Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

ναι ναι αυτο ακριβως. σιγουρα οι βιταμινες δινουν ενα μπουσταρισμα στον οργανισμο, αλλα θελω να πω θαυματα δεν κανουν. ουτε στα ωαρια ουτε στο σπερμα. γενικα παιδια γι αυτο που λεμε οτι καποιες μενουν και με την 1η εξωσωματικη χωρις να χουν ψαξει τιποτα αλλο, αν εχεις ενα καλο ωαριο κι ενα καλο σπερματοζωαριο, αρα ενα καλο εμβρυο και μια μητρα χωρις σοβαρα παθολογικα θεματα, ολα καλα πανε. και τονιζω σοβαρα. γιατι οπως ειπαμε πολλες γυναικες με θεματα στη μητρα μενουν ακομα και φυσιολογικα εγκυες. καλως η κακως στα εμβρυα εντοπιζονται τα σημαντικοτερα προβληματα και καλως η κακως θαυματα δε θα γινουν ουτε στο ωαριο ουτε στο σπερμα με μια βιταμινη d και b12 και ενα ω3. μακαρι να γινονταν, αλλα δεν…. εγω γενικα επειδη ειμαι ορθολογιστρια το επαναλαμβανω πολλες φορες στον εαυτο μου. κυριως οοολα αυτα που κανουμε εμεις τα κανουμε για να τα χουμε καλα με τη συνειδηση μας και να νιωθουμε σιγουρες πως τα ελεγξαμε ολα, αλλα αν δε βρεθει το εμβρυο με την καλη δυναμικη, τιποτα δεν γινεται. 

Ακριβώς αυτό! Δεν θα γίνουν θαύματα αλλά ούτως ή άλλως είναι δύσκολα, ψάχνεις βελόνα στ άχυρα, να μην έχεις και το πιο απλό πραγματακι ρυθμισμένο κρίμα δεν είναι;;; Άλλωστε οι βιταμίνες είναι απλή υπόθεση. Εδω κάνουμε άλλα κι άλλα! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΙΣΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ 8 ΜΗΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ............

ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΕΙΡΑ ΜΙΑ ΜΙΑ!!!!!

XAXAXA!!! Αντε να δουμε!!

Ευχαριτω γα το θερμοτατο Support..

σημερα το μεσημερι εχω το πρωτο ραντεβου με τον μαιευτηρα - γυναικολογο.. ελπιζω να πανε ολα καλα..

επισης να πω (αν και μαλλον τυχαιο) η μικρη εχθες κοιμηθηκε στις 9, ξυπνησε στις 23.00 και επειδη δεν της εδινα στηθος(προφανως) εκλαιγε γοερα κανα 5λεπτο και μετα ξανακοιμηθηκε..μεχρι το πρωι...

βεβαια εγω ολο ξυπνουσα ειτε για ν ατην σκεπασω ειτε για να δω τι κανει ειτε απο συνηθεια και αγχος που δεν ειχε ξυπνησει..

ελπιζω οτι αυτο το επαναληφθει συντομα.. :lol:

παντως εχθες ειμασταν με τη μητερα μου και την ειχα αγκαλια οπου φορουσα μια ανοιχτη μπλουζα, με τα χερακια της ανοιξε τη μπλουζα ειδε το στηθος στο σουτιεν με κοιταει και μου λεει : γαλια...παει!!!

αυτα

Διαφημίσεις

ετσι θα επρεπε να ειναι και πολυ χαιρομαι που διεκδικεις τη συμμετοχη του στο μεγαλωμα της μικρης!ετσι θα επρεπε να κανουμε ολες!

μην ακουω για το τουρκικο γιατι αναβουν τα λαμπακια,απαπαπα:rolleyes:

ευχαριστώ...:lol::lol:

μου αρέσει βρε παιδάκι μου η σεχραζάτ με τον ονούρ!!!:tongue::tongue:

ελεναδίτσα πως είναι η αντζελίνα?

κυκλοφορεί κι εδώ γαστρεντερίτιδα...

πως τα περάσατε το σκ??

κιάμο βλέπω,δουλείες βλέπω...

εμείς ήσυχα,πήγαμε το σάββατο στα γενέθλια της ανηψιάς,η έλλη άντεξε μέχρι τις 12...χαρούμενη πολύ που ήταν με παιδάκια...

την κυριακή πρωινή βολτίτσα...το απόγευμα κάτι δουλειές σπίτι και σήμερα έχω μερικές, περιμένω αργότερα κουνιάδα,και το βραδάκι θα ψήσουμε στα κάρβουνα, θα έρθουν κάτι φίλοι...

ελπίζω να μην κολλήσουμε τίποτα από την μικρή τους,3 εβδομάδες πάει παιδικό και τις μισές μέρες άρρωστη...έχει κολλήσει ένα σωρό...

αυτά τα λίγα νέα...

ποια θα είναι η επόμενη γκαστρούλα??πρέπει να αλλάξουμε το όνομα του καφέ..."ιανουάριος 2009 και συνεχίζουμε..."

:lol::lol:

Kαλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα.

Δέσποινα να σας ζήσει το νέο σας παιδάκι και να τον καμαρώσετε μεγάλο και τρανό. Ενα φιλί και στην κορούλα σου

σημερα το μεσημερι εχω το πρωτο ραντεβου με τον μαιευτηρα - γυναικολογο.. ελπιζω να πανε ολα καλα.. γαλια...παει!!!αυτα
Με το καλό τα ευχάριστα νέα και από τον γυναικολόγο.

Το όμορφο ταξίδι του θηλασμού έφτασε στο τέλος του .. τουλάχιστον όλα τελείωσαν σχεδόν ανώδυνα, πιο εύκολα πιστευω απότι το περίμενες. .. σίγουρα κάποιες μέρες θα αναπολείς τις μέρες του θηλασμόυ.. το τελευταίο διάστημα το σκέφτομαι αρκετά και εγώ

Ελενη μου περαστικά στο κοριτσάκι σου το γλυκό. Εμένα έχει κάνει υποχρεωτικά από 2 μηνών το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας (ήταν πόσιμο διάλειμα 2 δόσεων) επειδή ειχε το Θοδωρή που πήγαινε σχολείο και ήταν απαραίτητο αφού η γαστρεντερίτιδα κάνει συχνότερα την εμφανισή της στα σχολεία, έτσι από αυτό ειμαστε καλυμμένες

Σήμερα έχω πολύ δουλειά και επειδή το τελευταίο διάστημα κάνω πολλά λάθη αφου το μυαλό μου ταξιδευει σε άλλα προβλήματα θα σας αφήσω, θα τα πούμε ξανά ίσως το απόγευμα

Διαφημίσεις

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Έχω ξεπαγιάσει καθότι το πήρα πολύ χαλαρά κι έβαλα ΜΟΝΟ ένα κοντομάνικο πουκάμισο κι ένα ελαφρύ παντελόνι. Ευτυχώς πήρα καπαρντίνα (μ' έκοψε) και την έριξα στους ώμους τώρα.

Επίσης, έκανα 1,5 ώρα να 'ρθω στη δουλειά. Βγαίνω στη στάση με τον μικρό χωρίς καρότσι (φοβόμουν μη βρέξει) και λέω ή αστικό ή ταξί. Περνάνε 3 αστικά ΓΕΜΑΤΑ (σε μισή ώρα αυτό) κι ενδιάμεσα ούτε ένα ελεύθερο ταξί!!!!

Τελικά γυρνάω σπίτι, παίρνω το καρότσι και ξεκινάω για παιδικό, με το φόβο μην βρέξει! ΟΡΙΑΚΑ πρόλαβα και τον πήγα.

Ε, μετά πήρα ταξί και ήρθα στις 10 στη δουλειά, οπότε τώρα αναγκαστικά θα φύγω στις 5. Ξεκίνησα 7ωρο τώρα, άντε να συνηθίζω, γαιτί θα 'ρθει σύντομα και το 8ωρο (ή η ανεργία, μην τα ξαναλέμε) και θα ζοριστώ, γιατί έχω καλομάθει.

Το σαβ/ριακο ήταν ΟΚ, σχετικά ξεκούραστο, γιατί είχα κάνει την Παρασκευή δουλειές και μόνο Σάββατο πρωί έβαλα μια σκούπα.

Αλλά βρε κορίτσια μ' αυτό το μουντό καιρό είχα μια υπνηλία, όλο το σαβ/ριακο ήθελα να κοιμηθώ, σάπισα.

Ήταν και πολύ κουραστική η εβδομάδα κι έπεται κι αυτή ΠΟΛΥ γεμάτη.

Σας ζάλισα!!!

Καλή μέρα σε όλες! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τζεσικάκι φιλάκια...

οι υπόλοιπες που είστε?

είδες προσπ που νόμιζες θα δυσκολευτείς?

λοιπόν τον τελευταίο καιρό ακούω για παιδάκια που κοιμόταν με τους γονείς και δεν ήθελαν τη κούνια,με το που τους έβαλαν σε μονό κρεβάτι...κοιμούντε σαν πουλάκια...

για όλα υπάρχουν λύσεις!!

η έλλη πάντως λατρεύει την κούνια της...

προχθες προσπαθούσε να πει διάφορα..."δεν μπορώ"ή έτσι νομίσαμε...

καλώς την μαεστρία...

στον παιδικό δεν μπορεί να τον πάρει ο χάζμπαντ?

παιδευέσαι κι εσύ..είδες για να μην πάρουμε δίπλωμα στα 18?

εγώ το αμέλησα λόγω αγγλίας,εσύ?

καλώς την μαεστρία...

στον παιδικό δεν μπορεί να τον πάρει ο χάζμπαντ?

Καλώς σας βρήκα!

O χάζμπαντ φεύγει πολύ νωρίς για δουλειά!

κ

παιδευέσαι κι εσύ..είδες για να μην πάρουμε δίπλωμα στα 18?

εγώ το αμέλησα λόγω αγγλίας,εσύ?

Έχω δίπλωμα καρντιά μου. Δεύτερο αυτοκίνητο δεν έχουμε. :mrgreen:

Και το παίρνει ο χάζμπαντ γιατί δουλεύει στου διαόλου τη μάνα, ακόμα πιο μακριά από εμένα. Επίσης το χρειάζεται για να προλαβαίνει να παίρνει εγκαίρως τον μικρό απ' το σταθμό.

Εγώ έχω πιο μεγάλη "ευελιξία" το πρωί κι αν αργήσω, κατάλαβες; (κοινώς, επειδή είμαι μονίμως απλήρωτη, τους έχω χ***νους)

Άσε που δεν μ' αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ να οδηγάω μέσα στην κίνηση της πόλης! :roll:

Κορίτσι στην Κέρκυρα έβγαλε κρύο;

Εδώ παγωνιά! Και ξεγελάστηκα το πρωί, γιατί το σπίτι μου είναι ζεστό σχετικά και γιατί τρέχω να ετοιμάσω εμένα και τον μικρό και ζεσταίνομαι, κατάλαβες. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

α μάλιστα...και πάλι όμως όταν πάρετε το καινούριο θα είσαι χωρίς αυτοκίνητο...

το δικό μας κάθεται κάτω από το σπίτι...γιατί ο άντρας μου κυκλοφορεί με το μηχανάκι...

εδώ έχει 23 βαθμούς έξω,με κοντομάνικο είμαστε καλά...έχει ήλιο...

αλλά τα ρούχα μου δεν στεγνώνουν εύκολα...δεν τα βλέπει πολύ ο ήλιος απλωμένα αυτή την εποχή...το απογευματακί το ζακετάκι το θες...πολύ υγρασία όμως...

μάλλον σε μερικές εβδομάδες θα πρέπει να βάλουμε χαλιά...

χειμωνιάτικα δεν έβγαλα ακόμα...

θέλω να πάμε γιάννενα,αλλά δεν μου φτάνουν τα λεφτά γα να ψωνίσω ρούχα του παιδιού...

ίσως πουλήσω στο eshop αυτές τις μέρες ένα σερβίτσιο,μακάρι...

είναι μια αναποφάσιστη,θεσσαλονίκη κιόλας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...