Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γελάς Ευα ε?Απ΄οτι βλέπω εσείς κάθεστε στο καρεκλάκι και τρώτε σαν άνθρωποι!Εμείς το καταργήσαμε εδώ και δυο τρις μήνες.Δεν μπορεί να κάτσει αυτό το παιδί σε ένα μέρος!Ούτε αγκαλιά!Τις πρώτες μπουκιές τις τρώει στα πόδια μου και μετά μπουσουλαω απο πίσω της!ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΕΛΑΣ:mad::x

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω αν φέρθηκα σωστά αλλά αγανάκτηκα!Τσέσικα τι λές?Είμαι σε καλό δρόμο?

Χίτλερ είμαι αλλά το παράκανες φιλενάδα. . σ'αυτή την ηλικία κ που της φώναξες δεν κατάλαβε τίποτα

Απλά άλλη φορά θα της δώσεις το κουτάλι κ ένα άδειο μπολάκι

Τις πρώτες μπουκιές τις τρώει στα πόδια μου και μετά μπουσουλαω απο πίσω της!ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΕΛΑΣ:mad::x

Πάντως δεν θυμάσαι που το διάβασα... όχι η παιδίατρος μου το είπε... να μην την ταίζω στα χέρια γιατί κάηκα. Παρε ένα πρόσθετο καθισματάκι που κουμπώνει σε καρέκλα για να σωθείς

Χίτλερ είμαι αλλά το παράκανες φιλενάδα. . σ'αυτή την ηλικία κ που της φώναξες δεν κατάλαβε τίποτα

Απλά άλλη φορά θα της δώσεις το κουτάλι κ ένα άδειο μπολάκι

Δίκιο έχεις μωρέ, αλλά με ζάλισε με την γκρίνια της.Ίσως φταίει και η πεθερά μου.Αυτή δεν το θέλει το καρεκλάκι γιατί και τα παιδιά της έτσι τα τάιζε.Βγάλε άκρη . τα ξαναείπαμε.Μου έρχεται να της κάνω δώρο ένα σίδερο με κάρβουνο και να της πω γιατί και η μάνα σου έτσι σιδέρωνε...Ρε συ Τζέσικα αν κοιτούσε η πεθερά τα παιδιά και πήγαινε Ιταλία θα της τα' δινες?

Διαφημίσεις

πρωτα απο ολα χρονια πολλα στη Γεωργιτσα!! Να τα χιλιασει..

δευτερον εγω παιδια σημερα παρολιγο να το διαλυσω το σπιτικο μου..και την πληρωσε η δουλεια που δεν πηγα..παλι καλα που χουν κατανοηση τα αφεντικα και δεν μου την ειπαν..

τελος παντων..δεν θελω να επεκταθω παντως ηταν χαλια ημερα και δυστυχως ειναι ενα θεμα που πλεον δεν εχει λυση..τουλαχιστον αργοτερα χαλαρωσε ο ανδρας μου αι μαζι μου και με την ολη κατασταση που χε προηγηθει και πηραμε τη μικρη αγκαζε και πηγαμε οι τρεις μας βολτα και ηρεμησαμε..

μαλλον θα προσανατολιστουμε να ελεγξουμε αν μας παιρνει να αλλαξουμε τοπο διαμονης (μαζι βεβαια παλι με τη κουνιαδα) αλλα υπο αλλες συνθηκες..ονειρο μακρινο και απατηλο αλλα για μια φορα ειδα τον συζυγο απο μονο του προθυμο να ασχοληθει..shit happens everyday (η καπως ετσι)

και μενα η μικρη τωρα που περπαταει περισσοτερο δεν θελει το καρεκλακι και ολο προσπαθει να σηκωθει αλλα πισω εχιε η αχλαδα την ουρα..θα τη δεσω αν συνεχισει ετσι με τις ασφαλειες.. η κουζινα ειναι για να τρωμε, δεν την αφηνω στο υπολοιπο σπιτι..

Κορίτσια πως αποκαλείτε τα πεθερικά σας?Μαμά και μπαμπά?

καλα!! αυτο ειναι κατι που ΠΟΤΕ δεν θα μπορουσα να κανω..εδω με την κουνιαδα που ζουμε μαζι τοοοοσα χρονια και παρολες τις παρακλησεις της της μιλαω ΜΟΝΟ στον πλυθηντικο πραγμα που χει γινει αντικειμενο σχολιασμου απο πολλους αλλα εγω δεν μπορω να το αλλαξω..κραταω ετσι μια αποσταση μεταξυ μας που προφανως δεν θα θελα να αλλαξω (Αφηστε δε που αν το γυρισω στον ενικο καμια μερα θα παρασυρθω και απο τα νευρα μου θα την αρχισω στα καντηλια...)

και οσο περναει ο καιρος..δεν κρατιεμαι..

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε προσπ!Όταν 10 ώρες την ημέρα είναι με τη γιαγιά καταλαβαίνεις!Και γιαγια καραπόντια που σημαίνει δεν την αλλάζεις γνώμη.Αυτό που ξέρει αυτή θα κάνει γιατί έτσι μεγάλωσε τέσσερα παιδιά και ένα εγγόνι ακόμα και θα έρθω τώρα εγώ να της μάθω πώς θα μεγαλώσει το παιδι????????

Εγώ πάντα τους μιλάω στον πληθυντικό κ προτιμώ από να τους φωνάξω να τους κοιτάξω στο πρόσωπο. Σε σπάνιες περιπτώσεις την πεθερά μου την αποκαλώ μητέρα

ααααα καλαααα!! εδω μοιαζουμε...

την κουνιαδα μου την κοιταζω σπανια (μαλλον απαξιω η σκυλα νυφη απο τα νευρα που χω μαζι της τοσα χρονια) αλλα...οταν ειναι να της την πω κανω ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο.. Δεν φωναζω αλλα την κοιταζω καταματα..και μαλλον με το αναλογο υφακι...

ο Χιτλερ δεν πιανει μια...

οφου και να γινουμε χειροτερες απο αυτες...

η μικρη εχει πολυ πλακα..

αφενος κανει τη στρουθοκαμηλο αφου παιρνει ενα ρουχαλακι της και το βαζει στο κεφαλι της (οπως το βαζει) και καθεται ακινητη και αμιλητη και νομιζει οτι ετσι εχει κρυφτει και δεν την βλεπουμε (οπου και εμεις κανουμε οτι οντως δεν την βλεπουμε) και μολις της παρουμε το ρουχο απο το κεφαλι ξεσπαει σε γελια..

σημερα την πηγα βολτα στο Περιστερι και την αφησα να περπατησει και κυνηγουσε τα περιστερια..μολις ξεθαρρεψει δεν θα την πιανουμε..αφηστε που δεν θελει πια το καροτσι...θα δεινοπαθησουμε..

η μικρη εχει πολυ πλακα..

αφενος κανει τη στρουθοκαμηλο αφου παιρνει ενα ρουχαλακι της και το βαζει στο κεφαλι της (οπως το βαζει) και καθεται ακινητη και αμιλητη και νομιζει οτι ετσι εχει κρυφτει και δεν την βλεπουμε (οπου και εμεις κανουμε οτι οντως δεν την βλεπουμε) και μολις της παρουμε το ρουχο απο το κεφαλι ξεσπαει σε γελια..

σημερα την πηγα βολτα στο Περιστερι και την αφησα να περπατησει και κυνηγουσε τα περιστερια..μολις ξεθαρρεψει δεν θα την πιανουμε..αφηστε που δεν θελει πια το καροτσι...θα δεινοπαθησουμε..

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...