Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

jesgk τι εκανες παιδια μου 3 το ξημερωμα ξυπνια???!!!! Αυπνιες βλεπω!!

καλως δεχθηκες τα μικρα σου!!

Εμενα η Χριστουλα νομιζει οτι εχει παρει το κολαι και προσπαθει να περπατησει τρεχοντας..και ετσι βεβαια τρωει τις τουμπες..

τωρα πια ειναι ο καιρος να τα προσεχουμε περισσουερο μεχρι να μαθουν να περπατανε πιο σταθερα..

εγω εξακολουθω να της μαγειρευω ξεχωριστα και για λιγους μηνες ακομη θα της τα δινω αναλατα..δυστυχως η ευτυχως η μικρη θελει ΜΟΝΟ αλεσμενη τη τροφη συνεπως δεν μπορει να τα φαει ολα απο αυτα που μαγειρευουμε για μας..μονο το μακαρονακι που της το κανω με τριμμενη ντοματα βαζω μεσα λιγη μυζηθρα τριμμενη για να τονωνει τη γευση..

μαξιλαρακι χαμηλο της χρησιμοποιω σχεδον απο τον τριτο μηνα γιατι εψαχνα να βρω τα ανησυχα βραδυα της μηπως την βολευε να κοιμαται ετσι..

στο κρεβατι μου οπως μαζι μου κοιμαται αναγκαστικα χωρις μαξιλαρι γιατι για να θηλασει τη νυχτα πρεπει να την εχω στο επιπεδο του στηθους μου.

αυτα..χθες την εκανα κοπανα απο τη δουλεια και σημερα εχω πολλα να κανω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα η Χριστουλα νομιζει οτι εχει παρει το κολαι και προσπαθει να περπατησει τρεχοντας..και ετσι βεβαια τρωει τις τουμπες..

τωρα πια ειναι ο καιρος να τα προσεχουμε περισσουερο μεχρι να μαθουν να περπατανε πιο σταθερα..

εγω εξακολουθω να της μαγειρευω ξεχωριστα και για λιγους μηνες ακομη θα της τα δινω αναλατα..δυστυχως η ευτυχως η μικρη θελει ΜΟΝΟ αλεσμενη τη τροφη συνεπως δεν μπορει να τα φαει ολα απο αυτα που μαγειρευουμε για μας..μονο το μακαρονακι που της το κανω με τριμμενη ντοματα βαζω μεσα λιγη μυζηθρα τριμμενη για να τονωνει τη γευση..

μαξιλαρακι χαμηλο της χρησιμοποιω σχεδον απο τον τριτο μηνα γιατι εψαχνα να βρω τα ανησυχα βραδυα της μηπως την βολευε να κοιμαται ετσι..

στο κρεβατι μου οπως μαζι μου κοιμαται αναγκαστικα χωρις μαξιλαρι γιατι για να θηλασει τη νυχτα πρεπει να την εχω στο επιπεδο του στηθους μου.

αυτα..χθες την εκανα κοπανα απο τη δουλεια και σημερα εχω πολλα να κανω..

Καλο κουραγιο φιλεναδα..........

Ευχαριστώ!!! Ξύπνησε η μικρή για γάλα κ άνοιξα λίγο το pc. Εχθές που έφαγε την τούμπα της έβαλα βαζελινη κ σημερα ξύπνησε χωρίς μελανιά! Πάλι καλά.. μου έρχεται να το φάω το κοριτσάκι μου, ίσως επειδή ειναι μικρό μου έρχεται να το ζουλίξω κ ο μεγάλος μου δεν κάθεται για χαδάκια... Μα τι να κάνω η δόλια η μάνα. Δεν τα ξεχωρίζω αλλα επειδή εχουν τόση διαφορά δεν ξέρω πια πως να προσεγγίσω τον μεγάλο

Ευχαριστώ!!! Ξύπνησε η μικρή για γάλα κ άνοιξα λίγο το pc. Εχθές που έφαγε την τούμπα της έβαλα βαζελινη κ σημερα ξύπνησε χωρίς μελανιά! Πάλι καλά.. μου έρχεται να το φάω το κοριτσάκι μου, ίσως επειδή ειναι μικρό μου έρχεται να το ζουλίξω κ ο μεγάλος μου δεν κάθεται για χαδάκια... Μα τι να κάνω η δόλια η μάνα. Δεν τα ξεχωρίζω αλλα επειδή εχουν τόση διαφορά δεν ξέρω πια πως να προσεγγίσω τον μεγάλο

αν κρινω απο τον αδελφο μου (εγω 31 και εκεινος 16,5) καποια στιγμη ειχα προβληματιστει πως να τον προσεγγιζω αλλα αποφασισα να του φερομαι οπως πρωτα..οταν θελω αγκαλια, τον αγκαλιαζω και ας προσπαθει να με διωχνει αμηχανα και οταν θελω να τον φιλησω του το κανω παιχνιδιαρικα..βεβαια ολα αυτα οχι μπροστα σε τριτους και ιδιως μη οικογενειακου περιβαλλοντος επειδη ντρεπεται..αυτο βεβαια ακομη ειναι νωρις να ισχυει για τον μικρο σου..

εκδηλωνε εσυ την αγαπη σου και ας τον να το αποφευγει..κατα βαθος τους αρεσουν..

Διαφημίσεις

Καλημερα. viki μου να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου να τα χιλιασει.:P

Καλημέρα Αννινα!! Ολα καλα!!!!!????:::Φιλιά στον γαμπρό μου.. για να μην ξεχνιόμαστε

Επεξεργάστηκαν by jesgk

Καλημέρα Αννινα!! Ολα καλα!!!!!????:::Φιλιά στον γαμπρό μου.. για να μην ξεχνιόμαστε

Ποιον γαμπρο σου κυρια μου?????????Ο Παναγιωτης ανηκει στην Παναγιωτα μου!!!!Ε Annina μου???:confused::confused::confused:

Πως ειναι ο μικρος?????Εσυ??Ψηλα το κεφαλι εχουμε πει ετσι????:D:D

Εμας μας εχει πει ο γιατρος οταν χτυπαει και κανει καρουμπαλο να της βαζουμε λιγο λαδακι ή ενυδατικη κρεμα.Ποτε παγο ή αυτο που εκαναν οι γιαγιαδες μας και μας πιεζαν με ενα κερμα!!!Τσ τσ τι εποχες κι εκεινες....

Ποιον γαμπρο σου κυρια μου?????????Ο Παναγιωτης ανηκει στην Παναγιωτα μου!!!!Ε Annina μου???:confused::confused::confused:

Πως ειναι ο μικρος?????Εσυ??Ψηλα το κεφαλι εχουμε πει ετσι????:D:D

Για να σου πω εσένα τσουράπω... που θα μου φας το γαμπρό μέσα από τα χέρια... ... Καταρχήν μένω πιο κοντά στην Αννίνα

Διαφημίσεις

Εμας μας εχει πει ο γιατρος οταν χτυπαει και κανει καρουμπαλο να της βαζουμε λιγο λαδακι ή ενυδατικη κρεμα.Ποτε παγο ή αυτο που εκαναν οι γιαγιαδες μας και μας πιεζαν με ενα κερμα!!!Τσ τσ τι εποχες κι εκεινες....

Ελεος!! Ακου κέρμα..

εγω σιγα μη της βρω γαμπρο..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καποιος στα μετρα της κυριες μου!!!!!! Ακους εκει!! Σε παρθεναγωγειο το παιδι ΑΜΕΣΩΣ!!

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω σιγα μη της βρω γαμπρο..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καποιος στα μετρα της κυριες μου!!!!!! Ακους εκει!! Σε παρθεναγωγειο το παιδι ΑΜΕΣΩΣ!!

Μετά λέτε εμένα Χίτλερ!!! Frau Prosperina !!!

Επεξεργάστηκαν by jesgk

Για να σου πω εσένα τσουράπω... που θα μου φας το γαμπρό μέσα από τα χέρια... ... Καταρχήν μένω πιο κοντά στην Αννίνα

θΑ ΠΑΡΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΝΝΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΤΙς ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ......

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ασε τις απορίες εσύ κ πες τη συνταγή για το σουφλέ σοκολάτας που μας τάισες αν δεν θες να κλαίω στα σκαλιά της πολυκατοικίας σου γοερά..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...