Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....

Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.

Μην ψάχνεις παραδείγματα για να πατήσεις λάθος το πας κορίτσι μου ...έχουμε όλες μας πιστεύω άπειρα παραδείγματα ,έχω φίλη που δεν είχε ποτέ περίοδο της είπαν δεν θα κάνεις ποτέ παιδί δεν έκανε τίποτα έμεινε έγκυος στα 45 και μετά άρχισαν να λένε ότι είναι θαύμα ...

Στα 30 εγώ γνωρίζω τι βιταμίνες είχα;όχι βέβαια στα 35 εγώ γνωρίζω τι ΑΜΗ είχα; Όχι βέβαια με ένοιαζε να το ψάξω;όχι 

Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση ...γενική άποψη μου είναι αυτή δεν πάει προσωπικά σε σένα μην με παρεξηγήσεις 

Θα πιαστω από το τελευταίο γιατί σας διαβάζω όλες και λίγο πολύ συμφωνώ με όλες. Ψάχνουμε το αίτιο όχι την λύση και όταν ψάχνεις το αίτιο είσαι αναγκασμένος να τα δεις όλα. Το σωστό είναι όλοι οι επαγγελματίες υγείας γύρω σου να συνεργάζονται και να ψάχνουν τα αίτια όχι μόνο ο ένας ο γυναικολόγος. Δεν είναι θεός. Και μόνες σας το λέτε πως έχουν έπαρση ε στο χέρι μας είναι να τους την κόψουμε, να σταματήσουμε να τους αντιμετωπίζουμε σαν παντογνώστες και θεούς. Στην τελική εδώ που μπλέξαμε δεν μας παίρνει να αφήνουμε τίποτα στην τύχη του άρα δεν θα διαλέξουμε στην τύχη κανένα γιατρό είτε γυναικολόγο, είτε ανδρολόγο, είτε ενδοκρινολόγο ούτε καν παθολόγο! Θα διαλέγατε παιδίατρο για το παιδί σας τυχαία;; Θα τον ακούγατε τυφλά χωρίς να τον αμφισβητήσετε; Δεν νομίζω! 
      Εγώ πάντως ούτε τον λογιστή μου δεν εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια που κάνει τα λογιστικά της εταιρείας μου. Τον υποβάλω σε έλεγχο τακτικά γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι κάτι θα του ξεφύγει! Επειδή έχουμε πολλές λογίστριες στην παρέα μας 🤭

Δεν είμαστε γιατροί, δυστυχώς όμως μπήκαμε στον χώρο και διαβάσαμε, μάθαμε, ανταλλάξαμε απόψεις. Στο τέλος όμως όλα αυτά θα πρέπει να φιλτράρονται και να εμπιστευτούμε αυτούς που έχουμε δίπλα μας συμμάχους σε αυτή τη μάχη και να θυμάστε οι γιατροί είναι σύμμαχοι μας. Στον πόλεμο πρέπει να διαλέγουμε σοφά τους συμμάχους μας. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΝΑΙ!

Κωμικοτραγική δεν είναι; Γέλασα την πρώτη φορά, ειδικά με την προσπάθεια συνεννόησης. :mrgreen:

Αλλά ρε 'συ, πόσους ηλικιωμένους μπορούν πραγματικά να καλύψουν αυτοί;

Λοιπον..

πριν την τυπισα με το καραοκε (την κινεζα) δειχνει μια αλλη ορθια που ρωταει τον γερο

=κρυωνετε?

=οχι

=δεν κρυωνετε?

=οχι

=σιγουρα δεν κρυωνετε?

αυτη ειναι η κουνιαδα μου all day long απο τη πρωτη μερα που την εχω γνωρισει.. καθε μερα πως να την παλεψεις??:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

130τμ και δεν έχετε χώρους??

αν δεν έχει όμως τη σωστή διαρρύθμιση...

εγώ δεν μπορώ πόρτες και λαβύρινθους...αλλά τουλάχιστον είναι δικό σας!!

κι εγώ επίπλωση έχω απλή...ικέα...τα οικονομικά,γιατί έχει και πιο ακριβά...

τον καναπέ και το τραπεζάκι του σαλονιού θέλω να αλλάξουμε πόσα χρόνια τώρα και ακόμα...

και την τηλεόραση...21 ιντσών για τον χώρο εδώ είναι μικρή...

αλλά που????

αχ άτιμη κοινωνία!!!!

πιάσαμε πάτο!!!

επιπλεον στα 130 τρ εχω ενα υπογειο 30 τμ, μια εξωτερικη αποθηκη και ενα κλιμακοστασιο.. αυτα επιπλεον.. και ειναι ΤΙΓΚΑ στην πραματια που φυλαει ερμητικα η αγαπημενη μου..δεν ανοιγουν οι πορτες λεμε.. χωρις υπερβολη.. και δεν πεταει τιποτε.. εκει να ρημαζουν, να σαπιζουν και να λεει οτι εχει ..απλα οτι εχει..

ειναι να αυτοκτονεις.. ελπιζω οτι δικαιολογουνται τα νευρα μου..

ήθελα να ήξερα τι μαζεύει...εμείς αποθήκη δεν έχουμε...

μια ντουλάπα πλαστική στο μπαλκόνι,ένα ντουλαπάκι μικρό κάτω από τη σκάλα την εσωτερική,ντουλάπες όχι πολύ μεγάλες...

κι ευτηχώς που εχω και το κρεβάτι μου με μηχανισμό,αποθηκευτικό χώρο!!!

εδω στο δωματιο της μικρης εχω δυο 2 ΔΥΟ διπλες ντουλαπες εντοιχισμενες και αυτες τιγκα στο ρουχο και στα μπιχλιμπιδια.. και για το παιδι εκανα μια ντουλαπα επιπλεον εξωτερικη και ειμαστε μειον στο χωρου στο δωματιο της..

εχω μια κουζινα 3*4, δυστυχως ενα μικρο μπανιο 2*2 σχεδον,ενα μικρο Wc που το χουμε παραχωρησει για αποκλειστικη χρηση της κουνιαδας (Εχει θεματακι για αυτο οχι για κανενα αλλο λογο) και τρια υπνοδωματια.

Το δικο μου 4,30*4,30 , της μικρης 4,00*4,00 και της κουνιαδας (το πρωην του ανδρα μου) 3,5*3 και βεβαια σαλονι και τραπεζαρια (μικρα δυστυχως με ενδοιαμεσα συρταροτη πορτα..

και αυλη..

η αληθεια ειναι οτι με το σπιτι δεν εχω προβλημα αν και παλιο ειμαι περηφανη για αυτο, λιγα πραγματα θα αλλαζα.. το προβλημα της κουνιαδας μου με το να κραταει απειρα αχρηστα πραγματα ειναι το θεμα μου και δεν θα λυθει..εν ζωη τουλαχιστον..

Διαφημίσεις

πιάσαμε πάτο!!!

no way to go, but up then!!! :D

Λοιπον..

πριν την τυπισα με το καραοκε (την κινεζα) δειχνει μια αλλη ορθια που ρωταει τον γερο

=κρυωνετε?

=οχι

=δεν κρυωνετε?

=οχι

=σιγουρα δεν κρυωνετε?

αυτη ειναι η κουνιαδα μου all day long απο τη πρωτη μερα που την εχω γνωρισει.. καθε μερα πως να την παλεψεις??:mrgreen:

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Μα, ίδιες!

ειναι ΤΙΓΚΑ στην πραματια που φυλαει ερμητικα η αγαπημενη μου..δεν ανοιγουν οι πορτες λεμε.. χωρις υπερβολη.. και δεν πεταει τιποτε.. εκει να ρημαζουν, να σαπιζουν και να λεει οτι εχει ..απλα οτι εχει..

ειναι να αυτοκτονεις.. ελπιζω οτι δικαιολογουνται τα νευρα μου..

Δίκιο βουνόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!

Στο 'χω ξαναπεί, είναι η χαμένη δίδυμη αδελφή της πεθεράς μου! ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι κι εκείνη. Κι αν δεν την συγκρατήσω, προσπαθεί να μου πασάρει κι εμένα σαβούρα! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σκεψου οτι απο τα 11 της ζει σε αυτο το σπιτι

σκεψου οτι απο τετοια ηλικια οταν κατι της αρεσε το μαζευε για ενθυμιο, για προικα για οτιδηποτε

σκεψου οτι μεγαλωνοντας μαζευε για την προικα της και με την υπαρξη αργοτερα του αδελφου της μαζευε και για εκεινον

σκεψου οτι μεγαλωνοντας δεν ηθελε να αποχωρειται πραγματα που θυμιζαν το ενδοξο οικογενειακο παρελθον και τα κραταγε η αν καποιος αλλος της τα εκανε δωρο (πολλα απο αυτα)

σκεψου οτι η δεκαετια του 1990 ηταν απο τις πιο ακμαιες καταναλωτικες και τοτε ειχε ανεση οικονομικη και ηταν η φαση της σαβουρας δηλαδη εβγαζαν τα περιοδικα δωρα (τοτε ξεκινησε) μαζευε και εκεινη..

Τσαντες διαφημιστικες? Πετσετες? Κουβερτες φλις?

Μην αναφερθω στα ποτηρια και στις κουπες ειτε μεμονομενα κομματια ειτε διαφημιστικα (το υπογειο ειναι ΤΙΓΚΑ στο γυαλικο)

Μεχρι και σερβιτσια απο τις προγιαγιαδες εχει..

Επισης εχει πολλες κουτες με περιοδικα μαγειρικης..

εδω παει στο σουπερ και αν εχει βγαλει ενημερωτικο ΠΟΤΕ δεν παιρνει ενα.. παιρνει 10 και καλα για να μοιρασει στις φιλες της και παντα τα κραταει εκεινη..

μονο μουμια δεν θα βρουμε στις ανασκαφες...

μακάρι ότι ονειρευόμασταν να το είχαμε!!!

κι εγώ άλλα είχα φανταστεί...

σαβούρα και η μάνα μου μαζεύει...έχει μετακομίσει στο δικό της σπίτι εδώ και 3 χρόνια, κι ακόμα έχει κούτες μετακόμισης στην αποθήκη...δεν τα έχει ανοίξει να ξεδιαλέξει τη σαβούρα...πάω να ετοιμάσω φαγητό...

και βεβαια σκεψου οτι σε αυτο το σπιτι δεν υπηρχε μονη της... μαζευαν και οι γονεις της (λογικο) και ο αδελφος (ο οποιος ομως ακολουθουσε χναρια της αδελφης)

και οπως και ναχει αν δεν εισαι στο ενοικιο και να χρειαζεται να μετακομιζεις ΔΕΝ πετας ευκολα.. και ετσι δεν μαθαινεις.. νομιζεις οτι ολα μπορεις να τα χεις..

αλλα αν ηταν πιο συνεργασιμη θα χαμε και αποθηκευτικο χωρο ικανο και πλυσταριο -σιδερωτηριο ανετα και χωρο για τον ανδρα μου για τις δουλειες του...

τι να λεμε τωρα

Διαφημίσεις

Σκέψου ότι η πεθερά μου είναι γραμμένη στο JUNIOR CLUB των GOODYS και μαζεύει ότι δωράκι δώσουν ή της στείλουνε!!!

Σ' έφαγα;;; ;)

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ!!!

ΠΟΣΟ ΙΔΙΕΣ ΠΙΑ!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι οσο ειχε χρηματα (πανω απο δεκαετια) για πεταμα αγοραζε happy meal Mc Donalds Και Goodys Και εχω κουτες με αθικτα παιχνιδια.. ηδη καθε λιγο και λιγακι της βγαζει διαφορα

Αλλα δεν εχει γινει μελος στο Junior Club και αυτο προφανως γιατι οταν θα το κανανε θα ταν στη φαση που χε σταματησει και δεν το μαθε ποτε..

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....!!!! :mrgreen:

Ιδιως τις περιοδους 1997-1998-1999 εχουμε δεν ξερω ποσα αθικτα μη ανοιγμενα κουτακια συσκευασιας happy meal επειδη ειχαν χαρτοκοπτικη επανω με το εκαστοτε θεμα..

αλλα αντε και πες αυτα με τα παιδια πιανουν τοπο.. δεν τα γκρινιαζω.. τα αλλα με διαολιζουν τη γυναικα..

εχω μια κουτα με διαφημιστικα σφηνοποτηρα (μεγαλη κουτα)

και αλλες δυο με σφινοποτηρα του κιλου συσκευασμενα σε ντουζινες.. τα μεζευε ο ανδρας μου οταν δουλευε στα μπαρ..

μην πω για το ποσες πετσετες του μπαρμαν...

αυτον τον περιορισα ομως..

και στο παταρι (τιγκα και αυτο εννοειται) εχει καμια 12αρια γυαλινες πιατελες χριστουγεννιατικες (καλα ως εδω.. παντα μου ναι χρησιμες) που γραφουν Happy 2000!! Αντε και τι να τις κανω με την ημερομηνια πανω??????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...