Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γελάς Ευα ε?Απ΄οτι βλέπω εσείς κάθεστε στο καρεκλάκι και τρώτε σαν άνθρωποι!Εμείς το καταργήσαμε εδώ και δυο τρις μήνες.Δεν μπορεί να κάτσει αυτό το παιδί σε ένα μέρος!Ούτε αγκαλιά!Τις πρώτες μπουκιές τις τρώει στα πόδια μου και μετά μπουσουλαω απο πίσω της!ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΕΛΑΣ:mad::x

xaxaxaxaxaxaxa Γελαω για να σου σπασω κι εγω τα νευρα!!!!!!Οντως εμεις ακομα καθομαστε στο καρεκλακι και τρωμε σαν ανθρωποι!!!

Οσο για τα πεθερικα εγω ειμαι η τυχερη της παρεας μαλλον γιατι δεν εχουμε σχεσεις!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑαααχχχχχ τι ωραια που ειναι χωρις αυτους!!!!

Κοριτσια η μικρη με εχει κανει καθε βραδυ να βαζω τα ποδια μου ψηλα!!ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ!!Το πουλακι μου παει και προσεχτηκα για να μην χτυπησει.....Αχ τι καλο παιδακι εχω:tongue::tongue::tongue:

ΖΟΥΛΕΨΤΕ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χμμμμμ..

η κυρα κουνιαδα πριν λιγο ηθελε να βαλει τη μικρη να περπατησει και καλα ως εκει που ειμουν εγω και η μικρη παραπατησε και κλασικα αντι να πεσει στα 100 τετραγωνικα χαλιου, επεσε στη μαρμαροπλακα με το δοξα πατρι..εγω περιεργως εμεινα αταραχη και την πηρα να της βαλω παγο και η αλλη κομμενη απο τον πανικο μας κυνηγουσε απο πισω για να της βαλει πετσετα με νερο στο κουτελο..με μια δυο ενοχλημενες ματιες μαζευτηκε και μετα ζητουσε συγνωμη και καλα απο τη μπεμπα που την αφησε και χτυπησε..ειναι το γνωστον..στην τατανα, τατανιες παει να κανει..

Κορίτσια καλησπέρα, γύρισαν τα παιδάκια μου από το χωριό, η μικρή έκανε χαρούλες που με είδε κ ο μεγάλος πιο συγκρατημένος... ε βέβαια μεγάλωσε πιά όπως λέει. Η κούκλα κάνει πιο πολλά βηματάκια μόνη της αλλα δυστακτικά, όταν ανοίγω τά χέρια να έρθει κοντά μου έρχεται περπατώντας διαφορετικά μπουσουλάει

Διαφημίσεις

Moλις έφαγε μια ωραιότατη τούμπα, να κ το πρώτο καρούμπαλο... έπεσε απο τον καναπε με το κεφάλι κ δεν την προλαα κ το ωραιοτερο? την κρατούσα κιόλας απ΄τα πόδια... αχρηστη εντελως κ εγώ

Εγώ δεν την έχω αφήσει ακόμα ούτε βράδυ να κοιμηθεί αλλού.Έχω πάθει εξάρτηση με την μικρή και μάλλον δεν είναι καλό αυτό.

μια χαρά καλό είναι ,τον πρώτο καιρό έτσι είναι, κι εγω τα ιδια ρνιωθα κ ελεγα με το γιο.

Εσύ όμως τα αφήνεις στην μανούλα σου όχι στην πεθερά.Όπως έχω ξαναπεί η πεθερά μου είναι πολύ ανταγωνιστική , θέλει η μικρή να είναι κολλημένη πάνω της.Αφού όταν έρχεται σπίτι μας και πριν φύγει της λέει Γεωργίτσα η γιαγιά φεύγει τώρα και αν δεν της δώσει σημασία την παίρνει αγκαλιά και επαναλαμβάνει πως φεύγει για να την κάνει να γκρινιάξει και να κοκορευτεί ενώ όλοι οι υπόλοιποι φεύγουμε κρυφά για να μην κλάιει το μωρό.

Σήμερα πήγαμε για εμβόλιο.Και μια που χρονίσαμε μιλήσαμε και για την διατροφή.Το αυγό πλέον θα το τρώμε ολόκληρο, θα τρώμε γιαουρτάκι και ότι μαγειρεύω για μας αλλά μου είπε να μη βάζω αλάτι και μπαχαρικά καινα προσθέτω στα πιάτα μας.Γίνεται αυτό?Μπλιαχ θα γίνονται.Εγώ όταν μαγειρεύω ανοίγω το ντουλάπι και ότι μου ταιριάζει το πετάω μέσα.Εσείς τί κάνετε με το συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης ο γιατρός μου συνέστησε να μη βιαστώ να σταματήσω τα αλεσμένα.Να μην της δίνω ποτέ ξηρούς καρπόυς, να μην την αφήνω ποτέ πάνω σε κρεβάτια,καναπέδες μόνη της ούτε για λίγο και να προσέχω κατσαρόλες, καφέδες κλπ. Χιλιόμετρα μακρυά απο το παιδί.Στο τέλος μου είπε οτι μπορεί να εγινε κουραστικός αλλά επειδή εργάζεται και σε νοσοκομείο είναι πράγματα που βλέπει καθημερινά!

Ήθελα να τον ρωτήσω και ξέχασα.Μαξιλάρι χρησιμοποιούμε πλέον?Ξέρετε τίποτα?

Επεξεργάστηκαν by viki 1

Διαφημίσεις

IANOYAΡΙΟΣ

1 ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ -ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!!!

2 Αντζελινα (elenada)

3 Γιωτα (eya79)

3 Δαναη (irene555)

4

5

6

7 viki 1 - Γεωργίτσα

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 μπεμπάκος (παναγιωτης) annina

20 Κωνσταντινος (μπουμπουλιθρα)

21

22 Ανδρεϊνα-Μαρια (jesgk)

23

24

25

26

27

28

29

30 Χρίστος -Μαριος(μαρια 39)

31

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

1

2

3

4

5

6 ΕΛΛΗ (miamama)

7

8

9

10

Απο βιασυνη δεν εγραψα το δευτερο ονομα του γιου μου βρε κοριτσια!!!!!!!!!!

line_flow_blue_beg_40_time_1233291600_text_f4ef20e1e3eff1e1eae920eceff520e5e9ede1e9.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ Κ ΤΥΧΕΡΗ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε Μαράκι ! Να΄χει καλά ο Θεός πρώτα τα μικρά μας και μετά εμάς για να τα καμαρώνουμε!

Εσύ όμως τα αφήνεις στην μανούλα σου όχι στην πεθερά.Όπως έχω ξαναπεί η πεθερά μου είναι πολύ ανταγωνιστική , θέλει η μικρή να είναι κολλημένη πάνω της.Αφού όταν έρχεται σπίτι μας και πριν φύγει της λέει Γεωργίτσα η γιαγιά φεύγει τώρα και αν δεν της δώσει σημασία την παίρνει αγκαλιά και επαναλαμβάνει πως φεύγει για να την κάνει να γκρινιάξει και να κοκορευτεί ενώ όλοι οι υπόλοιποι φεύγουμε κρυφά για να μην κλάιει το μωρό.
και δεν την έχεις "καθαρίσει" ακόμα... ψύχραιμη σε βλέπω

Σήμερα πήγαμε για εμβόλιο.Και μια που χρονίσαμε μιλήσαμε και για την διατροφή.Το αυγό πλέον θα το τρώμε ολόκληρο, θα τρώμε γιαουρτάκι και ότι μαγειρεύω για μας αλλά μου είπε να μη βάζω αλάτι και μπαχαρικά καινα προσθέτω στα πιάτα μας.Γίνεται αυτό?Μπλιαχ θα γίνονται.Εγώ όταν μαγειρεύω ανοίγω το ντουλάπι και ότι μου ταιριάζει το πετάω μέσα.Εσείς τί κάνετε με το συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης ο γιατρός μου συνέστησε να μη βιαστώ να σταματήσω τα αλεσμένα.Να μην της δίνω ποτέ ξηρούς καρπόυς, να μην την αφήνω ποτέ πάνω σε κρεβάτια,καναπέδες μόνη της ούτε για λίγο και να προσέχω κατσαρόλες, καφέδες κλπ. Χιλιόμετρα μακρυά απο το παιδί.Στο τέλος μου είπε οτι μπορεί να εγινε κουραστικός αλλά επειδή εργάζεται και σε νοσοκομείο είναι πράγματα που βλέπει καθημερινά!

Ήθελα να τον ρωτήσω και ξέχασα.Μαξιλάρι χρησιμοποιούμε πλέον?Ξέρετε τίποτα?

Viki μου καλημερα!Εμεις εχουμε ξεκινησει πολυ καιρο να τρωει η μικρη οτι κι εμεις....Η αληθεια ειναι οτι της τα δινω αλεσμενα ακομα αλλα πολλες φορες τα ψιλολιωνω στο χερι μου και της τα δινω.Μακαρονια δεν τα αλεθω απλα τα κοβω μικρα και τα τρωει κανονικοτατα.Εμενα μου ειπε να της κοβω κομματακια την μπανανα και το αχλαδι(οχι το μηλο)και να της τα δινω στο χερι να τα τρωει μονη της.Αυτο δεν το κανω γιατι το σπιτι θα το κανει μπαχαλο.Μαξιλαρι δεν της χρησιμοποιω αν και της το εχω στο κρεβατι της!Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος ακομα.Η κουμπαρα μου που η μικρη της ειναι 17 μηνων της το χρησιμοποιει νομιζω αρκετο καιρο τωρα.

Στον καναπε ή στο κρεβατι δεν την αφηνω ποτε μονη της γιατι νομιζω δεν εχει ακομα την αισθηση του κινδυνου και φοβαμαι μην χτυπησει!

Με τις κατσαρολες και τα ταπερ την αφηνω να παιζει οταν θελω να κανω καποιες δουλειες αλλα υπο την επιτηρηση μου παντα.Της δινω και μια ξυλινη κουταλα και κανει οτι μαγειρευει(αυτο εχει πολυ πλακα)!Οσο για τα μπαχαρικα στο φαγητο εγω βαζω σε λιγη ποσοτητα παντα αλλα βαζω!Σιγουρα το αλατι εχει μετριαστει αλλα και παλι δεν ειναι αναλατο ποτε το φαγητο μας!

Ξηρους καρπους εννοειτε πως απαγορευονται γιατι μπορει να πνηγουν.Εχουν χρονια μπροστα τους για να τα φανε ολα αυτα.......

Παντως εμενα ο γιατρος μου ειπε να προσπαθω να της δινω καποια φαγητα που ειναι μαλακα μπουκιτσες για να μαθαινει τις μασητικες κινησεις.

Ελπιζω να σε βοηθησα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...