Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

όσοι με γνωρίζουν ξέρουν και τονίζουν ότι δεν έχω ίχνος εγωισμού μέσα μου σε σημείο που κάνω άπειρες φορές τον Μαλάκα. 

Στην μαύρη τρύπα που λέω δεν μπαίνεις μόνη σου. δεν θα σου το αναλύσω όμως. Αφού ψάχνεις το κάθε τι για να μην αφήνεις τίποτα στα χέρια του κάθε επιτήδειου. Διάβασε λίγο για την υπογονιμότητα, την ψυχολογία, την κατάθλιψη, μελέτα λίγο την κοινωνία μας, τον κόσμο γύρο μας και έλα πάλι να με ρωτήσεις. Επειδή δεν είσαι υπογόνιμη και δεν μπορείς να καταλάβεις πως φτάνεις σε αυτό το σημείο, διάβασε όλα όσα σου είπα, από ότι κατάλαβα είσαι καλή στην μελέτη.

Δεν μπορώ να συζητήσω με άτομο που δεν καταλαβαίνει τι γράφω και γίνεται επιθετικο και κατά βάση ειρωνικό,η ειρωνία μου την δίνει απίστευτα ...αυτό φανερώνει κακία και εγώ δεν μίλησα έτσι όπως μιλάς εσύ λυπάμαι.

Αύριο μεθαύριο μπορεί να είναι η κορη μου υπογονιμη και να έχει θέμα ...δεν σε καταλαβαίνω πραγματικά ....αυτό είναι είδος ρατσισμού απέναντι σε αυτούς που έχουν παιδιά άρα διάβασε λίγο πως να βγεις από αυτό γιατί άφησε κατάλοιπα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έλα, μη μου στενοχωριέσαι. Ούτως ή άλλως το 1ο τρίμηνο πάντα έχει αγωνίες, μέχρι - όπως λέει και η μεγάλη μου αδελφή - να "δέσει το γλυκό".

Υπομονή και ψυχραιμία κι όλα θα πάνε καλά!!!

Τέλεια αυτά που έστειλες για τη Σαλαμίνα. Να μην έχω να σας στείλω κάτι. Και δεν έχω και φράγκα να σας αγοράσω τπτ.

Αν μου δοθεί ευκαιρία, να ξέρεις θα σου στείλω. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα, μη μου στενοχωριέσαι. Ούτως ή άλλως το 1ο τρίμηνο πάντα έχει αγωνίες, μέχρι - όπως λέει και η μεγάλη μου αδελφή - να "δέσει το γλυκό".

Υπομονή και ψυχραιμία κι όλα θα πάνε καλά!!!

Τέλεια αυτά που έστειλες για τη Σαλαμίνα. Να μην έχω να σας στείλω κάτι. Και δεν έχω και φράγκα να σας αγοράσω τπτ.

Αν μου δοθεί ευκαιρία, να ξέρεις θα σου στείλω. :)

thank you!

και επειδη ολο το ξεχναω.. αυτη η δολια φωτο του μωρου σου ειναι στην καρτα μνημης της φωτογραφικης που μας χαλασε και η οποια ειναι εδω και ενα μηνα στο service μαζι με τη καρτα (ξεχασε να τη βγαλει ο συζυγος ελπιζω θα γυρισει σωα..)

thank you!

Δεν κάνει τπτ. :tongue:

αυτη η δολια φωτο του μωρου σου ειναι στην καρτα μνημης της φωτογραφικης που μας χαλασε και η οποια ειναι εδω και ενα μηνα στο service μαζι με τη καρτα (ξεχασε να τη βγαλει ο συζυγος ελπιζω θα γυρισει σωα..)

Να βγει σώα από σερβις; Χλωμό! Αλλά μη μου στενοχωριέσαι, του 'χω βγάλει πολλές στο μεταξύ, οπότε δεν πειράζει! Θα ήταν ωραίο αν τα είχαμε και τα 3 μαζί. Τα 'χες βγάλει μαζί;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμ καθεσαι και λες.. να ειναι καλη η χοριακη...να ειναι ενδομητριο και οχι εξωμητριο... να δουμε το κυημα και να μην ειναι παλινδρομηση...να παει καλα η αυχενικη...να παει καλα η περιδεση.. να παει καλα η καμπυλη σακχαρου.. να παει καλα η β επιπεδου, να παει καλα το doppler..να μην πω αν χρειαστει χοριακη λαχνη κλπ αστα βραστα..

με ενα αμην και μακαρι ειμαστε..

αρε cristin εσυ εισουν η καλυτερη του χωριου!!! 17 εβδομαδων!! Λαχειο!!

Ολα καλα θα πανε...Ειναι λογικο να ανησυχεις αλλα μην σε περνει απο κατω..Θα το δεις σε 8 μηνακια θα κρατας ενα μπεμπουλακι στην αγκαλια σου και δεν θα το πιστευεις!!!!

ΠΑΡΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.....ΕΛΑΑΑΑΑΑΑ ΡΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Και σου λεω παρτην και το εννοω!!!

Διαφημίσεις

Δεν κάνει τπτ. :tongue:

Να βγει σώα από σερβις; Χλωμό! Αλλά μη μου στενοχωριέσαι, του 'χω βγάλει πολλές στο μεταξύ, οπότε δεν πειράζει! Θα ήταν ωραίο αν τα είχαμε και τα 3 μαζί. Τα 'χες βγάλει μαζί;

μαζι τα χα βγαλει αλλα ειναι το καθενα στην καρακοσμαρα του..

οχι βρε θα την παρω πισω και θα στη στειλω.. οτι λεω το κανω..η τελος παντων προσπαθω...

πως θα περασουν δυο εβδομαδες??? και μετα αλλοι 8 μηνες??:lol::mrgreen:

εμ καθεσαι και λες.. να ειναι καλη η χοριακη...να ειναι ενδομητριο και οχι εξωμητριο... να δουμε το κυημα και να μην ειναι παλινδρομηση...να παει καλα η αυχενικη...να παει καλα η περιδεση.. να παει καλα η καμπυλη σακχαρου.. να παει καλα η β επιπεδου, να παει καλα το doppler..να μην πω αν χρειαστει χοριακη λαχνη κλπ αστα βραστα..

Εσύ ξέρεις και πολλά, αυτό είναι το κακό.

Εγώ που δεν ήξερα τπτ - και αρνούμαι να μάθω και να εμπεδώσω - ξέρεις τι καλύτερα που ήμουν στην εγκυμοσύνη;;; :tongue:

Ολα καλα θα πανε...Ειναι λογικο να ανησυχεις αλλα μην σε περνει απο κατω..Θα το δεις σε 8 μηνακια θα κρατας ενα μπεμπουλακι στην αγκαλια σου και δεν θα το πιστευεις!!!!

Που είσαι εσύ κορίτσι;

Πως τα πας;

Πως πάει η αναζήτηση εργασίας;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αααααχχχ...

ευχαριστω.. τι να πω.. για αυτο σας μιλαω γιατι ξερω οτι..ξερετε..!

Αν εχεις καει στο χυλο φυσας και το γιαουρτι...

παω να κοιμηθω γιατι αυριο εχω να παω στη δουλεια απο τις 7.30 για εξυπηρετηση.. οτι να ναι.. κατσε να τους σπικαρω και δυο φωνηεντα να ισιωσουμε λιγο..

Λοιπον θα σας πω τωρα τον λογο που εχω χαθει τελευταια.

Αν ολα πανε καλα μεχρι το τελος του μηνα ανοιγω την δικη μου επιχειρηση...STUDIO ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ'''.

Τρεχω συνεχως ολες αυτες τις μερες και πραγματικα στον λιγο ελευθερο χρονο μου που βρησκω μπαινω ,προσπαθω να σας διαβασω (οσα προλαβαινω) και βγαινω!!!

Ειμαι πολυ αισιοδοξη οτι ολα θα πανε καλα!!!!Μου το χρωσταει η ζωη!!!!

Γι αυτο σου λεω Δημητρουλα μου...ΠΑΡΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!

Διαφημίσεις

Όπως περνανε πάντα μαρή, ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ! :D

ας ειναι καλα η μικρη και η δουλεια.. ομως βαρυες δουλειες τελος.. δεν θα ξανακανω και δεν θα σηκωνω και βαρη.. τωρα με το αιματωμα εχω και ενα λογο παραπανω...αν και καπου διαβασα οτι απορροφαται.. θα δουμε και την αλλη φορα..

Αν ολα πανε καλα μεχρι το τελος του μηνα ανοιγω την δικη μου επιχειρηση...STUDIO ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ'''.

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!! :D

Κι εγώ πιστεύω - και στο εύχομαι - ότι θα πας καλά, ειδικά αν είσαι δραστήρια και "το κυνηγάς", που λένε.

Η γυναίκα απ' τα λούσα δεν κόβει εύκολα!!! :mrgreen:

Άντε τέλεια!

Η μικρή πάει και φέτος σταθμό κοριτσάκι; Πως τα πάει;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ας ειναι καλα η μικρη και η δουλεια.. ομως βαρυες δουλειες τελος.. δεν θα ξανακανω και δεν θα σηκωνω και βαρη.. τωρα με το αιματωμα εχω και ενα λογο παραπανω

Ούτως ή άλλως τώρα στο 1ο τρίμηνο δεν κάνει.

Μόνο τη μικρή να σηκώνεις, αν δεν μπορείς να το αποφύγεις δηλαδή κι αυτό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τρεχω συνεχως ολες αυτες τις μερες και πραγματικα στον λιγο ελευθερο χρονο μου που βρησκω μπαινω ,προσπαθω να σας διαβασω (οσα προλαβαινω) και βγαινω!!!

Ειμαι πολυ αισιοδοξη οτι ολα θα πανε καλα!!!!Μου το χρωσταει η ζωη!!!!

Γι αυτο σου λεω Δημητουλα μου...ΠΑΡΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!

Θα παρω την θετικη σου σκεψη και θα σου αφησω τη θετικη ενεργεια ολη δικη σου γιατι τωρα θα τη χρειαστεις περισσοτερο απο τον καθενα μας.. ειναι μια δυσκολη γενικα εποχη και θελει μεγαλη αφοσιωση και χρονο και κοστος.. επειδη εισαι Διδυμακι εργατικο και πεισματαρικο και πανω απο ολα επικοινωνιακο ειμαι ΒΕΒΑΙΗ οτι θα πας καλα σε οτι και να κανεις και σε υποστηριζω με τρελλα.. Μπραβο...και καλη αρχη..

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!! :D

Κι εγώ πιστεύω - και στο εύχομαι - ότι θα πας καλά, ειδικά αν είσαι δραστήρια και "το κυνηγάς", που λένε.

Η γυναίκα απ' τα λούσα δεν κόβει εύκολα!!! :mrgreen:

Άντε τέλεια!

Η μικρή πάει και φέτος σταθμό κοριτσάκι; Πως τα πάει;

Σε ευχαριστω κοριτσια μου!!!!

Ναι η μικρη συνεχιζει κανονικα τον σταθμο και περναει super!!!καθε πρωι φωναζει κολικοοοοοοο(σχολικο) βουμ βουμ!!Ασε ειναι απιστευτη!!!Ο δικος σου τι γινετε???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...