Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....

Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.

Μην ψάχνεις παραδείγματα για να πατήσεις λάθος το πας κορίτσι μου ...έχουμε όλες μας πιστεύω άπειρα παραδείγματα ,έχω φίλη που δεν είχε ποτέ περίοδο της είπαν δεν θα κάνεις ποτέ παιδί δεν έκανε τίποτα έμεινε έγκυος στα 45 και μετά άρχισαν να λένε ότι είναι θαύμα ...

Στα 30 εγώ γνωρίζω τι βιταμίνες είχα;όχι βέβαια στα 35 εγώ γνωρίζω τι ΑΜΗ είχα; Όχι βέβαια με ένοιαζε να το ψάξω;όχι 

Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση ...γενική άποψη μου είναι αυτή δεν πάει προσωπικά σε σένα μην με παρεξηγήσεις 

Θα πιαστω από το τελευταίο γιατί σας διαβάζω όλες και λίγο πολύ συμφωνώ με όλες. Ψάχνουμε το αίτιο όχι την λύση και όταν ψάχνεις το αίτιο είσαι αναγκασμένος να τα δεις όλα. Το σωστό είναι όλοι οι επαγγελματίες υγείας γύρω σου να συνεργάζονται και να ψάχνουν τα αίτια όχι μόνο ο ένας ο γυναικολόγος. Δεν είναι θεός. Και μόνες σας το λέτε πως έχουν έπαρση ε στο χέρι μας είναι να τους την κόψουμε, να σταματήσουμε να τους αντιμετωπίζουμε σαν παντογνώστες και θεούς. Στην τελική εδώ που μπλέξαμε δεν μας παίρνει να αφήνουμε τίποτα στην τύχη του άρα δεν θα διαλέξουμε στην τύχη κανένα γιατρό είτε γυναικολόγο, είτε ανδρολόγο, είτε ενδοκρινολόγο ούτε καν παθολόγο! Θα διαλέγατε παιδίατρο για το παιδί σας τυχαία;; Θα τον ακούγατε τυφλά χωρίς να τον αμφισβητήσετε; Δεν νομίζω! 
      Εγώ πάντως ούτε τον λογιστή μου δεν εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια που κάνει τα λογιστικά της εταιρείας μου. Τον υποβάλω σε έλεγχο τακτικά γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι κάτι θα του ξεφύγει! Επειδή έχουμε πολλές λογίστριες στην παρέα μας 🤭

Δεν είμαστε γιατροί, δυστυχώς όμως μπήκαμε στον χώρο και διαβάσαμε, μάθαμε, ανταλλάξαμε απόψεις. Στο τέλος όμως όλα αυτά θα πρέπει να φιλτράρονται και να εμπιστευτούμε αυτούς που έχουμε δίπλα μας συμμάχους σε αυτή τη μάχη και να θυμάστε οι γιατροί είναι σύμμαχοι μας. Στον πόλεμο πρέπει να διαλέγουμε σοφά τους συμμάχους μας. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά με τα τούρκικα ΕΛΕΟΣ!

Με το κιλό τα παίρνουνε πλέον, σε λίγο θα τα σιχαθούν κι αυτοί (αυτές) που τα βλέπουνε (θέλω να πιστέυω).

Εμένα, φυσικά, οι γονείς είναι φανατικοί θαυμαστές.

Και λέει η μάνα μου (και η μία η αδελφή - η πολύτεκνη), αχ τι ωραίος ο Ονούρ!

Μλκα θα ΞΕΡΑΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! Τα φαλλοκρατικά μου πρότυπα μέσα, είναι ωραίος ΑΥΤΟΣ;;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

cristin καλημερα!

εχθες εβαλα τις κουρτινες και μου χει μεινει αλλη μια και καθαρισα οοοοοολες τις πορτες απο λεκεδες και μουτζουρες (12 πορτες!) και απο το παραπνω σκ θα βγαλω όλα τα καλοκαιρινα σεμεν οπου εχω (εχω παλια επιπλωση) και θα βαλω τα χειμωνιατικα για να ναι ετοιμα για τη γιορτη μου..εν μεσω αυτης της γενικης μαλλον θα στρωσουμε κιολας..πχ στο παιδικο και στο σαλονι..

12 πορτες???:oεγω μετρησα του σπιτιου μου και εχω 6!ποσα δωματια εχετε ?

βαζεις και σεμεν ???καλε ,δεν ειναι πια στη μοδα...σεμεν εβαζε η μανα μου σε ολο το σπιτι ,οταν ειμαστε μικρα και τα εχει βγαλει τωρα πια....

ποτε θα βαλεις τικερ για το νεο μπεμπε?ελα ελα,μην το φοβασαι,διωχνει και τη γρουσουζια!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλώς το χριστινάκι!!!

εδώ έχει υγρασία 80-90%....στο σπίτι έχω υγρόμετρο,δεν φτάνει πάνω από 30-40%...

συμφωνώ με μαεστρία...τον βλέπεις τον άλλον στο σπίτι πως είναι...

εμείς μένουμε μαζί 6 χρόνια τώρα...

πόσο να άλλαζε πια?και τον έβλεπα με τα ανήψια μας...

τον θέλουν όλα τα παιδιά...η ανηψιά μου τρελαίνεται γι'αυτόν...

α ρε χειμωνιάτικα άτιμα!!!!!

δεν μπορείτε να βγείτε μόνα σας???

Καλά με τα τούρκικα ΕΛΕΟΣ!

Με το κιλό τα παίρνουνε πλέον, σε λίγο θα τα σιχαθούν κι αυτοί (αυτές) που τα βλέπουνε (θέλω να πιστέυω).

Εμένα, φυσικά, οι γονείς είναι φανατικοί θαυμαστές.

Και λέει η μάνα μου (και η μία η αδελφή - η πολύτεκνη), αχ τι ωραίος ο Ονούρ!

Μλκα θα ΞΕΡΑΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! Τα φαλλοκρατικά μου πρότυπα μέσα, είναι ωραίος ΑΥΤΟΣ;;;;

αυτος οχι !!!!ισως ο α-φαλλος του!:D:D:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

καλώς το χριστινάκι!!!

εδώ έχει υγρασία 80-90%....στο σπίτι έχω υγρόμετρο,δεν φτάνει πάνω από 30-40%...

συμφωνώ με μαεστρία...τον βλέπεις τον άλλον στο σπίτι πως είναι...

εμείς μένουμε μαζί 6 χρόνια τώρα...

πόσο να άλλαζε πια?και τον έβλεπα με τα ανήψια μας...

τον θέλουν όλα τα παιδιά...η ανηψιά μου τρελαίνεται γι'αυτόν...

α ρε χειμωνιάτικα άτιμα!!!!!

δεν μπορείτε να βγείτε μόνα σας???

κι εμενα με βοηθουσε σε καποιες δουλειες ...πχ.μαγειρευει καμια φορα,βγαζει τα σκουπιδια ή βγαζει κρεας απο την καταψυξη για να ξεπαγωνει,αλλα ο χρονος που ασχολειται με τα παιδια ειναι πολυ λιγος...δεν εκανα καλη μαντεψια φαινεται:wink:

εμενα το υγρομετρο τωρα λεει 71%,και εχω και ασθμα!

κι εγω βαριεμαι να ανοιγω παλι βαλιτσες και σακουλες...ασε που χρειαζομαστε καμποσες αγορες σε ρουχα,και τσαντιζομαι που δεν μπορω να ψωνισω τιποτα!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

κι εμενα με βοηθουσε σε καποιες δουλειες ...πχ.μαγειρευει καμια φορα,βγαζει τα σκουπιδια ή βγαζει κρεας απο την καταψυξη για να ξεπαγωνει,αλλα ο χρονος που ασχολειται με τα παιδια ειναι πολυ λιγος...δεν εκανα καλη μαντεψια φαινεται:wink:

εμενα το υγρομετρο τωρα λεει 71%,και εχω και ασθμα!

κι εγω βαριεμαι να ανοιγω παλι βαλιτσες και σακουλες...ασε που χρειαζομαστε καμποσες αγορες σε ρουχα,και τσαντιζομαι που δεν μπορω να ψωνισω τιποτα!

:?:???: :? ειμαι τελειως βλαμμενη.. σε σκεφθηκα χθες γιατι ενω ειχα ρουχα για την κορη σου πρωτου το συνδυασω ειχα ηδη προλαβει και τα χα μοιρασει σε δυο γνωστες που εκαναν μωρα κοριτσια κοντα με εσενα .. τωρα οι δυο βαλιτσες που μου χουν ξεμεινει ειναι για τελειως αναποδη εποχη και δεν παιζουν..ουτε για μενα θα κανουν οταν γεννησω..πανε για δωρεες..

ειναι 130 τμ το σπιτι και ειναι με παλια διαρυθμιση ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ!!

Και εχω κρατησει (για οικονομικους λογους φυσικα) την τραπεζαρια της πεθερας μου και ειναι χωριατικο βαρυ στυλ και ετσι παντα βαζουμε σεμεν τα οποια ειναι πλεγμενα απο τη θεια του ανδρα μου η οποια το χε επαγγελμα (Θεος να τους συγχωραει εκει που ναι ολοι ομως!)

καλο μεσημερι cristin!

12 πορτες???:oεγω μετρησα του σπιτιου μου και εχω 6!ποσα δωματια εχετε ?

βαζεις και σεμεν ???καλε ,δεν ειναι πια στη μοδα...σεμεν εβαζε η μανα μου σε ολο το σπιτι ,οταν ειμαστε μικρα και τα εχει βγαλει τωρα πια....

ποτε θα βαλεις τικερ για το νεο μπεμπε?ελα ελα,μην το φοβασαι,διωχνει και τη γρουσουζια!!!!

Kι εγώ 4 εσωτερικές πόρτες έχω. Αλλά μην κοιτάς την προσπ, μένει σε μονοκατοικία, λογικό να 'ναι μεγαλύτερη.

Σεμέν εμένα η μάνα μου βάζει ακόμα. Ήθελα να μου δώσει κι εμένα, που τα ετοίμασε, αλλά της είπα "κράτα τα, να μου τα φυλάς". :mrgreen:

αυτος οχι !!!!ισως ο α-φαλλος του!:D:D:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χα Χα ΚΑΛΟ!!!

αποχωρω!

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Ωραία ήταν και τόσο που έκατσες κορίτσι!

Φιλάκια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Σιγα τον Γκομενο πια αυτος ο Ονουρ.. επισης ΒΑΡΕΘΗΚΑ να βλεπω την κουνιαδα να κλαιει με μαυρο δακρυ καθε απογευμα.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! Και μετα ειναι σαν Μεγαλη Παρασκευη και οταν τη ρωτας τι εχει σου λεει οτι την εχει επηρεασει η βλακεια..

τωρα θα μου πειτε τι φταιει το εργο αν αυτη παθαινει ταυτιση..ελα ντε...ωρες ωρες μιλαει λες και συμβαινουν στα αληθεια στην ζωη της..

εχετε δει μια διαφημιση απο εναν οργανισμο γραμμη ζωης που δειχνει εναν γερο να χει διαφορες να τον προσεχουν? Και στο τελος καταληγει να ναι μονος και διαφημιζει την υπηρεσια με το κοκκινο κουμπι?

εχετε δει μια διαφημιση απο εναν οργανισμο γραμμη ζωης που δειχνει εναν γερο να χει διαφορες να τον προσεχουν? Και στο τελος καταληγει να ναι μονος και διαφημιζει την υπηρεσια με το κοκκινο κουμπι?

ΝΑΙ!

Κωμικοτραγική δεν είναι; Γέλασα την πρώτη φορά, ειδικά με την προσπάθεια συνεννόησης. :mrgreen:

Αλλά ρε 'συ, πόσους ηλικιωμένους μπορούν πραγματικά να καλύψουν αυτοί;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

130τμ και δεν έχετε χώρους??

αν δεν έχει όμως τη σωστή διαρρύθμιση...

εγώ δεν μπορώ πόρτες και λαβύρινθους...αλλά τουλάχιστον είναι δικό σας!!

κι εγώ επίπλωση έχω απλή...ικέα...τα οικονομικά,γιατί έχει και πιο ακριβά...

τον καναπέ και το τραπεζάκι του σαλονιού θέλω να αλλάξουμε πόσα χρόνια τώρα και ακόμα...

και την τηλεόραση...21 ιντσών για τον χώρο εδώ είναι μικρή...

αλλά που????

αχ άτιμη κοινωνία!!!!

πιάσαμε πάτο!!!

δεν την έχω δει τη διαφήμιση...καλή??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...