Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια...

περαστικά ελενάκι μου...

νομίζω adobe reader θέλει...

θέλω να σας πω για τη δευτέρα που είχα καλεσμένους...

αλλά ήταν κατεβατό για να το γράψω χθες...

σήμερα που μπήκα νωρίς,θα σας γράψω...

μαεστρία καλά τα παπουτσάκια,κοίτα όμως γενικά κι άλλα,αν έχουν φέρει,εδώ ακόμα λίγα έφεραν...

πρινσέσα μακάρι να πάνε όλα καλά,αλλά μην χαλαρώσεις,κράτα τον στη τσίτα!!!

χθές πήρα από τα mothercare αυτές τις μπαλαρινούλες για πιο καλές 18Ε...

http://www.mothercare.com/Mothercare-Bar-Shoes/dp/B003TXDQV0/sr=1-63/qid=1286348486/ref=sr_1_63/279-8311633-5636233?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44524031&mcb=core

της πήρα και 3 ζωνούλες σετ ροζ-λιλά για τα τζην της,σαν κι αυτές αλλά με κούμπωμα κανονικό όχι όπως δείχνει εδώ...

http://www.mothercare.com/Mothercare-Belts-3pk/dp/B003V4OB66/sr=1-3/qid=1286348686/ref=sr_1_3/279-8311633-5636233?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42771041&mcb=core

και μια σαλοπέτα αλλά θα την αλλάξω,δεν της κάνει στη κοιλιά...

http://www.mothercare.com/Mothercare-Denim-Pinafore/dp/B003TLAMNC/sr=1-58/qid=1286348901/ref=sr_1_58/279-8311633-5636233?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42846041&mcb=core

αν βρω μεγαλύτερη και της πάει καλά,μην της είναι σαν σακί...

Καλημερα σε ολες..

εμενα θα μου πει κανεις πιο τοπικ μαλλιοτραβηχτηκε εστω με πμ?? Τα πετατε και δεν εξηγειτε..τσ τσ τσ

Εχθες πηγα στον γιατρο του ΙΚΑ χωρις ραντεβου και περιμενα μπας και με δεχθει γιατι εχω κλεισει μαζι του ραντεβου για 1/11!!! και αφου με εκραζε ποση ωρα δεν ξερω που πηγα χωρις ραντεβου (αυτοι του ΙΚΑ Αθηνων εχουν πελαγωσει γιατι αρκετοι γιατροι ηταν με συμβαση και δεν δουλευουν και εχουν υπερφορτωθει οι υπολοιποι..βεβαια ο γελοιος μου κλαιγοταν οτι ειναι απο τις 6 στο ποδι..λες και εμεις κοιμομαστε μεχρι τα μεσημερια...και οτι ολοι μερα τρεχει μαιευτηριο, ΙΚΑ και το βραδυ εχει ιατρειο..και εχει κουραστει.. δεν μας ειπε ποσα οικονομαει αλλα τεσπα που τον εχω αναγκη για μετεπειτα) και τελος παντων μου εγραψε φαρμακα και εξετασεις και σημερα πηγα και εκανα τις αιματολογικες (και χθες και σημερα δεν ξερω ποση ωρα περιμενα απο τον κοσμο που χε και υποτιθεται οτι εχω και προτεραιοτητα.. μαλιστα ο τυπος που κανει τον ελεγχο των εξετασεων πριν μπουμε για την αιμοληψια σε μια κοπελα με προχωρημενη εγκυμοσυνη την εβαλε απο την πισω πορτα για να τελειωνει και εμενα με ρωτησε ποσο μηνων ειμαι και αφου του πα (λιγο τσιμπημενα :mrgreen:) με εβαλε να περιμενω να μπω με την επομενη φουρνια που εκανε κανα μισαωρο να περασει..

βρε ηλιθιε πηγα να του πω αν καποιο τριμηνο ειναι το χειροτερο ειναι το πρωτο..

νηστικη, με ζαλαδες, ναυτιες, συχνοουρια και να περιμενεις μπαστακας..

αλλα τι να λεμε τωρα...

τωρα θα παρω τις απαντησεις σε μια εβδομαδα και του θυροειδη σε...ενα μηνα!!!!

χθες το βραδυ λοιπον με αφορμη μια εξυπηρετηση που θα μας κανει ενας γειτονας ηλεκτρολογος ο ανδρας μου για να τον ευχαριστησει (γλειψει κοινως) εφτιαξε κατι μεζεδες και τους πηγε σε ενα υπογειο γκαραζ απεναντι μας σχεδον που μαζευονται αυτος και καμια δεκαρια αλλοι φιλοι καθε Τριτη και μαγειρευουν, πινουν και κανουν χαβαλε.. (σας θυμιζει κατι απο 50-50???Βεβαια αυτο συμβαινει καμια δεκαετια τωρα..) μαλιστα εχουν βγαλει και ονομα, και κουπες και tshirt "συλλογος ρουφιανων Αθηνων" και κατενθουσιαστηκαν με τον συζυγο και τον εκαναν μελος και αν σκεφθει κανεις οτι πηγε στς 20.30 και γυρισε στις 23.00, μαλλον καλα περασε..

του φαινοταν (ειχε πιει και λιγο) αλλα ηταν ευχαριστημενος..

και το χαρηκα γιατι τα χρονια που τον ξερω ενω ειναι ακρως κοινωνικος δυστχυως του χει κατσει και οι κυκλοι του ειναι τελειως διαφορετικοι, μονοχνωτοι και δεν υπαρχουν στενες σχεσεις κατι που το αναζητουσε σε στυλ ανδροπαρειτσας να περναμε χαλαρα και καλα (νομιζω οτι ολοι οι ανδρες το χουν αναγκη) και νομιζω οτι το βρηκε..

ελπιζω ομως να μην κρυβει και εκπληξεις (εδω ξεφυτρωνει η γυναικα η πονηρο..)..

αστον ετσι γιατι και με την εγκυμοσυνη και με την εξτρα φροντιδα της μικρης και της δικης μου θα τα παιξει..ας εχει κατι να τον εκτονωνει..

αυταααα..

και εγω miamama εχθες πηγα Zara και της αγορασα μπαλαρινουλες ομοιες αλλα τυπου δερμα καφε με ενα λεπτο φιογκακι μπροστα 17,95, ενα κολαν ζεστο με μια μακρυα μπλουζιτσα (σαν φορμουλα δηλαδη) και ενα κοτλε φαρδυ παντελονι βυσσινι με ζωνουλα και ενα σομον μπλουζακι..

πηρα και για μενα μια μακρυμανικι φαρδυα μπλουζιτσα για αυτη τη περιοδο και μια πλεχτη φαρδυα μπλουζα με μανικι μεχρι τον αγκωνα παλι για τετοια περιοδο..

87 ευρω.. και αλλα 80 ειχα δωσει στα jumbo τις προαλλες (με πιστωτικη και τα δυο για ρευστο δεν παιζει) και τωρα μου χει μεινει να παρω μποτες για μενα οικονομικες αλλα ΔΕΝ βρισκω το στυλ που θελω.. της θελω με φερμουαρ και να αγκαλιαζουν το ποδι μεχρι λιγο κατω απο το γονατο..

ΠΑΝΤΟΥ ειτε στα μαγαζια του κιλου ειτε στα επωνυμα βρισκω τη μποτα του παπουτσωμενου γατου και οι περισσοτερες σουεντ! ΕΛΕΟΣ!!!

Διαφημίσεις

λοιπόν προχθές ήρθαν τα ξαδέρφια σπίτι,η μικρή τους είναι 13 μηνών...

βρε παιδιά δεν θέλω να συγκρίνω παιδάκια μεταξύ τους,και δεν τα συγκρίνω με την δική μου αλλά ξέρω από παιδιά πολύ πριν κάνω δικό μου,έχω ασχοληθεί με αρκετά...

λοιπόν δεν περπατάει,δεν μπουσουλάει,κάθεται στη θέση που τα αφήνεις,δεν κάνει κίνηση να σηκωθεί,το σήκωνε η μάνα του να κάνει κάνα βήμα,βαριόταν, γύρισε μπρούμητα δεν έκανε κίνηση να γυρίσει ανάσκελα,να κάτσει στον κώλο του..

τίποτα απολύτως,δεν περπατάει γύρω γύρω από τα έπιπλα...

στον παιδικό που όλο αρρωσταίνει 2-3 εβδομάδες πάει,δεν ξέρω που το βάζουν...

στην αρχή δεν ήθελαν να το βάλουν στο πάτωμα μην χτυπήσει το κεφάλι του...

στο σπίτι το έχουν στο πάρκο συνέχεια και στο καρεκλάκι φαγητού...

σπάνια στο πάτωμα...

την δική μου θυμάμαι από 3-4 μηνών στο πάτωμα να παλεύει να μπουσουλήσει...

α μου είπε η ξαδέρφη ότι τώρα ξεκίνησε να σηκώνεται όρθια στη κούνια!!!!!!!

13 μηνών...

διακρίνω μια μεγάλη καθυστέρηση που είναι ανησυχητική,και δεν είμαι άνθρωπος που αγχώνομαι,αλλά όταν η δική μου δεν έλεγε λεξούλες κάθησα με την γιατρό,μιλήσαμε,την εξέτασε παραπάνω...

κι έβλεπε ότι όλα τα υπόλοιπά πάνε φυσιολογικά...

το κοριτσάκι αυτό δεν τρώει,λίγο βάρος,με το παραμικρό κάνει εμετό,

δεν ανταποκρίνεται σε ερεθίσματα...

βέβαια δεν είπα κουβέντα...αλλά ξέρουν πότε περπάτησε η δική μου,13 μηνών, μπουσούλησε 9 μηνών, σηκώθηκε όρθια στη κούνια 7 1/2 μηνών.

α και πάνω στη κουβέντα...μου λέει "εσείς έχετε και την πιπίλα(ως πρόβλημα)

εμείς τουλάχιστον έχουμε δάχτυλο!!!!!!!!!!!!!!!"

και απαντάω δεν άντεξα"για καλό το λές??????"

λοιπόν προχθές ήρθαν τα ξαδέρφια σπίτι,η μικρή τους είναι 13 μηνών...

βρε παιδιά δεν θέλω να συγκρίνω παιδάκια μεταξύ τους,και δεν τα συγκρίνω με την δική μου αλλά ξέρω από παιδιά πολύ πριν κάνω δικό μου,έχω ασχοληθεί με αρκετά...

λοιπόν δεν περπατάει,δεν μπουσουλάει,κάθεται στη θέση που τα αφήνεις,δεν κάνει κίνηση να σηκωθεί,το σήκωνε η μάνα του να κάνει κάνα βήμα,βαριόταν, γύρισε μπρούμητα δεν έκανε κίνηση να γυρίσει ανάσκελα,να κάτσει στον κώλο του..

τίποτα απολύτως,δεν περπατάει γύρω γύρω από τα έπιπλα...

στον παιδικό που όλο αρρωσταίνει 2-3 εβδομάδες πάει,δεν ξέρω που το βάζουν...

στην αρχή δεν ήθελαν να το βάλουν στο πάτωμα μην χτυπήσει το κεφάλι του...

στο σπίτι το έχουν στο πάρκο συνέχεια και στο καρεκλάκι φαγητού...

σπάνια στο πάτωμα...

την δική μου θυμάμαι από 3-4 μηνών στο πάτωμα να παλεύει να μπουσουλήσει...

α μου είπε η ξαδέρφη ότι τώρα ξεκίνησε να σηκώνεται όρθια στη κούνια!!!!!!!

13 μηνών...

διακρίνω μια μεγάλη καθυστέρηση που είναι ανησυχητική,και δεν είμαι άνθρωπος που αγχώνομαι,αλλά όταν η δική μου δεν έλεγε λεξούλες κάθησα με την γιατρό,μιλήσαμε,την εξέτασε παραπάνω...

κι έβλεπε ότι όλα τα υπόλοιπά πάνε φυσιολογικά...

το κοριτσάκι αυτό δεν τρώει,λίγο βάρος,με το παραμικρό κάνει εμετό,

δεν ανταποκρίνεται σε ερεθίσματα...

βέβαια δεν είπα κουβέντα...αλλά ξέρουν πότε περπάτησε η δική μου,13 μηνών, μπουσούλησε 9 μηνών, σηκώθηκε όρθια στη κούνια 7 1/2 μηνών.

α και πάνω στη κουβέντα...μου λέει "εσείς έχετε και την πιπίλα(ως πρόβλημα)

εμείς τουλάχιστον έχουμε δάχτυλο!!!!!!!!!!!!!!!"

και απαντάω δεν άντεξα"για καλό το λές??????"

πρωτα απο ολα ευχαριστω για το link

οσον αφορα το αλλο θεμα..

δεν ειναι απολυτο οτι πρεπει κατι στραβο να συμβαινει (στα αγορια παρατηρειται παντως σχετικη καθυστερηση), απο την αλλη αν κατι στραβο συμβαινει ειναι τοσο υποχρεωση του γιατρου να το επισημανει και αλλη τοση του γονιου να παρατηρει και να αναζητει..

εχω δει γονεις που δεν ασχολουνται καθολου με τα παιδια τους και αυτα δεν παιρνουν ερεθισματα αρα καθυστερουν να κανουν καποια πραγματα αλλα αυτο αφορα περισσοτερο πιστευω την ομιλια και τις πνευματικες λειτουργιες..

το κινησιακο θεμα ειναι κατι που απο μονο του εξελισσεται ασχετα των ερεθισματων..σιγουρα βοηθαει και η παροτρυνση οπως ακι το καταλληλο περιβαλλον (πατωμα, παιχνιδια κλπ)

Βεβαια γονεις που θεωρουν οτι μεταξυ πιπιλας και δακτυλου το πιο υγιες ειναι το δακτυλο νομιζω οτι εχουν μια τελειως διαφορετικη εικονα απο αυτη που πχ εχω εγω..

Εσυ βλεπε αλλα μιλα μεχρι εκει που σε παιρνει.. ξερεις υπαρχουν ανθρωποι που βλεπουν το προβλημα αλλα φοβουνται να ασχοληθουν μαζι του και σε πολλους δεν αρεσει να τους λενε και πραγματα που φοβουνται η γενικα δεν ειναι ευχαριστα..

ψώνισες κι εσύ...καλά έκανες!!

ψωνισα γιατι δεν εχω και τωρα με την εγκυμοσυνη αν ολα πανε καλα θα παχυνω και δεν θα μου κανουν τα χειμωνιατικα που εχω.. στη μικρη το μεγαλυτερο διαστημα που κυκλοφορουσα ηταν κάλοκαιρι και εκει φορουσα τα παντα και οτι να ναι.

Διαφημίσεις

εγώ ακόμα φοράω τα χειμωνιάτικα της εγκυμοσύνης,δεν είχα πάρει στο σώμα,μόνο κοιλιά...

τα αγόρια στην ομιλία είναι λίγο πιο αργά,αλλά στα άλλα πάνε καλά...

στην περίπτωση αυτή πάντως βλέπω περίεργη καθυστέρηση,βλέπω και την ανηψιά που είναι 12 μηνών και μπουσουλάει,ετοιμάζεται να περπατήσει...

μια καθυστέρηση 1-2 μήνες είναι φυσιολογική,αλλά εδώ μιλάμε για πολλούς μήνες πίσω...το βλέπω πολύ νωθρό το παιδί...

και να φανταστείς ότι η μάνα του είναι βρεφονηπιαγωγός...(έχει διοριστεί με μέσο σε δημόσιο σταθμό και πήγε 1-2 χρόνια σε ένα τοπικό ιεκ του κ$%^&)

και βλέπω ότι είναι εκτός...δεν σκαμπάζει και πολλά!!!

http://www.ascompany.gr/#/gallery/educational/738

της πήρα κι αυτό χθες,έχει ωραία παιχνιδάκια αυτή η εταιρία...

τώρα προσπαθούμε να παίξουμε...5 λεπτά κάθεται και φεύγει...

τα αδειάζει από το κουτί και τα ξαναβάζει μέσα..άλλος ο σκοπός του παιχνιδιού φυσικά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...