Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έχει και τα καλά της η παρουσία της κουνιάδας. Λίγο είναι να 'χεις τη baby sitter στο σπίτι;

Στο 'χω πει, ώρες ώρες σε ζηλεύω.

Καλή η ανεξαρτησία, αλλά θέλει ΠΟΛΛΕΣ θυσίες.

Ο χάζμπαντ, κλασσικός άντρας στον κόσμο του (ή σε άρνηση), κοιτάει προσφορές για τριήμερα.

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ χρυσέ μου του λέω. Τον Γιάννη ΤΙ θα τον κάνουμε;;

Ίσως πάμε πουθενά εντός χώρας με τον Γιάννη. Εξωτερικό με τίποτα, όχι τόσο μικρό, να τον κυνηγάω και στας Ευρώπας.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχει και τα καλά της η παρουσία της κουνιάδας. Λίγο είναι να 'χεις τη baby sitter στο σπίτι;

Στο 'χω πει, ώρες ώρες σε ζηλεύω.

Καλή η ανεξαρτησία, αλλά θέλει ΠΟΛΛΕΣ θυσίες.

Ο χάζμπαντ, κλασσικός άντρας στον κόσμο του (ή σε άρνηση), κοιτάει προσφορές για τριήμερα.

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ χρυσέ μου του λέω. Τον Γιάννη ΤΙ θα τον κάνουμε;;

Ίσως πάμε πουθενά εντός χώρας με τον Γιάννη. Εξωτερικό με τίποτα, όχι τόσο μικρό, να τον κυνηγάω και στας Ευρώπας.

Η αδερφή σου δεν μπορεί να κοιτάξει ένα ακόμα μαζί με τα δικά της?:mrgreen:

Η αδερφή σου δεν μπορεί να κοιτάξει ένα ακόμα μαζί με τα δικά της?:mrgreen:

Μωρέ θα της τον φόρτωνα, αλλά μένει μακριά! :mrgreen:

Για 3μερο λες;;; Ε, περιμένω να μεγαλώσει λίγο και μπορεί να της τον φορτώσω. Τώρα και με τη δικιά της τη μπουμπού και με τον δικό μου τον Ταρζάν, δε νομίζω να τα βγάλει πέρα.

Μου την έχει σπάσει και τελευταία και δε θέλω να δίνω πολλά δικαιώματα.

Βέβαια αυτή όταν πάει εκδρομή με τον άνδρα της, τα φορτώνει στην κουνιάδα της. :twisted:

Αλλά είναι κ***φαρδη (και αναίσθητη), γιατί η κουνιάδα δε λέει τπτ.

Ουφ, πάλι κακίες λέω μεσημεριάτικα. Άρχισα να πεινάω μάλλον.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Για 3μερο λες;;; Ε, περιμένω να μεγαλώσει λίγο και μπορεί να της τον φορτώσω. Τώρα και με τη δικιά της τη μπουμπού και με τον δικό μου τον Ταρζάν, δε νομίζω να τα βγάλει πέρα.

Βέβαια αυτή όταν πάει εκδρομή με τον άνδρα της, τα φορτώνει στην κουνιάδα της. :twisted:

ναι στο θεμα baby sitting ειναι σας το λεω η καλυτερη και δεν μουρμουραει..και δεν σπαζεται.. αν ηταν δυνατον να κοιμαται και μαζι της (που δεν την αφηνω) δεν θα χε προβλημα.. αυτη θα παθει μεγαλυτερη καταθλιψη οταν μεγαλωσει η μικρη και αρχιζει να μας φτυνει.. τοτε θα ναι και εβδομηντα βαλε δηλαδη τι ζωη κοινωνικη..αχ θα φαω λουκι μαζι της στανταρακι..

Και τριήμερο και 5ήμερο. Αν κάθεται ο γιαννάκης και δεν θα έχει πρόβλημα να μείνει χωρίς εσάς δεν μπορεί να κάνει μια εξυπηρέτηση?

Και εμείς που έχουμε δυο γιαγιάδες να την κοιτάνε (η μάνα μου 48 χρονών) και δεν πάμε πουθενά:mrgreen:

Διαφημίσεις

ναι στο θεμα baby sitting ειναι σας το λεω η καλυτερη και δεν μουρμουραει..και δεν σπαζεται.. αν ηταν δυνατον να κοιμαται και μαζι της (που δεν την αφηνω) δεν θα χε προβλημα.. αυτη θα παθει μεγαλυτερη καταθλιψη οταν μεγαλωσει η μικρη και αρχιζει να μας φτυνει.. τοτε θα ναι και εβδομηντα βαλε δηλαδη τι ζωη κοινωνικη..αχ θα φαω λουκι μαζι της στανταρακι..

Ε, θα την γηροκομήσεις!

Αχ, θα τα λέμε και θ' αλληλοπαρηγορούμαστε, γιατί κι εγώ - αναγκαστικά - θα γηροκομήσω την πεθερά!!! :twisted:

Ευτυχώς ο μικρός πήρε αντιπυρετικό στο σταθμό και είναι ήρεμος, πάλι καλά δεν δυσφορεί. Τώρα πάει ο χάζμπαντ να τον πάρει.

Ε, ούτως ή άλλως αύριο τα πεθερικά θα τον πηγαίνανε σταθμό και θα τον πέρνανε, ας μην τον πάνε καθόλου κι ας τον κρατήσουνε σπίτι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ηρθα ..!

περαστικα στο Γιαννακη και στις πονοστομαχουσες!περαστικα στην ελεναδα και στην αντζελινα.κι εγω ειμαι χωμα,και υποψιαζομαι πως φταιει η 1 ωρα παραπανω που κοιμηθηκα σημερα...ξυπνησα 8.15,αντι για 7.15 που ξυπναει καθε μερα ο μικρος και τωρα ειμαι ζαβλακωμενη για τα καλα.ευτυχως εχω μακαρονια με κιμα απο χθες ,και δεν χρειαζεται να μαγειρεψω!για τα χειμωνιατικα που λεγαμε,αποφασισα να αδειαζω καθε μερα κι απο μια βαλιτσα,ετσι δεν θα κουραστω και μεσα σε μια βδομαδα ,θα εχουν τακτοποιηθει ολα!

προσπ,καταλαβαινω τα αγχη σου -ομοιοπαθουσα βλεπεις-,αλλα ξερεις πολυ καλα πως ηταν νωρις για καρδιακη λειτουργεια!!!σε 15 μερες λοιπον,θα ακουσεις της καρδιας το τικι τικι τακ!!!!και μετα θα βαλεις και την τικεραρα σου!

τελικα ο παιδικος εχει και τα καλα του ,εχει και τα κακα του!!

Ευακι ,καλες δουλειες κοριτσι μου!και μακαρι να εγκριθει και η επιδοτηση του οαεδ,τουλαχιστον να σε βοηθησει σε αυτο το νεο ξεκινημα σου!!!!πολυ πολυ πολυ ευχαριστα νεα!!!!

ευχομαι να εχεις πολλη δουλεια και να μην προλαβαινεις !!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Και τριήμερο και 5ήμερο. Αν κάθεται ο γιαννάκης και δεν θα έχει πρόβλημα να μείνει χωρίς εσάς δεν μπορεί να κάνει μια εξυπηρέτηση?

Είναι γαϊδάρα. Κανείς δεν προσφέρθηκε, κανείς.

Όλοι τον κώλο τους κοιτάνε. :rolleyes:

Και εμείς που έχουμε δυο γιαγιάδες να την κοιτάνε (η μάνα μου 48 χρονών) και δεν πάμε πουθενά:mrgreen:

Αχ, να ήμουνα στη θέση σας!!! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Είναι γαϊδάρα. Κανείς δεν προσφέρθηκε, κανείς.

Όλοι τον κώλο τους κοιτάνε. :rolleyes:

Αχ, να ήμουνα στη θέση σας!!! :roll:

Και εμείς πουθενά δεν πάμε παρότι μου τα φυλάνε κάθε μέρα, προσωπικά αφού μου τα προσέχει 8-5 κάθε μέρα, ντρέπομαι και το σκ να της πω να τα κρατήσει αν θέλουμε να πάμε για ποτό

Διαφημίσεις

και τα παπουτσια δεν με ξετρελαναν....νομιζω και τα δυο ειναι μεγαλιστικα!υπαρχουν πολυ πιο κομψες μπαλαρινες....

η μαυρη αληθεια ειναι πως κι εγω φοραω πραγματα που με δειχνουν μεγαλυτερη,κι αυτο συνεβη απο τοτε που εμεινα εγκυος την 1η φορα....τωρα ,μεχρι και all-star σκεφτηκα να αγορασω

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Και εμείς πουθενά δεν πάμε παρότι μου τα φυλάνε κάθε μέρα, προσωπικά αφού μου τα προσέχει 8-5 κάθε μέρα, ντρέπομαι και το σκ να της πω να τα κρατήσει αν θέλουμε να πάμε για ποτό

Εγώ έχω πεθερά για καθημερινές και μαμά για σκ. :wink:

μαεστρο συνεχιζεις διαιτα???εχασες κανα κιλο??ή τζαμπα η πεινα?

Γεια σου Χριστινάκι!!!

Συνεχίζω, όπως μπορώ. Έχασα 1 κιλό τον τελευταίο μήνα. Δεν είναι άσχημα, ειδικά αν σκεφτείς ότι κάνω αρκετές παρασπονδίες.

Εγώ έχω πεθερά για καθημερινές και μαμά για σκ. :wink:

Εσύ ξεκουνήσου κι άρχισε τις βόλτες και τις εκδρομές, μη σ' αρχίσω!!!

Άσε τα μπαλκόνια να βρωμίσουν και λίγο. Μπαλκόνια είναι, δεν παθαίνουν τπτ! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σου Χριστινάκι!!!

Συνεχίζω, όπως μπορώ. Έχασα 1 κιλό τον τελευταίο μήνα. Δεν είναι άσχημα, ειδικά αν σκεφτείς ότι κάνω αρκετές παρασπονδίες.

Εσύ ξεκουνήσου κι άρχισε τις βόλτες και τις εκδρομές, μη σ' αρχίσω!!!

Άσε τα μπαλκόνια να βρωμίσουν και λίγο. Μπαλκόνια είναι, δεν παθαίνουν τπτ! :tongue:

Δεν είναι για τα μπαλκόνια ρε συ! δεν μου πάει να την αφήσω. το μυαλό μου θα είναι πίσω και δεν θα περάσω καλά. το ξέρω. Και καθημερινές ακόμα στην πεθερά με το πέρασμα της ώρας με ζητάει.'Οσες φορές την έστειλα στην μαμά μου για να κάνω δουλειές μετά απο κάποιες ώρες με έπαιρνε τηλ να πάω να τις φέρω να την κοιτάει στο σπίτι μας γιατί πήγαινε στην πόρτα προσπαθώντας να την ανοίξει για να φύγει και φώναζε μαμά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...