Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Δηλαδή το αυτονόητο,δεν ξέρω τι παίζει με μερικούς γιατρούς αληθεια ,πριν οτιδήποτε επεμβατικό δεν είναι να έχει γίνει ολοκληρωμένος έλεγχος υγείας ,τα πάντα προληπτικά ακόμη και αυτό που λες αποκλείεται να φταίει αυτό και όμως....δεν πρέπει να υπάρχει καθοδήγηση;δεν ξέρω ...πρέπει όλοι να τα ψάχνουν μόνοι τους κατόπιν εορτής;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Nαι, τα είδα.

Ωραίο στυλ, σούπερ, αλλά αυτά τα τεράστια τακούνια πια!! Έλεος.

Τώρα με πήρανε απ' το σταθμό, ο μικρός έχει 39 πυρετό. Δυο βδομάδες θα πηγαίνουμε, μια βδομάδα θ' αρρωσταίνουμε, μου φαίνεται! :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nαι, τα είδα.

Ωραίο στυλ, σούπερ, αλλά αυτά τα τεράστια τακούνια πια!! Έλεος.

Τώρα με πήρανε απ' το σταθμό, ο μικρός έχει 39 πυρετό. Δυο βδομάδες θα πηγαίνουμε, μια βδομάδα θ' αρρωσταίνουμε, μου φαίνεται! :(

Βρε τον Γιαννάκο! Περαστικά και πάλι λοιπόν! Και έλεγα τον Γενάρη να τη στε'ιλω και εγώ παιδικό αλλά αρχίζω να το μετανιώνω.....

Γεια σου Βικάκι.

Κοίταξε, αν μπορείς να το καθυστερήσεις, κάντο.

Αλλά, απ' όσο λένε όλοι, την πρώτη χρονιά που θα πάει οπουδήποτε (παιδικό, νήπια, σχολείο) έτσι παθαίνει.

Αχ, τι κατάσταση κι αυτή. Η αδελφή μου μου είπε τις προάλλες, όταν πήγε η κόρη της (παιδικό όμως, όχι βρεφονηπιακό) 1 βδομάδα πήγαινε, 2 αρρώσταινε.

Τι να κάνουμε; Εμείς θα τα περάσουμε μικρότεροι. Αχ, το αγόρι μου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βρε τον Γιαννάκο! Περαστικά και πάλι λοιπόν! Και έλεγα τον Γενάρη να τη στε'ιλω και εγώ παιδικό αλλά αρχίζω να το μετανιώνω.....

εντελως ομως.. εγω βλεπω να την στελνω κατευθειαν δημοτικο!!!Τοτε πιο λιγο αρρωσταιναμε..

τωρα αν καποιος γονιος δεν εχει το χρονο να κρατησει το μικρο στο σπιτι μεχρι να αναρρωσει καλα αναγκαστικα το στελνει αρρωστο στο σχολειο και κολλαει τα αλλα παιδια και παει κυκλος..

εσυ jesgk εστειλες τον Θοδωρη σε προνηπιο? ειχατε τετοια θεματα?

ξανα περαστικα σας βρε maestro

εγω εχω πονο στο στομαχι..μαλλον κρυωσα.. εκτος αν εχω δυσκολια στην πεψη λογω της εγκυμοσυνης και με ταλαιπωρει μεχρι να χωνεψει..

αχ γεραματα..

Διαφημίσεις

Κι εμένα χάλια είναι το στομάχι, στάνταρ κρύωσα χθες.

Εγώ, η πλάκα είναι, τον κράτησα σπίτι μια βδομάδα και ήταν μια χαρά. Οπότε μάλλον ξανα κόλλησε Η' - έλεος όμως, έτσι πάθαμε πέρσι - με κόλλησε εμένα και τον ξανακόλλησα εγώ.

Τα χάπια μου!!!

Βίκη, σοβαρά, αν την κρατάει η πεθερά σου, γιατί να τη στείλεις τόσο μικρή; Στείλτην από Σεπτέμβρη σε παιδικό, να 'χει καθαρίσει κιόλας.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εμένα χάλια είναι το στομάχι, στάνταρ κρύωσα χθες.

Εγώ, η πλάκα είναι, τον κράτησα σπίτι μια βδομάδα και ήταν μια χαρά. Οπότε μάλλον ξανα κόλλησε Η' - έλεος όμως, έτσι πάθαμε πέρσι - με κόλλησε εμένα και τον ξανακόλλησα εγώ.

Τα χάπια μου!!!

Βίκη, σοβαρά, αν την κρατάει η πεθερά σου, γιατί να τη στείλεις τόσο μικρή; Στείλτην από Σεπτέμβρη σε παιδικό, να 'χει καθαρίσει κιόλας.

Εγω παλι σκεπτομενη το ενδεχομενο υπαρξης δευτερου παιδιου νομιζω οτι αφου και αυτο χρονισει θα ειναι αναγκαιο να στειλω τη μικρη παιδικο γιατι δεν θα την παλεψει η κυρα κουνιαδα με δυο..εδω ωρες ωρες δεν την βγαζει με τη μικρη οταν αυτη μουλαρωνει και δεν ξερει να την κουμανταρει..

Στον παιδικό έχει την ευκολία ότι μπορεί να μιλάει και συνεννοείσαι καλύτερα.

Π.χ. ο Γιάννης το πρωί θα μπορούσε να μου 'πει "Μαμά, δε νιώθω καλά" και να μην τον έστελνα καθόλου.

Όσο πιο μικρό, τόσο πιο ζόρικο, γιατί και δε συνεννοείσαι και, φαντάζομαι, πιο ευαίσθητο είναι το παιδί.

Κι εγώ, ιδανικά, παιδικό ήθελα να τον στείλω, όχι βρεφονηπιακό.

Αν κάνω άλλο θα πρέπει, αναγκαστικά, να το στείλω ΑΚΟΜΑ πιο νωρίς!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Στον παιδικό έχει την ευκολία ότι μπορεί να μιλάει και συνεννοείσαι καλύτερα.

Π.χ. ο Γιάννης το πρωί θα μπορούσε να μου 'πει "Μαμά, δε νιώθω καλά" και να μην τον έστελνα καθόλου.

Όσο πιο μικρό, τόσο πιο ζόρικο, γιατί και δε συνεννοείσαι και, φαντάζομαι, πιο ευαίσθητο είναι το παιδί.

Κι εγώ, ιδανικά, παιδικό ήθελα να τον στείλω, όχι βρεφονηπιακό.

Αν κάνω άλλο θα πρέπει, αναγκαστικά, να το στείλω ΑΚΟΜΑ πιο νωρίς!

και δεν μαθαινεις παντα τι συμβαινει επισης.. δυο φιλες ειχαν αυτο το θεμα και το μαθαν ανορθοδοξα..

Διαφημίσεις

Όσους γνωστούς ξέρω με παιδάκια σε παιδικό είναι πολύ υπέρ. Μου λένε πως το παιδί είναι ''άλλο '' παιδί. Περνάνε δημιουργικό χρονο και μαθαίνουν πολλά. Τις προάλλες μου είπε ένας μπαμπάς οτι η μικρή του έκοψε την γκρίνια απο τότε που πήγε παιδικό ενώ παλιότερα γυρνούσε μέσα στο σπίτι και ήταν ηηηηηηηη όλη μέρα:confused::rolleyes: Μάλλον θα το αναβάλλω για φέτος!

Πρινσέσα πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Εύχομαι να είστε ενωμένοι όσο ποτέ!!!! παρ'ολα αυτά έχετε τον και λίγο στην τσίτα......;)

Περαστικά maestria

Ελένη σήμερα το κορίτσι τί κάνει;;;

Εγώ ειμαι της άποψης ότι άν έχεις άνθρωπο που υπεύθυνα μπορεί να στο κρατάει το παιδί ο παιδικός ειναι περιττος, βέβαια αν αυτόςπου στο κρατάει το βάζει όλη μερα μπροστά στην τηλεόραση και δεν ασχολείται καλύτερα ο παιδικός

Κι εγώ πιστέυω ότι τα 2,5 και άνω είναι ιδανικά.

Μακάρι να μπορούσα κι εγώ, αλλά τι να κάνουμε; Είπαμε, κλαταρισμένες οι δικές μας οι γιαγιάδες (την ^%*#%#&τύχη μου μέσα).

Και μια κοπέλα από το φόρουμ, που πήγαινε και βρεφονηπιακό εκεί που πάμε εμείς, τώρα παιδικό στο ίδιο κτίριο, λέει ότι φέτος μαθαίνουν και τραγουδάκια, ιστορίες, διάφορα.

Αλλά κι ο Γιάννης έμαθε να κάνει πράγματα που δεν του τα μάθαμε εμείς, κινήσεις, λεξούλες, σβούρες στο τραγούδι, διάφορα τέτοια κι έχει πλάκα. Επίσης, κουράζεται με τις δραστηριότητες στον παιδικό και είναι πιο ήρεμος στο σπίτι, όχι τόσο υπερκινητικός και κοιμάται πολύ πιο γρήγορα! :D

Απλά είναι πολύ μικρός για ν' αρρωσταίνει τόσο γμτ. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ή άλλη καλή λύση, λίγες ώρες παιδικό (ή βρεφονηπιακό, τέσπα, όπως βολεύει), ίσα - ίσα για να ξεδίνει το παιδί.

Αχ, θέλω τη μαμά μουυυυυυυυυυυυυυυ! (πιο νέα και πιο υγιή και λιγότερο υποχόνδρια, όχι όπως είναι τώρα, τώρα καλά είναι εκεί που κάθεται ;) )

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

o παιδικος προσφερει κοινωνικη συναναστροφη με συνομηλικα παιδια και εξειδικευμενες ασχολιες που δυσκολα καποιος στο σπιτι μπορει να προσφερει συχνα ιδιως αν ειναι και παρκαδορος του παιδιου στην tv..

και μετα τα 2 η τα 3 τα παιδια κολλανε..αυτο δεν αλλαζει..

εγω σε συνδυασμο των δυο αποσκοπω μελλοντικα και αν θελει ο Θεουλης και αφου εχει μεγαλωσει το δευτερο μπεμπε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...