Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Δηλαδή το αυτονόητο,δεν ξέρω τι παίζει με μερικούς γιατρούς αληθεια ,πριν οτιδήποτε επεμβατικό δεν είναι να έχει γίνει ολοκληρωμένος έλεγχος υγείας ,τα πάντα προληπτικά ακόμη και αυτό που λες αποκλείεται να φταίει αυτό και όμως....δεν πρέπει να υπάρχει καθοδήγηση;δεν ξέρω ...πρέπει όλοι να τα ψάχνουν μόνοι τους κατόπιν εορτής;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα παρω την θετικη σου σκεψη και θα σου αφησω τη θετικη ενεργεια ολη δικη σου γιατι τωρα θα τη χρειαστεις περισσοτερο απο τον καθενα μας.. ειναι μια δυσκολη γενικα εποχη και θελει μεγαλη αφοσιωση και χρονο και κοστος.. επειδη εισαι Διδυμακι εργατικο και πεισματαρικο και πανω απο ολα επικοινωνιακο ειμαι ΒΕΒΑΙΗ οτι θα πας καλα σε οτι και να κανεις και σε υποστηριζω με τρελλα.. Μπραβο...και καλη αρχη..

Να σαι καλα ρε Δημητρουλα!!!!Οντως το πολεμαω χρονια να το κανω και ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οτι θα πετυχει!!!!

Σε ευχαριστω κοριτσια μου!!!!

Ναι η μικρη συνεχιζει κανονικα τον σταθμο και περναει super!!!καθε πρωι φωναζει κολικοοοοοοο(σχολικο) βουμ βουμ!!Ασε ειναι απιστευτη!!!Ο δικος σου τι γινετε???

Αχ, μακάρι να 'χα κι εγώ σχολικό. Το μόνο αρνητικό που μπήκα με το πρόγραμμα και δεν πρόσφερε ο σταθμός λεωφορείο.

Καλά περνάει όμως. Εκτός απ' τις αρρώστιες (ήδη περάσαμε καραμπινάτη ίωση) περνάει ωραία, βλέπουμε ήδη αλλαγές, κινήσεις, πράγματα που δεν του μάθαμε εμείς. Άσε που σταμάτησε να κλαίει όταν τον αφήνω το πρωί!

Με άλλη διάθεση πάω πλέον στη δουλειά. :mrgreen:

εγω σας καληνυχτω παω να ξαπλωσω γιατι δεν ειμαι και στα φορτε μου..

φιλια στα μωρα σας!!!

Kαληνύχτα πουλάκι μου, καλή ξεκούραση!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Να σαι καλα ρε Δημητρουλα!!!!Οντως το πολεμαω χρονια να το κανω και ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οτι θα πετυχει!!!!

Μακάρι να 'σουνα εδώ, εγώ θα σου 'ρχόμουν σίγουρα, πάω κάθε 2-3 μήνες για μανικιούρ, πεντικιούρ. (δεν πάω και πολύ συχνά κοπελιά, δεν είμαι Ωνάσης)

Θα σε σύστηνα κιόλας.

Αλλά είσαι μακριά, θα σε συστήσουν άλλες. :tongue:

Θα 'χεις μαγαζί Ευάκι ή στο σπίτι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ, μακάρι να 'χα κι εγώ σχολικό. Το μόνο αρνητικό που μπήκα με το πρόγραμμα και δεν πρόσφερε ο σταθμός λεωφορείο.

Καλά περνάει όμως. Εκτός απ' τις αρρώστιες (ήδη περάσαμε καραμπινάτη ίωση) περνάει ωραία, βλέπουμε ήδη αλλαγές, κινήσεις, πράγματα που δεν του μάθαμε εμείς. Άσε που σταμάτησε να κλαίει όταν τον αφήνω το πρωί!

Με άλλη διάθεση πάω πλέον στη δουλειά. :mrgreen:

!

Κοιτα εγω αυτο το προβλημα με το κλαμα δεν το αντιμετωπισα καθολου.Απο την πρωτη μερα εκανε σαν τρελη που ηταν εκει.Και το ξερω γιατι εγω την πηγα την πρωτη φορα.Ιωσεις περναμε κι εμεις.Να σκεφτεις ειμαστε εδω και 3 βδομαδες με μυξες και δεν λενε να φυγουνε!!!Τι να κανουμε ρε φιλεναδα.Καποιοι μου λενε οτι καλυτερα να τις περασουν τωρα αυτες τις ιωσεις ωστε να μαζευουν αντισωματα.Τι να σου πω!!!

Μακάρι να 'σουνα εδώ, εγώ θα σου 'ρχόμουν σίγουρα, πάω κάθε 2-3 μήνες για μανικιούρ, πεντικιούρ. (δεν πάω και πολύ συχνά κοπελιά, δεν είμαι Ωνάσης) ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΣΕΝΑ ΒΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ!!!

Θα σε σύστηνα κιόλας.

Αλλά είσαι μακριά, θα σε συστήσουν άλλες. :tongue:

Θα 'χεις μαγαζί Ευάκι ή στο σπίτι;

Μαγαζι θα εχω.Απλα κυνηγαω και την επιδοτηση του οαεδ να προλαβω!!Γι αυτο τοσο τρεξιμο!!!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα σε όλες.

Περαστικα στα άρρωστα παιδιά και μάνες!!! Εγώ ακόμη έχω βήχα από το κρύωμα που ειχα πριν καιρό... ότι να'ναι. Σήμερα ειχα τρελή δουλειά, έκοψα το μεγαλύτερο μέρος των τιμολογιών και το πρωί έχω συνεχεια.

Το απόγευμα πήγα τη μικρή στη γιατρό για εμβόλιο, κάναμε την 4η δόση του InfarixIPVHib και έχουμε ξανά εμβόλιο τον 2/2011. Αντε να ησυχάσουμε λίγο, την μέτρησε και ειναι 86εκ :rolleyes: και 11.430, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως ειναι μονο 86εκ αφού από το καλοκαίρι φοράει ρούχα 18-24 και της κάνουν μια χαρά, γερή να'ναι αλλά περίμενα αλλο αριθμό :rolleyes:.... της παιδιάτρου της φάνηκε ότι μεγάλωσε υπερβολικά από την τελευταία φορά κάτι που δεν φάνηκε στη μεζούρα. Κι εσάς ξάπλα τα μετράνε;;;;;

Πριν λίγο με έπιασε μια πείνα και έφτιαξα δυο μπριζόλες με σάλτσα gorgonzola και τώρα νιώθω σαν βόας.

Ευα μου με το καλό να ανοιξεις το μαγαζί να σουλουπωθούμε λίγο!!

Δήμητρα ειναι απόλυτα κατανοητό το άγχος του αλλά προσπάθησε να το ευχαριστηθείς λίγο το θέμα της εγκυμοσύνης αφού έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά και σου αξίζει μια εγκυμοσύνη με χαρούμενο τέλος!! Εχω να φτιάξω diaper cake λεμε!!!!!!!!!!

H ΜyPrincess που ειναι ;;;;;

Καλημερα σε ολες..

αυτο που θα μας ελειπε τωρα θα ταν μια ιωση.. οχι μονο για μενα που ειμαι εγκυμονουσα αλλα και για τη μικρη που τωρα που δεν θηλαζει και ακομη δεν το χει ξεχασει θα ναι ζορι..

εχθες παλι ξυπνησε με κλαμα πολυ στις 23.00 και το ιδιο και στις 3.00 αν εδινα στηθος σιγουρα θα ηρεμουσε και θα κοιμοταν στο λεπτο αλλα δεν το προσφερω πλεον ουτε για πιπιλα και ετσι την αφηνω να κλαιει για 5 λεπτα το πολυ και αν δω τα σκουρα προσπαθω να την ξυπνησω για τα καλα ετσι ωστε την παω τουαλετα η οπως εχθες της εκανε τον κακο λυκο ο πατερας της που τρελλαινεται μαζι του στα γελια και μετα την ξαναβαζουμε για υπνο.. 30 λεπτα με 1 ωρα υποθεση δηλαδη αλλα ειναι η καλυτερη αντιμετωπιση πιστευω αφου δεν εχω αλλη λυση και δεν της αρκουν τα χαδια και οι τρυφερες αγκαλιες και λεξεις

jesgk ευχαριστω για την ενθαρρυνση..

βεβαια αναρωτιομουν χθες αν ηταν δυνατον να χα μια νορμαλ κυηση εγω.. αλλες δεν καταλαβαινουν τιποτε και γενναν σαν τις κουνελες και μας καθε φορα ολο κατι μας προβληματιζει..

παντως εβλεπα τις εξετασεις της κορης μου και τον πρωτο υπερηχο τον ειχαμε κανει 8 εβδομαδων (απο την τελευταια περιοδο) οπου ηταν μια μαζα αμορφη και απλα ειχαμε την καρδιακη λειτουργια.. ενα μηνα μετα θυμισε ανθρωπακι.. και εκει συμπερανα το απιστευτο της υποθεσης..το παιδι που χω τωρα στα χερια μου με σαρκα και οστα και πνευμα ειναι εκεινη η ασπρομαυρη σκια..

τωρα ο γιατρος εκτος απο τον σακο, το αιματωμα και τη κυστη δεν χαρακτηρισε κατι αλλο.

ελπιζω οτι σε δυο βδομαδες θα δουμε αυτη την αναμενομενη γνωριμη μαζουλα με τον καρδιακο της παλμο..

καλημερα!

προσπ,ολα θα πανε καλα,αυτο να σκεφτεσαι,θετικη σκεψη που λεει κι η ευα.θα περασει γρηγορα ο καιρος με την μικρη να σε απασχολει,θα δεις.

ευακι,τελεια νεα κοπελα μου,ελπιζω ολα να πανε οπως τα θες,και να ερθω κι εγω μια μερα να μου φτιαξεις τα νυχια!;)

τζεσικα,κι εμενα ξαπλωμενη την μετραει ο γιατρος και δεν καθεται καλα,δεν ξερω αν την μετραει σωστα κι εγω,εχω τις αμφιβολιες μου.

την μικρη τελικα την κολλησα,εχει βηχα και μυξες.:(

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...