Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Οπωσδήποτε επίσκεψη σε εξειδικευμένο ανδρολογο. Δεν ξεπερνιούνται όλα με τις μεθόδους τους!! 
      ανάλογη εμπειρία με πρόβλημα στο σπερμα είχαμε γιαυτο στο λέω!! 

από ανδρολόγος ξεκινήσαμε και αφού δοκιμάσαμε αγωγές διάφορες που δεν έκαναν κάτι μασ παρέπεμψε σε dfi εξετασεις και εξωσωματική!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερες!!!!

Παω σε λιγο για το μαγαζι για να το νοικιασω αν ολα πληρουν τις προδιαγραφες!!!Περιμενω τον Λογιστη μου ο οποιος θα παρουσιαστει ως αδελφος μου....ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ!!!!Ειπα μιας κι εγω ειμαι κατακλυσμενη απο αγχος να εχω διπλα μου καποιον να με συγκρατει.Και τι καλυτερο απο τον λογιστη μου!!!

Τζεσσ ξεκινα...παρε τεχνιτα νυχια και φτιαχνε σχεδια.Θα σε χρησιμοποιησω μου φαινετε!!!!Το χερακι σου παει στραφη με τα τιμολογια.Εσυ παιδι μου εισαι του καλιτεχνικου τομεα παιδι!!!!

Τα ζουζουνια σας καλα????Η δικια μου εχει αρχισει τις ντροπες.Νομιζει πως ειναι στρουθοκαμηλος και καθε φορα που βλεπει καποιον αγνωστο κρυβει το προσωπακι της!!!!Πολυ πλακα λεμε!!!

Αυτα εν ολιγης...Αν καταφερω θα ξαναγραψω!!!

Εγκυουλα να προσεχεις.ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερες!!!!

Παω σε λιγο για το μαγαζι για να το νοικιασω αν ολα πληρουν τις προδιαγραφες!!!Περιμενω τον Λογιστη μου ο οποιος θα παρουσιαστει ως αδελφος μου....ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ!!!!Ειπα μιας κι εγω ειμαι κατακλυσμενη απο αγχος να εχω διπλα μου καποιον να με συγκρατει.Και τι καλυτερο απο τον λογιστη μου!!!

Τζεσσ ξεκινα...παρε τεχνιτα νυχια και φτιαχνε σχεδια.Θα σε χρησιμοποιησω μου φαινετε!!!!Το χερακι σου παει στραφη με τα τιμολογια.Εσυ παιδι μου εισαι του καλιτεχνικου τομεα παιδι!!!!

Τα ζουζουνια σας καλα????Η δικια μου εχει αρχισει τις ντροπες.Νομιζει πως ειναι στρουθοκαμηλος και καθε φορα που βλεπει καποιον αγνωστο κρυβει το προσωπακι της!!!!Πολυ πλακα λεμε!!!

Αυτα εν ολιγης...Αν καταφερω θα ξαναγραψω!!!

Εγκυουλα να προσεχεις.ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!

καλημερα!! Αντε αντε με το καλο.. ολα να πανε κατ ευχην..

βρε τη Γιωτουλα που στρουθοκαμηλιζει. :-D

προσεχω προσεχω.. τρωω περιποιημενες ομελετες απο τον συζυγο για πρωινο...:mrgreen:

Ήρθα! Όποτε είμαι χαλαρή σας επισκέπτομαι!

Ευάκι όλα καλά θα πάνε! πότε τα εγκαίνια?

Βρε τη Γιωτούλα τη στρουθοκαμηλίτσα:tongue: Και η Γεωργίτσα στην αρχή κάνει ντροπές. Δεν κρύβεται απλώς δεν μιλάει μέχρι να πάρει τον χρόνο της. Και αν ασχολούνται μαζί της μετά απο λίγο πλησιάζει προφασιζόμενη κάτι. Να ζητήσει βοήθεια για κάτι, να επιδείξει ένα παιχνίδι της. Αλλά όταν θέλει αυτή, όχι ο άλλος.

Ήρθα! Όποτε είμαι χαλαρή σας επισκέπτομαι!

Ευάκι όλα καλά θα πάνε! πότε τα εγκαίνια?

Βρε τη Γιωτούλα τη στρουθοκαμηλίτσα:tongue: Και η Γεωργίτσα στην αρχή κάνει ντροπές. Δεν κρύβεται απλώς δεν μιλάει μέχρι να πάρει τον χρόνο της. Και αν ασχολούνται μαζί της μετά απο λίγο πλησιάζει προφασιζόμενη κάτι. Να ζητήσει βοήθεια για κάτι, να επιδείξει ένα παιχνίδι της. Αλλά όταν θέλει αυτή, όχι ο άλλος.

ετσι και η μικρη μου..αλλα εμενα οταν δει καποιον ερχεται με παιρνει αγκαλια και αρχιζει να λεει στον αλλο μαμα, μαμα..

εχθες κοιμηθηκε οοοοοολη νυχτα.. πηγα δυο φορες να ξεκινησει μουρμουρα αλλα της εκανα σσσσσ και ξανακοιμοταν... λετε να στρωσει σιγα σιγα και να κοιμαται σερι?? Αντε να δουμε..

καλώς το ευάκι...

η δική μου δεν θέλει να την ενοχλούν...αγκαλιές και τέτοια από ξένους δεν θέλει...

εννοείται στη μαμά μου δεν πάει,γιατί την βλέπει μια φορά το μήνα και δεν της δίνει και πολύ σημασία,ούτε την προσεγγίζει σωστά,με ένα παιχνίδι ίσως.

πάει σε συγκεκριμένα άτομα μόνο.

αυτό που μου αρέσει που κάνει είναι ότι έρχεται μας αγκαλιάζει και φεύγει...

στο σπίτι το ίδιο,έρχεται,μου αγκαλιάζει το πόδι και φεύγει.

Διαφημίσεις

στρώνει η χριστούλα σιγά σιγά!!!

δεν πιστεύω να ξυπνάς εσύ συνέχεια για να δεις τι κάνει?

πρωτα απο ολα ακομη κοιμαμαι μαζι της συνεπως ξυπναω να δω αν ειναι σκεπασμενη γιατι συνεχεια ξεσκεπαζεται η μουρμουραει και στριφογυρναει και κοιμαμαι μαζι της γιατι δεν μπορω να κανω αποθηλασμο και απομακρυνση την ιδια περιοδο..και δεν αντεχω και εγω τα περα δωθε τωρα πια με την εγκυμοσυνη.. μολις δω οτι κοιμαται σερι και δεν ξυπνα θα γυρισω στο δικο μου κρεβατι..

ετσι και η μικρη μου..αλλα εμενα οταν δει καποιον ερχεται με παιρνει αγκαλια και αρχιζει να λεει στον αλλο μαμα, μαμα..

χαχαχαχαχαχαχαχχα! Μιλάμε πολύ ίδιες! Και η δικιά μου το κάνει αυτό αλλά πάει δίπλα στον 'αγνωστο' και λέει του λέει μαμά. Άλλοτε μετά έρχεται στην αγκαλιά μου και άλλοτε όχι. Μάλλον αναλόγως πώς κόβει τον 'άγνωστο'. Τις προάλλες που βάψαμε την κρεβατοκάμαρα πήγαινε και πείραζε τον μπογιατζή. Όταν της μιλούσε ο άνθρωπος έλεγε μαμά και λέει αυτός δεν είμαι η μαμά σου, γιατί με λές μαμά? Και του λέω: το παιδί εννοεί ότι αν την πειράξεις η μαμά θα σε δείρει:tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχχα! Μιλάμε πολύ ίδιες! Και η δικιά μου το κάνει αυτό αλλά πάει δίπλα στον 'αγνωστο' και λέει του λέει μαμά. Άλλοτε μετά έρχεται στην αγκαλιά μου και άλλοτε όχι. Μάλλον αναλόγως πώς κόβει τον 'άγνωστο'. Τις προάλλες που βάψαμε την κρεβατοκάμαρα πήγαινε και πείραζε τον μπογιατζή. Όταν της μιλούσε ο άνθρωπος έλεγε μαμά και λέει αυτός δεν είμαι η μαμά σου, γιατί με λές μαμά? Και του λέω: το παιδί εννοεί ότι αν την πειράξεις η μαμά θα σε δείρει:tongue:

ΧΑΧΑ!! Και η μικρη τετοια κανει.. παει κοντα και τσαμπουκαλευεται κιολας το σκ@@@!!

την έλλη ούτε που τη νοιάζει για μας ώρες ώρες...

κάνει εξερεύνηση όπου πάμε...

τις τελευταίες μέρες πρόσεξα ότι παίζει πολύ με τα παιχνίδια της,ούτε που ακούγεται ηρέμησε σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα...

μάλλον δόντια ήταν...και χθες είμασταν όλη μέρα σπίτι γιατί έβρεχε.

Διαφημίσεις

την έλλη ούτε που τη νοιάζει για μας ώρες ώρες...

κάνει εξερεύνηση όπου πάμε...

τις τελευταίες μέρες πρόσεξα ότι παίζει πολύ με τα παιχνίδια της,ούτε που ακούγεται ηρέμησε σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα...

μάλλον δόντια ήταν...και χθες είμασταν όλη μέρα σπίτι γιατί έβρεχε.

η εβδομαδα αναπτυξης χεχε!!

καλημεραααααα!

αργησα να εμφανιστω γιατι ετρεχα σε γιατρους, εβγαλα τον γυψο, αν και δεν εχει κολλησει τελειως το ποδι, και τωρα πρπει να αρχισω να περπαταω σιγα σιγα

η ευα που ανοιγει μαγαζι?

προσπ ολα καλα με την εγκυμοσυνη?

καπου πηρε το ματι μου για καποιο βιβλιο που κυκλοφορει περι πειθαρχιας, αν μπορειτε να μου το στειλετε...αν και δεν εχω κανενα παραπονο απο τον μικρο, ειναι πολυ καλος, απλα κιεγω θελω να διαβαζω να ενημερωνομαι και απο ολαυατα πουα κουμε βλεπουμε και διαβαζουμε να κραταμε ο,τι μας κανει εμας σωστο, το οποιο μπορει ν ειναι πολυ διαφορετικο απο καποιον αλλο...

bgx2ye5lc.png

μπορεί να ήταν και εβδομάδα ανάπτυξης...

μιλάμε άλλο παιδί...

τώρα λέει και την ομπρέλα!!!

"ομπέμπα" ή "ομπέλα"

έχει ξετρελαθεί μαζί της!!

έχω μια απίστευτη βαριεμάρα...

χθες και σήμερα μόνο τα απαραίτητα κάνω σπίτι...

πλυντήρια έχω να βάλω από την δευτέρα,λόγω καιρού...

το καλάθι τίγκαρε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...