Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

ναι ναι αυτο ακριβως. σιγουρα οι βιταμινες δινουν ενα μπουσταρισμα στον οργανισμο, αλλα θελω να πω θαυματα δεν κανουν. ουτε στα ωαρια ουτε στο σπερμα. γενικα παιδια γι αυτο που λεμε οτι καποιες μενουν και με την 1η εξωσωματικη χωρις να χουν ψαξει τιποτα αλλο, αν εχεις ενα καλο ωαριο κι ενα καλο σπερματοζωαριο, αρα ενα καλο εμβρυο και μια μητρα χωρις σοβαρα παθολογικα θεματα, ολα καλα πανε. και τονιζω σοβαρα. γιατι οπως ειπαμε πολλες γυναικες με θεματα στη μητρα μενουν ακομα και φυσιολογικα εγκυες. καλως η κακως στα εμβρυα εντοπιζονται τα σημαντικοτερα προβληματα και καλως η κακως θαυματα δε θα γινουν ουτε στο ωαριο ουτε στο σπερμα με μια βιταμινη d και b12 και ενα ω3. μακαρι να γινονταν, αλλα δεν…. εγω γενικα επειδη ειμαι ορθολογιστρια το επαναλαμβανω πολλες φορες στον εαυτο μου. κυριως οοολα αυτα που κανουμε εμεις τα κανουμε για να τα χουμε καλα με τη συνειδηση μας και να νιωθουμε σιγουρες πως τα ελεγξαμε ολα, αλλα αν δε βρεθει το εμβρυο με την καλη δυναμικη, τιποτα δεν γινεται. 

Ακριβώς αυτό! Δεν θα γίνουν θαύματα αλλά ούτως ή άλλως είναι δύσκολα, ψάχνεις βελόνα στ άχυρα, να μην έχεις και το πιο απλό πραγματακι ρυθμισμένο κρίμα δεν είναι;;; Άλλωστε οι βιταμίνες είναι απλή υπόθεση. Εδω κάνουμε άλλα κι άλλα! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κάπως έτσι cristin!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

παράδειγμα κάθε βράδυ την κάνει μπάνιο και μετά εγώ την ντύνω και της δίνω το γάλα....

εκτός κι αν έχει ξεκινήσει το τούρκικο,οπότε τα κάνει μόνος του...

ετσι θα επρεπε να ειναι και πολυ χαιρομαι που διεκδικεις τη συμμετοχη του στο μεγαλωμα της μικρης!ετσι θα επρεπε να κανουμε ολες!

μην ακουω για το τουρκικο γιατι αναβουν τα λαμπακια,απαπαπα:rolleyes:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να τη χαιρεστε οτις!!!

Η Κωνσταντινουλα σας να ειναι παντα χαρουμενη και τυχερη!

τι κανετε girls?

εμεις εχθες πηγαμε σε παιδικο παρτυ και ο μικρος κατευχαριστηθηκε.

σημερα ειχαμε παιδακια στο σπιτι και παλι τρελαθηκε στο παιχνιδι.ανεβαιναν στην πλατη του καναπε και επεφταν πανω στις μαξιλαρες ....και σκεφτομουν τι ωραια που θα ηταν να ημουν κι εγω μικρη και να επεφτα κι εγω μαζι τους...ειναι ωραια να εισαι παιδι!!:)

μοναδικο μειονεκτημα πως δεν εφαγε βραδινο,παρα τσακισαν τα μπισκοτα με τις πορτοκαλαδες!:evil:την επομενη φορα θα σερβιρω τοστακια και φρουτα και σε οποιον αρεσει....!

καληνυχτιζω ...!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Τι κάνετε κορίτσια;

Είχα δουλειά και δουλειές σπίτι, πλας ένα πρόβλημα στο πισί του σπιτιού και σας έχασα.

Δεν έχω διαβάσει τπτ, γιατί ΑΚΟΜΑ έχω πρόβλημα στο πισί του σπιτιού.

Ήθελα απλά να ευχηθώ Have_A_Nice_Weekend.gif&t=1!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα.

εχω περασει μια χαλια βδομαδα.η μικρη εχει γαστρεντεριτιδα,και συνεχεια κλαιει,ή γκρινιαζει,κι εγω εχθες κρυωσα κι ειμαι χαλια.

myprincess,δεν ξερω τι να σου πω,δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου,κι εγω παντως δεν θα τον πιστευα,αλλα θα του εδινα μια δευτερη ευκαιρια.

το καλυτερο που εχεις να κανεις,ειναι αυτο που ειπε η βικη.ξερω οτι εχεις χασει την αυτοπεποιθηση σου και την αυτοεκτιμηση σου μ'αυτο που εγινε,αλλα πρεπει να αρχισεις να φτιαχνεσαι,να προσεχεις πιο πολυ τον εαυτο σου,και να βγαινεις πιο συχνα,για να δει τι θα χασει ο κυριος.και να μην κατηγορεις τον εαυτο σου για οτι εγινε.ελπιζω μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

παντως κι εμενα ο αντρουλης αυτη την εβδομαδα με βοηθαει πολυ με την μικρη,δεν εχει και δουλεια καθολου,και μαλλον ξεχνιεται ετσι.

πιστευω οτι αν δεν ηταν το σκ*&%τοπαιχνιδι που παιζει στο λαπτοπ,θα ασχολιοταν πιο πολυ,κι ετσι ειναι το σωστο.το παιδι πρεπει να περναει αρκετη ωρα με τον πατερα του,να μαθαινει πραγματα απο εκεινον,και να μην εξαρτιεται μονο απο μενα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα κοριτσια.. εγω κλασικα κανω δουλειες στο σπιτι (ποιο μαλλι, ποιο νυχι λετε εσεις.. κρατηστε τα για κανα δυο χρονακια αργοτερα)

elenada ελπιζω να ειναι περαστικα.. πολυ ταλαιπωρια βρε παιδι μου..

otis να χαιρεσαι την κορουλα σου. Χρονια πολλα!

Και εμας ο μπαμπας βοηθαει πολυ και σε ολα και κανουμε μαζι τη μικρη μπανιο το βραδυ.. Μονο στον βραδυνο υπνο δεν μπορει να βοηθησει επο 7 μηνων μεχρι σημερα αλλα πρεπει να το δουλεψουμε ενεκα του επομενου μπεμπε..

καλο υπολοιπο κορες

elenada,περαστικα σας!!

ρωτησα για παιδικο σταθμο ,να πανε και τα δυο απο Απριλη και τελικα ειναι 530 ευρω,οποτε μαλλον θα προσανατολιστω σε γυναικα στο σπιτι ,που καπου τοσα θα παιρνει και τουλαχιστον δεν θα αρρωσταινουν συνεχεια,οπως θα συνεβαινε αν τα εστελνα παιδικο.ενα εξαμηνο εμεινε και μετα ,ας εχουμε υγεια,θα ξεκινησω κι εγω να δουλευω....Επιτελους!!!!σε 10 μερες η μικρη μου θα ειναι 3ων μηνων,και ουτε καταλαβα πως περασαν οι μηνες....μου φαινεται πως τα 2α ,μεγαλωνουν ακομα πιο γρηγορα απο τα πρωτα!

κι εγω προχθες εκανα αποτριχωση στα ποδια και εβαψα και λιγο νυχι,και τωρα θελουν ξεβαμμα και βαριεμαιιιιιιι!αφου σκεφτομαι να κοψω κοντο το μαλλι γιατι δεν εχω χρονο να το περιποιηθω.μονιμως λουζομαι και τα πιανω κοτσιδα ,και ειμαι σαν θειτσα.ειδα και καποιες φωτογραφιες απο το παιδικο παρτυ και τρομαξα....ειμαι πολυ μπουλουκα.........μου θυμιζω τη μανα μου και ακομα δεν εκλεισα τα 30:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Και μαλιστα λεει οτι της φανηκα ΓΕΛΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ που φανταζομαι η τρελλη..

Δεν ειμαι σε θεση να παρω καμια σοβαρη αποφαση..Αλλα ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ! με τιποτα..Επισης ειπε (το κερασακι) οτι αν ειναι να μην τον πιστευω, να χωρισουμε..

Και κερατας και δαρμενος λενε στο χωριο μου..Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω και τι να σκεφτω..σας ευχαριστω για την συμπαρασταση βρε κοριτσακια, την εχω πολυ αναγκη..

Κι από μένα συμπαράσταση κι αν θες να στείλω κανένα να τον δείρει κιόλας. :tongue:

Κουράγιο, υπομονή, θέλει ΠΟΛΥ υπομονή και προσεκτικές κινήσεις!

Απο την Κυριακή λένε θα πέσει η θερμοκρασία 10 βαθμούς. Μπουφανάκι πλέον!

Άστα, χειμώνιασε! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Όλοι εδώ κάνουν τους μάγκες. :?

ειδατε χθες την ταινια στο σταρ ,με τη ανιστον?πολυ με αρεσε ,που λεει και ο μαεστρος της παρεας!που εισαι μαεστρο να συντονισεις τη μπαντα?

Είπαμε, τεχνικά προβλήματα.

Την ταινία την είχα δει πριν κάτι μήνες, λέγεται "He's just not that into you". Καλούτσικη.

Η αληθεια ειναι οτι ο χρηστος ειναι τωρα 28 δηλ οταν παντρευτηκαμε ηταν 25..Σιγουρα ειναι μικρος αλλα δεν ειναι τοσο η ηλικια το θεμα οσο ο χαρακτηρας..Εχω δει πολυ μεγαλυτερους με πολυ χειροτερη νοοτροπια

Εσύ πόσο είσαι κορίτσι;

Μικροπαντρεμένα και τα δυο, ε;

2) όταν σχολάει δεν θρονιάζεται μπροστά στην τηλεόραση ή το λάπτοπ, κάνει καμιά δουλειά ή ασχολείται με το παιδί ώστε να τελειώνω και εγώ στον μισό χρόνο με τα του σπιτιού.

Η περίπτωσή μου.

ΔΕΝ την πάλευα αλλιώς, γι' αυτό και δε θα παντρευόμουν αν δεν είχα γνωρίσει τον συγκεκριμένο άντρα.

Και η τρίτη λύση είναι πάιρνουμε οικιακή βοηθό.

ΑΥΤΗ είναι η καλύτερη λύση! :mrgreen:

Κοριτσάρες, καλή εβδομάδα να 'χουμε!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Όπως σας είπα, δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα!

Μάθατε ότι γέννησε η Δέσποινα;;;

Να σου ζήσει μαρήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

image-sm-6339.jpg

Δεσποινουλααααααααααααααααα!!!!!Να σου ζησει ο παιδαρος....!!!!Να ειναι υγειης κι ευτυχισμενος!!!!!!

ANTE ΒΡΕ DESP100... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ, ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ!!!!

ΕΙΣΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ 8 ΜΗΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ............

ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΕΙΡΑ ΜΙΑ ΜΙΑ!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...