Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....

Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.

Μην ψάχνεις παραδείγματα για να πατήσεις λάθος το πας κορίτσι μου ...έχουμε όλες μας πιστεύω άπειρα παραδείγματα ,έχω φίλη που δεν είχε ποτέ περίοδο της είπαν δεν θα κάνεις ποτέ παιδί δεν έκανε τίποτα έμεινε έγκυος στα 45 και μετά άρχισαν να λένε ότι είναι θαύμα ...

Στα 30 εγώ γνωρίζω τι βιταμίνες είχα;όχι βέβαια στα 35 εγώ γνωρίζω τι ΑΜΗ είχα; Όχι βέβαια με ένοιαζε να το ψάξω;όχι 

Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση ...γενική άποψη μου είναι αυτή δεν πάει προσωπικά σε σένα μην με παρεξηγήσεις 

Θα πιαστω από το τελευταίο γιατί σας διαβάζω όλες και λίγο πολύ συμφωνώ με όλες. Ψάχνουμε το αίτιο όχι την λύση και όταν ψάχνεις το αίτιο είσαι αναγκασμένος να τα δεις όλα. Το σωστό είναι όλοι οι επαγγελματίες υγείας γύρω σου να συνεργάζονται και να ψάχνουν τα αίτια όχι μόνο ο ένας ο γυναικολόγος. Δεν είναι θεός. Και μόνες σας το λέτε πως έχουν έπαρση ε στο χέρι μας είναι να τους την κόψουμε, να σταματήσουμε να τους αντιμετωπίζουμε σαν παντογνώστες και θεούς. Στην τελική εδώ που μπλέξαμε δεν μας παίρνει να αφήνουμε τίποτα στην τύχη του άρα δεν θα διαλέξουμε στην τύχη κανένα γιατρό είτε γυναικολόγο, είτε ανδρολόγο, είτε ενδοκρινολόγο ούτε καν παθολόγο! Θα διαλέγατε παιδίατρο για το παιδί σας τυχαία;; Θα τον ακούγατε τυφλά χωρίς να τον αμφισβητήσετε; Δεν νομίζω! 
      Εγώ πάντως ούτε τον λογιστή μου δεν εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια που κάνει τα λογιστικά της εταιρείας μου. Τον υποβάλω σε έλεγχο τακτικά γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι κάτι θα του ξεφύγει! Επειδή έχουμε πολλές λογίστριες στην παρέα μας 🤭

Δεν είμαστε γιατροί, δυστυχώς όμως μπήκαμε στον χώρο και διαβάσαμε, μάθαμε, ανταλλάξαμε απόψεις. Στο τέλος όμως όλα αυτά θα πρέπει να φιλτράρονται και να εμπιστευτούμε αυτούς που έχουμε δίπλα μας συμμάχους σε αυτή τη μάχη και να θυμάστε οι γιατροί είναι σύμμαχοι μας. Στον πόλεμο πρέπει να διαλέγουμε σοφά τους συμμάχους μας. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

E, ναι, με τον χάζμπαντ είναι αλλιώς, του βάζεις χέρι (μεταφορικώς ;) σ' αυτή την περίπτωση), αλλά με την κουνιάδα - ή την πεθερά - τι κάνεις;

Το δύσκολο είναι που την έχεις σπίτι και τα βλέπεις συνέχεια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

E, ναι, με τον χάζμπαντ είναι αλλιώς, του βάζεις χέρι (μεταφορικώς ;) σ' αυτή την περίπτωση), αλλά με την κουνιάδα - ή την πεθερά - τι κάνεις;

Το δύσκολο είναι που την έχεις σπίτι και τα βλέπεις συνέχεια.

δεν τα βλεπω συνεχεια γιατι στους κυριως χωρους δεν επιτρεπω πολλα πολλα.. υπαρχουν σε καποια ντουλαπια αλλα ειναι υπο την ανοχη μου..

οταν θελω να αποθηκευσω κατι η οταν μπαινω να παρω κατι απο τις αποθηκες μου γυρνανε τα νευρα αναποδα..

cristin tickeraki αν ολα πανε καλα αποψε θα βαλω.. να μου δωσει και ΠΗΤ ο γιατρος.. τωρα δεν θελω να βαλω υποθετικα..

αν και παλι νωρις ειναι για τικερ..αλλα θα το κανω.. οτι ειναι να γινει θα γινει..

Λοιπόν έμαθα για τη Δέσποινα, γέννησε 6.30 (πρωί, απόγευμα, δεν κατάλαβα), το μωρό είναι 4200 (!!!!!!) και μια χαρά.

Πως τον έβγαλε καλέ τόσο μεγάλο;

Ο δικός μου ήταν 4.020 και δεν έμοιαζε νεογέννητο.

Στα κυβικά μας είναι κι ο δικός της, έχει να κάνει κι αυτή άρση βαρών! ;)

Εντωμεταξύ αρχίζω να νιώθω τις συνέπειες της πρωινής περιπέτειας (όχι που θα τη γλίτωνα), καθώς το κεφάλι μου "κουδουνίζει", τα μάτια τσούζουνε και οι αμυγδαλές άρχισαν να πονάνε.

Και δεν έχω depon να χαπακωθώωωωωωωωω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Λοιπόν έμαθα για τη Δέσποινα, γέννησε 6.30 (πρωί, απόγευμα, δεν κατάλαβα), το μωρό είναι 4200 (!!!!!!) και μια χαρά.

Πως τον έβγαλε καλέ τόσο μεγάλο;

Ο δικός μου ήταν 4.020 και δεν έμοιαζε νεογέννητο.

Στα κυβικά μας είναι κι ο δικός της, έχει να κάνει κι αυτή άρση βαρών! ;)

Εντωμεταξύ αρχίζω να νιώθω τις συνέπειες της πρωινής περιπέτειας (όχι που θα τη γλίτωνα), καθώς το κεφάλι μου "κουδουνίζει", τα μάτια τσούζουνε και οι αμυγδαλές άρχισαν να πονάνε.

Και δεν έχω depon να χαπακωθώωωωωωωωω!

η Δεσποινα αν θυμαμαι καλα και με την Μελινα ετσι πρεπει να ειχε φαει ολες τις μερες.. η δικια μου βιαζοταν δεν φαγαμε 12 μερες..μολις εκοψα τα τοκολυτικα γεννησα..

ωχου μωρε περαστικα σου..

μια φιλη που χει και αγορι και κοριτσι μου ελεγε οτι ειναι το καλυτερο για τον γονιο γιατι μαθαινει να βλεπει τα πραγματα απο δυο οπτικες γωνιες.. ενω οταν ειναι μονο το ενα φυλλο μεροληπτεις..νομιζω οτι συμφωνω..

σημερα η κουνιαδα εκανε προβλεψη οτι θα ειναι γιος.. επισηςη καπου διαβασα οτι αυτη τη σεζον πιανονται περισσοτερα αγορια.. θα σας πω σε δυο μηνες!Εξοδα εξοδα!!

μια φιλη που χει και αγορι και κοριτσι μου ελεγε οτι ειναι το καλυτερο για τον γονιο γιατι μαθαινει να βλεπει τα πραγματα απο δυο οπτικες γωνιες.. ενω οταν ειναι μονο το ενα φυλλο μεροληπτεις..νομιζω οτι συμφωνω..

Ναι, κι εμένα σωστό μου ακούγεται. Οι δικοί μου βέβαια καλύτερα που είχαν μόνο κόρες, γιατί - επειδή είναι παλιά μυαλά - αν είχαν γιο θα μας έριχναν εμάς τα κορίτσια υπέρ του στο μεγάλωμα.

σημερα η κουνιαδα εκανε προβλεψη οτι θα ειναι γιος.. επισηςη καπου διαβασα οτι αυτη τη σεζον πιανονται περισσοτερα αγορια.. θα σας πω σε δυο μηνες!Εξοδα εξοδα!!

Εγώ Απρίλιο τον έπιασα πάντως, δεν ξέρω. :tongue:

Έχω να σου στείλω εγώ καλέ!!!

α καλά είναι απίθανες...κουνιάδα και πεθερά!!!!

γελάω ακόμη...

μπράβο το Δεσποινάκι!!!

αγόραρο!!!η δική μου 3 κιλάκια ήταν!!!

φεύγω πάλι...

Που πας μαρή;

Είμαστε που είμαστε 3 κι ο κούκος σήμερα!

Θα φύγει σε λίγο και η γκαστρωμένη, θα μείνω μόνη, θ' αναγκαστώ να δουλέψω για να περάσει η ώρα.

Και δε θέλωωωωωωωωωωωωωωω! Ακόμα ούτε τον Αύγουστο δεν μας εξόφλησαν (μόνο 300? πήραμε δηλαδή). :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας!

ευχαριστω για το ενδιαφερον κοριτσια.καλυτερα ειναι η μικρη,αν και δεν τρωει τιποτα.εγω ειμαι ακομα κρυωμενη κι ελπιζω να μην κολλησα την μικρη γιατι ψιλοεβηχε πριν λιγο.

πηγαμε στο τζαμπο το πρωι,και πηραμε μακρυμανικα φορμακια και πυτζαμουλες,γιατι το βραδυ και το πρωι εχει πολυ υγρασια κι η μικρη μου δεν θελει να σκεπαζεται με τιποτα.

προσπ,πολυ χαιρομαι που τελειωσες με το θεμα του θηλασμου,και κοιμαται πιο πολυ η μικρη σου τωρα.αντε να ξεκουραστεις κι εσυ λιγο,πριν αρχισεις παλι τα ξενυχτια.

τζες,ποιο ειναι αυτο το εμβολιο που λες για την γαστρεντεριτιδα?και ποτε το κανουν κανονικα?

μαεστρια,σε κολλησα διαδικτιακα?περαστικα σου κι εσενα.

christin, o αντρουλης σου δηλαδη ουτε πανες δεν αλλαζει?ολα μονη σου?αχ!

μιαμαμα μου,τι κανει η χορευταρου σου?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Πάντως βρε κορίτσι, εγώ έχω τον παιδικό να κατηγορώ για τις ιώσεις, αλλά βλέπω ότι και τα δικά σας - ορισμένα βέβαια - αρρωσταίνουν αρκετά!

Τελικά δεν τα γλυτώνουμε, εκτός αν τα κλείσουμε σε ροζ, αποστειρωμένες, τσιχλόφουσκες! :D

Ελενάκι δεν ήξερα ότι ήταν άρρωστη η δική σου, περαστικά σας.

Αχ, ευτυχώς ήρθε ο χάζμπαντ και μου φερε depon και χαπακώθηκα, αλλά πάλι χάλια είμαι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πάντως βρε κορίτσι, εγώ έχω τον παιδικό να κατηγορώ για τις ιώσεις, αλλά βλέπω ότι και τα δικά σας - ορισμένα βέβαια - αρρωσταίνουν αρκετά!

Τελικά δεν τα γλυτώνουμε, εκτός αν τα κλείσουμε σε ροζ, αποστειρωμένες, τσιχλόφουσκες! :D

Ελενάκι δεν ήξερα ότι ήταν άρρωστη η δική σου, περαστικά σας.

Αχ, ευτυχώς ήρθε ο χάζμπαντ και μου φερε depon και χαπακώθηκα, αλλά πάλι χάλια είμαι!

ευχαριστω μαεστρια.εμενα μαλλον ειναι ευαισθητη,δεν ξερω.

αλλα οπως στον παιδικο που ερχονται σ'επαφη με πολλα παιδακια,ετσι κι η δικια μου,ερχεται σ'επαφη με πολλα παιδακια.ξαδερφακια,γειτονακια,παιδακια στην παιδικη χαρα,την ελιζα την φιλεναδα της που παει στον παιδικο τωρα κι αυτη.κι οπως ειπες κι εσυ,δεν μπορω να την αφησω κλεισμενη μεσα,τωρα μια βδομαδα την εχω σε καραντινα,κι ολη την ωρα κλαιει και γκρινιαζει,ενω αν την παω μια βολτα αμεσως ξεχνιεται κι ας ποναει.αλλα ενα μηνα τωρα οντως ταλαιπωριεται το κακομοιρο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

τζες,ποιο ειναι αυτο το εμβολιο που λες για την γαστρεντεριτιδα?και ποτε το

Το εμβόλιο λέγεται rotateq καί γίνεται μέχρι 2 χρονών σε δύο δόσεις αν θυμάμαι καλά, εμείς ήταν το κάναμε μαζί με το πρώτο υποχρεωτικό που έχουν επειδή οπως είπα ο γιος πάει σχολείο

Aααααααααααααχ, θα ξαναρρωστήσω και δεν προλαβαίνω καλέ αυτή τη βδομάδαααααααα!

Α, επίσης, επειδή έχουν πέσει οι πωλήσεις των αυτοκινήτων, μας έχουν πάρει όλες σχεδόν οι αντιπροσωπείες που πήγαμε τηλέφωνο, κάθε φορά με διαφορετική προσφορά.

Πλάκα έχει. :D

Καμιά δεν είναι εδώ;; Να τα πιούμε; Τι να πιούμε δηλαδή; Προς το παρόν πίνω αυτό:

%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%B9.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας..εδω ειμαι και εγω παλι..

σημερα πηγαμε στον γιατρο μου και εχω φυγει με μια μικρη απογοητευση αλλα ελπιζω οτι θα πανε τα πραγματα καλα γενικα.

Οπως υπολογιζα η κυηση ειναι αρκετα μικρη γυρω στις 4-5 εβδομαδες (εγω το ξερα γιατι ηξερα και ποτε ειχα επαφες και οτι ο κυκλος μου ηταν πανω απο 28 ημερων τον τελευταιο καιρο αλλα ο γιατρος δεν τα ηξερε ολ αυτα..) και στον υπερηχο φαινεται μονο ο σακος οτι ειναι στη μητρα. Δεν μπορουμε να δουμε ακομη το κυημα και ετσι θα παω σε δεκαπεντε μερες παλι.

Ομως εχω και ενα αιματωματακι στη μητρα και μια μικρη κυστη που απο οτι λεει ο γιατρος δεν ειναι αποκολληση γιατι ειναι μακρυα απο τον σακο αλλα αυτο εχει δημιουργηθει κατα τη συλληψη. Αναμενομενο ειναι να απορροφηθει απο τον οργανισμο μαζι και η κυστη μεχρι τον 3ο μηνα.

Στο θεμα προσοχης λεει να προσεχω οπως θα προσεχε καθε γυναικα στην εγκυμοσυνη της και στο θεμα της δουλειας πιστευει οτι πρεπει να δουλευω μεχρι να κανω περιδεση για μετα το αφηνει στην δικη μου επιλογη αν και δεν ειναι απολυτα συμφωνος...(δεν το πε ξεκαθα αλλα φανηκε απο τον τροπο που μας το πε)..βεβαια μεχρι να φθασουμε στην περιδεση πρεπει να δουμε το κυημα σε δεκαπεντε μερες, να παει καλα το α τριμηνο και να χουμε καλη αυχενικη και Pap A.. δηλαδη εχουμε δρομο μπροστα μας και αγωνιες..

μου πε κιολας οτι λογω της κυστης ισως σε λιγο καιρο να χω και ενοχλησεις (πονακια στη δεξια μερια) ωστε να το ξερω και να μην ανησυχω..

οπως λεει παντα μονο το αιμα και οι συχνες συσπασεις μας ανησυχουν..ιδιως για το α τριμηνο το αιμα..

αυτα.. δεν ηταν και οτι καλυτερο για να μαι ηρεμη..

μακαρι να παμε και να δουμε το κυημα και παλμο την αλλη φορα..αλλωστε δεν ειχαμε ιστορικο με παλινδρομησεις παλιοτερα αλλα και δεν ειχε κατσει να παμε και τοσο νωρις για υπερηχο..

αυτα.. σκαω και δεν μιλαω αλλο γιατι προφανως δεν το χω παρει καλα το θεμα...και ειναι λαθος..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...