Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofiiii είπε:

Άμα είσαι άνθρωπος με ενσυναίσθηση και ο εγωισμός από την ψυχή σου απουσιάζει ,μια χαρά καθαρά σκέφτεσαι ...

Η μαύρη τρύπα που αναφέρεις αφορά στο να μείνει κάποια έγκυος;βρίσκονται σε μαύρη τρύπα επειδή δεν μπορούν και δυσκολευονται να τα καταφέρουν  ;τον εαυτό σου δεν τον αγαπάς πρώτα από όλα ,γιατί να τον βάλεις μες την μαύρη τρύπα;απλή ερώτηση κανω να καταλάβω το σκεπτικό.

όσοι με γνωρίζουν ξέρουν και τονίζουν ότι δεν έχω ίχνος εγωισμού μέσα μου σε σημείο που κάνω άπειρες φορές τον Μαλάκα. 

Στην μαύρη τρύπα που λέω δεν μπαίνεις μόνη σου. δεν θα σου το αναλύσω όμως. Αφού ψάχνεις το κάθε τι για να μην αφήνεις τίποτα στα χέρια του κάθε επιτήδειου. Διάβασε λίγο για την υπογονιμότητα, την ψυχολογία, την κατάθλιψη, μελέτα λίγο την κοινωνία μας, τον κόσμο γύρο μας και έλα πάλι να με ρωτήσεις. Επειδή δεν είσαι υπογόνιμη και δεν μπορείς να καταλάβεις πως φτάνεις σε αυτό το σημείο, διάβασε όλα όσα σου είπα, από ότι κατάλαβα είσαι καλή στην μελέτη.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

jesgk ευχαριστω για την ευχη και οντως δειχνει να ειναι σχεδον ανωδυνος ο τερματισμος του θηλασμου και ελπιζω να μην εχουμε πισωγυρισματα αν και οι εμπειρες μου λενε οτι μονο μια ιωση κινδυνευει να μας οπισθογυρισει.. ελπιζω να μη χρειαστει μεχρι να συνηθισει..

miamama αποκτουν την απλα τους στο μονο κρεβατι.. βεβαια η δικια μου με θελει διπλα της (ενα ακομη θεμα να λυσουμε αλλα ενεκα αποθηλασμου δεν θελω να της τα στερησω ολα μαζι..αν κρατησει να κοιμαται σερι τις νυχτες -λεμε τωρα- θα αρχισω να την κανω σιγα σιγα)

εμενα τελευταια (απο πριν αρχισουμε τον αποθηλασμο, πανω απο μηνα) τριζει τα δοντια της κυριως στον ξυπνιο της.. πιστευω απο ανακουφιση για τις ενοχλησεις απο τα δοντια.. τι να πω..

τοσα ψυχολογικα αυτοτο παιδακι μου γιατι δεν ξερω..

και εγω εχω αρκετη δουλεια σημερα..και συχνοουρια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω πηγα jumbo και της πηρα κατι μακρυμανικα φορμακια για μεσα στο σπιτι και αυριο θα παω zara να ψωνισω και για τη μικρη ρουχα εξοδου γιατι δεν εχει για το νουμερο της και για μενα (ριχτες μπλουζες μαλλον) γιατι ναι μεν χρειαζομαι νεα ρουχα αλλα εφοσον προκειται να παχυνω ειναι ασκοπο να παω να ψωνισω και να μην μπορω να τα βαλω σε λιγο καιρο.. Θα βολευτω με αυτα που εχω τζην και φουστες και θα παρω μονο μπλουζακια, αντε αν βρω καμια φαρδυα παντελονα με λαστιχοστη μεση. Και μετα αν χρειαζομαι θα παρω και ρουχα εγκυμοσυνης.

Επισης θα παρω και ενα ζευγαρι μποτες χαμηλες..αν βρω κατι που να μου αρεσει..

σημερα εντωμεταξυ η κουνιαδα φροντισε να μου επαληθευσει το αγαπημενο μου μοτο:

Ο εξυπνος παραδεχεται

ο πονηρος δικαιολογειται

ο βλακας επιμενει..

ειπε κατι εχθες σε μια συγγενη (Απο τις γνωστες κατινουλες) σχετικα με μενα ξεροντας οτι ειμαι διπλα και το ακουω και σημερα που της την ειπα στην αρχη το αρνηθηκε, μετα μου πε οτι δεν το πε για μενα και μετα επλεξε μια απιθανη ιστορια δηθεν διαλογο και τι εννοουσε..

εννοειτι οτι ουτε εγω ουτε ο ανδρας μου την πιστεψε γιατι απλα ετσι κανει καθε φορα που φθανει σε αδιεξοδο..

και βεβαια στο τελος η απαντηση μου ηταν το μοτο..και την αφησα να επιλεξει μεταξυ του πονηρου και του βλακα..

σκυλα λεμε..ανελεητη

α μάλιστα...και πάλι όμως όταν πάρετε το καινούριο θα είσαι χωρίς αυτοκίνητο...

Mόνο το θέμα του πρωινού με ζορίζει, γιατί αλλιώς δεν θέλω καθημερινά αυτοκίνητο. :roll:

είναι μια αναποφάσιστη,θεσσαλονίκη κιόλας.

Ποια καλέ; Να πάω να τη βρω, να της πω καμιά καλή κουβέντα!!! :mrgreen:

σκυλα λεμε..ανελεητη

Τς, τς, τι τραβάει αυτή η "άγια" γυναίκα από σένα τη μέγαιρα! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

κι εγώ χρειάζομαι ρούχα,αλλά δεν παίζει...

κι όσο σκεφτομαι ότι κάποτε ψώνιζα πολύ συχνά...

παλιές καλές εποχές...

εγώ περιμένω να γεμίσουν τα μαγαζιά εμπόρευμα,γιατί με την απεργία είχαν τα καλοκαιρινά ακόμα...το sam 0-13 είχε κλείσει προσωρινά...

λέω να πάω και στα sprider να δω τα παιδικά,έχω να πάω χρόνια...και είναι δίπλα,με τα πόδια πάω...

χρειαζόμαι για την μικρή...για το σπίτι ρούχα απλά,πυτζάμες και ρούχα εξόδου...

κι ένα παλτό σαν το περσυνό της,ζαρα!!

βρε την κουνιαδούλα...της αρέσει να προκαλεί...αλλά κι εσύ δεν το άφησες...το θυμήθηκες...

έτσι και η μία εκ των 2 που έχω....

κακιούλες και πάει λέγοντας!!

προχθές του είπα του άντρα μου σε μια κουβέντα...ώρες ώρες δεν θέλω να την βλέπω,αλλά κάνω υπομονή...

και με νευριάζει που είναι εδώ και τα βλέπει όλα χάλια...

"οι δρόμοι χάλια,πάρκινκ δεν μπορώ να βρω, οι άνθρωποι χάλια, ακριβά τα πάντα,το σούπερ μάρκετ,η βενζίνη, τα φροντιστίρια του παιδιού..."

της είπε κανείς να φύγει από το σπίτι της,που πληρώνει δάνειο,από το χωριό της που είναι πιο φθηνά,για να έρθει εδώ να νοικιάσει άλλο και να έχει παραπάνω έξοδα?

και όποτε βρισκόμαστε αυτό μας λέει...ακριβό εκείνο,ακριβό το άλλο...

και ψωνίζει και πολύ συχνά...

δεν μας φτάνουν τα δικά μας...

τα πήρα πάλι!!!!!!!!!!

εχθες ειμασταν οι δυο μας στο σπιτι μονες και μπορουσα ΑΝΕΤΑ να της την πω ΚΑΙ να τσακωθουμε με την ησυχια μας αλλα ειχα τοσα πραγματα να κανω απο τη στιγμη που ελειπε το παιδι που το μονο που μου ελειπε ειναι να τσακωνομαι μαζι της.. και επειδη και εκεινη ηξερε οτι θα μπορουσε να γινει το οτιδηποτε μιας και της τα χω μαζεμενα ειχε παρει οοοοολα τα περιοδικα και τις εφημεριδες που μαζευει στο δωματιο της μηνες τωρα και καθοταν στην αυλη και τις διαβαζε μια- μια (για να καταλαβαιτε οταν πρεπει να κανει μια δουλεια πως την κανει δηλαδη) (οχι ξεφυλλιζε..διαβαζε) για να κραταει αποκομματα απο αυτα που την ενδιαφερουν και αυτο γινοταν απο το πρωι μεχρι αργα το απογευμα που γυρισα το παιδι σπιτι..

και καλα ετσι συμμαζευε το δωματιο της (τον αμαζευτο εχει ειλικρινα)

τεσπα.. σημερα λοιπον αν και ξερει οτι 8.30 φευγω απο το σπιτι και τωρα που ειμαι εγκυος ο συζυγος με παει και με φερνει ξαφνικα βρεθηκε 8.15 ντυμενη στολισμενη για να παει λεει Λαικη...και πριν μας πει οτι θα παει λαικη καθοταν ηδη ενα 10λεπτο στο τηλεφωνο να παιρνει να κλεισει ραντεβου στο ΙΚΑ..

και εγω να προσπαθω να ετοιμαστω με τη μικρη στα ποδια και ο ανδρας μου να νομιζει οτι θα φευγαμε..

μεχρι που την ειδα ντυμενη την ρωτησα και αρχισε να λεει τα παλαβα της.. εκει της ειπα και για το χθεσινο που εμμεσα ειχε σχεση με αυτο το πρωινο και κυλησε το πραγμα..

οτι να ναι λεμε.. ξυπναει οπως θελει στραβωμενη και πρεπει και να μη μιλαμε κιολας απο πανω.. αντε αντε αντε...αμ δε φταιει αυτη..:evil:

Καλημερα!

Παντα χαρουμενος ,παντα τυχερος,της Δεσποινιως ο γιος!!!

τι κανετε κοριτσια?

εμεις εχουμε ακομα ζεστες εδω(δυστυχως!),αλλα το βραδυ βαζω στα μικρα μακρυμανικα πυτζαμακια,γιατι ειδικα ο μανος,ειναι μονιμα ξεσκεπαστος.η υγρασια ειναι χειμωνα καλοκαιρι στα υψη μιαμαμα,ειμαστε και σε νησια,τι να κανουμε!εμεις το χειμωνα κοντευουμε 80 %!!!!:eek::eek::eek:

επισης ,εβαλα και χαλι στο σαλονι και ετσι οπως ηταν καθαρο,αραξαμε και παιζαμε τουβλακια ολο το βραδυ!ηταν πολυ ωραια,θυμηθηκα το χουχουλιασμα του χειμωνα,πολυ μου αρεσει ο χειμωνας(αρκει να ειμαι στα ζεστα!χοχο)

προσπ,μην το δενεις ,πως θα παρεις και πολλα κιλα,καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη ....

τζες,τι σε μπερδευει παιδι μου?

μαεστρια,πως ηξερες πως ο αντρας σου θα σε βοηθαει με το παιδι ,πριν κανετε παιδι????αυτο δεν το καταλαβα...

καλημερα σε ολες!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

εχθες εκατσα να χαλαρωσω και επεσα στο big brother..μα ελεος!! Ολα τα σκουπιδια μαζεμενα σε ενα κουτι...τι ξεπλυμα!!

Μη το λες, είχε ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ελληνική ταινία στο Star. Εγώ αυτή έβλεπα, μετά έβαλα σήριαλ.

δεν ξέρω επώνυμο μαεστρία...

πήρε τηλ...ελπίζω να τα πάρει...

ένα 200άρι θα πάρω μάλλον...

ΣΟΥΠΕΡ!!! :D

μαεστρια,πως ηξερες πως ο αντρας σου θα σε βοηθαει με το παιδι ,πριν κανετε παιδι????αυτο δεν το καταλαβα...

καλημερα σε ολες!

Καλημέρα σου!

Τι πως το ήξερα καλέ; Μύρισα τα δάχτυλά μου. :tongue:

Ζούσαμε μαζί και είδα πως είναι μέσα στο σπίτι, ότι ασχολείται, ότι δε με θεωρεί δουλάρα και - φυσικά - δεν το 'παιξα ποτέ δουλάρα, το αντίθετο. :mrgreen:

Τώρα, το πως γίνεται ο κάθε άνθρωπος μετά το παιδί, αυτό είναι ρίσκο Χριστινάκι μου. Ακόμα κι εμείς θα μπορούσαμε να μεταλλαχτούμε σε κάτι απαίσιο, έτσι δεν είναι; :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

cristin καλημερα!

Παντως εγω ειχα δειγματα οτι ο συζυγος θα ηταν βοηθητικος αλλα δεν μπορουσα να φανταστω ποσο πολυ.

τωρα η σκ#$% θελει να της δινει το γαλα της το βραδυ ο μπαμπας της.. ουτε εγω ουτε η θεια της.. τι να πω..

αλλα στο κρεβατι θελει μαμα..

και της εχω βαλει φωσφοριζε φεγγαρι ακι αστερακια και νομιζει οτι ειναι αληθινα, σβηνουμε το φως, τα βλεπουμε και τους μιλαμε και τους λεμε ιστοριες και ετσι κοιμομαστε..

και εμενα το σπιτι αρχιζει να γινεται ψυχρο και σιγουρα θα βαλω χαλια νωρις αν πεσει κι αλλο η θερμοκρασια αν οχι νωριτερα σιγουρα μετα του Αγ. Δημητρη..

εχθες εβαλα τις κουρτινες και μου χει μεινει αλλη μια και καθαρισα οοοοοολες τις πορτες απο λεκεδες και μουτζουρες (12 πορτες!) και απο το παραπνω σκ θα βγαλω όλα τα καλοκαιρινα σεμεν οπου εχω (εχω παλια επιπλωση) και θα βαλω τα χειμωνιατικα για να ναι ετοιμα για τη γιορτη μου..εν μεσω αυτης της γενικης μαλλον θα στρωσουμε κιολας..πχ στο παιδικο και στο σαλονι..

Τώρα, το πως γίνεται ο κάθε άνθρωπος μετά το παιδί, αυτό είναι ρίσκο Χριστινάκι μου. Ακόμα κι εμείς θα μπορούσαμε να μεταλλαχτούμε σε κάτι απαίσιο, έτσι δεν είναι; :roll:

τωρα μιλας σωστα..

μετά άλλη μια γενική για χριστουγεννα αλλα μονο τζαμια, σκουπισμα, ξεσκονισμα, κουζινα, μπανιο και μετα γερη γενικη (παλι με κουρτινες) τον Μαρτιο για του Ευαγγελισμου για το Πασχα και για την ελευση του νεου μπεμπε (Αλλα σε αυτη τη γενικη θα χω φιλικη συμμετοχη..επιβλεποντος).

Τι πως το ήξερα καλέ; Μύρισα τα δάχτυλά μου. :tongue:

Ζούσαμε μαζί και είδα πως είναι μέσα στο σπίτι, ότι ασχολείται, ότι δε με θεωρεί δουλάρα και - φυσικά - δεν το 'παιξα ποτέ δουλάρα, το αντίθετο. :mrgreen:

ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!ρισκο????μεγαλο ρισκο!!!!!μιλαει η τσουρουφλισμενη!χαχα:tongue::tongue:

νομιζω πως το μπιγκ μπραδερ ,θα κοπει πριν την ωρα του,αφου δεν χωραει στο μυαλο μου πως καποιος θα κατσει να το παρακολουθει ....πολυ σκουπιδι ρε μαμωτο...μα ποσο ηλιθιοι νομιζουν πως ειμαστε???ασε δε η Κορομηλα η παιδουλα....καλυτερα ο ονουρ και η τουρκαλα!καλυτερα!!!!:)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...