Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Να το δεχτώ ότι κάποιοι γιατροί δεν ασχολούνται ,η καθεμία όμως δεν θα έπρεπε να αναρωτηθεί μέσα της πριν ξεκινήσει οτιδήποτε αν πλήρη τις προϋποθέσεις να βάλει το σώμα και την ψυχή της σε αυτήν την διαδικασία;κι επειδή δεν είμαστε μόνες χρειάζεται δύο για να γίνει το πολυπόθητο ,τα βάζεις κάτω και κάνεις ενδελεχή έλεγχο στα πάντα όσον αφορά την υγεία,την επάρκεια βιταμινών ,την διατροφή ,το περιβάλλον που ζεις ,κάπνισμα ποτό τα πάντα ότι ισχύει για την γυναίκα ισχύει κ για τον άντρα ,από κει και πέρα σίγουρα παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο αλλά για να υπάρχει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό αλλιώς περιμένεις τα ίδια ...οπότε ξεκινάμε πρώτα από τον εαυτό μας ...γνώμη μου και τα λέω γενικά δεν θίγω κάτι συγκεκριμένο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φυσικά και γίνονται, ειδικά όταν μπαίνουν μικροί κάποιοι στα "Βάσανα" και ίσως δεν έχουν απ' την αρχή την ωριμότητα να τα χειριστούν.

Αλλά ωριμάζει ο άνθρωπος.

Προσπεράκι να σε ρωτήσω, εσύ έχεις ανακατωσούρες καθόλου;;; Εγώ ελάχιστα 2-3 φορές την πρώτη φορά κι αυτό κοντά στο 2ο μήνα.

Η πατριώτισσά μου που πήγε πάλι; Αχ, τουλάχιστον έχει δουλειά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το καλο που σου θελω μικροσκοπικο μπεμπε.. κοιτα να σε ενταξει και συνεπης στο επομενο ραντεβου μας και να γεννηθεις οπως και οταν πρεπει..χμ..:rolleyes:

:mrgreen: :mrgreen: ροζ ή μπλε ;;;; Εννοείται γερό αλλά ροζ ή μπλε

Koρίτσια πως σας φαίνονται αυτές οι μπαλαρίνες;;;

L94629b.jpg

Χρειάζονται στάνταρ ένα σκούρο φθινοπωρινό παπούτσι για τη δουλειά, δεν έχω. Τα περσινά τα πέταξα, γιατί τα φορούσα 3 χρόνια και τα 'χα ΛΙΩΣΕΙ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Χρειάζονται στάνταρ ένα σκούρο φθινοπωρινό παπούτσι για τη δουλειά, δεν έχω. Τα περσινά τα πέταξα, γιατί τα φορούσα 3 χρόνια και τα 'χα ΛΙΩΣΕΙ.

Laτρεύω μπαλαρίνες, ωραίες αυτές..

Διαφημίσεις

maestria ανακατωσουρες ακομη δεν εχω.. συχνοουρια ναι, με ενοχλει στο στομαχι το νερο και δεν ανεχομαι μεγαλη ποσοτητα και συχνα και πειναω συνεχεια σε σημειο να πεσω κατω ξερη αν δεν βαλω μια μπουκια στο στομαχι..

δεν συμπαθω τα γλυκα σε αυτη την εγκυμοσυνη αν και μια σοκολατα μπορει να τσακισω αλλα και αυτη τυπου γκοφρετα..καθαρη σοκολατα με τιποτα..

και στις αλλες εγκυμοσυνες ανακατωσουρες ειχα απο τον 2ο μηνα και μετα και οχι συχνες.. στην μικρη 3 φορες ειχα κανει εμετο και αυτο θα μπορουσε να μην ειχε καταληξει ετσι και να χε μεινει σε ανακατεμα..αλλα τη μια ειχα πιει χυμο πορτοκαλι, στην αλλη παλι κατι με φαι ειχε να κανει και την τριτη με ανακατεψε το αυτοκινητο..

jesgk αν με ρωτουσες πριν τη μικρη θα σου λεγα αγορι.. αφου το χα παρει βαρεως οταν ειχα μαθει για κορη..μου πηρε βδομαδες να το εμπεδωσω..

τωρα νοιωθω οτι δεν ξερω..και στα δυο χαρα θα παρω..

αν ειναι κοριτσι θα ειναι μια κοντινη κατασταση με την αλλη κορη και θα μπορουν να μοιραζονται τα ιδια πραγματα και τους ιδιους χωρους αλλα δεν θα χουμε την χαρα να χει η οικογενεια και εναν γιο τοσο για την διαφορετικοτητα οσο και για την παραδοσιακη συνεχεια της οικογενειας μιας και ο συζυγος ειναι ο τελευταιος των Μοικανων..

Αν ειναι αγορι το μονο ας πουμε προβλημα (που δεν το βλεπω και ετσι γιατι εχω ζησει αναλογα και ξερω οτι μπορει να διευθετηθει) ειναι οτι θα πρεπει να μοιραζονται τον ιδιο χωρο και δεν θα χουν κοινα ενδιαφεροντα στο παιχνιδι..

αλλα ειλικρινα ουτε τα θεωρω προβληματα σοβαρα ουτε ομως νοιωθω οτι θελω αυτο και οχι το αλλο..

εγινα σαφης φανταζομαι!!!!!!!:tongue:

L94629b.jpg

ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ αλλα τρωγονται για επαγγελματικο χωρο

Και - ΑΣΧΕΤΟ - πως σας φαίνονται αυτά, για λίγο πιο ψηλά;;; Κάτι μου κάνουν εμένα!

Αχ, που είναι και η άλλη η στυλίστρια να μου δώσει τιπ;

Λατρεύω τη λεπτομέρεια της φούντας, δεν φοράω μονοκόμματο αλλά δεν με χαλάει για τη δουλειά, τί μάρκα ειναι ... μου μυρίζει nine west!!!

Διαφημίσεις

Μigato! Ωραίες δεν είναι;

Καλά προσπ, άστο το fashion tip, μας υποχρέωσες. ;)

Τζες κι εμένα μ' άρεσε το μονοκόματο!

Οι μπαλαρίνες, αισθητικά, δεν μ' αρέσουν ιδιαίτερα, αλλά είναι ξεκούραστες για τη δουλειά κι αυτό είναι μεγάλο συν.

Θα πάω Πέμπτη στη γυναικολόγο μου για τσεκ απ και σκέφτομαι να συνδυάσω και αγορά, να πάρω παπουτσάκι πριν παραχειμωνιάσει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πως φαινεται οτι δεν χω ντιπ για ντιπ σχεση με τη μοδα..

nine west.. τιν τουτο??????!!!!

μονοκομματο για μενα σπανια εχω παρει αλλα αυτο φαινεται συμπαθητικο χωρις την πατσαβουρα μπροστα.. :tongue::mrgreen:

αν βαλεις και κουδουνακια πανω θα το κανει πιο χαριτωμενο :tongue::tongue::tongue:

τελευται το καλοκαιρι εχω δει διαφορα πιτσιρικια κατω των 7 ετων λεμε με κουδουνια και χανδρες στα ποδια και στα παντοφλια..

ντιρι νταχτα ντιρι ντιρι νταχτα...

και τελικα ξακατινιαστηκα χθες βλεποντας big brother (ελεος δηλαδη.. ντροπη μου)

αυτη η κοπελια με τα μεγαλα στηθη και στυλακι Ντουβλη λεει οτι ειναι 26.. δηλαδη στα 36 πως θα ναι??? Τελειως καμενη..και το παιζει η μπουρουχα σεξι και ποποτριβεται στους ανδρες..

αλλα ψοφαω για εκεινη την μεγαλοκοπελα την κυρια Ντορετα (Αν θυμαμαι??) σε λιγες μερες θα κλαιγεται οτι μονο αυτη κανει δουλειες και ολοι ειναι ανυποφοροι και θα βγαλει ολα τα εσωψυχα της μεσηλικης υπο κλιμακτηριακη επηρρεια γυναικος..

μπουμπουκια λεμε και εγω για να ξεχνιεμαι σκουπιδιζω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...