Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εχει βρεθεί πως η βιταμίνη D παίζει σημαντικό ρόλο στα πρώτα στάδια της εμφύτευσης εκτός από τον σημαντικό της ρόλο στην πλακουντοποιηση. Η έλλειψη ή ανεπάρκεια της μπορεί να ευθύνεται για μη εμφύτευση καθώς και για αποβολές σε μετέπειτα στάδιο. Δεν είχες κάνει εξέταση για βιταμίνη D ούτε πριν ξεκινήσεις διέγερση, ούτε πριν την ετ; Πολύ παράξενο! 

Σοβαρά;; τόσο σημαντική είναι η βιταμίνη D; και εγώ έχω έλλειψη.  να πω και όλας ότι όποτε έπαιρνα d3 φώτιζε το πρόσωπο μου, έφευγαν τα σπυράκια και ένιωθα μια ευφορία. 

πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

Δηλαδή το αυτονόητο,δεν ξέρω τι παίζει με μερικούς γιατρούς αληθεια ,πριν οτιδήποτε επεμβατικό δεν είναι να έχει γίνει ολοκληρωμένος έλεγχος υγείας ,τα πάντα προληπτικά ακόμη και αυτό που λες αποκλείεται να φταίει αυτό και όμως....δεν πρέπει να υπάρχει καθοδήγηση;δεν ξέρω ...πρέπει όλοι να τα ψάχνουν μόνοι τους κατόπιν εορτής;

πραγματικά τραγικό!! Δεν ξέρω...απορώ πραγματικά. Τελικά είναι τεράστια μπίσνα η εξωσωματική. Θεωρώ πως αν μας έδιναν την απόλυτη προσοχή και μας κοιτούσαν από την αρχή σαν μεμονωμένα περιστατικά μέσα σε 1-2 προσπάθειες άντε 3 θα είχαμε τελειώσει. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

thanks elenada μου..

οσο για το μετρημα του υψους και εμας ξαπλωμενη την μετραει και το βρισκω εντελως λαθος και ειμαστε σιγουροι οτι καθε φορα τη μετραει και λαθος.. οχι οτι εχει ψιλωσει δραματικα αλλα οι αριθμοι και τα ρουχα που της φοραω δεν ταιριαζουν.. παντως σιγουρα μας την βγαζει ψιλη!! Ενω σαφως δεν ειναι..

:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα! εδώ είμαι:-D είχα δουλείτσα χθες στο γραφείο και Γεωργίτσα στο σπίτι:mrgreen: Ενώ καθάριζα στην κουζίνα ερχόταν απο πίσω μου έβαζε τα χέρια της πάνω απο το κεφάλι της με ανοιχτές παλάμες και έκανε μπουουουουου!

Ρε συ προσπεράκι μου φαίνεται λειτουργείς σαν μαγνήτης. Σκέφτεσαι αρνητικά και όλο κάτι βρίσκεται να σε προβληματίσει. Λοιπόν ότι πέρασες στο παρελθόν πέρασες. Πάει και τελείωσε!!!!!! Δεν έχει καμιά σχέση με την τώρα εγκυμοσύνη σου! Εγώ σκεφτόμουν ότι μωρό μου θα είναι γαλανομάτικο με ξανθά μαλλιά και το έλεγα κι όλας! και να 'το!!!!! Σκέψου πόσο όμορφο θα'ναι, φαντάσου τα ματάκια του, τα χειλάκια του και βγάλε τις χαζομέρες απο το μυαλό σου!

Ευάκι μου καλές δουλειές!!!! Κρίμα που ήμαστε μακρυά για να μας αναλάβεις:?

α ναι.. και σαφως δεν μου εδωσε ΠΗΤ ακομη.. αυτο το κανει μολις εντοπισει την καρδιακη λειτουργια.

αρα τικερακι αργει..cristin :tongue:.. κατσε να το παρουν πρεφα και οι υπολοιπες του Μαιου..ιδιως οι πρωταρες θα νομιζουν οτι εχουν παρει κρυωμα..

Ελενάντα περαστικά! Και εμένα πριν καμιά βδομάδα με μυξούλες ήταν. Και όταν της έτρεχε η μύτη ερχόταν και μου έλεγε ασού. Ότι έκανε αψού και της βγήκαν οι μύξες:mrgreen:

Και εμάς ξαπλωμένη την μετράει ο γιατρός. Της κρατάω εγώ το κεφάλι και αυτός την τεντώνει. Απο 85,5 που ήταν τον προηγούμενο μήνα 88 την έβγαλε τωρα .

Διαφημίσεις

α ναι.. και σαφως δεν μου εδωσε ΠΗΤ ακομη.. αυτο το κανει μολις εντοπισει την καρδιακη λειτουργια.

αρα τικερακι αργει..cristin :tongue:.. κατσε να το παρουν πρεφα και οι υπολοιπες του Μαιου..ιδιως οι πρωταρες θα νομιζουν οτι εχουν παρει κρυωμα..

είναι πολύ νωρίς βρε κοριτσάρα. Θα μπορούσε να μη δει ούτε σάκο και να σε στείλει σπίτι σου! χαλάρωσε!!!!!!

καλημέρα! εδώ είμαι:-D είχα δουλείτσα χθες στο γραφείο και Γεωργίτσα στο σπίτι:mrgreen: Ενώ καθάριζα στην κουζίνα ερχόταν απο πίσω μου έβαζε τα χέρια της πάνω απο το κεφάλι της με ανοιχτές παλάμες και έκανε μπουουουουου! XAXA!!

Ρε συ προσπεράκι μου φαίνεται λειτουργείς σαν μαγνήτης. Σκέφτεσαι αρνητικά και όλο κάτι βρίσκεται να σε προβληματίσει. Λοιπόν ότι πέρασες στο παρελθόν πέρασες. Πάει και τελείωσε!!!!!! Δεν έχει καμιά σχέση με την τώρα εγκυμοσύνη σου! Εγώ σκεφτόμουν ότι μωρό μου θα είναι γαλανομάτικο με ξανθά μαλλιά και το έλεγα κι όλας! και να 'το!!!!! Σκέψου πόσο όμορφο θα'ναι, φαντάσου τα ματάκια του, τα χειλάκια του και βγάλε τις χαζομέρες απο το μυαλό σου!

Ευάκι μου καλές δουλειές!!!! Κρίμα που ήμαστε μακρυά για να μας αναλάβεις:?

Εγω δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος.. και δεν αρνουμαι να μπω στη διαδικασια αυτη που προτεινεις απλα το παρελθον με εχει κανει ετσι..

οταν εμεινα πρωτη φορα εγκυος και ειλικρινα δεν γνωριζα τιποτε απολυτως περι ολων των επικειμενων οπως λεει και η maestria ημουν χαλαροτατη και δεν ετρεχε καστανο και πεπεισμενη οτι θα εχω μια εγκυμοσυνη που δεν θα εμποδιζει τις δραστηριοτητες μου και οτι αλλο..και γενικα δεν σκεφτομουν ΤΙΠΟΤΕ απο ολα αυτα που σας λεω απο χθες τα οποια ειτε ξερω εμπειρικα ειτε απο αυτ που εχω διαβασει κατα καιρους..

και στον 3ο μηνα μαθαινω οτι το μωρο εχει χρωμοσωματικες ανωμαλιες και κληθηκα να τερματισω την εγκυμοσυνη εχοντας υποστει σοκ στην κυριολεξια και για την κακη εκβαση του πραγματος και περισσοτερο για την διαδικασια που ενημερωθηκα οτι επρεπε να ακουλουθησω..

μετα καπακι η αποβολη της επομενης σε προχωρημενη κυηση..

ε ποσα αλλα να θελω για να μαι επιφυλακτικη, αγχωτικη και με φοβιες?

Και τωρα δεν ξερω αν ειναι απλα ενστικτο η αν επειδη ειχα καλομαθει να βλεπω το μωρο σε προχωρημενες φασεις και τωρα μου κακοφανηκε που εκτος του σακου δεν ειδαμε κυημα και καρδια..συν οτι εχω κυστη και αιματωμα..

θελω να πιστευω οτι αν ηταν κατι περιεργο ο γιατρος θα το λεγε ευθεως αλλα καποια στιγμη τον ρωτησα αν πρεπει να ανησυχω για κατι, αν κατι παει στραβα και εκεινος απλα απαντησε "σου ειπα εγω κατι τετοιο?".. αλλα και εκεινος με τοσες λιγες ενδειξεις τι αλλο θα μπορουσε να απαντησει..

Anyway η επομενη φορα θα δειξει το προσωπο της καταστασης..ως τοτε σε αναμενα καρβουνα..

είναι πολύ νωρίς βρε κοριτσάρα. Θα μπορούσε να μη δει ούτε σάκο και να σε στείλει σπίτι σου! χαλάρωσε!!!!!!

ναι σιγουρα.. αποκλεισαμε τη περιπτωση εξωμητριο κατι που βεβαια το υπεδειξε κατα ενα τροπο και η επαναληπτικη χοριακη

Kαλησπέρα σε όλες.

Περαστικα στα άρρωστα παιδιά και μάνες!!!

Eυχαριστούμε!

Εγώ από την χθεσινή ταλαιπωρία ξανακύλησα. Πάλι με depon κρατιέμαι.

Κι εσάς ξάπλα τα μετράνε;;;;;

Γιες!

Κοίταξε, σίγουρα δεν τα μετράνε ακριβώς, γιατί δεν κάθεται κι ακίνητο το παιδί.

Μέτρησέ την κι εσύ στο σπίτι μωρέ. (αν τα καταφέρεις :mrgreen:)

Κοριτσάρες μια μεγάλη

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλα η myprincess εμφανιζεταισ τη χαξη και στη φεξη.. η viki τι απεγινε????

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ..

Κοριτσι μη με στεναχωρεις..Αφου δεν προλαβαινω..Επισης ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ακομα θα πουμε οτι θα εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη ΟΕΟ;;;;;;;;;;;;;;;

Λοιπον ειχαμε εξελιξεις με τον αντρουλη μου..ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ!!

Αφου μου λεει 10 φορες τη μερα ποσο με αγαπαει και δεν μπορει χωρις εμενα και οτι δεν θα με ξαναστεναχωρησει ποτε, κανονισε και ταξιδι εκπληξη!!! (εχουν γκρεμισει ολοι οι φουρνοι, δεν το συζητω)

5 ΜΕΡΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ τον Νοεμβριο!!!! Περιττο να πω οτι με ελιωσε κανονικα..Βεβαια δεν το ξεχναω το θεματακι αλλα ευτυχως ηρεμησαμε..

ΕΥΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! Θελω διευθυνση συντομα και θα σου ερχομαι οποτε προλαβαινω!!!

yRf6p1.png

Λοιπον ειχαμε εξελιξεις με τον αντρουλη μου..ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ!!

Αφου μου λεει 10 φορες τη μερα ποσο με αγαπαει και δεν μπορει χωρις εμενα και οτι δεν θα με ξαναστεναχωρησει ποτε, κανονισε και ταξιδι εκπληξη!!! (εχουν γκρεμισει ολοι οι φουρνοι, δεν το συζητω)

5 ΜΕΡΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ τον Νοεμβριο!!!! Περιττο να πω οτι με ελιωσε κανονικα..Βεβαια δεν το ξεχναω το θεματακι αλλα ευτυχως ηρεμησαμε..

ΕΥΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! Θελω διευθυνση συντομα και θα σου ερχομαι οποτε προλαβαινω!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Αυτό σημαίνει ότι στενοχωρέθηκε πραγματικά μάλλον. (ή επίσης ότι θέλει να σε καθησυχάσει :tongue:)

Σε κάθε περίπτωση, νοιάζεται για σένα κοριτσάκι και θέλει να περάσετε χρόνο μαζί και να περάσετε καλά!

ΣΟΥΠΕΡ! Ζηλεύω!

Τη μικρή έχεις να την αφήσεις;

Εγώ αυτό το πρόβλημα έχω. Δεν έχω ν' αφήσω τον μικρό, ούτε για σαβ/ριακο. :(

Καλημερα σου!

Να σε ρωτήσω, δε δουλεύεις ακόμα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπραβο my princess.. ελπιζω να γινει μονιμη η κατασταση αυτη και να μην ειναι μονο επιδερμικη για να καλυψει την χαζομαρα του και μετα να ξαναγυρισει στην ιδια συμπεριφορα..

νομιζω οτι ειναι καιρος με το καλο και το ωραιο να του μιλησεις και για το πως θα θελες να συμμετεχει μεσα στην οικογενεια σας και για το παιδι και για σενα και να τον ρωτησεις γιατι δεν του αρεσουν καποια πραγματα και σε ποια σημεια διαφωνει αφου ξεκαθαρισεις τι δεν αρεσει σε εσενα και για ποιο λογο..

ισως η αισθηση οτι ενδιαφερεσαι να ακουσεις την γνωμη του να ειναι ευεργετικη και για μετα αφου περασει το μελι της επανορθωσης..

ναι..γινονται και θαυματα...

ναι και γω περι Γερμανιας και εγω ζηλευω.. και το κακο ειναι πως σε αλλη περιοδο αν δεν πηγαινε καλα η εγκυμοσυνη μου πηγαινα για αναρρωση κανα ταξιδακι στο εξωτερικο..τωρα δεν παιζουν χρηματα για τετοιες πολυτελειες.. αρα..

το καλο που σου θελω μικροσκοπικο μπεμπε.. κοιτα να σε ενταξει και συνεπης στο επομενο ραντεβου μας και να γεννηθεις οπως και οταν πρεπει..

χμ..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...