ιεγώ

Annina μου συγχαρητηρια!!!!!!!!!!Με το καλο κοριτσι μου και να πανε ολα καλα!!!!Πραγματικα απο τα πιο ευχαριστα νεα!!!

Εγω τρεχω ανελεητα με το μαγαζι μιας και η κυρια(τροπος του λεγειν)μου την εκανε εχθες και εξαφανηστηκε(ευτυχως χωρις να της εχω δωσει παραδακι!!!!

Σημερα πηγα σε ενα αλλο και λογικα την Δευτερα θα εχω απαντηση και απο την πολεοδομια για το αν ειναι καταλληλο για τη χρηση που θελω εγω.

Η αληθεια ειναι οτι εχθες ειπα ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ αλλα οοοοοοοοχχχχχχχχιιιιιιιι!!!

Δεν θα κανω το χατηρι σε κανενα κακο ματι.Πεισμωσα τωρα.Η διαθεση μου εχει αρχισει και φτιαχνει,το αγχος εχω αρχισει και το περιοριζω και γινομαι σιγα σιγα (πολυ σιγα ομως)επαγγελματιας.Δεν μπορει κανενας να μου φαει πενταρα τσακιστη.....ΠΩ ΠΩ ΣΚΥΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩ!!!!

AXILEAS εγω ανοιγω μαγαζι στην Νεα Ιωνια!!!!

Αυτα!!!!!!!

οχι και να τα παρατησεις.. μπηκες στο χωρο και θα χορεψεις και πολυ καλα μαλιστα..

απο εδω και στο εξης θα χεις την ευχαριστηση της δικης σου επιχειρησης αλλα θα χεις και το αναλογο αγχος..ευχομαι να πανε ολα καλα..

και τα νεα της anninas δεν ειναι απο τα πιο ευχαριστα.. ειναι τα πιο ευχαριστα.. δεν ειναι ευκολο να προχωρας, αποδεικνυει μεγαλα ψυχικα αποθεματα και ανθρωπο που αγαπα τη ζωη. Αν ελπιζω για μενα να πανε ολα καλα για εκεινη το ελπιζω δεκα φορες περισσοτερο..

Διαφημίσεις

οχι και να τα παρατησεις.. μπηκες στο χωρο και θα χορεψεις και πολυ καλα μαλιστα..

απο εδω και στο εξης θα χεις την ευχαριστηση της δικης σου επιχειρησης αλλα θα χεις και το αναλογο αγχος..ευχομαι να πανε ολα καλα..

και τα νεα της anninas δεν ειναι απο τα πιο ευχαριστα.. ειναι τα πιο ευχαριστα.. δεν ειναι ευκολο να προχωρας, αποδεικνυει μεγαλα ψυχικα αποθεματα και ανθρωπο που αγαπα τη ζωη. Αν ελπιζω για μενα να πανε ολα καλα για εκεινη το ελπιζω δεκα φορες περισσοτερο..

Nα σου πω ενα μυστικο.....Ευχομαι κι ελπιζω να πανε ολα καλα με το μαγαζι για να καταφερω να σας πω κι εγω σε κανα χρονο ισως και λιγο ακομα οτι περιμενω μωρακι.

Αν καταφερω και παει καλα θα ειναι το δευτερο ονειρο που εκανα για τη ζωη μου.Το πρωτο ηταν η οικογενεια!!!!

Και να σας πω τωρα κατι που δεν το ξερει κανενας αλλος παρα μονο η οικογενεια μου.......

Ημουν εγκυος και το εχασα....Πριν λιγες ημερες εκανα αποξυρση!!!!Δεν το λεω για να με λυπηθητε!!!Απλα τωρα πια ειμαι σε θεση ωστε να μπορω να σας το γραψω.

Γι αυτο Δημητρουλα σου λεω καθε μερα να προσεχεις!!!!!!Εγω δεν προσεξα...

Και να σας πω τωρα κατι που δεν το ξερει κανενας αλλος παρα μονο η οικογενεια μου.......

Ημουν εγκυος και το εχασα....Πριν λιγες ημερες εκανα αποξυρση!!!!Δεν το λεω για να με λυπηθητε!!!Απλα τωρα πια ειμαι σε θεση ωστε να μπορω να σας το γραψω.

Γι αυτο Δημητρουλα σου λεω καθε μερα να προσεχεις!!!!!!Εγω δεν προσεξα...

Ελα ρε συ...

τι λες τωρα???!! Απιστευτο...

Καλη αναρρωση..τι αλλο να σου πω..

ξερω οτι η ευκαιρια με την νεα δουλεια θα σε βγαλει απο το κακο τρυπακι της απωλειας αλλα μην υπερβαλλεις εαυτον και καταρρευσεις..

για αυτο τα κλαματα και οι τσιτες..

στρωσε το θεμα με το μαγαζι και μετα σιγα σιγα προχωρας σε μια εγκυμοσυνη.. να χεις ηρεμησει πρωτα..

και να θυμασαι οτι το σωμα σου περναει ενα σοκ λογω της αποβολης συνεπως μην ξεχνας να τρως, να κοιμασαι και να φροντιζεις τον εαυτο σου..

αυτο ειναι το μονο που θελω να ακουσεις απο μενα..

Διαφημίσεις

και να θυμασαι οτι το σωμα σου περναει ενα σοκ λογω της αποβολης συνεπως μην ξεχνας να τρως, να κοιμασαι και να φροντιζεις τον εαυτο σου..

αυτο ειναι το μονο που θελω να ακουσεις απο μενα..

Η αληθεια ειναι οτι το ειχα παρει πολυ στραβα το θεμα κι προσπαθησα να τιμωρησω τον εαυτο μου γι αυτο που εκανα στο παιδι μου!!!!!Τωρα πλεον αρχιζω και συνερχομαι....Ολοι μου λενε καθε εμποδιο σε καλο!!!Η αληθεια ειναι οτι με το φαγητο προσπαθω να τρωω αλλα με τον υπνο δυσκολα τα πραγματα!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι το ειχα παρει πολυ στραβα το θεμα κι προσπαθησα να τιμωρησω τον εαυτο μου γι αυτο που εκανα στο παιδι μου!!!!!Τωρα πλεον αρχιζω και συνερχομαι....Ολοι μου λενε καθε εμποδιο σε καλο!!!Η αληθεια ειναι οτι με το φαγητο προσπαθω να τρωω αλλα με τον υπνο δυσκολα τα πραγματα!!!!!

προφανως εκανες αυτο που επρεπε γιατι σιγουρα δεν το θελες.. δεν υπαρχει λογος να αυτοτιμωρεισαι αλλα ξερω οτι η πρωτη αντιδραση μας ειναι αυτη.. ο πονος υπαρχει παντου σε καθε αναλογη κατασταση απωλειας..

ο χρονος ειναι γιατρος και εσυ εχεις τρια σημαντικα χερια βοηθειας

α) την κορη σου

β) τον ανδρα σου

γ) τη νεα σου δουλεια..

αρα ολα καλα..

μας απομενει να εισαι και εσυ καλα.. (περι υπνου μη μιλαμε..εγω επρεπε να σερνομαι στα πατωματα χαχα!)

να προσεχεις..

και εις αλλα με υγεια..:mrgreen:

καλημερα!

με το καλο τα καινουρια μωρακια και οι καινουριες δουλειες

δυστυχως νεα ιωνια ειναι εντελως ασχετη περιοχη για μενα...

ποια ειναι η αννινα κοριτσια?ηταν σε αυτο το γκρουπ?

bgx2ye5lc.png

καλημερα!

με το καλο τα καινουρια μωρακια και οι καινουριες δουλειες

δυστυχως νεα ιωνια ειναι εντελως ασχετη περιοχη για μενα...

ποια ειναι η αννινα κοριτσια?ηταν σε αυτο το γκρουπ?

η Αννούλα ήταν σε αυτό το γκρουπ αλλά το μωράκι της το ζήλεψαν οι ουρανοί και έγινε αγγελάκι όταν έκλεισε το πρώτο έτος της ζωής του...

η Αννούλα ήταν σε αυτό το γκρουπ αλλά το μωράκι της το ζήλεψαν οι ουρανοί και έγινε αγγελάκι όταν έκλεισε το πρώτο έτος της ζωής του...

βρε πως τα γραφεις ετσι... συγκινητικα.. εγω θα τα λεγα πιο ωμα..(γνωστον δε!):mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...