Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

Δηλαδή το αυτονόητο,δεν ξέρω τι παίζει με μερικούς γιατρούς αληθεια ,πριν οτιδήποτε επεμβατικό δεν είναι να έχει γίνει ολοκληρωμένος έλεγχος υγείας ,τα πάντα προληπτικά ακόμη και αυτό που λες αποκλείεται να φταίει αυτό και όμως....δεν πρέπει να υπάρχει καθοδήγηση;δεν ξέρω ...πρέπει όλοι να τα ψάχνουν μόνοι τους κατόπιν εορτής;

Η αλήθεια είναι πως οι γιατροι δεν ασχολούνται με άλλες ειδικότητες και πως οκ παρουσιάζονται μελέτες στα συνέδρια και στα περιοδικά ωστόσο είναι και λίγο επιλογή του γιατρού αν θα τις ακολουθήσει κλπ. 

Just now, Xristina96 είπε:

Σοβαρά;; τόσο σημαντική είναι η βιταμίνη D; και εγώ έχω έλλειψη.  να πω και όλας ότι όποτε έπαιρνα d3 φώτιζε το πρόσωπο μου, έφευγαν τα σπυράκια και ένιωθα μια ευφορία. 

Ναι Χριστίνα η βιταμίνη D έχει βρεθεί πως παίζει ρόλο σε πολλά πράγματα. Το 18’ είχε γίνει μια μελέτη στο εμβρυολογικό κομμάτι και ενώ ήξεραν πως συμμετέχει στην δημιουργία του πλακούντα φάνηκε πως παίζει ρόλο και στο πρώτο στάδιο της εμφύτευσης. Πολύ σημαντικό εύρημα! Πέρα του ότι η βιταμίνη D σχετίζεται και με πάρα πολλές άλλες λειτουργίες στον άνθρωπο από νευρικές μέχρι και δομικές (οστική μάζα). Τα τελευταία χρόνια την ρυθμίζουν οι γυναικολόγοι από την στιγμή που το ζευγάρι ξεκινάει προσπάθειες δεν μιλάμε δλδ μόνο για εξωσωματική. Ωστόσο επειδή η υπερβολική δοσολογία μπορεί να προκαλέσει μέχρι και ανακοπή προϋπόθεση είναι να κάνετε εξετάσεις (γιατί είδα πως ρωτάς για βιταμίνες 🤭 ). Αν έχετε έλλειψη ή ανεπάρκεια θα κάνετε σχήμα θεραπείας αν όχι μπορείς να την λάβεις σε μικρές δόσεις ως συντήρηση για τους χειμερινούς μήνες. 

πρίν από 23 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι όχι τίποτα με εντολή εξωσωματικού, ούτε B12 και έχω αρκετή έλλειψη.  Έκανα τις κλασικές εξετάσεις που κάνω με τον παθολόγο δλδ κάθε χρόνο. Δεν είναι πως δεν ήξερα πως έχω έλλειψη βιταμίνης. Απλά δεν ήξερα πως παίζει τόσο καθοριστικό ρόλο. Άλλωστε παρότι ζούμε στην Ελλάδα , η πλειοψηφία δεν έχει επαρκή βιταμίνη.

Ειναι πολύ συχνή η έλλειψη ακόμα και η ανεπάρκεια της D. Η Β12 σχετίζεται λίγο παραπάνω με την πορεία της κύησης. Ζούμε σε μια χώρα με ήλιο αλλά έχουμε κλειστεί σε κουτιά και ο ήλιος δεν μας βλέπει ιδιαίτερα. Πολύ κρίμα που ενώ το ήξερες και θα μπορούσες να το έχεις ρυθμισμένο δεν ήταν. Να είμαι ειλικρινής ο δικός μου εξωσωματικός μου έκανε όλες αυτές τις εξετάσεις τον μήνα μετά την ωοληψία. Μου έδωσε προληπτικά D3 για συντήρηση της καλής τιμής. Ωστόσο τώρα που είπαμε να πάμε για εμβρυομεταφορα στον άλλον κύκλο με παρέπεμψε στον ενδοκρινολόγο μου για πιο αναλυτικό έλεγχο. Δλδ δεν ήταν αυτός που θα μου γράψει και θα αξιολογήσει τις εξετάσεις αλλά ο ενδοκρινολόγος και μόλις του είπα εξωσωματική έγραψε ένα στάνταρ πακέτο που ελέγχει όλα αυτά που συζητάμε εδώ κατά καιρούς. Με παρακολουθεί βέβαια εδώ και 3 χρόνια πριν ξεκινήσω εξωσωματική αλλά νομίζω αυτό θα έκανε γενικά. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω ειναι ενας κυριος Ζουλιας ο οποιος πουλαει κατι γοβες...να τις σερβιρεις σε χρυση πιατελα..να τις κοιτας και να μη θες να τις φορεσεις για να μην τις λερωσεις..

ατιμη κοινωνιααααααα.. με τις οικονομικες σου καταταξεις..

και τελικα ξακατινιαστηκα χθες βλεποντας big brother (ελεος δηλαδη.. ντροπη μου)

τι ώρα το έχει,, ήθελα να τα δω τα τσόκαρα έστω μια φορά
εδω ειναι ενας κυριος Ζουλιας ο οποιος πουλαει κατι γοβες...να τις σερβιρεις σε χρυση πιατελα..να τις κοιτας και να μη θες να τις φορεσεις για να μην τις λερωσεις..

ατιμη κοινωνιααααααα.. με τις οικονομικες σου καταταξεις..

Εγώ πεθαίνω για ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ και μετά ειμαι στο άλλο άκρο...μπαλαρίνες... στον Ζούλια προσκινώ, πολυ μου αρέσουν και του Δούκα τα παππούτσια, αρκετά πιο extreme

πως φαινεται οτι δεν χω ντιπ για ντιπ σχεση με τη μοδα..

Φαίνεται, φαίνεται. :mrgreen:

μονοκομματο για μενα σπανια εχω παρει αλλα αυτο φαινεται συμπαθητικο χωρις την πατσαβουρα μπροστα.. :tongue::mrgreen:

Μαρή, η φούντα είναι που το κάνει ιδιαίτερο!!!

τα οποια δεν ειναι καθολου γουστοζικα γενικα και ειναι αναλογικα πανακριβα..

Δεν τα θεωρώ ακριβά, το αντίθετο.

Απλά δεν μου άρεσε ποτέ το στυλ τους. Αλλά είδα και μια άλλη μπαλαρίνα στη βιτρίνα τους τις προάλλες - πάλι γκρι, γιατί τέτοιες θέλω - που μάλλον είναι περσινή.

Γι' αυτό ήθελα να μπω να δω τα φετινά τους, μη μου λένε παπαριές ότι είναι καινούρια, γιατί το 'χα ψιλιαστεί ότι είναι περσινή και σκοπεύω να τους κάνω παζάρια. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

για να χεις αποψη δες το μια φορα.. τσοκαρα δε λες τιποτε..

διαλεγμενοι ενας και ενας.. μαλιστα ο ενας ο Γιαννης (ενας ψηλος γυμνασμενος) εχιε σχεση με μια Βαλερια τεσπα μια με φουντωτο κατσαρο μαλλι και εχουν εντολη απο την παραγωγη να μην το δημοσιοποιησουν στα αλλα μελη γιατι θα χουν κοστος στο επαθλο..

το χουν κανει να ειναι πιο ενεργητικο σε σχεση με το παρελθον πχ ανδρες γυναικες κοιμουνται μαζι και τετοια..

συμφωνω οτι δεν ειναι για να το παρακολουθεις.. τι να πω που εχω και Nova και το δειχνει Live να ξυνονται..!!Τι πληρωνουμε!

Δουκας..Θεικα..

Ζουλιας, Δούκας, κλπ μου είναι άγνωστα. Είναι μαγαζιά με διάφορες μάρκες φαντάζομαι, ε;

Έχουν κανένα σάιτ;;

http://www.dukas.com.gr/

http://www.vassiliszoulias.com/

απλά με το μαλακό... μου αρέσουν αλλά δεν αγγίζω

Διαφημίσεις

http://www.dukas.com.gr/

http://www.vassiliszoulias.com/

απλά με το μαλακό... μου αρέσουν αλλά δεν αγγίζω

Α, σχεδιαστές είναι, ε;

Πω, πω, στο zoulias που μπήκα, έχει κάτι τσάντες, όνειρο!!! Τα παπούτσια εντυπωσιακά, αλλά δε με ξετρέλαναν.

Το άλλο δεν ανοίγει το σάιτ;; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α, σχεδιαστές είναι, ε;

Πω, πω, στο zoulias που μπήκα, έχει κάτι τσάντες, όνειρο!!! Τα παπούτσια εντυπωσιακά, αλλά δε με ξετρέλαναν.

Το άλλο δεν ανοίγει το σάιτ;; :confused:

Αργει γιατι εχει μεγαλη εισαγωγη..

τι ώρα το έχει,, ήθελα να τα δω τα τσόκαρα έστω μια φορά[/font]

Εγώ πεθαίνω για ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ και μετά ειμαι στο άλλο άκρο...μπαλαρίνες... στον Ζούλια προσκινώ, πολυ μου αρέσουν και του Δούκα τα παππούτσια, αρκετά πιο extreme

το χει νομιζω γυρω στις 21.00 και κατι στον Alpha

εσυ εισαι και ψηλη κοπελα.. η το ενα η το αλλο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...