Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω πολυ!αν και ακομα εχω την μία πατεριτσα, εναμισι μηανς ηταν αυτος, δεν μπορω να το πατησω ακομα καλα, βλεπουμε...τι λεει η κερκυρα?απο βροχη πως πατε?εχουν ολοι οι κερκυραιοι στεγνωτηρια?

bgx2ye5lc.png

επεσα απο τις σκαλες το καλοκαιρι...βραστα, κατεβαζοντας το πρωινο γαλα του μιρκου, δηλαδη μεταξυ υπνου και ξυπνιου (εκεινο το πρωι πραγματικα ημουν πτωμα)

ΑΟΥΤΣ!!

Θα ειναι πληρης αποκατάσταση ετσι? Βρε καημενουλα..

σήμερα ευτυχώς δεν βρέχει,αλλά έχει μια ήλιο,μια συννεφιά,αν βάλω τώρα πλυντήριο δεν θα στεγνώσουν μέχρι αύριο που θα ξαναβρέχει...

δεν έχω στεγνωτήριο γμτ αλλά αν χαλάσει το πλυντήριο θα πάρω σίγουρα!!!

μην νομίζεις ότι έχουν,τα απλώνουν μέσα στο σπίτι,στις πυλωτές,στα μπαλκόνια με σκοινιά,τσαντίρια έχουν κάνει τα σπίτια τους...δεν το μπορώ καθόλου αυτό.

πριν φτιάξουμε τα παιδικό το είχα στεγνωτήριο,τώρα...στην απλώστρα στο μπαλκόνι και δεν στεγνώνουν,το βράδυ μόνο μέσα στο σπίτι.

πέρσυ είχαμε απίστευτη βροχή...για να δούμε φέτος!!!

Διαφημίσεις

κι εγώ τη σκάλα την τρέμω,έχω πέσει άπειρες φορές χρόνια τώρα...

ευτυχώς τα πόδια τα έχω γλυτώσει...

μια φορά φοιτήτρια έπεσα μαζί με μια βαλίτσα...μιλάμε για πολύ γέλιο... αν με βλέπατε!!!

έχω πέσει αγκαλιά με ρούχα,πήγα να τα βάλω πλυντήριο,πάλι στο φοιτητόσπιτο...

αλλού τα βρακιά,αλλού τα σουτιέν!!!ρεζίλι!!

ελπιζουμε να παει καλα, σε καμια 10αραια μερες θα ξερουμε σιγουρα, μηπως κανω και καμια φυσικοθεραπεια, θα δουμε, το νιωθω καλυτερα απο χθες, αλλα εξακολουθει να με ενοχλει,ειναι νωρις ομως ακομα...

κιεγω δεν το μπορω αυτο με τις απλωστερες μεσα στο σπιτι σαν τους γυφτους ειμαστε συνεχεια...

τοπρωι μου φωναξε ο συζυξ μπροστα στο μικρο(δηλαδη μου ειπε κατι για το ποδι να κανω καποια πραγματα) και εκεινος με πηρε αγκαλια και τον μαλωσε (δηλαδη του φωναξε εεεεεεεεε... )τα ατιμα ολα τα παρατηρουν

bgx2ye5lc.png

και εγω περσι ειχα το δωματιο της μικρης το χειμωνα για στεγνωτηριο αλλα την πατησα χονδρα..

επειδη εμεις δεν ειχαμε σωματα σε ολο το σπιτι στο δωματιο εβαζε ο ανδρας μου μια σομπα υγραεριου για να βοηθαει να στεγνωνον τα ρουχα πιο γρηγορα..

μια νυχτα που εκανε πολυ κρυο εξω και ειχα μια απλωστρα τιγκα σε καραβρεγμενα ρουχα με τη ζεστη της σομπα ο ατμος εκανε υγρασια στην οροφη και κυριως στον τοιχο τον εξωτερικο εκ των υστερων παρατηρησα σταγονες να χουν τρεξει πανω στο χρωμα οπου βεβαια μεχρι σημερα εχουν αφησει σημαδι εντονο..

εμενα η κουνιαδα τα θέλει τα ρουχα μεσα στο σπιτι χειμωνα καλοκαιρι γιατι σιχαινεται μηπως περασει τιποτε απο πανω τους η για τη σκονη αλλα εγω δεν το γουσταρω αυτο το τροπαριο..οντως νοιωθω τσαντιρι.. και ετσι εβαλα τεντα καθετη ωστε να μπορω να τα χω στο παλινο μπαλκονι ακομη καιμε βροχη..Αν φυσαει τα βαζω μεσα.. τις νυχτες βαζω την απλωστρα μεσα μονο αν εχω ρουχα της μικρης και αν θελω να στεγνωσουν πιο γρηγορα οταν εξω εχει υγρασια..

η κουνιαδα ειναι ολα τα λεφτα.. αν δεν της πω να μην ασχοληθει πλενει συνεχεια, με το παραμικρο στο χερι γιατι νομιζει οτι ετσι κανει οικονομια (η οποια αν δειτε τι νερο χαλαει και ποση ωρα καθεται χιλιες φορες το πλυντηριο!) και παντα βλεπεις κρεμαστρες στην κουρτινα του μπανιου με ρουχα να στραγγιζουν..

εννοειται οτι δεν την παλευω και τα βγαζω ολα εξω..

πλεον μονο στα δικα της το κανει αυτο και καποιες φορες σε τιποτε που χει ξεχαστει..

αλλα αυτη η εμμονη με τις κρεμαστρες αλλο πραγμα.. και με τις σακουλες του σουπερ..να τρελλαινεσαι..

Διαφημίσεις

έχω την τηλεόραση ανοιχτή και ακούω,η έλλη παίζει με τα παιχνίδια της κι εγώ στον υπολογιστή...

δεν έχει τύχει να διαβάσω βιβλίο της και είδα μερικά στο ίντερνετ καλά...

τώρα ανέβηκε στην καρέκλα δίπλα μου και κάθεται μαζί μου...έχει πάρει και το τηλ της και μιλάει!!!

πάντα μαζί μου είναι αυτό το παιδί...δεν έχω που να την αφήσω...ήταν μέχρι τις 10.30 στη κούνια της κι έπαιζε!!

εγω αν δε δουλευα και επρεπε να ειμαι μαζι της στο σπιτι ολο το 24ωρο δεν μπορω να φανταστω πως θα μουν μαζι της.. τωρα που δεν ειμαι νοιωθω οτι βλεπω πιο ψυχραιμα τα πραγματα..ειμαι και νευρικη και οξυθυμη και κυκλοθυμικη..

κιεγω τον κρατουσα τον μιρκο (πριν το ποδι) 2-3 φορες την εβδομαδα, τις αλλες μερες με τις γιαγιαδες.τωρα που εχω 1μισι μηνα να το κανω μου εχει λειψει να ασχοληθω ετσι μαζι του, αλλα σιγουρα ειναι κουραση ψυχολογικη αυτο το καθημερινο ολη μερα με το παιδι...

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...