Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα αγχωμενη υπηρξα και στη μικρη αλλα τα πραγματα πηγαν κατ ευχην εις ανταποδοσιν των προηγουμενων μαλλον..

μιας και ειχα δυο απωλειες ελπιζω να παμε καλα και τωρα για να μαστε πατσι.. 2 στα 2 :mrgreen:

από τώρα πάχυνες?

πάμε να τουμπάρουμε σιγά σιγά...

έξω βρέχει κι εμείς χουχουλιασμένοι!!!

για τα δικα μου δεδομενα παχυνα.. απο 54 πηγα 56 και φαινεται περιφερεια και κοιλιτσα (μπυροκοιλια)

ωραια φθινοπωρινη εικονα..

καλη ξεκουραση εμεις εχουμε δρομο μπροστα

εγω το λεω οταν ηδη για συγκεκριμενο θεμα εχω παθει χειροτερα..

δεν σημαινει ομως οτι ντε και καλα κατι θα παθεις.. απλα η ζωη προχωραει και πραγματα συμβαινουν απο λεπτο σε λεπτο..

ok ας πουμε οτι ειμαι Θετικη στη σκεψη.. αν κατι δεν παει καλα θα κατσεις να τα ' κουσεις???????????????? :tongue::tongue: :tongue:

Εχε εσυ τη θετικη σκεψη και θα κατσω να τα ακουσω εγω....ΕΝΤΑΞΕΙ?????

Αντε πια μας εχεις μουρλανεις για να μην πω τιποτα χειροτερο και δεν βριζω εγκυους....Στο χερι σου ειναι και στο φιναλε να αποφυγεις καποια πραγματα που μπορει να σουν φερουν δυσκολιες στην ..κυηση.. σου!!!!

Αντε ντε....................ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΚΟΥΣ????????:mad::mad::mad:

Σταματα να αγχωνεσαι.....Οσο για τα κιλα...αφου θα θυλαζεις παλι μετα,τι στεναχωριεσαι???Ειμαι σιγουρη οτι θα σε ξεζουμισει και το αλλο μπεμπε!!!Ε οσο να ναι βοηθαει ο θηλασμος!!!!!!

Διαφημίσεις

ηρθα κι εγω.

σημερα αφησα την μικρη που ειναι καλυτερα,στης πεθερας και πηγα για ενα καφε σε μια φιλη μου.

βαρεθηκα τοσες μερες κλεισμενη μεσα.κι εχει τελειο καιρο εξω,ζεστη!

παω να διαβασω τα προηγουμενα κι επανερχομαι

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εχε εσυ τη θετικη σκεψη και θα κατσω να τα ακουσω εγω....ΕΝΤΑΞΕΙ?????

Αντε πια μας εχεις μουρλανεις για να μην πω τιποτα χειροτερο και δεν βριζω εγκυους....Στο χερι σου ειναι και στο φιναλε να αποφυγεις καποια πραγματα που μπορει να σουν φερουν δυσκολιες στην ..κυηση.. σου!!!!

Αντε ντε....................ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΚΟΥΣ????????:mad::mad::mad:

Σταματα να αγχωνεσαι.....Οσο για τα κιλα...αφου θα θυλαζεις παλι μετα,τι στεναχωριεσαι???Ειμαι σιγουρη οτι θα σε ξεζουμισει και το αλλο μπεμπε!!!Ε οσο να ναι βοηθαει ο θηλασμος!!!!!!

μουρμουραω πολυ..εχεις δικιο.. Παρθενος παιδι μου γκρινιαρης μεχρι να γινει αυτο που θελει..

δηλαδη 26/5 ειναι να βγει η Ταυρος η Διδυμος.. χμμμ.. Τοτε ας ειναι γιος :mrgreen: :mrgreen:

ηρθα κι εγω.

σημερα αφησα την μικρη που ειναι καλυτερα,στης πεθερας και πηγα για ενα καφε σε μια φιλη μου.

βαρεθηκα τοσες μερες κλεισμενη μεσα.κι εχει τελειο καιρο εξω,ζεστη!

παω να διαβασω τα προηγουμενα κι επανερχομαι

hello Africa!!

μουρμουραω πολυ..εχεις δικιο.. Παρθενος παιδι μου γκρινιαρης μεχρι να γινει αυτο που θελει..

δηλαδη 26/5 ειναι να βγει η Ταυρος η Διδυμος.. χμμμ.. Τοτε ας ειναι γιος :mrgreen: :mrgreen:

ΔΙΔΥΜΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ!!!!!ΝΑ ΕΥΧΑΙΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!

Πλακα κανω γερο να ειναι πανω απ΄ολα και να κατουραει καθιστο!!!:wink::lol::lol:

Διαφημίσεις

hello Africa!!

γεια σου αγχωμενη εγκυουλα μας!τωρα εισαι η μονη εγκυος!:D:D

και θα σε εχουμε στα ωπα-ωπα!λογικο το βρισκω κι εσυ να εισαι αγχωμενη,εγω ολους τους δικαιολογω,γιατι εγω ειμαι συνεχεια αγχωμενη!:tongue::tongue:

ευακι μου!!!αγχωθηκες φιλεναδα,ε?λογικο το βρισκω!

ελα,παρε κι απο μας θετικη ενεργεια και σκεψη,και συνεχισε ακαθεκτη!ολα καλα θα πανε!!!

Παρα αγχωθηκα φιλεναδα!!!!

Θετικη ενεργεια δωστε μου γιατι εγω την εχω δωσει ολη στην Prosp.

Βοηθατε αλληλουςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα εκανες και πηγες για καφεδακι.Κριμα που εισαι μακρια ρε γαμωτο!!!Θα τον πιναμε μαζι καθε πρωι.......

Καλα εκανες και πηγες για καφεδακι.Κριμα που εισαι μακρια ρε γαμωτο!!!Θα τον πιναμε μαζι καθε πρωι.......

ΑΜ ΕΓΩ ΣΤΑ ΠΑΑΑΑΑ.. ΚΡΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ!!!!

ΤΕΝΙΣ θα παιζουμε????? Περα δωθε??? :tongue: :tongue:

thanks επισης elenada για το Support..

ειστε support group!! Group therapy!!!

γμτ ειναι Τεταρτη ε? Και ελεγα να παω να παρω κατι που θελα..φτουυυ! (Ασχετο)

ζουζουνα,οποτε θες παρε ενα τηλ. στο σταθερο,(το εφτιαξα επιτελους!)να τα πουμε,αφου δεν μπορουμε να πιουμε καφεδακι μαζι,ας τα πουμε μεσω τηλεφωνου,ή μσν.

ζουζουνα,οποτε θες παρε ενα τηλ. στο σταθερο,(το εφτιαξα επιτελους!)να τα πουμε,αφου δεν μπορουμε να πιουμε καφεδακι μαζι,ας τα πουμε μεσω τηλεφωνου,ή μσν.

θα σε παρω καποια στιγμη.Αρκει να ηρεμησω πρωτα....Δεν νομιζω να θες να με ακους να κλαιω????Οποτε αν δεν ηρεμησω ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...